Zestawy i wzory do haftu krzyżykowego oraz tkaniny i akcesoria pasmanteryjne.
Sklep NeedleArt.pl

Kontakt

tel. 606 280 335
Bobrowiec

Popularne produkty

Haft krzyżykowy, Mulina, Wzory, Tkaniny, Akcesoria, Wyprzedaż, Kanwa z nadrukiem, Haftowany dom, Inne

Popularne marki

, Vervaco, Dimensions, Zweigart, Janlynn, Dmc, Coats, Jca, Design works, Coats- maia, Rto, Hdc, Oehlenschlager, Passione ricamo, Ellen maurer- stroh, Candamar designs

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 390
  • opinie neutralne: 2
  • opinie negatywne: 3
Podsumowanie

NeedleArt.pl > Opinie klientów

Sklep NeedleArt.pl - monitorowana jakość obsługi

  50% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.06.2006r i posiada 395 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41480 z 07.10.2009

Sklep ten jest reklamowany przez wiele blogowiczek zajmujących się robótkami ręcznymi.Skorzystałam z polecenia i nie żałuję.Sama polecam innym.Szybko, sprawnie,kompetentnie.

zakupy: nici kreinik i dmc; październik 2009

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 41381 z 06.10.2009

Zdecydowanie POLECAM, doskonałej jakości towar, bardzo miły kontakt, doskonała i szybka pomoc w razie jakichkolwiek niepewności, dla mnie jak do tej pory wszystko było pierwsza klasa!

zakupy: Mulina DMC, Nożyczki, etui, koszulki; październik 2009

plusy: Szybka wysyłka, uczciwość, doskonała pomoc

minusy: brak zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

hafciarz rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40898 z 25.09.2009

Bardzo duża oferta wzorów i przystępne ceny. Realizacja zamówienia bardzo szybka

zakupy: katalog nr 4; wrzesień 2009

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anita rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40865 z 25.09.2009

Bogata oferta, systematycznie wzbogacana o nowe pozycje, szybka realizacja zamówień.

zakupy: wzory, nici, igły; wrzesień 2009

plusy: bogata oferta, terminowa realizacja zamówień

minusy: w moim odczuciu brak wad :o)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mili rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40738 z 23.09.2009

Sklep ma bardzo bogatą i interesująca ofertę Zestawów do haftu. Po złożonym zamówieniu i dokonaniu wpłaty następnego dnia przesyłka w domu-wielki pozytywm ponieważ mam niemiłe doświadczenia z długim oczekiwaniem poprzez zamawianie w innych firmach. Serdecznie polecam

zakupy: 2 zestawy do haftu; wrzesień 2009

plusy: przejrzystość oferty na witrynie www

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gorgora rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40499 z 17.09.2009

Sklep spełnił moje oczekiwania, towar był zgodny z opisem, dobrze zapakowany do wysłania. Przesyłka była szybka.

zakupy: mulina, kanwa; wrzesień 2009

plusy: bardzo duży wybór, także rzeczy niedostępnych w polskach

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goskagoska rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40450 z 16.09.2009

szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia, gorąco polecam

zakupy: zestaw do haftowania oraz wzór; wrzesień 2009

plusy: duży wybór wzorów

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Betka007 rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40420 z 16.09.2009

Posiadaja duzy, tj najwiekszy wybor wzorow i materialow do haftu ze wszystkich znanych mi polskich sklepow internetowych tego typu.

zakupy: wzory i materialy do haftu krzyzykowego; wrzesień 2009

plusy: szybkosc realizacji zamowien, swietna strona www

minusy: jeszcze sie nie ujawnily :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna Semrau rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40267 z 11.09.2009

Profesjonalna bardzo szybka obsługa, przesyłka otrzymana na drugi dzień, produkt najwyższej jakości. Gorąco polecam i zachęcam do kupowania w tym sklepie!

zakupy: Płótno do haftu, mulina DMC; wrzesień 2009

plusy: Profesjonalna obsługa i kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irek rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 40223 z 10.09.2009

Solidna i rzetelna firma, szybko działa i przekazuje precyzyjne informacje. Towar dostałem w ciągu 4 dni.

zakupy: haft krzyzykowy liczony; wrzesień 2009

plusy: Rzetelność i solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.Welz rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39994 z 05.09.2009

Expresowa dostawa! Wszystko zgodne z zamowieniem.Dobra jakość towaru.Polecam! Napewno będę dalej korzystać z usług NeedleArt.

zakupy: Haft-Pocałunek Anioła, Świąteczna Wioska; sierpień 2009

plusy: Sprawność i rzetelność

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta Kubik rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39970 z 04.09.2009

Drugi raz zamawialam mulinę i jestem bardzo zadowolona.Dostawa w ciągu 3 dni zgodna z zamowieniem.Mila obsluga i dobry kontakt,polecam.

zakupy: Mulina DMC; wrzesień 2009

plusy: Szybka i solidna dostawa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

grażya legoda rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39950 z 04.09.2009

bardzo miła obsługa sklepu, szybka realizacja zakupów

zakupy: hafty krzyąykowe; wrzesień 2009

plusy: wiarygodny

minusy: obsługa bardo miła i pomocna

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda ż rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39420 z 22.08.2009

obsługa bardzo profesjonalna, bardzo szybka wysyłka, polecam wszyskim kochającym xxx, tym bardziej ze to jedyny taki sklep z tak dużą ofertą i bardzo ładnym wzorami.

zakupy: ściete róże, Maki - haft liczony; sierpień 2009

plusy: teminowość i profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39245 z 18.08.2009

Szybka i profesjonalna transakcja. Towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: pamiątka ślubu; sierpień 2009

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jolanta Kubik rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39234 z 18.08.2009

Bardzo szybka dostawa,polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Mulina DMC; sierpień 2009

plusy: Szybka i solidna dostawa

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Żaneta D. rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 39105 z 14.08.2009

Jestem bardzo zadowolona, szybka dostawa, super.

zakupy: schematy, zestawy do haftu; sierpień 2009

plusy: Bardzo dobra organizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 38910 z 10.08.2009

Szeroki wybór produktów, fachowe doradztwo, szybka wysyłka polecam!

zakupy: Zaginiony Czas, Cenna Chwila, płótno; sierpień 2009

plusy: Duży wybór produktów

minusy: Nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogda Ziemińska rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 38695 z 05.08.2009

Doskonały kontakt mailowy ,błyskawiczna przesyłka. Obrazek do haftu prześliczny, wszystkie elementy, które miał zawierać zestaw występują . Diagram do haftu jest kolorowy/o czym nie napisano w opisie ,a co jest bardzo istotne/ stąd dodatkowy duży plus.Nici są dobrze oznaczone, sorter ułatwia ich ułożenie. Jasna przejrzysta instrukcja w języku polskim.

zakupy: haft liczony Urok baletnicy; sierpień 2009

plusy: Terminowość, wiarygodność

minusy: Nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lamia rekomenduje NeedleArt.pl opinia nr 38667 z 04.08.2009

Przesyłka bardzo szybka, profesjonalne podejście do klienta. Obrazki piękne. Polecam!

zakupy: Kolekcja Motyli - Nr.1 72892, ; sierpień 2009

plusy: szybkość działania, towar dobrej jakości

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER