Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OBUWIE MĘSKIE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, AKCESORIA, ZIMA, WYPRZEDAŝ OKAZJE

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Mrugała buty pl, Lemigo pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Kmk pl, Raweks pl, Nobex pl, Bajbut pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Aurelka buty pl

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 939
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 943 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 418594 z 22.08.2017

Znalazłam produkt, którego szukałam.

zakupy: Kalosze dziecięce; sierpień 2017

plusy: Szybka realizacja

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 418066 z 16.08.2017

niskie ceny, wysylka zagraniczna

zakupy: sandalki profilaktyczno-ortopedyczne; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja zamoienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 417490 z 06.08.2017

Bardzo miła obsługa,przesyłka zagraniczna dotarła po około 5 dniach.Polecam kalosze dzieciece "lemigo".Solidne a zarazem bardzo leciutkie,ciepłei wygodne.

zakupy: Piankowe kalosze dzieciece ", lemigo", ; lipiec 2017

plusy: Miła i fachowa obsługa

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 412662 z 23.05.2017

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: sandałki dzięcięce; maj 2017

plusy: duzy wybór obuwia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarosław rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 411514 z 09.05.2017

Wszystko było w należytym porządku, także jak najbardziej polecam ten sklep.

zakupy: Reebok; maj 2017

plusy: Jak wyżej

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 411414 z 08.05.2017

Jest to kolejny już zakup dokonany w tym sklepie i, jak do tej pory, nie mam żadnych uwag do przebiegu transakcji.

zakupy: obuwie Bartek; maj 2017

plusy: realizacja zamówienia w terminie, bez uwag

minusy: brak negatywnych przykładów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 406606 z 27.02.2017

Z wielką przyjemnością robię tutaj zakupy już od lat. Zawszy jestem bardzo zadowolona i polecam ten sklep.

zakupy: papucie damskie; grudzień 2016

plusy: szybka realizacja, dbałość o klienta

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tkujaw rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401598 z 22.12.2016

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: obuwie dziecięce; grudzień 2016

plusy: solidny

minusy: cena

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 401390 z 20.12.2016

Duży wybór butów dziecięcych firmy befado.

zakupy: Butki dziewczęce; grudzień 2016

plusy: Szybko i sprawnie. Bez problemu

minusy: Nie wszystkie butki są we wszystkich rozmiarach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399962 z 07.12.2016

duży wybór, sensowne ceny, bardzo dobry sklep

zakupy: śniegowce dziecięce; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mancyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399838 z 06.12.2016

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Po raz kolejny mnie nie zawiódł. Szybka i przyjemna obsługa, nastawiona na zadowolenie klienta

zakupy: paputki; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dbałość o klienta,

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399734 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399730 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 396142 z 24.10.2016

Szukałam konkretnego producenta i znalazłam go w ofercie ObuwieDzieciece.pl , oczekiwania w 100% spełnione, kontakt sprzedawca-klient bardzo dobry. Polecam serdecznie.

zakupy: Sandałki dziewczęce Befado; październik 2016

plusy: wsparcie i dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393870 z 24.09.2016

To już mój drugi zakup u tego producenta. Ponieważ za pierwszym razem wszystko było w porządku (cena, produkt, wysyłka) postanowiłam ponownie zrobić tutaj zakupy.

zakupy: paputki i sandałki; czerwiec 2016

plusy: jakość butków,przyjazna cena,dbałość o zadowolenie klien...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393850 z 24.09.2016

Duży wybór butów dobrej jakości. Różni polscy producenci.

zakupy: Buty; wrzesień 2016

plusy: Dobrze funkcjonująca strona. Szeroki wybór obuwia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 392674 z 08.09.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; sierpień 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 391046 z 16.08.2016

dobrej jakości obuwie i bardzo wygodne

zakupy: klapki skórzane; czerwiec 2016

plusy: bardzo szybka realizacja, dobra strona internetowa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 390010 z 01.08.2016

Sklep jako jeden z niewielu posiada duzy wybor obuwia profilaktycznego.Obsluga bardzo mila i pomocna.Szybka dostawa(1 dzien) i mozliwosc wymiany sa rekomendacja dla innych kupujacych.

zakupy: Buty aurelka; sierpień 2016

plusy: Szybka i profesjonalna obsluga

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389114 z 20.07.2016

Sklep oferuje szeroki asortyment tekstylnego obuwia dziecięcego, którym byłam zainteresowana.

zakupy: lekkie obuwie tekstylne; lipiec 2016

plusy: szeroki asortyment, konkurencyjne ceny

minusy: możliwość zamawiania asortymentu, którego brak w magazyn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER