Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

diuna35 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 52183 z 16.04.2010

Od jakiegoś czasu robię zakupy w NeedleArt, bo mam pewność, że wszystko zostanie sprawnie przeprowadzone.

zakupy: mulina DMC; kwiecień 2010

plusy: duży asortyment, przystępne ceny, terminowość przesyłek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona z Warszawy rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 51998 z 14.04.2010

Wysyłka błyskawiczna, towar bardzo wysokiej jakości, wybór wszelakich firm z całego świata. Zapakowane bardzo starannie, stały i przemiły kontakt telefoniczny i e-mail. Polecam, bowiem zakupy są całkowita przyjemnością. Ceny są dość wysokie, ale jakość jest niewspółmiernie niska co do jakości towaru. Wszystkim polecam ten sklep. Takiego wyboru nawet nie miałam w najlepszej pasmanterii paryskiej.

zakupy: kanwa z nadr., akcesoria, mulina; kwiecień 2010

plusy: duży wybór, profesjonalizm, pełna opieka klienta

minusy: nie ma żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona Sosnowska rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 51582 z 07.04.2010

Jak zawsze wszystko błyskawicznie zrealizowane i wysłane.

zakupy: mulina DMC około 37 szt; kwiecień 2010

plusy: doskonała jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

halina rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 51444 z 04.04.2010

Polecam sklep. Bardzo dobra i szybka obsługa. Robię zakupy w sklepie już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam. Halina

zakupy: Wzory haftów krzyżykowych; kwiecień 2010

plusy: szybkie i niezawodne działanie

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marusia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 51200 z 30.03.2010

Znalazlam w nim odpowiadajace mi wzory, zestaw z mulina i kanwa kosztuje mniej niz samodzielnie skompletowany material do haftu.

zakupy: ukwiecony krzyz, duma matki, zrebie; marzec 2010

plusy: bogata oferta, wiernosc rzeczywistych produktow zdjecio

minusy: w "zrebie" nie zgadza sie jeden symbol nitki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona Sosnowska rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 51165 z 30.03.2010

Jak zawsze szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt i towar pierwszej jakości.

zakupy: mulina DMC i tkanica aida; marzec 2010

plusy: Jakość Towaru z najwyższej pólki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 51140 z 30.03.2010

Sklep znalazłam szukając ofert dotyczących haftu krzyżykowego - wzorów, akcesoriów, nici, tkanin etc. Jestem ogromnie zadowolona - sklep spełnił moje oczekiwania w pełni. Prezentowane artykuły w naturze okazywały sie jeszcze piękniejsze i zachęcające do pracy niż w ofercie - nigdy nie czułam się zawiedziona. Ten sklep to dobre lekarstwo na chandrę...

zakupy: Chatka w Ogródku - Wzór K284 3500 # x 1; marzec 2010

plusy: Prezentacja artykułów nie zawyża ich jakości.

minusy: Poruszanie w ofercie - może to jednak ja nie dorosłam..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna Nowak rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50928 z 26.03.2010

Zdjęcia umieszczone na Państwa stronie oddaja rzeczywisty kolor i jakosc obrazkow, na niektorych stronach zdjecia sa komuterowe wiec nei wiadomo tak naprawde co kupujemy. Jedyne co mi brakowalo w obrazku ktory wlasnie zakupilam "Mnóstwo maków" to brak rozdzielenia wzoru na kolory. Wszystko jest czarno-biale co troche utrudnia wyszywanie. Ale obrazek jest piekny i napewno dokonam kolejnych zakupow w Państwa sklepie . Pozdrawiam. AN

zakupy: Mnóstwo maków; marzec 2010

plusy: szybka realizacja

minusy: zbyt dlugi czas oczekiwania na towar obecnie nieodstepny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50388 z 17.03.2010

Zakupy zrobiłam po raz kolejny, po raz pierwszy rezerwując towar. Informacje napływały do mnie na bieżąco. Zdecydowanie polecam ten sklep

zakupy: zestawy do haftu, mulina; marzec 2010

plusy: jest ich wiele

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia3mysz rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50347 z 17.03.2010

Znalazłam tą strone przypadkowo w necie i jestem z niej niesamowicie zadowolona zamówiłam juz kilka rzeczy i wychodza niesamowicie ładnie, tylko jak moge dodac to moją taka mała uwaga że mogłoby byc tłumaczenie po polsku tych wzorów bo nie każdy zna język obcy. ale po za ta mała drobnostką to stronka jest super!!!!!!!

zakupy: Obrońca; grudzień 2009

plusy: Wzory są niesamowicie żywe i wychodzą świetnie

minusy: mogłoby być tłumaczenie na język polski

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50328 z 16.03.2010

zamawiałam w needleart wielokrotnie, bardzo sprawnie przebiegaja transakcje, mozna liczyc takze na realizacje zlecen specjalnych - zamawialam zestaw, ktorego nie bylo w Polsce, został dla mnie sprowadzony ;)) JESTEM BARDZOOO ZADOWOLONA i szczerze polecam, zawsze można się z nimi dogadać w razie jakiś wątpliwości ;)

zakupy: Zestawy do haftu i mulina; marzec 2010

plusy: szybko realizują zamówienia i dokładnie

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50319 z 16.03.2010

szybka i miła obsługa

zakupy: mulina DMC i nici keinik; luty 2010

plusy: terminowość

minusy: niw zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50302 z 16.03.2010

Kupowałam w sklepie NeedleArt wielokrotnie. Dobry kontakt i bardzo szeroka oferta- chyba najszersza spośród pasmanterii internetowych. Bardzo polecam.

zakupy: muliny, aidy, akcesoria, wzory, poduszki; marzec 2010

plusy: szeroka oferta, szybka realizacja, dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50279 z 16.03.2010

Sklep spełnił moje oczekiwania.przesyłkę otrzymałam w ciągu 1 dnia.Rewelacja!

zakupy: kanwy; marzec 2010

plusy: szybkość,solidność

minusy: nie mam nic do zarzucenia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

karola1462 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50245 z 15.03.2010

sklep spełnił moje oczekiwania :)

zakupy: zestaw do wyszywania; marzec 2010

plusy: mila i profesjonalna obsługa, terminowa dostawa

minusy: wad nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anna.solh rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 50074 z 12.03.2010

Wybrałam ten sklep,ponieważ oferuje bardzo atrakcyjne produkty. Poza tym zrealizował moje zamówienie na projekt,który wybrałam z katalogów światowych, a który nie był dostępny gdzie indziej.Wszystkie moje zapytania i wątpliwości w trakcie zakupów spotkały sie z natychmiastową odpowiedzią ,co wprawiało mnie w miłe zdumienie.I w przewidywanym czasie otrzymałam wszystkie zamówione projekty,nie ponosząc kosztów przesyłek zgodnie z regulaminem. Sklep jest OK!

zakupy: 10 sztuk projektów haftu krzyżykowego; wrzesień 2009

plusy: szybki i miły kontakt mejlowy,terminowość.

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ateka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49928 z 10.03.2010

Spotkalam się z bardzo szybką realizacją złożonych zleceń, kontakt drogą elektroniczną przebiega bardzo sprawnie, właściwie wszystko czego oczekuje potencjalny klient. Ze swojej strony dziękuję.

zakupy: mulina DMC, wzory liczone do wyszywania; marzec 2010

plusy: współpraca z klientem

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49857 z 09.03.2010

Jestem zadowolona z dotychczasowej współpracy. Szybka wysyłka, szybkie odpowiedzi na zapytania mail'em. Oby tak dalej.

zakupy: poduszka; luty 2010

plusy: szybie załatwianie spraw

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49669 z 05.03.2010

Zawsze kupuję tu nici DMC. Pełna oferta kolorystyczna, szybka realizacja co przy rozpoczętej pracy jest bardzo istotne. No i największy atut C E N Y .

zakupy: Nici do haftu DMC; marzec 2010

plusy: umiarkowane ceny

minusy: nie odnotowalam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49451 z 02.03.2010

Kupuję już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona. Zamówiony towar otrzymuję w ciągu trzech dni,zawsze zgodny z zamówieniem.

zakupy: Mulina DMC; luty 2010

plusy: Solidniśc

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER