Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Komiks, Religie, wyznania, duchowość, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse

Popularne marki

Amber, Sonia draga, Prószyński i ska, Czarna owca, W.a.b., Zielona sowa, Harpercollins, Jaguar, Marginesy, Wilga, Bis, Buchmann, Wydawnictwo m, Debit, Mg, Multico

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  98% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna S. rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 270269 z 06.01.2014

Rewelacyjne promocje.Sklep godny polecenia.Zamówienie zrealizowane bardzo szybko.Obsługa profesjonalna.

zakupy: książki; styczeń 2014

plusy: bardzo niskie ceny,szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 269481 z 30.12.2013

fachowa obsługa ,jestem zadowolona z zakupu książek w sklepie Oczytani.pl

zakupy: 5 książek; grudzień 2013

plusy: ceny ,szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

blazej rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 266533 z 16.12.2013

tani

zakupy: ksiazki; grudzień 2013

plusy: wszystko na poziomie

minusy: nie ma jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zenon rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 264889 z 10.12.2013

Dobra obsługa-szybka dostawa-zgodność z zamówieniem

zakupy: książki; grudzień 2013

plusy: Zgodność z zamówieniem-szybka dostawa

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 263005 z 04.12.2013

Po raz pierwszy robiłam tu zakupy. Ceny są tu niższe w stosunku do innych sklepów. Chociaż są to książki z końcówek nakładów, to ich jakość jest bardzo dobra. Przynajmniej tak było przy tym zamówieniu. Wysyłka również bardzo szybka.

zakupy: książki 8szt; grudzień 2013

plusy: Super ceny i błyskawiczna wysyłka.

minusy: Trochę mały wybór książek.Poza tym minusów brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sławek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 262865 z 03.12.2013

Bardzo sprawne załatwienie zamówienia ,szybka wysyłka,dobry kontakt ze sklepem. Ocena +5

zakupy: książki; grudzień 2013

plusy: Ciekawa oferta tani towar

minusy: nie mam uwag negatywnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zytka 15b rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 260821 z 25.11.2013

Po raz pierwszy robiłam zakupy w tym sklepie i zapewne nie ostatni. Produkt dużo tańszy niż u konkurentów dostawa też w miarę szybka.POLECAM.

zakupy: Ksiązka; listopad 2013

plusy: Towar zgodny z opisem

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MAŁGORZATA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 257801 z 13.11.2013

To moje kolejne zakupy w tym sklepie,nigdzie taniej nie kupię.Wysyłka błyskawiczna.GORĄCO POLECAM

zakupy: KSIĄŻKI; listopad 2013

plusy: NISKIE CENY

minusy: CHCIAŁABYM ABY OFEROWANO PŁYTY Z MUZYKĄ

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

JADWIGA rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 253573 z 23.10.2013

super ceny za naprawdę dobre ksiązki,szybka dostawa , perfekcyjna obsługa, polecam

zakupy: książki; październik 2013

plusy: atrakcyjne ceny książek , dobra organizacja obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 252981 z 20.10.2013

niska cena asortymentów, szybka organizacja wysyłki, książka w naprawdę dobrym stanie, paczka solidnie opakowana

zakupy: książka; październik 2013

plusy: szybko, tanio, bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 252857 z 19.10.2013

Szybko, sprawnie, solidnie

zakupy: książki; październik 2013

plusy: super ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beatamonika rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 248905 z 03.10.2013

Zamawiałam już 2 razy w Oczytani.pl,jestem BARDZO ZADOWOLONA,z usług jakie świadczy ten sklep rzetelna obsługa,informacja że zakup jest wysłany i na telefon że w tym dniu będzie towar. tak jak firma oferuje w ciągu 48 godzin.ksiązki sa nowe,skusiły mnie ceny i tytuły .za takie ksiązki w księgarniach zapłacimy dużo więcej .polecam,i napewno jeszcze skorzystam:)

zakupy: książki; październik 2013

plusy: szybkość,niskie ceny

minusy: mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 240629 z 29.08.2013

Chciałam kupić ciekawe książki dla naszej Biblioteki i w dobrej cenie. Właśnie tutaj mi się udało, książki świetne i w bardzo dobrych cenach.SUPER. Od zamówienia do otrzymania książęk 2 dni - błyskawicznie. Jestem bardzo zadowolona.Dziękuję.

zakupy: 32 książki za 308, 70 zł SUPER; sierpień 2013

plusy: świetne książki, bardzo dobre ceny ,rzetelność,terminow

minusy: dla mnie nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

andy rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 234137 z 30.07.2013

ma ciekawe tytuły za bardzo dobre ceny

zakupy: książki; lipiec 2013

plusy: bardzo duży wybór ciekawych kisążek

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zadowolona rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 231833 z 18.07.2013

Natrafiłam na tę stronę przypadkowo:) Jestem bardzo zadowolona z zakupów:) Za ksioążki o wartości ok. 470 zł zapłaciłam 160 zł:)

zakupy: Ziemia kiedyś i dziś+15 innych książek..; lipiec 2013

plusy: Ceny:)

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 228621 z 02.07.2013

Bardzo atrakcyjne ceny książek,świetny kontakt ze sklepem,błyskawiczna dostawa.

zakupy: Tygrysie wzgórza itp.; lipiec 2013

plusy: dobre książki w jeszcze lepszych cenach

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

książkowy mól rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 222029 z 30.05.2013

Wybrałam ten sklep bo miał w ofercie to czego szukałam a inne nie :)

zakupy: książki; maj 2013

plusy: sprawne działanie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

książkowy mól rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 222025 z 30.05.2013

Wybrałam ten sklep bo miał w ofercie to czego szukałam a inne nie :)

zakupy: książki; maj 2013

plusy: sprawne działanie

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 217365 z 08.05.2013

szukałam ciekawych nagród książkowych dla dzieci, jestem ostrożna w zawieraniu wszelkich transakcji- sklep oczytani.pl okazał się strzałem w dziesiątkę! Nawet w wolne dni uzyskałam drogą kontaktu mailowego rzetelną odpowiedź a przesyłkę otrzymałam błyskawicznie. Książki bez żadnych zarysowań, zgodne z opisem, w zadowalającej cenie. Polecam wszystkim, którym zależy na dobrej obsłudze i różnorodności wyboru.

zakupy: atlasy dla dzieci, choroby roślin, ; maj 2013

plusy: dobra, przejrzysta strona internetowa

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 214469 z 23.04.2013

Szybki zakup i dostawa

zakupy: Książka; kwiecień 2013

plusy: Szybkość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER