Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

Poniemowlęce . . 18-26, Przedszkolne . . 25-33, Szkolne. . . . . . 31-40, Damskie i młodzieżowe 34-42, Sandały, trzewiki, buty Profilaktyczne-Ortopedyczne . 18-39

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Lemigo pl, Mrugała buty pl, Bisbut pl, Postęp buty pl, Kmk pl, Raweks pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bajbut pl, Aurelka buty pl, Kiwi fr

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 935
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 940 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ola rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399962 z 07.12.2016

duży wybór, sensowne ceny, bardzo dobry sklep

zakupy: śniegowce dziecięce; grudzień 2016

plusy: duży wybór

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mancyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399838 z 06.12.2016

To mój kolejny zakup w tym sklepie. Po raz kolejny mnie nie zawiódł. Szybka i przyjemna obsługa, nastawiona na zadowolenie klienta

zakupy: paputki; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia, dbałość o klienta,

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399814 z 06.12.2016

Towar zgodny z opisem. Brak zastrzeżeń.

zakupy: kapcie dziecięce; grudzień 2016

plusy: WCała tranzakcja przebiegła ekspresowo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

witold rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399798 z 05.12.2016

sklep oceniam dobrze.miła obsługa.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: DOBRA KOMUNIKACJA ZE SKLEPEM

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399734 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 399730 z 05.12.2016

Wybralam sklep bo posiada konkurencyjne ceny kaloszy.

zakupy: kalosze dzieciece; grudzień 2016

plusy: duzy asortyment i szybka distawa

minusy: strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 396142 z 24.10.2016

Szukałam konkretnego producenta i znalazłam go w ofercie ObuwieDzieciece.pl , oczekiwania w 100% spełnione, kontakt sprzedawca-klient bardzo dobry. Polecam serdecznie.

zakupy: Sandałki dziewczęce Befado; październik 2016

plusy: wsparcie i dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 395514 z 18.10.2016

Duży wybór butów. Miły sprzedawca.

zakupy: Buty Befado; październik 2016

plusy: Dostępność towaru.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393882 z 25.09.2016

Zawsze tu kupuję kapcie befado, tj. już drugiemu dziecku. duży wybór i ceny ciut niższe niż w sklepie.

zakupy: kapcie befado sunny; wrzesień 2016

plusy: Bardzo dobry i szybki kontakt z klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393870 z 24.09.2016

To już mój drugi zakup u tego producenta. Ponieważ za pierwszym razem wszystko było w porządku (cena, produkt, wysyłka) postanowiłam ponownie zrobić tutaj zakupy.

zakupy: paputki i sandałki; czerwiec 2016

plusy: jakość butków,przyjazna cena,dbałość o zadowolenie klien...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393854 z 24.09.2016

Duzy wybor, dobre opinie, ladne towary

zakupy: Kalosze; czerwiec 2016

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393850 z 24.09.2016

Duży wybór butów dobrej jakości. Różni polscy producenci.

zakupy: Buty; wrzesień 2016

plusy: Dobrze funkcjonująca strona. Szeroki wybór obuwia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 392674 z 08.09.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; sierpień 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 391046 z 16.08.2016

dobrej jakości obuwie i bardzo wygodne

zakupy: klapki skórzane; czerwiec 2016

plusy: bardzo szybka realizacja, dobra strona internetowa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 390010 z 01.08.2016

Sklep jako jeden z niewielu posiada duzy wybor obuwia profilaktycznego.Obsluga bardzo mila i pomocna.Szybka dostawa(1 dzien) i mozliwosc wymiany sa rekomendacja dla innych kupujacych.

zakupy: Buty aurelka; sierpień 2016

plusy: Szybka i profesjonalna obsluga

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389114 z 20.07.2016

Sklep oferuje szeroki asortyment tekstylnego obuwia dziecięcego, którym byłam zainteresowana.

zakupy: lekkie obuwie tekstylne; lipiec 2016

plusy: szeroki asortyment, konkurencyjne ceny

minusy: możliwość zamawiania asortymentu, którego brak w magazyn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389046 z 20.07.2016

Szybka dostawa i konkurencujna cena

zakupy: buty profilowane bajbut; czerwiec 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 388222 z 11.07.2016

Doskonała obsługa. Fachowa pomoc przy zamówieniu wygodnego obuwia dla wymagającego starszego pana.

zakupy: Buty; styczeń 2016

plusy: Doskonała komunikacja z klientem

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 386894 z 26.06.2016

Wysoka jakosc uslugi,dostawa w 24 godziny,towar zgodny z oczekiwaniami.Poleca wszystkim zakupy w obuwie dzieciece.pl

zakupy: Kalosze; czerwiec 2016

plusy: Szybkosc dostawy

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 384422 z 01.06.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; maj 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER