Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Betka007 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49387 z 01.03.2010

Jest po prostu najlepszy jaki znam. To juz 300-etna pozytywna opinia na temat tego sklepu, ode mnie kolejna na +. Wszystkim polecam pod kazdym wzgledem. Zajrzyjcie na strone http://www.needleart.pl/ i sami sie przekonajcie jakie cuda tam mozna znalezc!!! Tylko zakasac rekawy i brac sie do pracy!!!

zakupy: wzory do haftu, mulina, akcesoria; luty 2010

plusy: szybkosc, solidnosc, wyczucie potrzeb klienta

minusy: ??? w tym wypadku o wadach nie ma mowy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

babcia 47 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49280 z 27.02.2010

Wybrałam ten sklep , ponieważ nie znałam innego i nie potrafiłam robić zakupów przez internet. Kupowałam przez 2 lata ( ostatni zakup jesień 2009r. kwota ok.700 zl) Obsługa bardzo miła, terminowa. Ostatnio robię zakupy przez internet w Moskwie. Jest kilka sklepów. Obrazy są przepiekne, nie rylko rosyjskie. Ceny do 50% niższe. Przesyłka kurierska taniocha. Jestem emerytką i muszę liczyć koszty.

zakupy: buty mikołajkowe - 3 szt. torba na akces; październik 2009

plusy: miła obs€ga,terminowość, przepiękne wzory

minusy: bardzo wysokie ceny, brak szczegółowej instrukcji po pol

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola B. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49018 z 23.02.2010

Sklep ma bardzo ciekawą oferte, z której mam nadzieje jeszcze skorzystać w przyszłości. Oferuje towary najwyższej jakości a ich dostawa w moim przypadku zajęła niecałe dwa dni i to przy przesyłce ekonomicznej. Jestem bardzo zadowolona i polecam innym.

zakupy: Mulina; luty 2010

plusy: szybkość dostawy, wysoka jakość towarów i usług

minusy: b rak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Avari rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 49004 z 23.02.2010

Bardfzo bogata oferta sklepu, szybki kontakt, bardzo elastyczna obsługa. Zamówiony towar jest wysyłany w szybkim tempie, a w razie jakiejkolwiek zwłoki personel sklepu natychmiast powiadamia klienta oraz proponuje kilka opcji rozwiązania ewentualnego problemu. Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie i zdecydowanie polecam jego usługi.

zakupy: zestawy do haftu liczonego; grudzień 2009

plusy: bogata oferta, szybki kontakt z klientem, szybka dostawa

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alicja rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 48858 z 20.02.2010

Szczerze polecam! Bogata oferta wzorów,bardzo dobry kontakt,szybka wysyłka. Jak najbardziej sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: poduszki; luty 2010

plusy: szybka dostawa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anilutek rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 48777 z 18.02.2010

Polecam, duży wybór wzorków (ja kupiłam gotowe zestawy do haftowania), jest w czym wybierać, a i czasem ciężko zdecydować sie na coś. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka,zgodna z informacją podaną przez sklep.

zakupy: zestaw do hafotwania; luty 2010

plusy: duży wybór

minusy: póki co nie widzę żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

EMILIA rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 48630 z 17.02.2010

SUPER SPRZEDAWCA dobry kontakt i szybka wysyłka...poprostu wszystko OK :)

zakupy: kiciuś, orły; luty 2010

plusy: duży asortyment towaru

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

castleraux rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 48369 z 12.02.2010

szeroki wybór towarów

zakupy: zestawy do haftu krzyżykowego; luty 2010

plusy: duży wybór towarów, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halszka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 48226 z 10.02.2010

W końcu jest dostęp do zagranicznych, oryginalnych wzorów do wyszywania, do tego w większości w bardzo przyjaznych cenach (szczególnie mulina).

zakupy: Mulina i wzory Dimension; luty 2010

plusy: Bardzo szybka wysyłka, szeroki wybór firm.

minusy: Nijak nie mogę się połapać z punktami.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 48106 z 08.02.2010

Jest duży wybór ,miła obsługa i szybka dostawa.

zakupy: Wzory, mulina DMC.; luty 2010

plusy: Duży wybór towaru.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

diuna35 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 47521 z 28.01.2010

Po raz kolejny zrobiłam zakupy i jak zawsze wszystko przebiegło sprawnie, miło i bez żadnych przeszkód.

zakupy: Haft krzyżykowy liczony pt. Chrzest; styczeń 2010

plusy: Ogromny wybór, ekspresowa realizacja zamówienia,

minusy: Uważam, że nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia.t.1 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 47324 z 25.01.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupionego u Państwa zestawu,bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

zakupy: NR 12424: Adwentowy Kalendarz 8762; styczeń 2010

plusy: doskonała współpraca i szybka wysyłka

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justynad99 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 47261 z 23.01.2010

bogata oferta super kontakt ,szybka realizacja

zakupy: różane trio, róża-zestawy do haftu; styczeń 2010

plusy: szybka relizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gosia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 47191 z 21.01.2010

towar otrzymałam już następnego dnia od złożenia zamówienia REWELACJA !!! gorąco polecam

zakupy: Króliczek Piotruś; styczeń 2010

plusy: szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

emger rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 47064 z 20.01.2010

Bez problemowa obsługa szybka wysyłka poprostu SUPER SPRZEDAWCA :)

zakupy: bieżnik z magnoliami; styczeń 2010

plusy: dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 46756 z 13.01.2010

Obsługa profesjonalna, Miły kontakt i błyskawiczna wysyłka. Nie ma problemów z zamawianiem nowinek danych producentów, których czasowo nie ma w ofercie sklepu. Dziękuję!

zakupy: Zestawy Anchor-Maia; styczeń 2010

plusy: Sympatyczny kontakt-Szybka wysyłka-Super Sklep

minusy: Na siłę nie znajduję minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ynzobi rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 46753 z 13.01.2010

Jedyny, albo jeden z niewielu oferujących tego typu towary. Wszystko (kontakt, szybkość wysyłki, jakość produktu) PROFESJONALNE

zakupy: Dziecięcy Pociąg Expressowy; styczeń 2010

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiaspol rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 46180 z 04.01.2010

oryginalne wzory, duży wybór polecam

zakupy: haft krzyzykowy mis; grudzień 2009

plusy: szybka przesyłka

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 46069 z 31.12.2009

duży wybór ciekawych wzorów, dobry kontakt, szybka przesyłka, czytelna "instrukcja obsługi" zdecydowanie polecam

zakupy: kanwa, wzór, mulina; grudzień 2009

plusy: ekspresowa reakcja na zamówienie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka G. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 46068 z 31.12.2009

Mój ulubiony internetowy sklep z haftami :-))) Przemiłe Panie, które zawsze służą pomocą i idą na rękę klientowi, bardzo bogaty wybór zestawów, wzorów i innych akcesoriów do haftu, ekspresowa wysyłka , przystępne ceny, możliwość sprowadzenia towaru spoza oferty na indywidualne zamówienie - jestem wierną klientką już od 5 lat i nadal pozostanę :-))) POLECAM WSZYSTKIM !!!

zakupy: zestawy do haftu, wzory, mulina DMC; grudzień 2009

plusy: szeroka oferta, szybka wysyłka, doskonały kontakt

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER