Książki z końcówek nakładów.
Sklep Oczytani.pl

Kontakt

tel. 792 684 177
Huta Stara A

Popularne produkty

Literatura, Dla dzieci i młodzieży, Literatura naukowa, Poradniki, Kolorowanki dla dorosłych, Biznes ,ekonomia, zarządzanie i finanse, Komiks, Religie, wyznania, duchowość

Popularne marki

Amber, Sonia draga, Prószyński i ska, Czarna owca, Harpercollins, W.a.b., Helion, Jaguar, Zielona sowa, Wilga, Bis, Marginesy, Multico, Rebis, Mg, Wydawnictwo m

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 192
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Oczytani.pl > Opinie klientów

Sklep Oczytani.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 20.12.2008r i posiada 193 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Edyta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 78722 z 13.06.2011

Polecam zakupy,świetny kontakt , profesjonalne podejście i bardzo szybka realizacja zamówienia

zakupy: książki; czerwiec 2011

plusy: dobry kontakt i profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 78541 z 09.06.2011

Pełny profesjonalizm, szybka obsługa, polecam!!!

zakupy: książki; czerwiec 2011

plusy: kontaky ze sprzedawcą i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czarnulka2505 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 78240 z 06.06.2011

Tanio, szybko i profesjonalnie. POLECAM!!!

zakupy: Kilka książek :); czerwiec 2011

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 77698 z 28.05.2011

Poszukiwałam dosyć dawno wydanej książki. W księgarni oczytani.pl ją znalazłam. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, kontakt z klientem bardzo dobry.

zakupy: książka; maj 2011

plusy: Bardzo dobry kontakt, szybkość realizacji zamówienia

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 77354 z 22.05.2011

Potrzebowałam ciekawych książek w przystępnej cenie i znalazłam je właśnie tutaj. Super obsługa: szybka i profesjonalna. Przesyłka przyszła w idealnym stanie. Gorąco polecam.

zakupy: książki; maj 2011

plusy: szybkość, staranność zapakowania towaru

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 74979 z 08.04.2011

Z czystym sumieniem moge polecić tego sprzedawcę. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Fajne książki w dobrej cenie i do tego szybka przesyłka i obsługa też na poziomie:-)Polecam.

zakupy: książki; kwiecień 2011

plusy: Tanie książki, szybka dostawa i wiele innych

minusy: jak dla mnie -nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 73939 z 23.03.2011

Można znaleść świetne książki po niskich cenach. Wzorowa obsługa klienta. Polecam innym

zakupy: Książki botaniczne; marzec 2011

plusy: niskie ceny

minusy: dość mały asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 73890 z 22.03.2011

Bardzo dobre ceny, błyskawiczna wysyłka i świetny kontakt mailowy - pełen profesjonalizm. Serdecznie polecam ten sklep!

zakupy: Książka; marzec 2011

plusy: Niskie ceny,błyskawiczna wysyłka,świetny kontakt mailowy

minusy: brak :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mietek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 73625 z 17.03.2011

Wzorowa współpraca i bardzo szybka przesyłka, nie mam nic do zarzucenia i z pewnością jeszcze nie raz zrobię tutaj zakupy !

zakupy: Albumy; marzec 2011

plusy: szybko, tanio, zgodnie z opisem, dobrze zapakowane

minusy: większy wybór

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 71433 z 14.02.2011

Wspaniała obsługa, świetna cena i natychmiastowa wysyłka. Księgarnia w pełni spełniła moje oczekiwania. Polecam!

zakupy: książka; styczeń 2011

plusy: profesjonalizm, rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sebastian rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 70810 z 04.02.2011

Świetny kontakt, świetne ceny książek i przesyłka ekspresowa to świadczy o profesjonalizmie księgarni. GORĄCO POLECAM!!!!

zakupy: Książki; luty 2011

plusy: ceny, obsługa, szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sandraskora rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 66432 z 06.12.2010

Sklep funkcjonuje sprawnie i poprawnie. Wiadomośi e mailowe o jasnej treści szybka wysyłka

zakupy: ksiązka; grudzień 2010

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 64282 z 06.11.2010

Atrakcyjna cena książek oraz cena wysyłki zamówienia. Jak najbardziej spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Książka: ", Zabójca z Tokio", Barry Eisler; październik 2010

plusy: Odpowiedzi mailowe w miłej atmosferze, niskie ceny.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 63275 z 21.10.2010

sprawna i szybka obsługa,rewelacyjne ceny książek,bardzo dobry kontakt

zakupy: ", Ósemka", , Polskie skarby na liście Unesco; październik 2010

plusy: konkretnie i tanio

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 63067 z 18.10.2010

POLECAM !!! Książki w rewelacyjnych cenach, błyskawiczna wysyłka, kontakt mailowy na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona !!!

zakupy: książki; październik 2010

plusy: cena, kontakt mailowy, szybka realizacja zamówienia

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 62890 z 14.10.2010

książki tanie, nowe bogata oferta

zakupy: książki; październik 2010

plusy: pewność transakcji

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 62668 z 12.10.2010

W porównaniu do innnych sklepów internetowych naprawde ceny są super. A ksiązki przysłano błyskawicznie. Serdecznie polecam OCZYTANI.pl.

zakupy: Książki; październik 2010

plusy: Cena

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bara rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 61750 z 27.09.2010

W księgarni Oczytani robię zakupy już któryś raz z kolei, więc mogę o sobie napisac, iż jestem stałą klientką. Książki są tanie, duży wybór, solidnie zapakowane... Polecam !

zakupy: encyklopedia, książki historyczne..; wrzesień 2010

plusy: solidnośc, niskie ceny, duży wybór

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 61289 z 20.09.2010

Wybierając sklep sugerowałam się niską ceną ,dużą możliwością wyboru oferowanych produktów,krótkim czasem oczekiwania oraz wieloma możliwościami płatności za dokonane zakupy. Sklep w pełni spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Książki; wrzesień 2010

plusy: solidność,niskie ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasiunia1234 rekomenduje Oczytani.pl opinia nr 61157 z 17.09.2010

To były moje drugie zakupy na OCZYTANI.pl . I tym razem wszystko bez zarzutu. A nawet więcej. Z tak miłą i profesjonalną obsługą, jak tu, nie spotkałam się jeszcze nigdzie przy zakupach internetowych. POLECAM !!!!!!!

zakupy: książki; wrzesień 2010

plusy: przejrzysta strona, bardzo dobry kontakt, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER