Obuwie dziecięce tekstylne i skórzane profilaktyczne oraz kapcie dla całej rodziny.
Sklep ObuwieDzieciece.pl

Kontakt

tel. 22 836 69 96
Warszawa

Popularne produkty

Poniemowlęce . . 18-26, Przedszkolne . . 25-33, Szkolne. . . . . . 31-40, Damskie i młodzieżowe 34-42, Sandały, trzewiki, buty Profilaktyczne-Ortopedyczne . 18-39

Popularne marki

Befado pl, Renbut pl, Lemigo pl, Postęp buty pl, Mrugała buty pl, Raweks pl, Kmk pl, Bisbut pl, Nobex pl, Jarmilki sk, Aurelka buty pl, Bajbut pl, Inblu pl, Kiwi fr

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 930
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

ObuwieDzieciece.pl > Opinie klientów

Sklep ObuwieDzieciece.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 05.05.2007r i posiada 935 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Olga rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393950 z 26.09.2016

Bardzo szeroki wybór, przystępne ceny, szybka realizacja i dobry kontakt z klientem.

zakupy: Befado rozm.22; wrzesień 2016

plusy: przystępne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393882 z 25.09.2016

Zawsze tu kupuję kapcie befado, tj. już drugiemu dziecku. duży wybór i ceny ciut niższe niż w sklepie.

zakupy: kapcie befado sunny; wrzesień 2016

plusy: Bardzo dobry i szybki kontakt z klientem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393870 z 24.09.2016

To już mój drugi zakup u tego producenta. Ponieważ za pierwszym razem wszystko było w porządku (cena, produkt, wysyłka) postanowiłam ponownie zrobić tutaj zakupy.

zakupy: paputki i sandałki; czerwiec 2016

plusy: jakość butków,przyjazna cena,dbałość o zadowolenie klien...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393854 z 24.09.2016

Duzy wybor, dobre opinie, ladne towary

zakupy: Kalosze; czerwiec 2016

plusy: Szybkosc realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinka rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 393850 z 24.09.2016

Duży wybór butów dobrej jakości. Różni polscy producenci.

zakupy: Buty; wrzesień 2016

plusy: Dobrze funkcjonująca strona. Szeroki wybór obuwia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 392674 z 08.09.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; sierpień 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 391046 z 16.08.2016

dobrej jakości obuwie i bardzo wygodne

zakupy: klapki skórzane; czerwiec 2016

plusy: bardzo szybka realizacja, dobra strona internetowa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 390010 z 01.08.2016

Sklep jako jeden z niewielu posiada duzy wybor obuwia profilaktycznego.Obsluga bardzo mila i pomocna.Szybka dostawa(1 dzien) i mozliwosc wymiany sa rekomendacja dla innych kupujacych.

zakupy: Buty aurelka; sierpień 2016

plusy: Szybka i profesjonalna obsluga

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389610 z 27.07.2016

Bardzo mili i uprzejmi konsultanci. Dostawa szybka 12 h Towar zgodny z zamówieniem

zakupy: sandałki poniemowlęce; lipiec 2016

plusy: szybkość i fachowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389114 z 20.07.2016

Sklep oferuje szeroki asortyment tekstylnego obuwia dziecięcego, którym byłam zainteresowana.

zakupy: lekkie obuwie tekstylne; lipiec 2016

plusy: szeroki asortyment, konkurencyjne ceny

minusy: możliwość zamawiania asortymentu, którego brak w magazyn

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 389046 z 20.07.2016

Szybka dostawa i konkurencujna cena

zakupy: buty profilowane bajbut; czerwiec 2016

plusy: szybka wysyłka

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gabi rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 388222 z 11.07.2016

Doskonała obsługa. Fachowa pomoc przy zamówieniu wygodnego obuwia dla wymagającego starszego pana.

zakupy: Buty; styczeń 2016

plusy: Doskonała komunikacja z klientem

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 388214 z 11.07.2016

Super wybór obuwia i rozmiarów

zakupy: Bajbut; lipiec 2016

plusy: wysoki zapiętek i usztywnienie

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 386894 z 26.06.2016

Wysoka jakosc uslugi,dostawa w 24 godziny,towar zgodny z oczekiwaniami.Poleca wszystkim zakupy w obuwie dzieciece.pl

zakupy: Kalosze; czerwiec 2016

plusy: Szybkosc dostawy

minusy: Nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 384422 z 01.06.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - czarne; maj 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata nie poleca ObuwieDzieciece.pl opinia nr 382854 z 16.05.2016

Wybralam ten sklep ze względu na duży wybór bucików Renbut, niskie koszty wysyłki i dobre ceny. Sklep nie spełnił moich oczekiwań, ponieważ buty, które dostaliśmy odbiegają mocno jakością od tych, które wcześniej kupowaliśmy z firym Renbut w sklepie stacjonarnym.

zakupy: Trepki poniemowlęce Renbut, 4 pary; maj 2016

plusy: Niskie koszty dostawy, duży wybór butów

minusy: Buty niższej jakości niż w sklepie stacjonarnym, nieaktu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mikolaj211 rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 382310 z 10.05.2016

***** Doskonała Współpraca *****

zakupy: JARMILKI tenisówki - czeszki - białe; maj 2016

plusy: Profesjonalna i miła obsługa bardzo szybka dostawa

minusy: + + + + +

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuzanna rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 381450 z 30.04.2016

Ciekawa oferta, dobre ceny, szybka przesyłka. Bardzo dobra jakość. Realizacja zamówienia trwała bardzo szybko. Już na następny dzień otrzymałam paczkę.

zakupy: Włkadki ortopedyczne, buty.; kwiecień 2016

plusy: Dobra jakość, szybka relizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leszek rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 381174 z 27.04.2016

wszystko w porządkupolecam ten sklep.

zakupy: papcie Befado; kwiecień 2016

plusy: solidność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje ObuwieDzieciece.pl opinia nr 380666 z 22.04.2016

Sklep oferuje bardzo szeroki asortyment oraz konkurencyjne ceny. Tak - spełnił moje oczekiwania.

zakupy: buciki dziecięce; kwiecień 2016

plusy: bieżąca informacja o dostępności zamówionego towaru

minusy: nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2016 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER