Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krystyna Lenart rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 38483 z 30.07.2009

Kupowałam już kilkakrotnie w ciągu kilku lat i zawsze jestem zadowolona. Błyskawiczna wysyłka, towar bardzo dobrej jakości, doskonały kontakt mailowy. Znowu wrócę na zakupy.

zakupy: mulina, kanwa; lipiec 2009

plusy: pewność i szybkość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona nie ma zdania o NeedleArt.pl opinia nr 38274 z 26.07.2009

Przesyłka ekspresowa.Obrazek przepiękny-kanwa z nadrukiem. Niestety, w komplecie są zwoje dziesiątków nici, które nie są oznakowane! Nie sądziłam, że kanwę wraz z muliną, dostanę ją bez numeracji kolorów.Nie wiem, jak mam zabrać się za haftowanie! Dostaję oczopląsu!Wypada iść do sklepu pasmanteryjnego i przy pomocy sprzedawczyni kupić nowe,właściwie oznakowane kolory nici.Dodatkowy koszt. Koszmar!Miałam nadzieję, że za tak wysoką cenę otrzymam towar odpowiedniej jakości.Jestem rozczarowana.

zakupy: kanwa z nadrukiem+chaotyczne zwoje mulin; lipiec 2009

plusy: szybkość wysyłki

minusy: nieoznakowane numerycznie nici do wyszywania!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kili22 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 38176 z 23.07.2009

ekspresowa przesyłka, a obrus przepiękny. Firma na medal. Polecam!!!

zakupy: Obrus Biała Rotunda; lipiec 2009

plusy: na pierwszym miejscu klient ;)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 37577 z 13.07.2009

Rewelacja. Wszystko tak jak byc powinno. Błyskawiczny kontakt, podobnie z dostarczeniem towaru. Polecam!

zakupy: zestwy do haftu; lipiec 2009

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, bogaty asortyment

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cybulskaj rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 37087 z 03.07.2009

Moje pierwsze zakupy - szybko, miło, bez problemów :)

zakupy: mulina KREINIK; lipiec 2009

plusy: czas realizacji

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogusia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 37078 z 03.07.2009

Profesjomalna obsługa,Potwierdzony towar otrzymałam na drugi dzień. Jestem bardzo zadowolona z zkupów . Polecam

zakupy: Organizer, wzór firmy Lesure Art; lipiec 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

w. Adamczyk rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 36801 z 27.06.2009

Już trzy razy dokonałam zakupów w sklepie Needle.Art. Perzesyłki były dostarczone bardzo szybko, Zamówione produkty w 100% spełniły moje oczekiwania. Polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: Cherished Weeding, Kocie trio, Otuleni mił; maj 2009

plusy: Bardzo łatwe wyszukiwanie produktów, duży wybór

minusy: Jak do tej pory to jest to sklep bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.Kublik rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 36747 z 26.06.2009

Jestem stałą klientką sklepu od kilku lat i za każdym razem byłam bardzo zadowolona z zamówienia. Po pierwsze towar był zawsze zgodny z opisem ,po drugie był szybciutko dostarczany, a po trzecie obsługa sklepu zawsze służy radą i pomocą. Dla mnie robienie zakupów w tym sklepie to wielka przyjemność i polecam to wszystkim lubiącym robótki ręczne:)Wielikm plusem sklepu jest także bardzo przejrzysta i czytelna strona www.

zakupy: Widoczek z Ramką nr 3; maj 2009

plusy: bardzo duży i urozmaicony wybór towarów

minusy: nie zauważyłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria J. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 36383 z 19.06.2009

Dziękuję za sprawnie zrealizowanie zamowienia. Cieszę si, że trafiłam na tę stronę, po bezskutecznym poszukiwaniu konkretnego koloru muliny w pasmanteriach.

zakupy: Mulina; czerwiec 2009

plusy: oferta, szybka realizacja zamowienia

minusy: wielkość opłaty przy płatności realizowanej przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

neve rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 36185 z 17.06.2009

Jest to bardzo rzetelna firma!Robienie tu zakupów to sama przyjemność i wygoda!

zakupy: tkaniny do haftu, mulina, wzory, obrazki; czerwiec 2009

plusy: szeroka oferta, szybka przesyłka, brak pomyłek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimiera rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 36163 z 16.06.2009

Prześwietnie b.duży wybór artykułow a jeśli zamówi się którego brak w tej chwili w magazynie nadspodziewanie szybka obsługa w sciągnięciu żądanego towaru już lepiej chyba być nie może . J est wspaniale pierwszy raz spotykam tak wspaniały sklep Dostawa b. szybko wczoraj wiadomość mail ,dzisiaj towar na miejscu ok!

zakupy: trzy widoki haft krzyżykowy; czerwiec 2009

plusy: uprzejma obsługa skuteczna

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

y_ume rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 36005 z 13.06.2009

Jest to mój pierwszy zakup w tym sklepie, ale jestem bardzo zadowolona. Bardzo dobry kontakt i profesjonalna obsługa. Zestawy sprowadzane na zamówienie dostałam przed przewidywanymi dwoma tygodniami. Serdecznie polecam.

zakupy: Dwa zestawy Dimensions+plastikowa kanwa; czerwiec 2009

plusy: duży asortyment, szybka realizacja zamówienia

minusy: jak dla mnie nie ma żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elik84 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 35993 z 13.06.2009

jestem w pelni zadowolona ze wspolpracy z NeedleArt :)

zakupy: aida, nadruk zdjecia, muliny i igly; czerwiec 2009

plusy: szybkosc reazlizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

cyganeczka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 35992 z 12.06.2009

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem, szybka przesyłka.

zakupy: Very Fine (# 4) Braid Kreinik; czerwiec 2009

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGACIOR13 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 35305 z 01.06.2009

BARDZO MIŁY KONTAKT, SUPER SZYBKA DOSTAWA,TOWAR PIERWSZEJ JAKOŚCI POLECAM

zakupy: DWAZESTAWY DO HAFTU+MULINA; czerwiec 2009

plusy: SZYBKOŚĆ JAKOŚĆ ŚWIETNY KONTAKT

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jaśmina lesińska rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 35069 z 28.05.2009

kolejny raz jestem bardzo zadowolona z zakupów i oferty, bardzo szybka realizacja, polecam

zakupy: nici kreinik; maj 2009

plusy: dobra i bogata oferta, szybkość realizacji

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneladgam rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 34764 z 21.05.2009

Kolejne moje zakupy w Needle Art, znów jestem zadowolona.

zakupy: Zestawy do haftu; maj 2009

plusy: Terminowość i wybór

minusy: Bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mpodrucka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 34761 z 21.05.2009

Jeszcze nigdy nie otrzymałam zamówionego towaru tak szybko za po,średnictwem poczty polskiej;-) Zamówiłam w poniedziałek a w środę już było awizo.Byłzm informowana o każdym etapie przesyłki. Naprawdę duży plus (również za duży wybór)

zakupy: zestaw do haftu; maj 2009

plusy: Duży wybór, szybkośc realizacji i dobra informacja

minusy: żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna S. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 34538 z 18.05.2009

Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towary doskonałej jakości i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Zestawy do haftu; maj 2009

plusy: duży wybór i dobra jakość towarów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 34176 z 13.05.2009

Bardzo szybka transakcja, jestem z każdego zakuku zadowolona. Pozdrawiam i zachecam do zakupów wszystkich zakochanych w hafcie krzyżykowym. Elżbieta

zakupy: zestawy do haftowania; maj 2009

plusy: Szybkość załatwiana zamówienia i miły kontakt.

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER