Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 137833 z 05.07.2012

Uważam, ze jest najlepszą pasmanterią na naszym rynku. Przepiękne wzory, ogromny wybór. Od lat kupuję w tej pasmanterii i nigdy się nie zawiodłam. Ostatnio zamówiłam 100 kolorów muliny, igły - natychmiast zamówienie zostało zrealizowane. Samo dostarczenie nie zależy już od Needle tylko firmy kurierskiej ewentualnie poczty , która działa u nas jak wiemy :)

zakupy: Igły, nici, tamborek; lipiec 2012

plusy: Duży wybór

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania nie ma zdania o NeedleArt.pl opinia nr 135941 z 28.06.2012

wybrałam ten sklep,ponieważ został mi polecony ze względu na szeroki asortyment. Niestety sprzedawca nie spełnił moich oczekiwań,ze względu na bardzo długi okres oczekiwania, po tygodniu od dokonania przelewu musiałam telefonicznie upomnieć się o przesyłkę. Jestem pewna że gdybym nie zadzwoniła to jeszcze bym czekała :(

zakupy: zestaw dimensions i 2 komplety igieł DMC; czerwiec 2012

plusy: duży asortyment

minusy: ternimowość realizacji i wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 135369 z 26.06.2012

NeedleArt.pl ma bardzo szeroką ofertę wzorów, zestawów i akcesoriów do haftu i innych technik rękodzieła.

zakupy: Szpulka nici metalicznej, sortery do nici; czerwiec 2012

plusy: Szeroka oferta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Julia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 121765 z 06.05.2012

Dziękuję za solidne i ekspresowe zrealizowanie mego zamówienia.Polecam wszystkim.

zakupy: mulina DMC, kanwa; maj 2012

plusy: solidna i ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hanna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 119589 z 25.04.2012

odpowiada mi oferta i spełnia moje oczekiwania. nie ma problemów z wysyłką.

zakupy: Lilie Wodne- wzór, Cygańskie Świetliki, Bańki Wróżki - wzór; kwiecień 2012

plusy: atrakcyjność, różnorodność wzorów

minusy: nie ma takich rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gogapa rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 106405 z 12.03.2012

Kolejne zakupy i 100% satysfakcji.. Sklep ma ogromny wybór wszelkich wspaniałości.. uwielbiam go zarówno za wybór towarów jak i realizację zamówień.. Dziękuję i pozdrawiam..

zakupy: Orientalny bukiet; marzec 2012

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 105861 z 09.03.2012

Właściwie powinnam być zła na ten sklep, bo wciąż kusi nowymi produktami, przed kupnem których ciężko się powstrzymać. Można mnie pewnie nazwać już stałą klientką, nigdzie indziej nie ma takiego wyboru, jakości i szybkości obsługi. Brawa!!!

zakupy: ostatnio Marylin Monroe; marzec 2012

plusy: świetna jakość, szeroki wahlarz wzorów w jasnej ofercie

minusy: nic negatywnego nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klient rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 105121 z 07.03.2012

bardzo fajny sklep. piękne rzeczy, dostawa przyszła szybko i wszystko sie zgadzało, serdecznie polecam !!!

zakupy: poduszki haftowane; luty 2012

plusy: szybko, dobra jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 93360 z 13.01.2012

Ten sklep wybrałam już kilka lat temu i dotychczas nie zawiodłam się. Towary są wysokiej jakości, obsługa świetna, błyskawiczna przesyłka. Kupowałam już kilka zestawów do haftu, głównie firmy Dimensions i akcesoria DMC. Z czystym sumieniem polecam

zakupy: zestaw do haftu Dom nad jeziorem; styczeń 2012

plusy: szeroki zakres oferty, możliwość rezerwacji towaru

minusy: jeszcze nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris_dz rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 90232 z 08.12.2011

Nie pierwszy raz kupuję w tym sklepie, zawsze jest szybko i sprawnie. Jest tu duży wybór towarów , których nie mogę dostać w innych sklepach. Jak najbardziej sklep mogę polecić.

zakupy: Aida 18", , Aida 20", , E677 - DMC Mulina; grudzień 2011

plusy: jakość i wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sylwia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 89498 z 01.12.2011

Szeroki asortyment, bardzo ciekawe wzory. Wszystko jak należy, bardzo polecam.

zakupy: Zestawy haftu krzyzykowego; listopad 2011

plusy: Szeroki asortyment, rzadkie wzory,wygodna obsluga strony

minusy: ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

eso rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 89431 z 30.11.2011

Szybko i solidnie. Towary gdzie indziej niedostępne.

zakupy: mulina; listopad 2011

plusy: solidność

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hanna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 89204 z 28.11.2011

oferta sklepu bardzo obszerna, zróżnicowana tematycznie, obsługa bez zarzutu, pełna elektroniczna informacja, przesyłka dostarczona niezwłocznie i należycie zapakowana; z pewnością to nie ostatni mój kontakt z tą stroną; polecam

zakupy: Bukiet i skrzypce; listopad 2011

plusy: profesjonalna obsługa, zróżnicowana oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRAZIA1955 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 88199 z 15.11.2011

Wspaniały sklep internetowy, moim zdaniem najlepsza na rynku oferta zestawów do haftu krzyżykowego. Kilkakrotnie dokonywałam zakupów w tym sklepie, za każdym razem towar dostarczony ekspresowo,teraz też złożyłam zamówienie,Jakość i różnorodność wzorów bajeczna.obsługa bardzo miła i pomocna o czym się przekonałam(zgubiłam wzór do zestawu i zostało mi błyskawicznie dosłane ksero -wielkie dzięki!).Polecam!!

zakupy: Wzory do haftu krzyzykowego; listopad 2011

plusy: duży wybór doskonałej jakości zestawów i wzorów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

efelina76 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 85632 z 06.10.2011

Ten sklep jest jedyny w swoim rodzaju,jestem zachwycona. Goraco polecam!

zakupy: Muliny DMC, Pocalunek aniola; październik 2011

plusy: swietny asortyment

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 83614 z 01.09.2011

ogromny wybór. polecam w 100% i dziękuję

zakupy: mulina dmc; wrzesień 2011

plusy: wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m.kurz rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 83440 z 30.08.2011

miła obsługa; szybka odpowiedź; bogaty asortyment; polecam!

zakupy: sortery; sierpień 2011

plusy: bogaty asortyment

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 78932 z 16.06.2011

Byłam zaproszona do Łodzi do Muzeum Włókiennictwa na otwarcie wystawy .Tam zapoznałam się z ofertą Needle Art. Dostawa błyskawiczna. Polecam.

zakupy: punch needle; czerwiec 2011

plusy: przejrzysta strona

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 76248 z 02.05.2011

W moim przypadku okazało się, że brak jest jednego z produktów, za który zapłaciłam. Bardzo szybko obsługa sklepu skontaktowała się ze mną i ustaliliśmy zamianę. Obsługa jest bardzo miła. Zamówiony towar otrzymałam w ciągu 2 dni od zapłaty-błyskawicznie. Kupuję w tym sklepie już kilka lat i nie miałam nigdy żadnych problemów. Polecam wszystkim

zakupy: 2 zestawy All Our Yesterdays; kwiecień 2011

plusy: Bardzo miła obsługa, błyskawiczna realizacja

minusy: Nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 74192 z 27.03.2011

Szybka reakcja na propozycje kupujących o .wprowadzenie nowych wzorów.

zakupy: wzory do haftu; marzec 2011

plusy: Czytelny katalog,szybki kontakt,otwartość na propozycje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER