Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

OBUWIE DZIECIĘCE, OBUWIE DAMSKIE, SANDAŁY PROFILAKTYCZNO ORTOPEDYCZNE, OCHRANIACZE WIELORAZOWE, OBUWIE MĘSKIE, OKAZJE SALE!, AKCE SORIA, KALOSZE EVA PCV, Przedszkolne zimowe . . 25-30

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Postä™p buty pl, Bisbut pl, Lemigo pl, Kmk pl, Mrugała buty pl, Bajbut pl, Nobex pl, Raweks pl, Jarmilki sk, Inblu pl, Bama de

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 990
  • opinie neutralne: 5
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 995 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441610 z 17.10.2018

Sklep spełnił moje oczekiwania,profesjonalna obsługa,szybka dostawa.Polecam

zakupy: Kapcie dziecięce; październik 2018

plusy: Szybka obsługa

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

io rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441470 z 13.10.2018

Sklep oferuje ciekawe kapcie i kalosze dla dzieci.

zakupy: Kalosze; październik 2018

plusy: Miła i profesjonalna obsługa

minusy: Godziny otwarcia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441414 z 12.10.2018

Sklep ok, szybka informacja potwierdzająca dostępność butów. Towar bardzo dobrej jakości, szybka dostawa.

zakupy: Buty dziecięce befado; październik 2018

plusy: Terminowosc

minusy: Nd

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Artur rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441350 z 11.10.2018

Profesjonalna i szybka, bezproblemowa obsługa. Zdecydowanie polecam.

zakupy: sandały KUBA; październik 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomuś rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 441042 z 04.10.2018

Sklep wizualnie skromny, ale można zamówić i przymierzyć w nim bardzo dobre dziecięce buty.

zakupy: trzewiki Bajbut granatowe rozm. 30; październik 2018

plusy: ceny

minusy: dojazd komunikacją miejską

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 440802 z 26.09.2018

Towar spełnił moje oczekiwania..

zakupy: 62-018bi białe klapki skórzane damskie profilaktyczne, medyczne; wrzesień 2018

plusy: Polecam

minusy: nie mam zastrzeżeń..

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439918 z 06.09.2018

Sklep posiadał na stanie kapcie, na których mi zależało.

zakupy: Kapcie dziecięce; wrzesień 2018

plusy: Szybka wysyłka, towar nieuszkodzony

minusy: Nie widzę takich

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAGDAA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439538 z 28.08.2018

bardzo profesjonalna i szybka obsługa

zakupy: buty POSTĘP; sierpień 2018

plusy: WSZYSTKO SUPER

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

KRZYSIA rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439114 z 17.08.2018

Super kontakt, bardzo szybka dostawa naprawdę polecam.

zakupy: Buty dziecięce; sierpień 2018

plusy: Bardzo mily kontakt towar zgodny z opisem

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

janina rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 439066 z 16.08.2018

Towar spełnił moje oczekiwania.SUPER POLECAM.

zakupy: 62-018bcz czarne skórzane klapki damskie profilaktyczne, medyczn; sierpień 2018

plusy: Polecam ten sklep

minusy: nie mam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438546 z 02.08.2018

Zakupy butow na ostatnią chwile ale udalo sie! Pelen pozytyw! W 100% polecam. Blyskawiczna transakcja: Buty zakupione w srode rano a w czwartek o 12 mialem je w domu. Koszt kuriera: śmiesznie niski.

zakupy: Buty; sierpień 2018

plusy: Pelen profesjonalizm w dzialaniu i duzy wybor obuwia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

agamir rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438506 z 01.08.2018

Korzystam po raz kolejny z usług tego sklepu. Wszystko odbywa się terminowo, tzn. bardzo sprawnie. Sklep godny polecenia.

zakupy: buty dziecięce; sierpień 2018

plusy: realizacja zamówienia b. sprawna; bez zbędnych słów.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SylwiaB rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438210 z 24.07.2018

Sklep godny polecenia. Kontakt bardzo dobry. Przesyłka błyskawiczna.

zakupy: Buciki befado; lipiec 2018

plusy: Szybkość

minusy: Nie mogę napisać nic negatywnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438182 z 24.07.2018

Duży wybór butów dziecięcych w przystępnych cenach.

zakupy: Trampki Befado; lipiec 2018

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elwira rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438106 z 23.07.2018

To jedyne miejsce, gdzie kupiłam swoje ulubione sandały, dla siebie i dwóch koleżanek :) Szukałam ich bardzo długo :)

zakupy: sandały; lipiec 2018

plusy: Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta.

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iza rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 438038 z 20.07.2018

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa.

zakupy: Wkładki; lipiec 2018

plusy: Terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437906 z 18.07.2018

Zawsze dobry asortyment w dobrej cenie. Od wielu lat kupuje u nich buty.

zakupy: obówie dziecięce trzewiki otropedyczne; lipiec 2018

plusy: duży asortyment, szybki czas realizacji, świetna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437846 z 17.07.2018

Najlepszy wybór obuwia, cena konkurencyjna.

zakupy: Kaopcie chłopięce; lipiec 2018

plusy: szeroka gama produktów, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jack rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437250 z 04.07.2018

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa zamówienia. Zamówienie zostało zrealizowane (od potwierdzenia odebrania zamówienioa do odbioru towaru od kuriera ok 32 godzin). Brawo

zakupy: Obuwie męskie; lipiec 2018

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 437010 z 28.06.2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Realizacja bardzo szybko. Buty zgodne z zamówieniem i bardzo wygodne. Dziecko i mama zadowoleni:)

zakupy: Obuwie Renbut; czerwiec 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER