Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krysia L. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 56415 z 24.06.2010

W sklepie dokonuję zakupów już kilka lat i zawsze jestem zadowolona z zakupu. Ceny są przystępne, towar fantastyczny i wysyłany błyskawicznie.

zakupy: Zestawy do haftu; czerwiec 2010

plusy: bardzo bogaty asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 56329 z 23.06.2010

przesylka dotarła błyskawicznie,towar bardzo dobrego gatunku!

zakupy: Maki i Chabry obrus; czerwiec 2010

plusy: błyskawiczna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 56325 z 23.06.2010

Przesyłka dotarła bardzo szybko,za co jestem wdzieczna,poniewaz produkt ,który zamówiłam jest prezentem i zalezało mi na czasie. Jestem zadowolona i wdzieczna.

zakupy: haft-ikona Matka Boga; czerwiec 2010

plusy: błyskawiczna obsługa

minusy: nie zauważyłam wad:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 55497 z 08.06.2010

Sklep posiada duży wybór artykułów choć nie są tanie ale piękne i dobrej jakości.Jak dla mnie mogę latwo je zamówić.Nie jestem otrzaskana z komputerem a jednak daję radę.Dużym plusem jest szybkość w dostawie 2-3 dni i już jest i dobra komunikacja z klientem.Pozdrawiam i polecam.

zakupy: Wzory obrazów, mulina, tamborki.; czerwiec 2010

plusy: Duża różnorodność towarów i doskonała jakość.

minusy: wysokie ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 55455 z 07.06.2010

Lubie tu robic zakupy

zakupy: zestaw Dim i kanwa; czerwiec 2010

plusy: dobry kontakt i szybka wysylka

minusy: moglby byc wiekszy wybor

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

matkoral rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 55447 z 07.06.2010

Wspaniały sklep, moim zdaniem najlepsza na rynku oferta zestawów do haftu krzyżykowego. Kilkakrotnie dokonywałam zakupów w tym sklepie, za każdym razem towar otrzymałam w ekspresowym tempie. Doskonała jakość produktów!!!

zakupy: zestawy do haftu; czerwiec 2010

plusy: bogata oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blond-aniolek rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 55347 z 04.06.2010

Świetnie przygotowana strona internetowa, bardzo bogata oferta produktów, wysoka jakość, znane firmy, piękne wzory haftów to wszystko zachęca do zakupów w NeddleArt.pl.

zakupy: ", RajskiOgród", i inne wzory; maj 2010

plusy: expresowa dostawa,duży asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blond-aniolek rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 55328 z 03.06.2010

Jak zawsze zamówienie dostałam w ekspresowym tempie.Sklep ma bardzo bogatą i różnorodną ofertę.Towar jest świetnej jakości i zgodny z ofertą.Polecam zakupy w NeddleArt.pl

zakupy: Zestaw do haftu", Anioł Stróż", i wzór; kwiecień 2010

plusy: profesjonalna ,błysawiczna obsługa,bogata oferta towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia.d rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 55321 z 03.06.2010

Już dwa razy robiłam zakupy w tym sklepie.Świetna oferta,spełnia w 100%moje oczekiwania.błyskawiczny kontakt ze sprzedawcą i szybka wysyłka towaru:)

zakupy: zestawy do haftu; czerwiec 2010

plusy: szeroki asortyment

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izwil rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 54752 z 25.05.2010

Sklep posiada szeroką gamę wzorów, przesylki są dostarczane w bardzo krótkim czasie, jedyny problem to czas oczekiwania na niektore wzory, których nie ma w magazynie

zakupy: Wzory; maj 2010

plusy: duży wybór towarów

minusy: długi czas oczekiwania na wzory z magazynu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elag rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 54557 z 22.05.2010

Piękne wzory, duży wybór, dobra jakość.

zakupy: kartka ślub; maj 2010

plusy: duży wybór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 54470 z 20.05.2010

Polecam sklep. Szybka wysyłka, dobry kontakt i duży wybór wzorów

zakupy: zestawy do haftu; maj 2010

plusy: doskonała jakoś towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

stefka.84 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 53501 z 07.05.2010

Sklep oferuje ciekawe i kolorowe produkty. Otrzymany ostatnio zestaw do wyszywania został szybko dostarczony. Ładnie zapakowany i nitki do wyszywania są podzielone, co bardzo usprawnia wyszywanie.

zakupy: zestawy do wyszywania obrazków dla dziec; maj 2010

plusy: Ciekawy asortyment.

minusy: Często w zestawach nitki nie są podzielone.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 53157 z 30.04.2010

Wysyłka błyskawiczna , towar zgodny z opisem i zamówieniem. Nie mam żadnych uwag.

zakupy: zestaw do haftu, tamborek; kwiecień 2010

plusy: szybka realizacja przesyłki

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosława rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 53114 z 29.04.2010

Bezproblemowa sprzedaż. Duży wybór i jak dotychczas nie zawiodłam się. Bardzo polecam.

zakupy: zestawy do haftu, akcesoria; kwiecień 2010

plusy: wszystko załatwiane szybko i zgodnie z zamówieniem

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tineczka9 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 52682 z 22.04.2010

Zakupu dokonałam w połowie marca. Muszę przyznać, że miło zaskoczyła mnie niezwykle szybka realizacja mojego zamówienia. Wyrażam swoją opinię dopiero teraz ponieważ chciałam sprawdzić czy zamieszczone w internecie zdjęcie jest takie jak zakupiony wzór. Jestem teraz w połowie wykonanej pracy, wzór jest prześliczny. Kiedy skończę swoją pracę na pewno dokonam następnego zakupu właśnie w tym sklepie ponieważ sprzedawcy zamieszczają prawdziwe i rzetelne informacje na temat proponowanego towaru. Polecam, polecam i jeszcze raz zapewniam o swoim usatysfakcjonowaniu z transakcji.

zakupy: nożyczki kuchenny obrazek z owocami; marzec 2010

plusy: zgodnosć towaru z ekspozycji z towarem zakupionym

minusy: brak gratisów :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata P. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 52655 z 22.04.2010

NeedleArt posiada najpiekniejsze hafty! Spełnia moje oczekiwania na 200%

zakupy: haftowany obraz ", Marzenie wędkarza", ; kwiecień 2010

plusy: wspaniłay towar

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 52632 z 22.04.2010

Kolejne udane zamówienie . Bardzo dobry kontakt, dostawa towaru już następnego dnia po wysyłce, wszystko ładnie zapakowane.

zakupy: mulina DMC (w tym metalizowana); kwiecień 2010

plusy: bardzo dobry kontakt, duży wybór, znakomita jakość

minusy: cena towarów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kankanka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 52414 z 19.04.2010

Szybko, sprawnie, dokładnie, profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Dobre zaopatrzenie i sądzę, że będzie lepsze.

zakupy: igły, tamborek, wzór; kwiecień 2010

plusy: zaopatrzenie

minusy: mało osobisty, zbyt techniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina P rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 52395 z 19.04.2010

Przeglądajac Wasza strone, jestem zachwycona. Wyroby sa przepiękne. Wzór, który zamowiłam urzekł mnie- ma byc to pamiątka dla mojej córki, która wychodzi niebawem zamąż.Cena wysoka ale warta poniesienia.Szkoda tylko, że wzór jest czarno biały, w kolorze byłby czytelniejszy. Przesyłka dotarła na drugi dzień od wysyłki.Ogólnie jestem zadowolona z zakupu i polecam go innym.

zakupy: zestaw do haftu ", Ślubna Pamiątka", ; kwiecień 2010

plusy: szybkośc i profesjonalizm

minusy: wysokie ceny produktów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER