Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Biografie i wspomnienia, Poradniki, Fakty, reportaże, felietony, Zwierzęta, Hobby, Oferta nagrodowa dla szkół, Historia, Kulinaria

Popularne marki

Amber, W.a.b., Sonia draga, Buchman, Prószyński i ska, Wilga, Multico, Mg, Olé, Egmont, Bellona, Rebis, Feeria, Edipresse, Sqn, Nasza ksiegarnia, Bis

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 191
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 191 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ELWIRA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 408294 z 22.03.2017

książki nowiutkie szybka dostaw dobre ceny

zakupy: książki; marzec 2017

plusy: dobre ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 405710 z 14.02.2017

Ksiazki w bardzo dobrych cenach, szybka wysylka!

zakupy: Ksiazki; luty 2017

plusy: Szybkosc, cena!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandrul rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 404890 z 04.02.2017

Nie pierwszy ran zamawiam na oczytani.pl. książki zawsze są w doskonałym stanie !

zakupy: Ksiazki; luty 2017

plusy: Tanio, szybko i konkretnie!

minusy: Przydałaby się płatność PayU lub coś w ten deseń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 404226 z 27.01.2017

Całość - SUPER !!!! Ceny przystępne, opis prawidłowy - Bardzo szybka realizacja. Profesjonalizm - oto co wyróżnia sprzedawcę .

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 403850 z 23.01.2017

szybka realizacja zamówienia 50 szt. , miła obsługa, książki dobrej jakości

zakupy: ksiażki; styczeń 2017

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 403634 z 19.01.2017

Rewelacyjny sklep szczerze polecam, ekspresowa wysyłka, książki dobrze zabezpieczone, atrakcyjne ceny. Sprzedawca informuje o każdym etapie realizacji zamówienia mejlowo. Dziękuję za udane zakupy!!!

zakupy: Książki 5 szt; styczeń 2017

plusy: ekspresowa wysyłka, atrakcyjne ceny, bardzo miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna M rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401974 z 28.12.2016

Sprzedawca rzetelny. Szybka przesyłka. Wszystko idealnie zapakowane!! Polecam z czystym sumieniem :)

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: Szybkość ,rzetelność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401546 z 22.12.2016

Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa, książki w bardzo dobrym stanie poleciła mi koleżanka z pracy a ja polecę wszystkim ,którzy będą chcieli kupić książki. Pozdrawiam.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bluu rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401298 z 19.12.2016

zdecydowanie, aczkolwiek jedna okładka książki jest przyniszczona.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: rzetelność

minusy: mogłaby być informacja czy książka jest uszkodzona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wakim rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 400966 z 16.12.2016

bo jest najlepszy

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 399214 z 30.11.2016

bardzo niska cena!

zakupy: Mała małpka lubi zabawę; listopad 2016

plusy: niska cena, wysyłka w terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jutka1301 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 399094 z 29.11.2016

Duzy wybór ,bezproblemowy kontakt ze sprzedawca, szybka dostawa 5+

zakupy: Ksiazki; listopad 2016

plusy: Natychmiastowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mira rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398502 z 22.11.2016

Bardzo niskie ceny, duzy wybor tytulow Blyskawiczna realizacja zamowienia.Polecam

zakupy: ksiazki; listopad 2016

plusy: Naprawde tanie ksiazki

minusy: Nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirela rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398286 z 20.11.2016

Duży wybór,niskie ceny,szybki czas realizacji,dobry kontakt ze sprzedającym. Księgarnia jak najbardziej spełniła moje oczekiwania,polecam!!

zakupy: literatura; listopad 2016

plusy: szybko i tanio

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUSTYNA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398022 z 17.11.2016

POLECAM KSIĘGARNIĘ ATRAKCYJNE CENY I SZYBKI CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA

zakupy: ZIELONY I NIKT; listopad 2016

plusy: CENA I SZYBKI CZAS REALIZACJI

minusy: WSZYSTKO OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 396670 z 01.11.2016

Moje kolejne zakupy w tym sklepie udały się.Książki otrzymałam bardzo szybko, pięknie zapakowane, zgodne z opisem,cena bardzo korzystna co dla mnie ma znaczenie bo lubię czytać .

zakupy: Książki; październik 2016

plusy: Szybki termin relizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 395518 z 18.10.2016

Bardzo udane zakupy, z których najbardziej doceniam: rewelacyjna cena, szybka realizacja zamówienia, książki w idealnym stanie = bardzo dobrze zapakowane. Szczerze polecam zakupy!! :)

zakupy: Książki; październik 2016

plusy: Szybka obsługa, wzorowa przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jo-an rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 393686 z 21.09.2016

Wielokrotnie korzystałam z usług księgarni internetowej Oczytani.pl i jestem b. usatysfakcjonowana poziomem usług. Wyjątkowo korzystne ceny, błyskawiczne reagowanie na prosby klienta, imponujaca szybkość obsługi, doskonała imformacja. Zdecydowanie polecam.

zakupy: ksiażki; wrzesień 2016

plusy: bardzo korzystne ceny, błyskawiczny kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 386742 z 23.06.2016

Polecam.

zakupy: kryminały; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 385178 z 08.06.2016

super szybka wysyłka , tanie produkty,profesjonalizm w każdym calu.Gorąco polecam

zakupy: książki; czerwiec 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak cech negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER