Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Oferta nagrodowa dla szkół

Popularne marki

Amber, Sonia draga, W.a.b., Prószyński i ska, Czarna owca, Harpercollins, Jaguar, Marginesy, Helion, Wilga, Zielona sowa, Multico, Bis, Rebis, Replika, Mg, Ya!

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lidia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 351937 z 12.08.2015

Wybrałam sklep Oczytani.pl, ponieważ ceny są naprawdę niskie i nigdzie (naprawdę nigdzie) nie znalazłam takich cen. To po prostu raj. Czy ten sklep spełnił moje oczekiwania? Oczywiście, że tak. W 100%.

zakupy: Buntownik, Bądź ze mną itd.; sierpień 2015

plusy: Bardzo niskie ceny

minusy: nie znalazłam takowych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kris rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 351905 z 11.08.2015

Dużo czytam i żeby kupować książki np w Empiku, to nie na moją kieszeń. W oczytani.pl każdy znajdzie coś dla siebie w niskiej cenie

zakupy: Tajemna wieczerza, Umarłe dusze; sierpień 2015

plusy: błyskawicznie zrealizowane zamówienie wraz z dostawą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 351349 z 04.08.2015

Dużo czytam, ale mam niewielkie fundusze. Szperałam po internecie i trafiłam na stronę Oczytani .pl. To było to - niskie ceny. Zamówiłam . Pełny profesjonalizm obsługi, tempo błyskawiczne(ledwo zapłaciłam-już wysłali).Książki dobrze zapakowane, nie uszkodzone, dostarczone do domu........i te świetne ceny. Polecam obydwoma rękami. Zamówiłam następne!

zakupy: Książki; lipiec 2015

plusy: Rzetelność

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 347285 z 28.06.2015

Szybka sprawna realizacja zamówienia.!!

zakupy: książki; czerwiec 2015

plusy: Szybka wysyłka,

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jola rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 347205 z 27.06.2015

Polecam Sklep Oczytani .pl za miłą obsługę, konkurencyjne ceny, błyskawiczna realizacja zamówienia, szybka przesyłka.

zakupy: książki; czerwiec 2015

plusy: szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Hania rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 345133 z 09.06.2015

Sklep ma przystępne ceny. Duży wybór książek dla dzieci na nagrody. Szybka dostawa towaru

zakupy: książki; czerwiec 2015

plusy: duży wybór książek i przystępne ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ank999 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 344929 z 08.06.2015

blyskawicznie

zakupy: ksiazki; czerwiec 2015

plusy: szybkosc realizacji

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 344377 z 02.06.2015

za szybką obsługę dobry towar w dobrej cenie bardzo szybką dostawę

zakupy: książki; czerwiec 2015

plusy: Uczciwość ,bogaty asortyment, szybka dostawa dobra cen

minusy: nie mam uwag nie dostrzegam minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Syla rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 344341 z 02.06.2015

Rewelacyjne ceny

zakupy: Książki; czerwiec 2015

plusy: Rewelacyjne ceny i szybka wysyłka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klauida rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 343565 z 25.05.2015

Wszystko super! Błyskawiczna przesyłka, książki w stanie idealnym, w extra cenie! Na początku miałam opory, ponieważ myślałam, że tak tanio nie kupię książki w dobrym stanie, bardzo się myliłam! Na stronie oczytani.pl każdy może znaleźć coś dla siebie :)

zakupy: Książki; maj 2015

plusy: Ceny, błyskawiczna wysyłka

minusy: Nie znalazłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 341425 z 06.05.2015

Doskonałej jakości, tanie książki,ekspresowa dostawa, dostarczony towar zgodny z zamówieniem. Pełen profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem :)

zakupy: książki; maj 2015

plusy: Szybka dostawa,profesjonalizm w działaniu

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

_kass_ rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 340973 z 01.05.2015

Ceny książek które zamówilam sa bardzo atrakcyjne , w bardzo dobrym stanie i super szybka przesyłka!! Bardzo Solidnie!!! Brawo !! Gorąco polecam Wszystkim Miłośnikom Dobrej Ksiązki

zakupy: ksiazki; kwiecień 2015

plusy: Bardzo szybka przesyłka Super towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Claudia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 339713 z 21.04.2015

Ponieważ tu jest dużo książek i bardzo tanich ! z czego się bardzo cieszę ! :) książki bardzo szybko do mnie dotarły z czego jestem zadowolona polecam jak najbardziej

zakupy: książki; kwiecień 2015

plusy: tanie książki i w szybkim tępie dochodzą do klijenta

minusy: sklep mi się podobał wiec nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 333897 z 04.03.2015

Pełen PROFESJONALIZM, konkretnie i miło zrobiony interes. pozdrawiam i POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!

zakupy: Szpieg, Miraż-Clive Cussler, ; marzec 2015

plusy: ceny towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irefry rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 332649 z 24.02.2015

Jestem stałą klientka, sklep spełnia moje oczekiwania. Polecam.

zakupy: książki; luty 2015

plusy: Błyskawiczna realizacja zakupów.

minusy: Nie ma wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edyta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 331817 z 17.02.2015

Z czystym sumieniem polecam ten sklep...!!!Bardzo duży wybór w tytułach i bardzo tanio :):) w porównaniu do innych sklepów internetowych.Transakcja przebiega bardzo szybko, sprawnie.Błyskawiczny czas realizacji.drugi raz zamawiam książki z tej strony i jestem strasznie zadowolona w 100 % POLECAM !!!!

zakupy: Książki; luty 2015

plusy: tanio, szybka wysylka towaru, super kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewschen:) rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 331237 z 12.02.2015

Sklep wybrałam, ponieważ miał najniższe ceny. W pełni spełnił moje oczekiwania, profesjonalna obsługa, mega szybka przesyłka, a do tego gratis o który prosiłam. Maile od sprzedawcy na każdym kroku realizacji zamówienia. BARDZO, BARDZO POLECAM!!!!

zakupy: Książki; luty 2015

plusy: niskie ceny, szybka dostawa,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona1968 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 330857 z 10.02.2015

szybka realizacja, dodatkowe informacje I miła obsługa

zakupy: komiksy; luty 2015

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 330337 z 05.02.2015

znalazlam ten sklep przez przypadek gdzies w sieci i okazal sie najlepszym przypadkiem :) mnostwo tanich ksiazek, moze nie ma nowosci rynkowych ale nie o to tutaj chodzi - wybor i tak jest duzy - polecam wszystkim molom ksiazkowym ;)

zakupy: Na fali, Brzeg, Powrot do miejsc nieobec; luty 2015

plusy: dobre ceny

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 329473 z 29.01.2015

Kupuję książki do naszej Filii bibliotecznej, szukam w internecie ciekawych książek i w przystępnej cenie. Tutaj znalazłam wszystko - świetne tytuły i bardzo dobrą cenę. jestem bardzo zadowolona. Gorąco polecam.

zakupy: książki; styczeń 2015

plusy: Szybka realizacja zamówienia, faktura z terminem płatnoś

minusy: nie znam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER