Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Poradniki, Biografie i wspomnienia, Fakty, reportaże, felietony, Zwierzęta, Hobby, Historia, Popularnonaukowe, Albumy, Kulinaria

Popularne marki

Amber, W.a.b., Sonia draga, Prószyński i ska, Buchman, Wilga, Multico, Bellona, Rebis, Egmont, Olé, Edipresse, Bis, Feeria, Nasza ksiegarnia, Debit

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 196
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 196 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

RENATA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 405710 z 14.02.2017

Ksiazki w bardzo dobrych cenach, szybka wysylka!

zakupy: Ksiazki; luty 2017

plusy: Szybkosc, cena!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RENATA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 405714 z 14.02.2017

Ksiazki w bardzo dobrych cenach, szybka wysylka!

zakupy: Ksiazki; luty 2017

plusy: Szybkosc, cena!

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sandrul rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 404890 z 04.02.2017

Nie pierwszy ran zamawiam na oczytani.pl. książki zawsze są w doskonałym stanie !

zakupy: Ksiazki; luty 2017

plusy: Tanio, szybko i konkretnie!

minusy: Przydałaby się płatność PayU lub coś w ten deseń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luke rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 404782 z 03.02.2017

Super ceny i szybka wysyłka!

zakupy: książki; luty 2017

plusy: cena

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 404578 z 01.02.2017

Wybrałam ten sklep głównie z powodu cen i jakosci obsługi klienta Bardzo polecam szybka obsługa

zakupy: ksiażki; luty 2017

plusy: ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesława rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 404226 z 27.01.2017

Całość - SUPER !!!! Ceny przystępne, opis prawidłowy - Bardzo szybka realizacja. Profesjonalizm - oto co wyróżnia sprzedawcę .

zakupy: Książki; styczeń 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 403850 z 23.01.2017

szybka realizacja zamówienia 50 szt. , miła obsługa, książki dobrej jakości

zakupy: ksiażki; styczeń 2017

plusy: szybka transakcja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 403634 z 19.01.2017

Rewelacyjny sklep szczerze polecam, ekspresowa wysyłka, książki dobrze zabezpieczone, atrakcyjne ceny. Sprzedawca informuje o każdym etapie realizacji zamówienia mejlowo. Dziękuję za udane zakupy!!!

zakupy: Książki 5 szt; styczeń 2017

plusy: ekspresowa wysyłka, atrakcyjne ceny, bardzo miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 402218 z 30.12.2016

Znalazłam ten sklep internetowy przez przypadek i zaryzykowałam żeby coś kupić i jestem bardzo zadowolona że to zrobiłam ,bo dziś nigdy nie wiesz komu można zaufać,mieszkam tymczasowo we Włoszech niemam przyjaciòł takich jak bym chciała moi przyjaciele to ksiażki .Jestem bardzo zadowolona że was znalazłam przez przypadek.Dziekuje.Pozdrawiam.

zakupy: Ksiażki; grudzień 2016

plusy: Punktualność,kontakt,dobry opis towaru

minusy: Nie mam nic do opisania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna M rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401974 z 28.12.2016

Sprzedawca rzetelny. Szybka przesyłka. Wszystko idealnie zapakowane!! Polecam z czystym sumieniem :)

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: Szybkość ,rzetelność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401546 z 22.12.2016

Zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, szybka dostawa, książki w bardzo dobrym stanie poleciła mi koleżanka z pracy a ja polecę wszystkim ,którzy będą chcieli kupić książki. Pozdrawiam.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bluu rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401298 z 19.12.2016

zdecydowanie, aczkolwiek jedna okładka książki jest przyniszczona.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: rzetelność

minusy: mogłaby być informacja czy książka jest uszkodzona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wakim rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 400966 z 16.12.2016

bo jest najlepszy

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jagoda rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 400766 z 14.12.2016

Mój pierwszy kontakt z firmą okazał się trafiony w "10"-kę. Super szybka dostawa, książki w znakomitym stanie. Wyprowadzam się z księgarni i wprowadzam się do Was. Dzięki - wesołych Świąt ! Powodzenia w biznesie !! Ku uciesze klientów.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: narazie same zalety

minusy: narazie brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 400370 z 10.12.2016

Ekspresowa wysyłka i bardzo tanie ksiąźki

zakupy: Książki; grudzień 2016

plusy: Super ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 399214 z 30.11.2016

bardzo niska cena!

zakupy: Mała małpka lubi zabawę; listopad 2016

plusy: niska cena, wysyłka w terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jutka1301 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 399094 z 29.11.2016

Duzy wybór ,bezproblemowy kontakt ze sprzedawca, szybka dostawa 5+

zakupy: Ksiazki; listopad 2016

plusy: Natychmiastowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mira rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398502 z 22.11.2016

Bardzo niskie ceny, duzy wybor tytulow Blyskawiczna realizacja zamowienia.Polecam

zakupy: ksiazki; listopad 2016

plusy: Naprawde tanie ksiazki

minusy: Nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirela rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398286 z 20.11.2016

Duży wybór,niskie ceny,szybki czas realizacji,dobry kontakt ze sprzedającym. Księgarnia jak najbardziej spełniła moje oczekiwania,polecam!!

zakupy: literatura; listopad 2016

plusy: szybko i tanio

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUSTYNA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398022 z 17.11.2016

POLECAM KSIĘGARNIĘ ATRAKCYJNE CENY I SZYBKI CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA

zakupy: ZIELONY I NIKT; listopad 2016

plusy: CENA I SZYBKI CZAS REALIZACJI

minusy: WSZYSTKO OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER