Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dorota rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 46003 z 29.12.2009

Zamówienie zrealizowane w 100%. Bardzo szybka przesyłka, wysłana wczoraj - dziś już otrzymalam :) Polecam wszystkim

zakupy: zestaw mulin, kanwa, zestaw; grudzień 2009

plusy: sprawna, szybka realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45934 z 28.12.2009

Przesyłka dotarła bardzo szybko- mimo świąt. Sklep sprzedaje towar w sposób bardzo przystępny i przejżysty. Dostawa jest błyskawiczna, a kontakt super. Bardzo polecam ten sklep a właściwie to poleca go moja żonka która za moją pomocą zamówiła książkę.

zakupy: Wiele Malutkich - Wzory W8102; grudzień 2009

plusy: błyskawiczna dostawa- super kontakt

minusy: nie znalazłem takiego punktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Betka007 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45921 z 28.12.2009

Od kilku dobrych juz lat przywiazana jestem do sklepu Needle&Art. Duzy wybor, profesionalnych artykulow po atrakcyjnych cenach (tanszych niz sprowadzajac je samemu z zagranicy), znakomite wzory haftu, blyskawiczna przesylka (szybsza niz w regulaminie :]) i mila obsluga. To po prostu najlepszy sklep tego typu. Osobiscie mam nadzieje, ze bedzie trwal co najmniej 50 lat :) zebym mogla z niego korzystac. Polecam innym!

zakupy: muliny, wzory do haftu, art. do haftu; grudzień 2009

plusy: szybkosc realizacji zamowien, swietna strona www

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45887 z 27.12.2009

Super sklep! Bardzo miła obsługa, przepiękny towar, rzetelni sprzedawcy. Jedyny mały mankament, że trzeba czasami długo czekać na zamówiony towar, ale za to potem.. - jakaż ogromna radość z posiadania :-) i przyjemność wyszywania :-)) Polecam gorąco!!

zakupy: ", Uroki jesieni", , igły, tamborek, segregator; grudzień 2009

plusy: rzetelność

minusy: czas oczekiwania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda Ż rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45341 z 17.12.2009

kolejne zakupy w tym sklepie utwierdziły mnie w przekonaniu że mam do czynienia z profesjonalistami. ekspresowa wysyłka. Wesołych świąt

zakupy: hafr Niebieska Hortensja; grudzień 2009

plusy: profesjonalizm, termin dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta Kubik rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45334 z 17.12.2009

W tym sklepie kupuję nie pierwszy raz,obsluga jest bardzo mila i co ważne szybka dostawa.Polecam.

zakupy: Mulina DMC; grudzień 2009

plusy: Kontakt,termin dostawy i zgodnośc towaru z oferta

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sylwia.t.1 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45127 z 15.12.2009

Sklep NeedleArt ma bardzo dużą ofertę interesujących mnie produktów ,jestem bardzo zadowolona z kupionych zestawów i w pełni usatysfakcjonowana ,polecam bardzo ten sklep,dziękuję.

zakupy: 6813 Portret Samuraja, 6760 Geisha Wiosną; grudzień 2009

plusy: zaangażowanie i pomoc

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona Sosnowska rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 45095 z 14.12.2009

Miła obsługa, doskonały kontakt e-mailowy, towary naprawdę pierwszej jakości, odpowiednia cena co do towaru.

zakupy: zestaw z nadrukowanym obrazem, torba itp; grudzień 2009

plusy: wszystko na czas, uczciwość, doskonała informacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 44940 z 11.12.2009

Po raz kolejny udane zakupy:-)Ekspresowa przesyłka i bardzo miły kontakt!

zakupy: Białe Wilki, Pełnia- wzór, Pukając do Drzw; grudzień 2009

plusy: duży wybór produktów,bardzo miła obsługa, szybka przesył

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 44876 z 10.12.2009

Z ogromną przyjemnością wystawiam POZYTYWA!!!! Wszystko super sprawnie. Towar taki jak w opisie.Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń. Życzę wszystkim tak świetnej współpracy!!!

zakupy: gejsza, anioł; grudzień 2009

plusy: duży wybór towaru,doskonała jakość nici

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dagi rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 44874 z 10.12.2009

Bogaty asortyment

zakupy: Obraz do haftowania; grudzień 2009

plusy: Bogaty asortyment, piękne wzory do wyszywania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 44677 z 07.12.2009

Kolejny raz dokonałam zakupów w NeddleArt.pl i jestem zadowolona z szybkiej i profesjonalnej obsługi

zakupy: mulina Kreinik; grudzień 2009

plusy: miła i profesjonalna obsługa, szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43899 z 24.11.2009

bardzo dużo różnych wzorów, ciekawych, i lubie tu kupować, bardzo szybka przesyłka czekam jeden dzień od wysłania do mnie do odbioru.

zakupy: Auta-poduszka ( dla synka), pisanki-bież; listopad 2009

plusy: szybkie realizowanie zamówień

minusy: jeszcze się nie natknęłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

diuna35 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43890 z 23.11.2009

Bardzo duża ilość i różnorodność wzorów, pełna gama nici DMC (moje ulubione) po atrakcyjnej cenie, po raz trzeci zrobiłam zakupy i jak zawsze transakcja przebiegła sprawnie, szybka przesyłka, następne zakupy również zrobię w tym sklepie

zakupy: mulina DMC; listopad 2009

plusy: niesamowicie duży wybór

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pokrecona rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43635 z 19.11.2009

Dlaczego wybrałam? Poniewaz maja ciekawą oferte sklepu,w miare dostepne ceny i oczywiscie ze wzgledu na darmową przesyłke powyzej 200zł.Jestem naprawde zadowolona z jakosci usług.Pozdrawiam

zakupy: zestawy do haftow, akcesoria, materialy; listopad 2009

plusy: dobra jakosc towaru i przystepne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Acerico rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43618 z 18.11.2009

Tylko w tym sklepie znalazlam wyszukiwany przeze mnie produkt (maja wszystkiego!). Obsluga byla korrektna, mila. Bardzo szybko zkontaktowali ze mna i tylko czekalam dwa dni, zeby dostac produkt. Milo, szybko, bez problemu! Rekomenduje!

zakupy: Nic Kreinik do haftu.; listopad 2009

plusy: Tylko u nich znalazlam nici Kreinik

minusy: Nie zobaczylam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elf rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43565 z 18.11.2009

wzorowo. szybko. profesjonalna pomoc. zakupiony towar- super.

zakupy: zestaw do haftu, wzory, nici, tkanina; listopad 2009

plusy: wszystko mi się podoba

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43489 z 17.11.2009

bardzo dużo wzorów do haftowania, można przebierać i możliwość zrobienia na zamówienia własny projekt, polecam robienie wzoru na życzenie, solidne wykonanie.

zakupy: schemat wzoru z własnego zdjęcia; listopad 2009

plusy: szybka dostawa zamówionych produktów

minusy: jeszcze nie zdażyło mi się żeby coś mi się nie spodobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agatkab2 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43475 z 16.11.2009

Szybka dostawa, piękne zestawy, duży wybór.

zakupy: tulipanowe trio, hortensje-2 obrazy; listopad 2009

plusy: duży wybór

minusy: brak reprodukcji obrazów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43338 z 13.11.2009

przesylka super szybko dostarczona produkty swietne takie zakupy to przyjemnosc POLECAM naprwade warto

zakupy: tablica magnetyczna, szpatulki na mulin; listopad 2009

plusy: szybkosc ,profesjonalizm szeroki asortyment

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER