Opony i felgi.
Sklep NetCar.pl

Kontakt

tel. 801 003 113
Warszawa

Popularne produkty

Opony, Felgi, Opony motocyklowe, ZZZ Auta, Felgi aluminiowe, Opony do quad łw

Popularne marki

Oz, Mak, Pirelli, Continental, Michelin, Hankook, Bridgestone, Dunlop, Nexen, Ronal, Dezent, Goodyear, Falken, Sava, Kumho, Aez, Yokohama, Vredestein, Nokian, Metzeler

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 14
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

NetCar.pl > Opinie klientów

Sklep NetCar.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 21.10.2006r i posiada 14 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje NetCar.pl opinia nr 74617 z 03.04.2011

szukaliśmy opony do motocykla,nawiązaliśmy kontakt ze sklepem, miły Pan pomógł nam w wyborze zaproponował oponę,zamówiliśmy,wszystko bardzo szybko,sprawnie i profesjonalnie,opona super,wczoraj ja sprawdzaliśmy,gorąco polecam !

zakupy: opona do motocykla; kwiecień 2011

plusy: fachowość i profesjonalizm

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milenka78 rekomenduje NetCar.pl opinia nr 63478 z 25.10.2010

same pozytywne komentarze , bardzo szybkie realizacje

zakupy: opony zimowe dayton 195/65; październik 2010

plusy: bardzo szybka dostawa, super kontakt,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tino rekomenduje NetCar.pl opinia nr 52896 z 27.04.2010

Oczeiwałem szybkiej realizacji i tak też było.

zakupy: Barum 195/65R15; kwiecień 2010

plusy: szybkośc, informacje o zamówieniu

minusy: nic?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaska_07 rekomenduje NetCar.pl opinia nr 51147 z 30.03.2010

szukałam opon w promocyjnych cenach

zakupy: Opony letnie FULDA ECOCONTROL; marzec 2010

plusy: świetna obsługa, duży wybór towarów, konkurencyjne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adrian rekomenduje NetCar.pl opinia nr 44168 z 28.11.2009

Wybrałem bo ceny są konkurencyjne, a obsługa bezkonkurencyjna! Sklep stanął na wysokości zadania i dostarczył świeży towar w podanym przeze mnie terminie. Polecam.

zakupy: opony zimowe pirelli; listopad 2009

plusy: cena, obsługa, terminowość dostaw

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SLAWEK rekomenduje NetCar.pl opinia nr 41754 z 13.10.2009

Polecam. Wszystko odbyło się szybko i zgodnie z opisem.

zakupy: FULDA 155/65/14; październik 2009

plusy: SZYBKOŚĆ

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

komor1 rekomenduje NetCar.pl opinia nr 37309 z 08.07.2009

Sklep,kontakt,obsługa duży POZYTYW. Towar otrzymałem w 24 godziny od zamówienia.POLECAM.

zakupy: opony motocyklowe Pirelli; lipiec 2009

plusy: pierwsze zakupy wszystko OK.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Filipowicz rekomenduje NetCar.pl opinia nr 35952 z 11.06.2009

Dostawa terminowa,pełna informacja o realizacji zamówienia

zakupy: opony letnie do samochodu osobowego; czerwiec 2009

plusy: możliwość zakupów bez wychodzenia z domu

minusy: nie widzę mankamentów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lechoo rekomenduje NetCar.pl opinia nr 26438 z 15.01.2009

Szybka wysyłka,towar zgodny z opisem,możliwość sprawdzenia gdzie wysyłka właśnie się znajduje i możliwość kontaktu z kurierem w celu ustalenia godziny dostawy.Naprawdę polecam ten sklep z czystym sumieniem!

zakupy: opony; styczeń 2009

plusy: Bezproblemowa komunikacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje NetCar.pl opinia nr 21955 z 28.10.2008

kupiłem pirelli sotto zero, dostawa na drugi dzień kurierem! jestem w 100% zadowolony

zakupy: Pirelli Sotto Zero 205/55R16; październik 2008

plusy: profesionalna obsługa, szybkość działania

minusy: wg mnie brak:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje NetCar.pl opinia nr 21809 z 24.10.2008

Zamówiłem UltraGrip 7+. Przyszło następnego dnia.

zakupy: Goodyear Ultra Grip 7+ 195/65R15; październik 2008

plusy: szybkość

minusy: brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian R. Knurów rekomenduje NetCar.pl opinia nr 10261 z 18.11.2007

Zamówiłem oponę motocyklową nie starszą niż12 miesięcy.Otrzymałem z datą produkcji 15 tydzień 2007r. Termin dostawy ustalono ze mną telefonicznie. Oponę otrzymałem za 2 dni.Kurier gratis .Jestem bardzo zadowolony.Polecam ten sklep. Następny zakup też u nich.

zakupy: Opona motocykl. 130/90/16 MetzelerME880F; listopad 2007

plusy: Terminowość.Kontakt z klientem.

minusy: Nie mam zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

omeg@ rekomenduje NetCar.pl opinia nr 4267 z 26.02.2007

Polecam ten sklep, zamówione opony miałem następnego dnia, ponadto bardzo ważna rzecz przy zakupach wysyłkowych - kurier gratis! Następne opony pewnie też tam kupię.

zakupy: Dębica NAVIGATOR 2; luty 2007

plusy: Szybka obsługa, brak opłaty za przesyłkę.

minusy: -:)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje NetCar.pl opinia nr 2118 z 25.11.2006

Super! Wcześniej złozyłem zamówienie w dwóch innych sklepach i nawet nie dostałem odpowiedzi, że nie maja takich opon, jakie potrzebowałem. NetCar odpowiada na wszystkie maile w ciągu 15-20 minut!

zakupy: opony zimowe; 22.11.2006

plusy: Fachowa porada w momencie braku towaru w wybranego produ...

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER