Części oryginalne i zamienne do AGD i RTV.
Sklep North.pl

Kontakt

tel. 801 011 399
Koszalin

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 120
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

North.pl > Opinie klientów

Sklep North.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.11.2008r i posiada 126 opinii klientów w tym 96% pozytywnych.

Wystaw opinię

Dariuszz rekomenduje North.pl opinia nr 401630 z 22.12.2016

Tak, sklep jest super! Część doszła dokładnie taka jaką chciałem, oryginalna, a dostawa błyskawiczna. Nie można na nic narzekać, sklep spełnil w 100% moje oczekiwania.

zakupy: grzałka; grudzień 2016

plusy: szybka dostawa, dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patttrykk rekomenduje North.pl opinia nr 396570 z 30.10.2016

Super sklep, wystawiam mu pozytywną opinie! Zamówiłem czujnik rano a już kolejnego dnia miałem u siebie! Ceny niskie, duży wybór częsci, ja polecam!

zakupy: czujnik temperatury do pralki; październik 2016

plusy: szybki czas dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje North.pl opinia nr 391802 z 27.08.2016

Super sklep! Ogromny asortyment. Wszystko u nich idzie kupić, jak nie oryginalną część, to mają masę zamienników. Dostawa błyskawiczna, polecam!

zakupy: części do telewizora; sierpień 2016

plusy: szybka dostawa, dobry sprzęt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje North.pl opinia nr 352133 z 14.08.2015

przypadkowo poszukiwałam części do ekspresu ciśnieniowego krups i okazało się, że są. Po krótkiej rozmowie telefonicznej i ustaleniu warunków płatności otrzymałam te części w drugim dniu za co jeszcze raz firmie dziękuję.

zakupy: uchwyt i spieniacz; sierpień 2015

plusy: nie mam zdania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tesjan rekomenduje North.pl opinia nr 301521 z 17.07.2014

Informacje o sklepie znalazłem w internecie. Zamówiony towar dotarł bardzo starannie zapakowany. Kontakt e-mailowy szybki i konkretny.

zakupy: Grzałka do pralki Candy; lipiec 2014

plusy: Rożnorodność towarów, atrakcyjne ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k. rekomenduje North.pl opinia nr 293745 z 29.05.2014

Jedyny sklep, który miał towar, który był przeze mnie poszukiwany od dłuższego czasu. Przebieg transakcji na najwyższym poziomie. Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: worek do odkurzacza; maj 2014

plusy: Sklep posiada asortyment trudno lub prawie niedostępny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje North.pl opinia nr 277061 z 11.02.2014

Przeglądałem strony internetowe poszukując części do pralki i natrafiłem na stronę sklepu North.pl. W ofercie sklepu znalazłem interesującą mnie grzałkę . Zatelefonowałem na numer kontaktowy i po rozmowie na temat części zamówiłem ją. Po jakimś krótkim czasie dostałem wiadomość SMS że towar został wysłany pocztą kurierską.Następnego dnia otrzymałem super zapakowaną grzałkę.Zarówno fachową rozmowę ze sprzedawcą jak i szybkość realizacji transakcji oceniam bardzo dobrze.

zakupy: Grzałka do pralki Whirlpool; luty 2014

plusy: dobra cena, wiarygodność, szybkość transakcji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr nie poleca North.pl opinia nr 276253 z 06.02.2014

Dn. 27.12.2014 zamówiłem część do zmywarki elektroluks. Czas oczekiwania na tą część określono na 2-3 tygodni. Około 16.stycznia po telefonie do poinformowano mnie że, dostanę części na początku lutego. Dziś po następnym telefonie dostałem wiadomość że części będą po 16.02. Coś chyba jest nie tak

zakupy: złącze przepływowe; luty 2014

plusy: porady

minusy: nieterminowość

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Micky rekomenduje North.pl opinia nr 260597 z 23.11.2013

Jedyny sklep który dobrał części do mojego urządzenia. Obsługa na wysokim i profesjonalnym poziomie. Paczka doszła szybko, a zapakowana tak dobrze, że dobrałem się do niej dopiero po 5 minutach. Zdecydowanie polecam ten sklep.

zakupy: Balkonik do lodówki; listopad 2013

plusy: Świetny kontakt, profesjonalne podejście do klienta

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie poleca North.pl opinia nr 231037 z 15.07.2013

Kupowałam w tej firmie części zamienne do ubiegłego roku. Było o.k. Teraz obsługa jest beznadziejna, pracownicy aroganccy, zachowują się nieprofesjonalnie. Nie zamierzam więcej kupować w tej firmie. Brak kultury i ogłady. Szukajcie innych firm sprzedających części zamienne. Wycofałam wcześniej złożone zamówienie.

zakupy: szuflada do lodówki; lipiec 2013

plusy: do ubiegłego roku nie miałam zastrzeżeń do działania skl

minusy: niekompetentni pracownicy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek Michalkows rekomenduje North.pl opinia nr 124953 z 18.05.2012

Sklep wyjątkowy nawet jak na prywatne firmy internetowe: poszukiwałem części do radia dla kolegi z dalekiej zagranicy. Wobec wątpliwości czy jest prawidłowo wybrana - przesłano mi schemat urządzenia z wykazem części aby zainteresowany sprawdził poprawność w swoim serwisie. Bardzo się starają. Przesyłka starannie zapakowana, natychmiast wysłana. BARDZO POLECAM.

zakupy: część zamienna do radia Kenwood; maj 2012

plusy: Bardzo rzetelni

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlon126 rekomenduje North.pl opinia nr 123365 z 12.05.2012

Wybrałem ten skep ponieważ tylko tam znalazłem wszystkie interesujące mnie części. Odpowiedź na moje zapytanie o interesujące mnie części była bardzo szybka, rzeczowa i pozytywna. Realizacja przebiegła sprawnie i tak jak oczekiwałem.

zakupy: Części do kuchenki gazowej; maj 2012

plusy: Łatwość samodzielnego wyszukiwania części.

minusy: Brak pełnej oferty na Allegro

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grazyna rekomenduje North.pl opinia nr 123293 z 11.05.2012

Posiada części zamienne do interesujących mnie zmywarek. Super obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, doskonale zapakowana przesyłka. Polecam wszystkim zainteresowanym i dziękuje Obsłudze sklepu:-)

zakupy: części zamienne do zmywarki; maj 2012

plusy: Odwrotny, rzeczowy kontakt @, błyskawiczna przesyłka

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje North.pl opinia nr 120613 z 29.04.2012

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie, towar zgodny z opisem, przesyłka dobrze zapakowana, Szybki Kontakt na najwyższym poziomie.

zakupy: uchwyty do lodówki; kwiecień 2012

plusy: Bardzo dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje North.pl opinia nr 114069 z 06.04.2012

North to firma, która nawiązuje kontakt z klientem, odpowiada na maile, oferuje szeroki asortyment, fachowo doradza poprzez swoich pracowników, na bieżąco informuje o stanie realizacji zamówienia i błyskawicznie dostarcza zakupiony towar. Warto kupować w tym sklepie!

zakupy: Fartuch do pralki INDESIT; marzec 2012

plusy: szeroka oferta, doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje North.pl opinia nr 111833 z 29.03.2012

Jedyny sklep, w którym znalazłam to czego potrzebowałam. Dobrze zrobiona strona, zdjęcia pomagają w odszukaniu właściwego produktu. Kontakt z firmą bardzo dobry, szybka dostawa. Na pewno tu wrócę. Polecam. PS. He, he, już nie muszę demolować kuchni, żeby wszystko funkcjonowało.

zakupy: wąż dopływowy aqua stop; marzec 2012

plusy: duży wybór, dobra obsługa, szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje North.pl opinia nr 105733 z 09.03.2012

Przypadkiem znalazłem w Internecie. Większość poszukiwanych rzeczy tu znalazłem.

zakupy: Częśco robota kuchennego; marzec 2012

plusy: Wielkość oferty i szybkość dostawy.

minusy: Nie znalałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje North.pl opinia nr 105729 z 09.03.2012

BO NIKT NIE POTRAFIŁ MI POMÓC W ZAKUPIE NIEZBĘDNEJ TARCZY DO MOJEGO ROBOTA MOULINEX. DOPIERO TEN SPRZEDAWCA ODEZWAŁ SIE POZYTYWNIE NA MOJA PROŚBĘ I SPRAWA JEST ZAŁATWIONA

zakupy: TARCZA DO FRYTEK MOULINEX 5000/DODATKOWA; marzec 2012

plusy: KOMPETENCJA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irek rekomenduje North.pl opinia nr 105193 z 07.03.2012

Towar od ręki. B.dobry opis towaru. B.dobry kontakt.Szybka wysyłka.

zakupy: półka do lodówki; marzec 2012

plusy: kontakt z klientem

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje North.pl opinia nr 103801 z 02.03.2012

Sprawnie dobrali części zamienne i szybka dostawa

zakupy: części do pralki + igła gramofonowa; luty 2012

plusy: pomoc w dobraniu części

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER