Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

Poniemowlęce . . 18-26, Przedszkolne . . 25-33, Szkolne. . . . . . 31-40, Damskie i młodzieżowe 34-42, Sandały, trzewiki, buty Profilaktyczne-Ortopedyczne . 18-39

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Lemigo pl, Mrugała buty pl, Bisbut pl, Postęp buty pl, Kmk pl, Raweks pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Aurelka buty pl, Bajbut pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 941
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 945 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 403430 z 17.01.2017

Duży wybór obuwia w dobrych cenach. Szybka i profesjonalna obsługa klienta.

zakupy: Buty profilaktyczne; styczeń 2017

plusy: Duzy wybor obuwia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dora rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 402658 z 06.01.2017

Sklep godny polecenia. Towar zgodny z opisem i natychmiastowa wysyłka

zakupy: befado-kapcie; styczeń 2017

plusy: szybko, tanio solidnie

minusy: zero wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401842 z 27.12.2016

Duży wybór obuwia. Spełnił moje oczekiwania. Szybka dostawa.

zakupy: kapcie dziecięce; grudzień 2016

plusy: duży wybór obuwia

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkujaw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401598 z 22.12.2016

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: obuwie dziecięce; grudzień 2016

plusy: solidny

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401554 z 22.12.2016

Profesjonalna obsługa, ekspresowa przesyłka, same pozytywy :)

zakupy: Ochraniacze na buty; grudzień 2016

plusy: Towar zgodny z opisaem i błyskawiczna przesyłka

minusy: Nie podiada wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401390 z 20.12.2016

Duży wybór butów dziecięcych firmy befado.

zakupy: Butki dziewczęce; grudzień 2016

plusy: Szybko i sprawnie. Bez problemu

minusy: Nie wszystkie butki są we wszystkich rozmiarach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401282 z 19.12.2016

dobra cena, bardzo fachowa obsługa

zakupy: buciki postęp; listopad 2016

plusy: uczciwość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ula rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401270 z 19.12.2016

szeroki wybór asortymentu, dobre ceny, możliwość odbioru osobistego i przymierzenia obuwia na miejscu

zakupy: obuwie poniemowlęce - kapcie; grudzień 2016

plusy: dostępność towaru, cena, szybki miły kontakt

minusy: godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 400346 z 10.12.2016

Byłam zadowolona z poprzednich zakupów.

zakupy: Obuwie; grudzień 2016

plusy: zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399962 z 07.12.2016

duży wybór, sensowne ceny, bardzo dobry sklep

zakupy: śniegowce dziecięce; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mancyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399838 z 06.12.2016

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Po raz kolejny mnie nie zawiódł. Szybka i przyjemna obsługa, nastawiona na zadowolenie klienta

zakupy: paputki; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dbałość o klienta,

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399814 z 06.12.2016

Towar zgodny z opisem. Brak zastrzeżeń.

zakupy: kapcie dziecięce; grudzień 2016

plusy: WCała tranzakcja przebiegła ekspresowo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witold rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399798 z 05.12.2016

sklep oceniam dobrze.miła obsługa.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: DOBRA KOMUNIKACJA ZE SKLEPEM

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399734 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399730 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 396142 z 24.10.2016

Szukałam konkretnego producenta i znalazłam go w ofercie ObuwieDzieciece.pl , oczekiwania w 100% spełnione, kontakt sprzedawca-klient bardzo dobry. Polecam serdecznie.

zakupy: Sandałki dziewczęce Befado; październik 2016

plusy: wsparcie i dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393870 z 24.09.2016

To już mój drugi zakup u tego producenta. Ponieważ za pierwszym razem wszystko było w porządku (cena, produkt, wysyłka) postanowiłam ponownie zrobić tutaj zakupy.

zakupy: paputki i sandałki; czerwiec 2016

plusy: jakość butków,przyjazna cena,dbałość o zadowolenie klien...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393850 z 24.09.2016

Duży wybór butów dobrej jakości. Różni polscy producenci.

zakupy: Buty; wrzesień 2016

plusy: Dobrze funkcjonująca strona. Szeroki wybór obuwia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 392674 z 08.09.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; sierpień 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 391046 z 16.08.2016

dobrej jakości obuwie i bardzo wygodne

zakupy: klapki skórzane; czerwiec 2016

plusy: bardzo szybka realizacja, dobra strona internetowa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER