Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OKAZJE SALE!, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA, ZiMA

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Mrugała buty pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Kmk pl, Bajbut pl, Raweks pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 951
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 955 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alexandra rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 427894 z 19.01.2018

Sprzedawca bardzo pomocny i uprzejmy ! POlecam goraca, Mieszkam w stanach i spotykam sie bardzo duzo z odmowa wysylania paczek z toarem, ObuwieDzieciece.pl wyslalo moje zamowienie do usa, paczka doszla szybko, towar byl dokladnie jak w opisach.. jestem super zadowolona i POLECAM !!!!!

zakupy: buciki dzieciece; styczeń 2018

plusy: duzy wybor, bardzo pomocna obsulga !!!!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 426982 z 05.01.2018

Wybrałam ten sklep ponieważ ma duży wybór butów dziecięcych w fajnych cenach i spełnił w 200% moje oczekiwania. Wysyłka była ekspresowa. Na drugi dzień rano miałam paczkę. Była bardzo dobrze zapakowana.Polecam

zakupy: Papcie Befado; styczeń 2018

plusy: Rewelacyjna obsługa, czas realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 426594 z 28.12.2017

Wybrałam ten sklep ponieważ rehabilitantka powiedziała mi abym zainwestował w buciki dziecięce firmy bajbut i na tej stronie znalazłam odpowiedni rozmiar i model. Wczoraj popołudniu zamówiłam buciki a dziś mała już w nich chodzi :)

zakupy: Buty bajbut; grudzień 2017

plusy: Szybka dostawa i miła obsługa :)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krysia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 426242 z 21.12.2017

już wcześniej korzystałam z tego sklepu i byłam z jego usług zadowolona, posiadał w swoim asortymencie towar jakiego szukałam, a obsługa zamówienia była szybka i profesjonalna

zakupy: kapcie damskie; grudzień 2017

plusy: szybkość obsługi

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Babcia Mi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 425462 z 07.12.2017

Buciki wydaja mi sie spelniac wszelkie warunki zdrowotne dla rozwoju stopy dzieciecej, a jednoczesnie ceny dostepne nie tylko dla gornego 1% spoleczenistwa, obsluga przyjazna i gotowa do kontaktu z klientem zarowno przez telefon jak email. Sklep w nienajefektowniejszej okolicy na Woli, za to klient nie musi prawdopodobnie placic za buciki dodatkowych sum, zeby sklep mogl miec lepsza lokalizacje. Latwo dojechac tramwajem nr 10.

zakupy: buciki domowe dla chlopca 5 lat i 2 lata; grudzień 2017

plusy: Latwo dojechac, dobrze zorganizowany towar

minusy: Nie najladniejsza okolica

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 425342 z 06.12.2017

Odpowiadał mi wygląd obuwia,po dostawie stwierdzam że mój wybór był trafny.Super- szybka przesyłka i bardzo dobra jakość obuwia.

zakupy: kapcie damskie; grudzień 2017

plusy: spełnił moje oczekiwania w 100%

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 424674 z 26.11.2017

wybrałam sklep z uwagi na korzystne ceny oraz towar bardzo dobrej jakości

zakupy: wkładki do obuwia dziecięcego; listopad 2017

plusy: szybka i miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marlena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 424622 z 25.11.2017

Bardzo dobry sprzedawca. Szybka przesyłka. Polecam

zakupy: 03-130P021 SPEEDY Befado; listopad 2017

plusy: Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem.

minusy: Nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 424526 z 23.11.2017

Jako jeden z nielicznych sklepów posiada w ofercie granatową pastę do butów w rozsądnej cenie. Tym co wyróżnia sklep jest potwierdzenie dostępności danego produktu przed opłaceniem zamówienia. Szybka wysyłka w korzystnej cenie.

zakupy: pasta do butów Kiwi granatowa; listopad 2017

plusy: szybka wysyłka, koszt wysyłki, potwierdzenie dostępności

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 424522 z 23.11.2017

Bardzo szybka dostawa , perfekcyjna informacja o przesyłce, monitorowanie dostawy. polecam w 100%

zakupy: laczki befado.; listopad 2017

plusy: Dobry opis towaru , szybka dostawa.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422614 z 26.10.2017

Dostawa zrealizowana wyjątkowo szybko

zakupy: obuwie dziecięce; październik 2017

plusy: szybkość dostawy

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agusiawa rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422602 z 26.10.2017

dokonuję zakupu w tym sklepie po raz kolejny. Transakcja bezproblemowa, towar spełnia moje oczekiwania. Polecam

zakupy: wkładki supinujące; październik 2017

plusy: wybór towaru duży, bezproblemowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elžbieta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 422210 z 20.10.2017

Szukalam ocieplonych kaloszy dla coreczki. Problemem bylo znalezienie kaloszy w odpowiednim rozmiarze, jakosciowych i nie za kosmiczne pieniadze... Tu znalazlam to, czego szukalam! Bardzo sie ciesze z zakupu !Zamowienie zlozylam w niedziele, w poniedzialek zaplacilam i juz we czwartek dostalam paczke z butami! Musze zaznaczyc, ze mieszkam w Wilnie, na Litwie, wiec jestem mile zaskoczona , ze tak szybko doszla! :)

zakupy: Kalosze Grizzly Eva; październik 2017

plusy: Duzy asortyment, dobra jakosc, operatywnosc.

minusy: Nie mam zadnych zastrzezen.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula D-M rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 421622 z 11.10.2017

Długo szukałam pantofli domowych na wyższej koturnie.Duży wybór kolorów.Dobrze wykonane,z dobrego gatunku aksamitu.Do pełni szczęścia ,koturm mógłby być wyższy.

zakupy: pantofle domowe na koturnie; październik 2017

plusy: uprzejma obsługa i szybka dostawa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 419430 z 07.09.2017

Towar zgodny z zamówieniem, bardzo miła obsługa i bardzo szybka wysyłka !Polecam

zakupy: Trampki Befado; wrzesień 2017

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 418066 z 16.08.2017

niskie ceny, wysylka zagraniczna

zakupy: sandalki profilaktyczno-ortopedyczne; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja zamoienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 411514 z 09.05.2017

Wszystko było w należytym porządku, także jak najbardziej polecam ten sklep.

zakupy: Reebok; maj 2017

plusy: Jak wyżej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 411414 z 08.05.2017

Jest to kolejny już zakup dokonany w tym sklepie i, jak do tej pory, nie mam żadnych uwag do przebiegu transakcji.

zakupy: obuwie Bartek; maj 2017

plusy: realizacja zamówienia w terminie, bez uwag

minusy: brak negatywnych przykładów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 406606 z 27.02.2017

Z wielką przyjemnością robię tutaj zakupy już od lat. Zawszy jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep.

zakupy: papucie damskie; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dbałość o klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkujaw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401598 z 22.12.2016

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: obuwie dziecięce; grudzień 2016

plusy: solidny

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER