Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OKAZJE SALE!, OBUWIE MĘSKIE, AKCE SORIA, KALOSZE EVA, Przedszkolne zimowe . . 25-30

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Mrugała buty pl, Lemigo pl, Kmk pl, Bajbut pl, Nobex pl, Raweks pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 978
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 983 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437750 z 15.07.2018

Ten sklep był jedynym sklepem, w którym znalazłam rozmiar, który poszukiwałam (24.5). Wszędzie były dostępne pełne rozmiary. Poza tym bardzo szybka obsługa. Polecam.

zakupy: Tenisówki czeszki; czerwiec 2018

plusy: szybka obsluga, dostepnosc rozmiarow

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437250 z 04.07.2018

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa zamówienia. Zamówienie zostało zrealizowane (od potwierdzenia odebrania zamówienioa do odbioru towaru od kuriera ok 32 godzin). Brawo

zakupy: Obuwie męskie; lipiec 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437010 z 28.06.2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Realizacja bardzo szybko. Buty zgodne z zamówieniem i bardzo wygodne. Dziecko i mama zadowoleni:)

zakupy: Obuwie Renbut; czerwiec 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436990 z 28.06.2018

Buty zgadzają się z opisem

zakupy: granatowe balerinki; czerwiec 2018

plusy: asortyment bardzo szeroki

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436558 z 20.06.2018

drugi raz dokonałam zakupu w tym sklepie i spełnił moje oczekiwania, zarówno w zakresie zamówionych produktów jak i szybkiej dostawy.

zakupy: obuwie zdrowotne; czerwiec 2018

plusy: terminowość, duży wybór towaru

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie ma zdania o ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436550 z 20.06.2018

Wybrałam, aczkolwiek mam zastrzeżenia. Dostałam obuwie numer większe od zamówionego. Gdyby nie to, że czas naglił, a buty miały gumeczkę podtrzymującą buty na nóżce, to na pewno bym je odesłała.

zakupy: Białe jarmilki; maj 2018

plusy: szybkość realizacji

minusy: towar niezgodny z zamówieniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436506 z 19.06.2018

jedyny oferujacy poszukiwana odziez ochronna w dobrej cenie i jakosci

zakupy: odziez ochronna; czerwiec 2018

plusy: oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eryk rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436478 z 18.06.2018

Mily kontakt, swietny towar.

zakupy: Buty dziecięce; czerwiec 2018

plusy: Kontakt, szukanie właściwego towaru

minusy: Towaru niebyło na stanie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kkg rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436110 z 09.06.2018

Duży wybór, oczekiwania spełnione w 100%

zakupy: Kapcie, trampki; maj 2018

plusy: Szybka realizacja, duży wybor

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436094 z 09.06.2018

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - red; czerwiec 2018

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: +++++

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436090 z 09.06.2018

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - białe; czerwiec 2018

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: +++++

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MONIKA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 436026 z 08.06.2018

Witam. Sklep wybrałam kierując się ceną artykułu poszukiwanego przeze mnie. Towar po bardzo przystępnej cenie a także co najważniejsze dobre jakościowo. Obsługa sklepu bardzo konkretna a co najważniejsze rzetelna (pan spokojnie przez telefon poinformował mnie o wszystkim co mnie interesowało). I co najważniejsze!!!! Dotrzymali słowa!!! Naprawdę z ręką na sercu polecam bo chłopaki robią dobrą robotę i oby tylko z takimi sprzedawcami mieć do czynienia. TAKŻE POLECAM !!!

zakupy: CZESZKI; maj 2018

plusy: PROFESJONALNI, RZETELNI, PRAWDOMÓWNI

minusy: NIE MAM ZASTRZEŻEŃ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 435882 z 06.06.2018

Dobrej jakości buty w przystępnej cenie, szybka obsługa, dobry kontakt

zakupy: obuwie; kwiecień 2018

plusy: przystępne ceny, dziecięce buciki z atestem

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sparrowski rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 435878 z 05.06.2018

kompetentna obsługa, bezproblemowa zapłata, szybka wysyłka, dobry towar

zakupy: kalosze dla dziecka; czerwiec 2018

plusy: ceny i jakość towarów

minusy: nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 435870 z 05.06.2018

Wybrałam ten sklep gdyż jest niedaleko miejsca zamieszkania i mozna odebrac osobiście. Sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Sandałki befado; kwiecień 2018

plusy: Możliwość odbioru osobistego

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 434726 z 14.05.2018

zakupilem produkty w bardzo dobrej cenie i swietnej jakosci. Dziekuje

zakupy: Ochraniacze na buty - różne.; maj 2018

plusy: Jakosc i cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433686 z 23.04.2018

Wybrałam zakupy w tym sklepie ponieważ jako jedyny miał buty dla mojego dziecka profilolaktyczne. Buty są dobre, lekkie i spełniają swoją rolę. Dlatego jeszcze nie raz zrobię zakupy w tym sklepie. Polecam

zakupy: Kapcie, sandałki profilaktyczne Kuba; kwiecień 2018

plusy: Dostępność towaru

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433510 z 19.04.2018

To już mój kolejny zakup u tego sprzedawcy i jak zwykle jestem zadowolona z zakupu i oslugi mojego zamówienia

zakupy: butki paputki; kwiecień 2018

plusy: dbałość o zadowolenie klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Daga rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433498 z 19.04.2018

Dobre ceny i duzy wybór bucikow

zakupy: Dwie pary kapci Befado; kwiecień 2018

plusy: Wybór towaru

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

koperta3 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 433362 z 17.04.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania. Ceny asortymentu są bardzo konkurencyjne. Polecam.

zakupy: obuwie wizytowe; kwiecień 2018

plusy: terminowość

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER