Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Komiks, Religie, wyznania, duchowość, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse

Popularne marki

Amber, Sonia draga, Prószyński i ska, Czarna owca, W.a.b., Zielona sowa, Harpercollins, Jaguar, Marginesy, Wilga, Bis, Buchmann, Wydawnictwo m, Debit, Mg, Multico

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Klaudia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 327769 z 16.01.2015

Do tego sklepu trafiłam z polecenia i jestem bardzo zadowolona. Książki dotarły do mnie błyskawicznie, te które zamówiłam i towar był zgodny z opisem. Gorąco polecam sklep Oczytani.pl

zakupy: ksiażki; styczeń 2015

plusy: towar dobrej jakości, błyskawiczna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 327693 z 16.01.2015

Szukałam takiego sklepu od dawna, tanio i szybko. Jestem zadowolona z zakupów ;) będę zaglądać tu częściej. Polecam

zakupy: Obwiniona, Podwójne życie, Spalone; styczeń 2015

plusy: Szybko i tanio

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

2000czekolada rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 327129 z 13.01.2015

Trafiłam na tę stronę przez przypadek. Szukałam moich ulubionych książek ale w większości sklepów były one niedostępne. Dopiero w sklepie Oczytani.pl znalazłam produkty, które mnie interesowały i to w bardzo atrakcyjnych cenach ( co cieszy chyba każdego klienta ). W przyszłości będę korzystać z tego sklepu i polecam go innym.

zakupy: książki; styczeń 2015

plusy: duży wybór produktów

minusy: jeszcze nie trafiłam na nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rbeata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 326673 z 09.01.2015

Wybrałam Oczytani.pl ponieważ ma w sprzedaży wiele ciekawych pozycji. Myślę,że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Zachęcające do kupna są także ceny. Każda pozycja jest zwięzle,ale dobrze opisana. Polecam

zakupy: książki; styczeń 2015

plusy: precyzja ,szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam negatywnych uwag. Nie widzę wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariochudy@wp.pl rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 324593 z 22.12.2014

Rewelacja !! Przede wszystkim bardzo tanio i ekspresowa przesyłka! Bardzo serdecznie wszystkim polecam :)

zakupy: Książki; grudzień 2014

plusy: Bardzo dobry kontakt, tanio oraz ekspresowa przesyłka

minusy: Jak dla mnie nie ma wad!!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 323113 z 15.12.2014

W sumie to był przypadek, ale cudowny! Zakupiłam 6 książek i to w jakich cenach... :-) Także na kolejne zakupy książek też tu się udam. Polecam serdecznie. Bardzo miła obsługa i szybka przesyłka. Pozdrawiam Ewa

zakupy: ksiązki; grudzień 2014

plusy: Miła i szybka obsługa. No i dobre tytuły po niskich cena

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malwina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 323005 z 14.12.2014

Wybralam ten sklep poniewaz zawsze mozna znalezc ciekawe ksiazki w atrakcyjnych cenach, jest mozliwosc oplaty przy odbiorze co jest dla mnie bardzo wygodne gdyz nie posiadam polskiego konta bankowego. Ksiazki sa nowe, jesli wystepuje jakis uszczerbek jest to uwzglednione w opisie. Dostawa bez zarzutow :)) Polecam serdecznie!

zakupy: podreczniki, poradniki, ksiazki; grudzień 2014

plusy: dobre ksiazki w niskich cenach

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 322669 z 11.12.2014

Wybrałam ten sklep, bo mieli bardzo fajne książki w niskich cenach, dodatkowo dostawa w ciągu 48 godzin roboczych + powiadomienie sms, że paczka została już wysłana. Jestem zachwycona realizacją i z pełną odpowiedzialnością polecam tu zakupy

zakupy: książki; grudzień 2014

plusy: niskie ceny, fajna oferta książek, bardzo szybka realiza

minusy: brak wad według mnie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AnkaRZ rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 322637 z 11.12.2014

Przystępne ceny , szybka realizacja zamówienia.

zakupy: książki; grudzień 2014

plusy: szybka realizacja

minusy: nie można płacić bezpośrednio

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 322345 z 10.12.2014

Szukałam księgarni aby zakupić książki na prezenty, uzupełniałam serie. I nie pomyliłam się, kupując u tego sprzedawcy. Bardzo szybka realizacja, solidnie zapakowana paczka, bez uszkodzeń. A najważniejsza rzecz CENY-rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!

zakupy: Wampiry z Morganville, Najemnik, Gra; grudzień 2014

plusy: niskie ceny, liczne promocje, szybka i rzetelna dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 321185 z 03.12.2014

Niskie ceny ,szybka dostawa jestem zadowolonagN

zakupy: Mroczny blask'Welon północy; grudzień 2014

plusy: niskie ceny

minusy: brak autorów Child,Coben,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia B. rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 315345 z 17.10.2014

Bardzo rzetelna i solidna księgarnia. Powiadomienia mailowe o postępie realizacji zamowienia bardzo szczegółowe. Szybka wysyłka, bardzo niskie ceny. Robilam w nim zakupy po raz drugi i jestem bardzo zadowolona. Towar dobrze opakowany, zabezpieczony. Polecam wszystkim tę księgarnię.

zakupy: książki; październik 2014

plusy: rzetelność, niskie ceny, szybkość wysyłki

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bodziub rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 314133 z 08.10.2014

bardzo szybka przesyłka zamówionego towaru

zakupy: książki; październik 2014

plusy: łatwość ob sługi strony sklepu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

joasia003 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 313049 z 30.09.2014

Transakcja przebiegła pomyślnie. Przesyłka przyszła szybko i bez najmniejszych problemów. Polecam.

zakupy: książki; wrzesień 2014

plusy: niskie ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 312817 z 29.09.2014

Po pierwsze: Sklep wybrałam, ponieważ oferuje książki w bardzo dobrych cenach, dla mnie to ważne ponieważ kocham książki i dzięki takim stronom mogę kupić ich więcej. Po drugie: Sklep ma bogatą i ciekawą ofertę, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie. Po trzecie: Czas realizacji zamówienia jest błyskawiczny. Czegóż chcieć więcej. To moje pierwsze zakupy w Oczytani.pl, bardzo udane, dlatego na pewno zostanę ich stałym klientem :) Gorąco polecam !!!

zakupy: 7 Książek; wrzesień 2014

plusy: Niskie ceny, szeroka oferta, błyskawiczna realizacja

minusy: Póki, co wszystko mi się podoba, nie dostrzegam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 312105 z 23.09.2014

Ponieważ ma wiele tytułów. I szybko dostarczyli mi przesyłkę.

zakupy: Morice Druon; wrzesień 2014

plusy: szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ares39 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 310025 z 09.09.2014

Szybka dostawa,cena zgodnie opisem polecam

zakupy: Ksiązki; wrzesień 2014

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Viola rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 306245 z 18.08.2014

Dlatego, że oferuje świetne książki po atrakcyjnych cenach a dla takiego entuzjasty czytania żywej książki to naprawdę super sprawa.

zakupy: Książki; sierpień 2014

plusy: dobry kontakt,informacja na każdym etapie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 304977 z 09.08.2014

Ponieważ posiada książki, których poszukiwałam w bardzo niskich cenach.

zakupy: Książki; sierpień 2014

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie zauważyłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anaksandridas rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 304793 z 08.08.2014

Pod kątem wakacyjnego wylegiwania się na plaży kupiłem dwie książki wydane całkiem niedawno (można je spotkać w księgarniach), a sprzedawane za 25% ceny. Kwestia kosztów była zatem istotna. Niemniej istotne były pozytywne opinie innych użytkowników. Na koniec pojawił się bonus specjalny: dostawa z dnia na dzień i sprawna informacja mailowa (nawet bot był bardzo uprzejmy). Zdecydowanie polecam.

zakupy: Dwie ksiażki science fiction; sierpień 2014

plusy: Niskie ceny, szybka przesyłka, sprawna informacja

minusy: Nie dopatrzyłem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER