Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Historia, Zwierzęta, Oferta nagrodowa dla szkół, Popularnonaukowe, Kulinaria, Albumy

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Prószyński i ska, Czarna owca, Rebis, Mg, Bis, Buchman, Wilga, Multico, Wydawnictwo dolnośląskie, Egmont, Replika, Sqn, Nasza ksiegarnia

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 190
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 191 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 418254 z 17.08.2017

duży wybór,dobre ceny-jestem zadowolona z błyskawicznej dostawy.

zakupy: ksiązki; sierpień 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 416070 z 16.07.2017

Znalazłam tą stronę całkiem przypadkiem i jak mam być szczera to na samym początku nie byłam do końca pewna czy książki dojdą i w jakim będą stanie, ale kiedy kurier przyszedł do mnie na drugi dzień i otworzyłam paczkę byłam pod bardzo dużym wrażeniem, że książki w takiej cenie przyszły jak nowe. Jeszcze nie raz na pewno zamówię książki na tej stronie i będę stałą klientką :)

zakupy: Książki romans; lipiec 2017

plusy: Książki w stanie idealnym, ekspresowe dotarcie przesyłki

minusy: Mogłoby być więcej książek które zostały niedawno wydane

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Łukasz rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 415942 z 12.07.2017

Sklep wybrałem ze względu na bardzo przystępne ceny i pozycje których poszukiwałem i które spełniają moje oczekiwania i preferencje. Wysyłka zrealizowana błyskawicznie i w 100% . Na pewno zajrzę nie raz

zakupy: książki; lipiec 2017

plusy: dostępność towaru, przejrzystość strony

minusy: brak linku do bezpośredniego przelewu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 413522 z 02.06.2017

Sklep jako jeden z niewielu miał na stanie" 100 części ciała "a poza tym oferował błyskawiczną wysyłkę. Wszystko zalatwilam w ciągu 1dnia i następnego już miałam książki u siebie. Polecam zakupy w tym sklepie

zakupy: Książki dla dzieci; czerwiec 2017

plusy: Pełny profesjonalizm

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

madzia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 412586 z 22.05.2017

od kilku lat kupuję tak książki

zakupy: ksiązki; maj 2017

plusy: szybkość

minusy: szkoda że łatwiej nie można płacić przelewem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek Majchrzak nie ma zdania o Oczytani.pl opinia nr 411334 z 05.05.2017

Sklep wybrałem bo mieliście książkę którą szukałem, wszystko było by ok. Gdyby nie fakt, braku jakiegoś linku przez który można by zapłacić za przesyłkę, musiałem wejść na stronę mojego banku i bawić się w kopiowanie danych dotyczących przelewu, bardzo mnie to zirytowalo i więcej nie zrobię zakupów w waszym sklepie. Pozdrawiam Marek Majchrzak

zakupy: Książka; maj 2017

plusy: Nie znam

minusy: Beznadziejna możliwość zapłaty za przedmiot

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 403634 z 19.01.2017

Rewelacyjny sklep szczerze polecam, ekspresowa wysyłka, książki dobrze zabezpieczone, atrakcyjne ceny. Sprzedawca informuje o każdym etapie realizacji zamówienia mejlowo. Dziękuję za udane zakupy!!!

zakupy: Książki 5 szt; styczeń 2017

plusy: ekspresowa wysyłka, atrakcyjne ceny, bardzo miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna M rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401974 z 28.12.2016

Sprzedawca rzetelny. Szybka przesyłka. Wszystko idealnie zapakowane!! Polecam z czystym sumieniem :)

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: Szybkość ,rzetelność.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bluu rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 401298 z 19.12.2016

zdecydowanie, aczkolwiek jedna okładka książki jest przyniszczona.

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: rzetelność

minusy: mogłaby być informacja czy książka jest uszkodzona

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wakim rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 400966 z 16.12.2016

bo jest najlepszy

zakupy: książki; grudzień 2016

plusy: obsługa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 399214 z 30.11.2016

bardzo niska cena!

zakupy: Mała małpka lubi zabawę; listopad 2016

plusy: niska cena, wysyłka w terminie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jutka1301 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 399094 z 29.11.2016

Duzy wybór ,bezproblemowy kontakt ze sprzedawca, szybka dostawa 5+

zakupy: Ksiazki; listopad 2016

plusy: Natychmiastowa wysylka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mira rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398502 z 22.11.2016

Bardzo niskie ceny, duzy wybor tytulow Blyskawiczna realizacja zamowienia.Polecam

zakupy: ksiazki; listopad 2016

plusy: Naprawde tanie ksiazki

minusy: Nie zauwazylam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirela rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398286 z 20.11.2016

Duży wybór,niskie ceny,szybki czas realizacji,dobry kontakt ze sprzedającym. Księgarnia jak najbardziej spełniła moje oczekiwania,polecam!!

zakupy: literatura; listopad 2016

plusy: szybko i tanio

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JUSTYNA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 398022 z 17.11.2016

POLECAM KSIĘGARNIĘ ATRAKCYJNE CENY I SZYBKI CZAS REALIZACJI ZAMÓWIENIA

zakupy: ZIELONY I NIKT; listopad 2016

plusy: CENA I SZYBKI CZAS REALIZACJI

minusy: WSZYSTKO OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 396670 z 01.11.2016

Moje kolejne zakupy w tym sklepie udały się.Książki otrzymałam bardzo szybko, pięknie zapakowane, zgodne z opisem,cena bardzo korzystna co dla mnie ma znaczenie bo lubię czytać .

zakupy: Książki; październik 2016

plusy: Szybki termin relizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 395518 z 18.10.2016

Bardzo udane zakupy, z których najbardziej doceniam: rewelacyjna cena, szybka realizacja zamówienia, książki w idealnym stanie = bardzo dobrze zapakowane. Szczerze polecam zakupy!! :)

zakupy: Książki; październik 2016

plusy: Szybka obsługa, wzorowa przesyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jo-an rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 393686 z 21.09.2016

Wielokrotnie korzystałam z usług księgarni internetowej Oczytani.pl i jestem b. usatysfakcjonowana poziomem usług. Wyjątkowo korzystne ceny, błyskawiczne reagowanie na prosby klienta, imponujaca szybkość obsługi, doskonała imformacja. Zdecydowanie polecam.

zakupy: ksiażki; wrzesień 2016

plusy: bardzo korzystne ceny, błyskawiczny kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 386742 z 23.06.2016

Polecam.

zakupy: kryminały; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 385178 z 08.06.2016

super szybka wysyłka , tanie produkty,profesjonalizm w każdym calu.Gorąco polecam

zakupy: książki; czerwiec 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak cech negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER