Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

elag rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 43048 z 06.11.2009

Sklep posiada bardzo dużo ciekawych i bardzo ładnych wzorów. Przesyłka dostarczana jest wręcz ekspresowo. Jestem w 100% zadowolona.

zakupy: Kaczki zimą; październik 2009

plusy: Ładne wzory

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42918 z 05.11.2009

zamówiony towar jest dobrze zabezpieczony przed zniszczeniem, szybka przesyłka, jak najbardziej polecam

zakupy: mulina metalizowana, mulina DMC; listopad 2009

plusy: terminowa realizacja, fachowa obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42843 z 04.11.2009

Wspaniałe hafty! Z wielką przyjemnością robi się w tym sklepie zakupy:-)))

zakupy: indianin, orzeł, ozdoby świąteczne; październik 2009

plusy: szybka przesyłka, kompetentna obsługa, piękne hafty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42686 z 31.10.2009

Korzystałam z tego sklepu dwa razy. Bogaty wybór wzorów, towar wysokiej jakości. Miła obsługa. Towar sprowadzałam na zamówienie i otrzymałam go w określonym przez sklep terminie, dobry kontakt e-mailowy. Do przesyłki dołączono aktualny katalog! Gorąco polecam zainteresowanym osobom.

zakupy: Tulipanowe Trio; październik 2009

plusy: Wybór towarów, terminowość, kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joanna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42616 z 30.10.2009

duży, rożnorodny i ciekawy wybór towaru. Bardzo dobry i szybki kontakt z obsługą. Jeśli mogę coś zasugerować, to opisy przy produktach winny zawierać informacje czy wzór jest wydrukowany w kolorze, czy nie (niestety dostalam czarno-biały i jest trochę trudno).

zakupy: haft krzyżykowy liczony; październik 2009

plusy: duży, różnorodny i ciekawy wybor. Miła i szybka obsługa

minusy: Opisy winny być bardziej precyzyjne np. kolor wzoru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

annakate rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42595 z 29.10.2009

W Needleart kupuję kolejny raz, tym razem towar był rezerwowany i sprowadzany na zamówienie. Tak jak przy poprzednich zakupach jestem bardzo zadowolona z obsługi, przesyłka doszła bardzo szybko, a towar jest najwyższej jakości.

zakupy: obrus Vervaco, zestaw Maia Coats; październik 2009

plusy: bogata oferta, dużo nowości,szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aneta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42588 z 29.10.2009

Wybralam ten sklep ponieważ malo kto robi schematy ze zdjęcia .Moje oczekiwania zostały spełnione w 100%.

zakupy: schemat graficzny na podstawie zdjęcia; październik 2009

plusy: szybka obsługa i realizacja

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marekzieli rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42314 z 23.10.2009

Pozytywne wrażenie, doskonały kontakt, krótki termin realizacji. Jestem usatysfakcjonowany otrzymaną przesyłką i polecam osobom zainteresowanym.

zakupy: anioł w kwiatach i młyn wodny; październik 2009

plusy: Duży wybór materiałów,doskonały kontakt i obsługa.

minusy: Na razie nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42313 z 23.10.2009

Z usług sklepu korzystam od kilku lat, posiadają bardzo ciekawe i piekne wzory nie dostepne na w krajowych pasmanteriach. Sympatyczny i szybki kontakt internetowy.Przesyłka dochodzi szybko. Polecam ten sklep wszystkim haftującym i zajmujacym się robótkami ręcznymi

zakupy: zestaw do hatu krzyzykowego; październik 2009

plusy: duża i ciekawa oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

romaya rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42274 z 23.10.2009

Korzystałam z oferty sklepu pierwszy raz i na pewno do niego wrócę. Produkty są w 100% zgodne z moimi oczekiwaniami, a przesyłka błyskawiczna. Zdecydowanie polecam.

zakupy: Futerał na okulary, taśma AIDA; październik 2009

plusy: Duży asortyment, błyskawiczna dostawa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 42078 z 20.10.2009

Duza oferta, szybka dostawa, katalog jako gratis.

zakupy: Kanwy w roznych kolorach; październik 2009

plusy: Bardzo duza oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41964 z 18.10.2009

Gdy weszlam na strone tego sklepu-dostalam oczoplasu, tyle pieknych rzeczy w zasiegu reki, a jesli aktualnie niedostepne, mozna zarezerwowac i nie czatowac potem na dostawe. Bardzo dobry i mily kontakt z wlascicielka, mozna telefonicznie rozwiac wszelkie watpliwosci.Przesylka blyskawiczna-rano dostalam email o wysylce a wieczorem kurier juz pukal do drzwi. Towar najwyzszej jakosci.

zakupy: obrusy, nici, wzory; październik 2009

plusy: bardzo szeroka oferta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41923 z 16.10.2009

Moim zdaniem sklep posiada towary najwyższej jakości, nie znalazłam drugiego tak doskonałego źródła nici, płócien i wzorów. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z przysyłanej dostawy. Nigdy nie musiałam nic reklamować ani zwracać towaru. Przesyłki docierają bardzo szybko.

zakupy: Szklana kula kolekcja Heaven & Earth; październik 2009

plusy: najwyższa jakość oferowanych towarów

minusy: jeszcze na takie nie trafiłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nata rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41909 z 16.10.2009

Sklep Needle Art ma bardzo rozległą ofertę, do obrazków są bardzo pięknie dobrane kolory. Z przyjemnością kupuję w tym sklepie, chociaż wolę większe obrazy, to jednak i tak częściej korzystam z oferty NA.

zakupy: Kolibry; lipiec 2009

plusy: piękne kolory w obrazach i ciekawe pomysły

minusy: trochę drogo (ale warto) i są małe obrazki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jolanta rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41886 z 16.10.2009

Przesylka blyskawiczna,super piekne i niepowtarzalne wzory,w doskonalej jakosci ,oczywiscie polecam.

zakupy: zestaw do haftu krzyzykowego, katalog; październik 2009

plusy: niepowtarzalna,roznorodna oferta w doskonalej jakosci

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimiera rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41744 z 13.10.2009

Jak zawsze i ten kolejny raz szybko i wszystko w porządku.Jestem w 100% zadowolona.Dziękję

zakupy: bieżnik na ławę; październik 2009

plusy: Jest tak dobrze że nie ma co wymieniać, braknie stron

minusy: beż wad jest ok!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasik rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41640 z 10.10.2009

Sklep oferuje wiele ciekawych zestawów w korzystnej cenie. Niestety czasem nitki nie są porozdzielane. Szybka realizacja zamówienia.

zakupy: zestawy do haftowania; październik 2009

plusy: Cena i szeroki wybór

minusy: Nieporozdzielane nitki.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41565 z 09.10.2009

Duży wybór, towar zgodny z opisem, dobrej jakości, szybka dostawa, kolejne zamówienie dostarczone :) POLECAM

zakupy: zestawy do haft krzyżykowego; październik 2009

plusy: spory wybór

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arabella rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41503 z 08.10.2009

Sklep z bardzo dużym wyborem wzorów i dostawców. Miła obsługa, stały kontakt. Kanwa i wzór wysokiej jakości - może trochę drogo ale warto, bowiem jakość jest bardzo wysoka. Zestawy, które kupowałam zachwyciły całą moja rodzinę. Prezent udany dzięki dużemu wyborowi w sklepie. Zasłużony pozytyw!!! NAPRAWDę POLECAM z czystym sumieniem.

zakupy: zestaw haftów krzyżykowych; październik 2009

plusy: Solidność, dokładność, troska o klienta - SUPER ZAKUPY

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ester rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41502 z 08.10.2009

Błyskawiczna przesylka, towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: sorter do nici; październik 2009

plusy: doskonala oblsuga i zgodnosc towaru z oferta

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER