Produkty AGD i RTV oraz FOTO.
Sklep Neo24.pl

Kontakt

tel. 801 225 588
Wrocław

Popularne produkty

Komputery i akcesoria, Artykuły zoologiczne, Dla dzieci, AGD drobne, RTV, Zdrowie i Uroda, Opony, AGD wolnostojące, AGD do zabudowy, Telewizory plazmowe i LCD

Popularne marki

Trixie, Samsung, Zolux, Bosch, Hp, Activejet, Trefl, Electrolux, Philips, Amiplay, Lego, Royal canin, Vitapol, Siemens, Abcolorovo, Amica, Modecom, Asus, Zelmer

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 3480
  • opinie neutralne: 45
  • opinie negatywne: 100
Podsumowanie

Neo24.pl > Opinie klientów

Sklep Neo24.pl - monitorowana jakość obsługi

  60% - kontakt i obsługa

  60% - terminowość realizacji zamówienia

  54% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.01.2007r i posiada 3625 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

MarcinR nie poleca Neo24.pl opinia nr 378350 z 01.04.2016

ZOSTAŁEM OSZUKANY - kilka dni temu kupiłem smartfon za 658,- zł - otrzymałem potwierdzenie złożenia zamówienia, opłaciłem, mailem przyszła umowa i nr listu przewozowego w firmie kurierskiej - do dzisiaj nie otrzymałem towaru a sklep podobno wysłał mi listem informacje dlaczego zamówienie jest anulowane - nie popuszczę im i sprawa skończy się w sądzie.

zakupy: Microsoft Lumia 950 XL; marzec 2016

plusy: nic

minusy: nie dostarczają zamówionego towaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

miro rekomenduje Neo24.pl opinia nr 362086 z 18.11.2015

wybralem ,bo to kolejny pewny moj zakup w tym sklepie

zakupy: olej silnikowy, filtr powietrza, olejuoraz korek spustowy; listopad 2015

plusy: szeroka gama towaru,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

haneczka rekomenduje Neo24.pl opinia nr 354145 z 02.09.2015

Jestem bardzo zadowolona z usług tego sklepu. Decydując się na zakupy właśnie u nich bałam się że ze względu na niską cenę, towar będzie inny niż zamawiam, albo jakaś podrobiona firma, po prostu liczyłam się z tym ze mogę zostać oszukana. Czytając negatywne opinie (nie wiem skąd one wynikają) podejrzewam ze to jakieś skrajne przypadki, albo ludzie, którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem. Ja dostałam dokładnie taki towar jaki zamawiałam, nic nie było uszkodzone, wszystko w porządku. Przesyłka tez dotarła zadziwiająco szybko. Nie raz kupowałam w tym sklepie i przy następnych zakupach bez wachania wybiorę ten sklep. Wielki PLUS !!!!

zakupy: zmywarka, okap, prostwnica, maszynkadostrzy; czerwiec 2015

plusy: niskie ceny, profesjonalizm, jasność przekazywanej treśc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

BASIA nie ma zdania o Neo24.pl opinia nr 343257 z 22.05.2015

Zmywarka naddaje się tylko do spłukiwania naczyń a nie do mycia !!!. W 60 stopniach nie domywa i nie dosusza nie rozpuszcza tabletki jednym słowem wielkie gó..o !!!!!!!!!! Ale cena jest dostosowana znakomicie .Gratuluję Amice za taki "WYNALAZEK" NIE POLECAM !!!

zakupy: ZMYWARKA ZIM 436; kwiecień 2015

plusy: WYGODA

minusy: NIEZGODNOSC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marek nie poleca Neo24.pl opinia nr 335705 z 18.03.2015

Nie polecam tego sklepu nikomu, jestem zdziwiony, ze nikt jeszcze nie znalazł wolnego czasu aby w końcu sporne sprawy rozpatrzyć w sądzie, ja będę pierwszy. Opinia negatywna, gdyż okazało się ze z powodu błędów sklepu wystawiono na sprzedaż telewizor w dobrej cenie ..i co ? dokonałem zakupu, dostałem potwierdzenie zamówienia do realizacji,, a gdy się zorientowali samowolnie usunęli status "w realizacji" na status anulowane.... Malo tego ,,,żadnej informacji na email i gdybym nie żądał kontaktu pewnie by się nie odezwali.. nie wiem jak to nazwać bo do jednej osoby określiłbym to jako bezczelność. A co najważniejsze ! dokonałem przelewu pieniążków w dniu 14.03.2015, dzisiaj jest 18.03.2015 a mimo, ze anulowali zamówienie nie mam zwrotu pieniędzy a to już według mnie czyste złodziejstwo... Ponieważ, jest informacja ze posty mogą być moderowane robię kopie, która przekaże w pierwszej kolejności mediom, aby przekazać ostrzeżenie dla innych potencjalnych oszukanych klientów.. podaj mój email dla zainteresowanych, którzy zechcą się ze mną podzielić żenująca obsługa klienta przez ten sklep marconti67@gmail.com

zakupy: telewizory; marzec 2015

plusy: zadne

minusy: ignorancja klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Neo24.pl opinia nr 324869 z 24.12.2014

Kupowałam sprzęt AGD (pralka, lodówka) z myślą o zapłacie za pobraniem. Był to jeden z nielicznych sklepów, które dawały możliwość takiej formy płatności (przy tak znacznej kwocie). Towar zamówiłam 20.12 a 23.12 był już na miejscu ( po drodze sobota i niedziela). Nadmienię również, że ceny również były konkurencyjne jeśli weźmiemy pod uwagę formę płatności oraz tansport po drzwi domu.

zakupy: Lodówka Samsung pralka Beko; grudzień 2014

plusy: terminowość, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pejton4 nie poleca Neo24.pl opinia nr 307925 z 27.08.2014

19.08.2014 otrzymałam przesyłkę 3 z 8,całość została zapłacona kurierowi,natomiast 5 pozostałych paczek nie dotarło do dziś .Brak kontaktu z panem ,który zajmował się zamówieniem,nie odpowiada na maile,na telefon trzeba czekać 29 miejsc,Katastrofa,sprawa na daje się na policję o wyłudzenie.

zakupy: AGD; sierpień 2014

plusy: brak

minusy: brak kompetencji,złodzieje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin81200 rekomenduje Neo24.pl opinia nr 305085 z 11.08.2014

witam robie zakupy w neo 24 i ja narazie jestem bardzo zadowolony ostatnio pojawila sie jakas nowa usluga neoexpres zamowienie dostawa w ten sam dzien korzystal ktos? jak to wyglada?

zakupy: laptop; październik 2013

plusy: sumiennosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rmk nie ma zdania o Neo24.pl opinia nr 305077 z 11.08.2014

Mają chyba atrakcyjną ofertę w tym dotyczącą dostawy

zakupy: jeszcze nie kupowałem; sierpień 2014

plusy: cena

minusy: ???

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAFAŁ nie poleca Neo24.pl opinia nr 304277 z 05.08.2014

SKLEP NEO24.PL UWAŻAM ZA ZWYKŁYCH OSZUSTÓW. PO ROZPAKOWANIU PRZESYŁKI STWIERDZIŁEM ZE DOSTARCZONY TELEWIZOR TO ZWYKŁY ZŁOM BEZ WIELU CZĘŚCI: (PILOTÓW, OKULARÓW, DOKUMENTACJI Z GWARANCJĄ NA CZELE, PORYSOWANY, Z WIDOCZNĄ INGERENCJĄ WEWNĄTRZ PO PRZEZ BRAK ŚRUBEK W TYLNEJ OBUDOWIE) OGÓLNIE DNO!!! TEGO SAMEGO DNIA ZWRÓCIŁEM SIĘ O WYMIANĘ LUB ZWROT PIENIĘDZY I OD 2MIESIĘCY MNIE ZWODZĄ OSZUŚCI!!!

zakupy: SAMSUNG UE40F6400; czerwiec 2014

plusy: BRAK

minusy: OSZUŚCI

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

amelka nie poleca Neo24.pl opinia nr 302729 z 24.07.2014

Niestety sklep okazał się złym wyborem. Braki w towarze uniemożliwiające korzystanie z telewizora. Brak reakcji na reklamacje, arogancja pracowników.

zakupy: telewizor; lipiec 2014

plusy: brak

minusy: arogancja , brak reakcji na reklamacje

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Neo24.pl opinia nr 302625 z 24.07.2014

witam neo 24 jak i neonet sklep ekstra pod kazdym wzgledem teraz bedzie jeszcze bardziekj przyjazny dla klienta poniewaz wprowadza nowa usluge neoexpres

zakupy: laptop; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm szybka dostawa

minusy: nie czegos takiego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Neo24.pl opinia nr 276141 z 06.02.2014

Uczciwa i profesjonalna obsługa. Serdecznie Polecam!!

zakupy: laptop; luty 2014

plusy: Profesjonala obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Neo24.pl opinia nr 276137 z 06.02.2014

Profesjonalna i szybka obsługa, kontakt bardzo dobry. Spełnia moje oczekiwania jak najbardziej. Serdecznie polecam

zakupy: pralka; luty 2014

plusy: profesjonalność

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna nie poleca Neo24.pl opinia nr 275077 z 30.01.2014

Ten sklep to fatalna pomyłka. 2 tygodnie przed Wigilią zamówiłam zabawkę.Dodam że Zabawka była dostępną w sklepie w momencie składania zamówienia.Zamówienie było potwierdzone droga meilową i czekałam miesiąc aż się odezwą do mnie sami. Dwa razy dzwoniłam w tym czasie na infolinię i nic. W sumie dziecku musiałam kupić inną zabawkę pod choinkę. SKLEP PORAŻKA- PRZESTRZEGAM

zakupy: Hasbro My little Pony Zamek Księżniczek; grudzień 2013

plusy: BRAK

minusy: BEZNADZIEJNY SKLEP

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K. rekomenduje Neo24.pl opinia nr 274817 z 29.01.2014

po raz kolejny sklep NEO24.PL spełnił moje oczekiwania. Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka oraz plus za maile z informacjami na jakim etapie jest zamówienie. Dbają o klienta i to procentuje, na pewno jeszcze skorzystam z zakupu.

zakupy: maszynka do mielenia mięsa zelmer; styczeń 2014

plusy: szybkość dostawy, informowanie o statusie zamówienia,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Neo24.pl opinia nr 274477 z 28.01.2014

Nie miałam pojęcia, że NEO24.PL sprzedaje również artykuły zoologiczne. Zawsze sklep kojarzył mi się ze sprzętami rtf i agd. Kupiłam dwie paczki dietetycznej karmy dla mojej kotki. Mają w bardzo dobrych cenach produkty Purina, Royal Canin i inne. Zastanawiam się teraz nad drapakiem, bo wybór duży, a mój fotel już ledwo zipie ;)

zakupy: dietetyczna karma dla kota; styczeń 2014

plusy: szeroka oferta

minusy: nie mam zasrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej nie poleca Neo24.pl opinia nr 273413 z 23.01.2014

Ceny towarów są konkurencyjne. Ale sklep nie spełnił oczekiwań. opinia negatywna. Dużo kupuję w sieci i ten sklep mocno odstaje "in minus" od innych. Moja przedpłata została zaksięgowana 17 grudnia, uprzednio otrzymałem informację że towar jest dostępny. Potem cisza, kompletny brak informacji, na moje listy nie odpowiadano. Dodzwoniłem się do firmy 23-go (oczekując 15 min.), pracownik poinformował mnie, że otrzymam przesyłkę na następny dzień, co nie nastąpiło, także po Świętach. I ani słowa wyjaśnienia, mimo że pisałem listy także do kierownictwa. Dopiero 30-go przyszedł list z częściowymi przeprosinami (że dopiero dostali partię towaru - wobec czego skąd wcześniejsza dezinformacja, że towar jest dostępny?) i obietnicą wysyłki jutro. Faktycznie, towar otrzymałem w Sylwestra. Od zaksięgowania procedura trwała 8 dni roboczych, to rekord moich zakupów bez wyjaśnień. Na dodatek 3 stycznia dostałem zawiadomienie, że towar przekazano firmie kurierskiej (!). Totalny bałagan i niskie poczucie obowiązku. Jedyny pozytyw to dość niska cena towaru. W sumie zdecydowanie nie polecam.

zakupy: pamięć micro SDHC 32 GB; grudzień 2013

plusy: konkurencyjne ceny

minusy: nieterminowość, brak informacji, nieprawdziwa informacja

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz nie poleca Neo24.pl opinia nr 271169 z 10.01.2014

oK 01 2013 kupiłem odkurzacz zelmer w neo24. Dziś mija rok czasu od kiedy go posiadam, a w naprawie był już 3 razy. Oczywiście przyjechali zabrali, odwieżli ale trwało to w sumie 4 i pół miesiąca.Dziś mija rok i odkurzacz zepsuł się 4 raz :(((. Wysłałem już kilka info w sprawie reklamacji i zero odzewu ze strony sklepu.NIE POLECAM NIKOMU !!!!

zakupy: odkurzacz zelmer 4000; luty 2013

plusy: nasuwają mi się tylko wady

minusy: trudnomi mi mówić o zaletach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek nie poleca Neo24.pl opinia nr 261005 z 26.11.2013

Niestety moje dobre zdanie o Neo24 zmieniam na negatywne. Ostatnim razem strasznie wydłużył się czas oczekiwania gdyż zamówiłem towar którego nie mieli, w konsekwencji musiałem kupić gdzie indziej ale cała procedura zabrała mi dużo czasu i nerwów a kontakt sklepu ze mną uważam za mierny. Teraz jednak pomyślałem, że każdemu może się zdarzyć i postanowiłem zamówić pendrive 64gb wysyłka do 48g dostałem na 4 czy 5 dzień na dodatek nie ten który zamawiałem dostałem 16gb. Porażka, szczególnie gdy zamawiasz coś na prezent i jesteś pewien że ten sklep zapewnia solidność i terminowość realizacji zamówienia. Nie polecam.

zakupy: Pendrive adata 64gb; listopad 2013

plusy: ceny

minusy: ślamazarnie, towar nie zgod z zam, sprzed cos czegoniema

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER