Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

Poniemowlęce . . 18-26, Przedszkolne . . 25-33, Szkolne. . . . . . 31-40, Damskie i młodzieżowe 34-42, Sandały, trzewiki, buty Profilaktyczne-Ortopedyczne . 18-39

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Lemigo pl, Raweks pl, Postęp buty pl, Mrugała buty pl, Kmk pl, Bisbut pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Aurelka buty pl, Bajbut pl, Inblu pl, Kiwi fr

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 924
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 929 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389114 z 20.07.2016

Sklep oferuje szeroki asortyment tekstylnego obuwia dziecięcego, którym byłam zainteresowana.

zakupy: lekkie obuwie tekstylne; lipiec 2016

plusy: szeroki asortyment, konkurencyjne ceny

minusy: możliwość zamawiania asortymentu, którego brak w magazyn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389046 z 20.07.2016

Szybka dostawa i konkurencujna cena

zakupy: buty profilowane bajbut; czerwiec 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 388222 z 11.07.2016

Doskonała obsługa. Fachowa pomoc przy zamówieniu wygodnego obuwia dla wymagającego starszego pana.

zakupy: Buty; styczeń 2016

plusy: Doskonała komunikacja z klientem

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 388214 z 11.07.2016

Super wybór obuwia i rozmiarów

zakupy: Bajbut; lipiec 2016

plusy: wysoki zapiętek i usztywnienie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 386894 z 26.06.2016

Wysoka jakosc uslugi,dostawa w 24 godziny,towar zgodny z oczekiwaniami.Poleca wszystkim zakupy w obuwie dzieciece.pl

zakupy: Kalosze; czerwiec 2016

plusy: Szybkosc dostawy

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 384422 z 01.06.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; maj 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 384410 z 01.06.2016

Świetny sklep, błyskawiczna i profesjonalna obsługa.

zakupy: tekstylne buty dziewczęce; czerwiec 2016

plusy: profesjonalizm w kazdym calu

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata nie poleca ObuwieDzieciece.pl opinia nr 382854 z 16.05.2016

Wybralam ten sklep ze względu na duży wybór bucików Renbut, niskie koszty wysyłki i dobre ceny. Sklep nie spełnił moich oczekiwań, ponieważ buty, które dostaliśmy odbiegają mocno jakością od tych, które wcześniej kupowaliśmy z firym Renbut w sklepie stacjonarnym.

zakupy: Trepki poniemowlęce Renbut, 4 pary; maj 2016

plusy: Niskie koszty dostawy, duży wybór butów

minusy: Buty niższej jakości niż w sklepie stacjonarnym, nieaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 382310 z 10.05.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - białe; maj 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dana rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 381482 z 30.04.2016

Duzy wybór produktów, szybka realizacja zamówienia :)

zakupy: Wkładki ortopedyczne do butow; kwiecień 2016

plusy: Możliwość wysyłki produktów za granice

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 381450 z 30.04.2016

Ciekawa oferta, dobre ceny, szybka przesyłka. Bardzo dobra jakość. Realizacja zamówienia trwała bardzo szybko. Już na następny dzień otrzymałam paczkę.

zakupy: Włkadki ortopedyczne, buty.; kwiecień 2016

plusy: Dobra jakość, szybka relizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 381242 z 28.04.2016

Oferował poszukiwany produkt,oraz tanią i błyskawiczną dostawę.Kontakt ze sklepem wzorowy. Realizacja zamówienia w niecałą dobę!!!Gorąco polecam!!!

zakupy: Klapki damskie; kwiecień 2016

plusy: asortyment, ceny, kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 381174 z 27.04.2016

wszystko w porządkupolecam ten sklep.

zakupy: papcie Befado; kwiecień 2016

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 380666 z 22.04.2016

Sklep oferuje bardzo szeroki asortyment oraz konkurencyjne ceny. Tak - spełnił moje oczekiwania.

zakupy: buciki dziecięce; kwiecień 2016

plusy: bieżąca informacja o dostępności zamówionego towaru

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.P. rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 380514 z 21.04.2016

Drugi raz już robiłam zakupy w tym sklepie, buciki porządne, ładne i zdrowe dla małej stopy. Szybka i uprzejma obsługa . Bardzo polecam!

zakupy: Buciki poniemowlęce; kwiecień 2016

plusy: dobrze, szybko, tanio

minusy: czasem nie ma towaru który widnieje na stronie www.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 380390 z 20.04.2016

Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania - ekspresowy kontakt zwrotny i szybka wysyłka. Buciki super, dobrej jakości i wygodne. Polecam.

zakupy: Przedszkolne sandałki; kwiecień 2016

plusy: Jakość i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asikb6 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 379838 z 15.04.2016

Ze względu na duży wybór obuwia (kolory, rozmiary) oraz niezawyżone ceny.

zakupy: Kapcie-sandały ortopedyczne bajbut; kwiecień 2016

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kATIE rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 378018 z 30.03.2016

sZYBKO, SPRAWNIE, BEZ ZASTRZEZEN

zakupy: KAPCIE DZIECIECE; marzec 2016

plusy: BARDZO DOBRA FACHOWA OBSŁUGA

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 377302 z 22.03.2016

Sklep godny polecenia. Ekspresowa wysylka, niskie ceny. Korzystalam juz z tego sklepu niejednokrotnie i za kazdym razem bylam w 100% zadowolona. Polecam!!!!

zakupy: Buty dzieciece; marzec 2016

plusy: Ekspresowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ANNA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 377298 z 22.03.2016

Sklep godny polecenia. Ekspresowa wysylka, niskie ceny. Korzystalam juz z tego sklepu niejednokrotnie i za kazdym razem bylam w 100% zadowolona. Polecam!!!!

zakupy: Buty dzieciece; marzec 2016

plusy: Ekspresowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER