Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Oferta nagrodowa dla szkół

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Czarna owca, Prószyński i ska, Harpercollins, Jaguar, Wilga, Marginesy, Helion, Zielona sowa, Bis, Multico, Rebis, Ya!, Harlequin, Mg

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Renia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 386742 z 23.06.2016

Polecam.

zakupy: kryminały; czerwiec 2016

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 385178 z 08.06.2016

super szybka wysyłka , tanie produkty,profesjonalizm w każdym calu.Gorąco polecam

zakupy: książki; czerwiec 2016

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak cech negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ELZBIETA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 384918 z 06.06.2016

szybko tanio

zakupy: ksiazki; czerwiec 2016

plusy: ceny

minusy: malo tytulow ROMANSE

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lucy rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 384546 z 03.06.2016

Błyskawiczna dostawa, super ceny i książki w idealnym stanie.

zakupy: Książki; maj 2016

plusy: Rzetelność, szybkość, ceny

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rendor Falicki rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 379422 z 13.04.2016

Wszystko zgodnie z planem, zgodnie z umową. Profesjonalnie, szybko.

zakupy: książki; kwiecień 2016

plusy: cena,czas realizacji

minusy: nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cirilla rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 379138 z 11.04.2016

Skusiły mnie niskie ceny, zapłaciłam 36 zł za 3 książki razem z dostawą. Książki doszły w niespełna 3 dni - po prostu bajka! Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę.

zakupy: Piratika tom 1 i 2, Straszna historia Nathaniela Wolfea; kwiecień 2016

plusy: przystępne ceny, szybka dostawa

minusy: niewielki asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 378346 z 01.04.2016

Jestem strasznie zadowolona! Juz drugi raz kupowalam ksiazki z tej strony. Pierwszego dnia zlozylam zamowienie, drugiego dnia dostalam wiadomosc o wyslaniu paczki, a trzeciego dnia byla juz u mnie :) Ceny sa bardzo dobre. Z pewnoscia jeszcze nieraz skorzystam z zakupow na oczytani.pl. Goraco polecam.

zakupy: sprzedana. Moja historia, selekcjonerka, nieprzyzwoite, kara; kwiecień 2016

plusy: Główną zaletą sa niskie ceny książek.

minusy: Własciwie brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ptys13 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 375042 z 03.03.2016

Zalazłam poszukiwane tytuły w rewelacyjnych cenach. Po dwóch dniach od wysłania przelewu książki miałam już w domu - mało sklepów działa tak szybko.

zakupy: książki; marzec 2016

plusy: szybkośc i cena

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 374962 z 02.03.2016

Ceny bardzo dostępne, duży wybór tytułów. Jestem zadowolona.

zakupy: książki; marzec 2016

plusy: szybka reakcja na zamówienie

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maryla rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 373686 z 18.02.2016

Bardzo korzystna oferta cenowa, rzetelna i sprawna realizacja zamówień,niskie koszty przesyłki. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: książki; luty 2016

plusy: autentycznie niskie ceny

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

yelyah rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 371766 z 03.02.2016

Zaskoczona pierwszym tak świetnym zakupem, spróbowałam kolejny i jestem zachwycona. Polecam w 200%

zakupy: Seria: Ten mężczyzna; luty 2016

plusy: niskie ceny, superszybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 370586 z 25.01.2016

szybko,tanio, profesjonalnie

zakupy: Zamowiene nr 17796; styczeń 2016

plusy: niskie ceny

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nisiam rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 369450 z 15.01.2016

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Klient jest informowany o każdym etapie swojego zamówienia. Przesyłka doszła na czas, wszystko w idealnym stanie. Polecam z całego serca :)

zakupy: książki; styczeń 2016

plusy: szybkość obsługi, taniość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

iks639 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 364454 z 07.12.2015

szybko ,tanio ,solidnie

zakupy: książki dla młodzieży; grudzień 2015

plusy: szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adriana rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 364090 z 03.12.2015

Super ceny, sprawna i szybka wysyłka :)

zakupy: książki; listopad 2015

plusy: Ciekawe tytuły w doskonałych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa D rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 362010 z 18.11.2015

Sklep świetny bez dwóch zdań, ksiązki w cenach zaskakująco tanich, ale oczywiście pełnowarościowe

zakupy: Książki; listopad 2015

plusy: konkurencyjne ceny i szybka przesyłka

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacekj rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 360785 z 06.11.2015

Niska cena i bardzo szybka wysyłka. POLECAM!!!!!

zakupy: książki; listopad 2015

plusy: szybka wysyłka, niskie ceny

minusy: nie ma takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kondizio rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 355029 z 11.09.2015

Ciekawe książki, duży wybór i bardzo niskie ceny. Zamówienie przebiegło bez żadnych problemów. Naprawdę polecam

zakupy: Książki; wrzesień 2015

plusy: Niska cena, duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 353433 z 27.08.2015

Do wyboru skłoniła mnie konkurencyjna cena towaru oraz niewygórowane koszty przesyłki. Transakcja przebiegła bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem, wysłany ekspresowo. Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym . Sprzedający każdorazowo informował o poszczególnych etapach transakcji.

zakupy: książki; sierpień 2015

plusy: tanio, szybko, sprawnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 352685 z 20.08.2015

Solidna firma towar wysylany szybko zgodnie z zamówieniem i w bardzo dobrej cenie naprawdę godna polecenia

zakupy: Książki; sierpień 2015

plusy: dobra cena, łatwy kontakt , szybki termin dostawy

minusy: niestwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER