Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zofia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 73723 z 18.03.2011

Sklep posiada duży wybór wzorów które mi odpowiadają. Szkoda,że niektóre wzory są do kupienia tylko w zestawach. Haftuję od dawna i mam duży zapas mulin. Proszę rozszerzyć ilość wzorów. Realizacja zamówienia szybka.

zakupy: Wzór do haftu; marzec 2011

plusy: Szybkie i sprawna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 73469 z 15.03.2011

duży asortyment, szybka realizacja

zakupy: hafty krzyżykowe; marzec 2011

plusy: duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basiaszew rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 72231 z 24.02.2011

interesuję sie haftem, ok.

zakupy: wzory haftu krzyżykowego; luty 2011

plusy: strona internetowa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 70969 z 07.02.2011

Jest duży wybór i przesyłka expresowa.

zakupy: mulina; luty 2011

plusy: Super jak zawsze.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 70905 z 06.02.2011

Jestem bardzo zadowolona z udanych zakupów w tym sklepie. Uwielbiam przeglądać kolejne zestawy do wyszywania. Jest to jedna z moich bardziej ulubionych stron internetowych. Profesjonalna obsługa i szybki czas realizacji. Naprawdę POLECAM!!!

zakupy: Spotkanie na plaży, Maggie bałaganiara, ; sierpień 2010

plusy: profesjonalizm i termonowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m.kurz rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 70349 z 28.01.2011

towar zgodny z zamówieniem; super sklep; duży wybór asortymentu; polecam!

zakupy: mulina; styczeń 2011

plusy: duży wybór asortymentu

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 69370 z 14.01.2011

Wyszywam obrazy i przede wszystkim zamawiam mulinę.Jest bardzo duży wybór,myślę że każdego zadowoli.Wysyłka jest expresowa i zgodna z zamówieniem.

zakupy: mulina, wzory graficzne; styczeń 2011

plusy: duży wybór

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela.06 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 68693 z 03.01.2011

Od dłuższego czasu robię zakupy w tym sklepie internetowym.Duży wybór towarów dla każdego kto tylko chce wyszywać,czy to dopiero się uczy tej pięknej sztuki,czy już jest profesjonalistą.W needleArt.pl jest też duży wybór akcesoriów potrzebnych do haftu czego nie ma w innych sklepach.Solidność i profesjonalizm ,szybka dostawa zamówionych towarów,oto zalety,które sprawiają,że chętnie i z przyjemnością robię tam zakupy.BARDZO POLECAM ten sklep i jego towary!

zakupy: kanwy z nadrukiem Daydreams, poduszka; grudzień 2010

plusy: duży wybór i szybaka realizacja zamówienia

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara70 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 68601 z 01.01.2011

Kilka już razy kupowałam w tym sklepie i nigdy jeszcze się nie zawiodłam.Bardzo dogodne zakupy przez internet w tymże sklepie,w którym dominuje bogaty asortyment,profesjonalizm i solidność!Poleciłabym każdemu zakupy w tym sklepie,bo ja napewno jeszcze nie raz skorzystam.

zakupy: Żaglowiec, Gołąbek Pokoju; grudzień 2010

plusy: bogaty asortyment

minusy: raczej nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blond-aniolek rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 63280 z 21.10.2010

Bogata oferta,expresowa wysyłka,świetna jakość.

zakupy: ", RógObfitośći", , ", ŚpiącyChłopczyk", Katalogi; sierpień 2010

plusy: błysawiczna obsługa,bogata oferta,towar wysokiej jakości

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tatiana rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 63249 z 20.10.2010

To jest najlepszy sklep ktory oferuje hafty krzyzykowe!!!Szybka i mila obsluga i dostawa!Hafty-SUPER!Polecam!!!

zakupy: 2 hafty krzyzykowe DIMIENSIONS; październik 2010

plusy: Wszystko jest super!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

diuna35 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 60395 z 06.09.2010

Kolejny raz zrobiłam zakupy w tym sklepie i kolejny raz jestem zadowolona, szybko otrzymałam przesyłkę, a zawartość zgodna z zamówieniem, no i taniej niż w zwykłym sklepie :)

zakupy: mulina DMC; wrzesień 2010

plusy: duży asortyment, dostępne ceny, szybka realizacja

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zizab78 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 59465 z 20.08.2010

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowa przesyłka, towar najwyższej jakości, świetna informacja zwrotna.

zakupy: haft krzyzykowy - zestaw; sierpień 2010

plusy: bogata oferta, świetna jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 58074 z 25.07.2010

Wspaniały sklep, moim zdaniem najlepsza na rynku oferta zestawów do haftu krzyżykowego. Kilkakrotnie dokonywałam zakupów w tym sklepie, za każdym razem towar otrzymałam w ekspresowym tempie. Doskonała jakość produktów!!!

zakupy: Galeon; lipiec 2010

plusy: Profesjonalizm w obsłudze klienta

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 58015 z 23.07.2010

Sklep z szerokim asortymentem i towarem który bardz potrzebuję. Mimo małych zakłóceń związanych z otrzymaniem przelewu i wysyłką, oczywiście sklep bardzo polecam.

zakupy: Nici kreinik 4# very fine braid; lipiec 2010

plusy: Duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

artfun rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 57991 z 23.07.2010

Profesjonalny sklep internetowy,szybka przesyłka dobry kontakt.

zakupy: Zestaw do haftu krzyrzykowego.; lipiec 2010

plusy: internetowy,duży asortyment

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna J. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 57271 z 09.07.2010

Posiadają wzory niedostępne w innych sklepach oraz bardzo ciekawą ofertę nowości

zakupy: zestawy do chaftu; lipiec 2010

plusy: w wiarygodny sposób prezenrtacja towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marusia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 57233 z 08.07.2010

Wybralam ten sklep poniewaz ma towar ktory jest mi potrzebny a do tego okazalo sie ze interesy z Needleart to 100% mojego zadowolenia ! Polecam :-))

zakupy: zestawy do haftu krzyzykowego liczonego.; lipiec 2010

plusy: dobry towar, szybko i solidnie!

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata P. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 57207 z 08.07.2010

Kolejne zakupy. Pełna satysfakcja i zadowolenie. Wspaniałe wzory, świetnie opracowane i wielka przyjemnośc haftowania.. Dziekuję i pozdrawiam :-)

zakupy: zestaw do haftu Peonie i Dzwoneczki, igły; lipiec 2010

plusy: wspaniłały towar, rzetelność, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 56706 z 29.06.2010

Zdecydowanie POLECAM! Szeroka oferta (stale wzbogacana) i dobry opis towarów. Wspaniały kontakt z kupującym. Zawsze szybka wysyłka zamówienia.

zakupy: Dimensions, DMC, Anchor, Coats, Vervaco; czerwiec 2010

plusy: Szybka i rzetelnia obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER