Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mariola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 362942 z 25.11.2015

Sklep spełnił moje oczekiwania, dostawa szybko i sprawnie. Mimo zły komentarzy.

zakupy: Hortensja; listopad 2015

plusy: Szybkość i ceny

minusy: ...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blond-aniolek nie poleca NeedleArt.pl opinia nr 356897 z 30.09.2015

Od lat zamawiałam towar w tym sklepie. Jakość towaru nie spadła ale obsługa pozostwia wiele do życzenia. Ogłoszono promocję 50% do 15 lipca. Zlożyłam zamówienie ostatniego dnia ,a towar naliczono mi po normalnej cenie. Nigdzie nie było zaznaczone,że promocja trwa do określonej godziny. Na inny zarezerwowany towar czekam drugi rok ,kilkakrotnie pisałam do sklepu czy towar wogóle będzie dosępny -nie uzyskałam odpowiedzi.

zakupy: Skarpeta, zawieszki Mikołaj i Bałwan; lipiec 2015

plusy: dobra jakość zamówionego towaru, szybka dostawa

minusy: fatalna obsługa,problem z kontaktem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 254889 z 28.10.2013

To był mój pierwszy zakup w NeedleArt.pl i napewno nie ostatni. Doskonały kontakt ze sklepem , miły kontakt, zamówione zakupy odebrane w idealnym stanie. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Wzór i kanwa do haftu krzyżykowego; październik 2013

plusy: świetny asortyment, miła obsługa

minusy: wszystko OK !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 230669 z 12.07.2013

Robię zakupy w tym sklepie od wielu lat i mam nadzieję robić jeszcze przez wiele

zakupy: muliny, kanwy, zestawy do haftu, igły...; lipiec 2013

plusy: wchodzę na stronę sklepu, wybieram,kupuję,dostaję

minusy: zmienili stronę i długo musiałam się przyzwyczajać

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacha rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 226389 z 20.06.2013

W sklepie jest dużo produktów, które spełniają moje oczekiwania.

zakupy: organizer pudełko na mulinę; czerwiec 2013

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Goldie rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 221313 z 27.05.2013

Duży wybór wzorów do haftów, profesjonalny sklep hafciarski.

zakupy: zestaw do haftu; maj 2013

plusy: bardzo duży wybór wzorów w różnych przedziałach cenowych

minusy: brak informacji, iż priorytetów nie wysyłają codziennie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

scorpio rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 221197 z 27.05.2013

To był mój pierwszy zakup w NeedleArt.pl i zapewne nie ostatni. Sklep ma ogromny wybór towaru bardzo dobrej jakości. Obsługa szybka, kontakt ze sklepem dobry, odpowiedź na maila otrzymałam bardzo szybko. Po małym zamieszaniu towar otrzymałam w podanym terminie. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: zestawy do haftu, muliny; maj 2013

plusy: bogaty asortyment, szybka obsługa, syzbka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margoldzid rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 216317 z 01.05.2013

Błyskawiczna dostawa , wszystko zgodnie z opisem ,zdecydowanie polecam

zakupy: zestaw do haftu; maj 2013

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EwaR rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 208722 z 27.03.2013

To nie pierwszy mój zakup w tym sklepie. Wszystko doskonałe - obsługa, kontakt, jakość towaru, szybka wysyłka. Polecam zdecydowanie.

zakupy: zestawy do haftu i nici; marzec 2013

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 196465 z 30.01.2013

Na rynku jest niewiele sklepów, które oferują podobny asortyment. A NeedleArt.pl wychodzi na przeciw nawet najbardziej wymagającym klientom .

zakupy: Zestawy do haftu, igły, sorter do nici.; styczeń 2013

plusy: Same zalety :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 180121 z 01.12.2012

nie znalazłam innego sklepu, króry miałby tak różnorodną propozycję wzorów; rzetelna i bieżąca informacja, jeśli konieczne jest oczekiwanie na zamówiony zestaw

zakupy: Anioł wśród kwiatów; grudzień 2012

plusy: obszerna i różnorodna oferta wzorów

minusy: nie zgłaszam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarynka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 174753 z 13.11.2012

Rozpoczynam przygodę z nowym sposobem haftu i ten sklep oferował wszystko to, co było mi potrzebne do podjęcia wyzwania :). Szybka i bezpieczna przesyłka, a towar klasy "S". Polecam z czystym sumieniem.

zakupy: Igła Punch, 2 książeczki ze wzorami itd; listopad 2012

plusy: jakość towaru, szybkość realizacji

minusy: nie stwierdziłam :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blond-aniolek rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 174277 z 11.11.2012

NeedleArt .pl to sklep jedyny w swoim rodzaju! Zawsze w 100% spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Latarnia-wzór, Wieczorny Blask-nadruk; czerwiec 2012

plusy: profesjonalna,szybka obsługa,świetna jakość towaru

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goll rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 173349 z 08.11.2012

osiada ciekawy asortyment,bardzo szybka obsługa, pełna informacja

zakupy: zestaw do haftu; październik 2012

plusy: asortyment + dobra obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diuna35 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 170129 z 25.10.2012

Kupuję w tym sklepie co jakiś czas, bo wiem, że zawsze otrzymam to czego potrzebuje, przesyłka dociera szybko, ponadt sklep posiada duży asortyment, ceny również są przystępne, jestem zadowolona i polecam wszystkim

zakupy: mulina DMC, igły DMC; październik 2012

plusy: duża oferta, dobra jakość oferowanych produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 169865 z 24.10.2012

sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. kupiłam tutaj kilka zestawów do haftu krzyżykowego i jestem naprawdę zadowolona:)

zakupy: zestawy do haftu Dimensions; październik 2012

plusy: bogata oferta, której nie mają inne sklepy internetowe

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jeni rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 169381 z 22.10.2012

Wybrałam sklep, ponieważ jest w nim ten asortyment którego poszukuję, oprócz tego jakość i wybór artykułów jest wspaniała.

zakupy: zestawy haftu krzyżykowego; październik 2012

plusy: bogata oferta, promocje,

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 149313 z 07.08.2012

Dlatego,że: 1) mi się spodobał, 2)jest szybka realizacja zamówionego towaru, 3) jest bardzo duży wybór towaru, 4)jest on znakomitej jakości.

zakupy: zestawy do haftu; sierpień 2012

plusy: takie jak towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majka820 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 147765 z 02.08.2012

Wszysko jest OK towar zgodny z opisem polecam

zakupy: nici DMC wzór do wyszycia; lipiec 2012

plusy: szybka realizaja

minusy: żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

basiah rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 142177 z 18.07.2012

wszystko OK jak w ofercie

zakupy: wzory i nici; lipiec 2012

plusy: nie mam narazie zdania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER