Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. 733-025-405 , 41
Kielce

Popularne produkty

Wszystkie części, Agila A 2000 - 2008

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, , Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Lemförder - zf, Hengst, Trw

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com - monitorowana jakość obsługi

  88% - kontakt i obsługa

  91% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 149 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Wojtek nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 439198 z 20.08.2018

Wybrałem ten sklep ponieważ miał wszystkie poszukiwane produkty w magazynie i wysyłkę w ciągu 24h. Przynajmniej tak twierdził status na stronie. Niestety było inaczej. Sprzedający nie poinformował mnie przez kilka dni o tym, że wysyłka się opóźni. Telefonicznie twierdzi, że paczka została wysłana, a w rzeczywistości wysłał dzień później. Całe zamówienie było wysłane "na raty". Bardzo utrudniony kontakt telefoniczny. Czas realizacji zamówienia wyniósł 2 tygodnie.

zakupy: spinki progowe, el. gumowe, plastikowy zaczep; lipiec 2018

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: obsługa klienta

Odpowiedź sklepu 21.08.2018

Klient został poinformowany telefonicznie o braku magazynowym jednego z zamówionych produktów. Uzgodniliśmy telefonicznie wysyłkę zamówienia bez jednej pozycji i dosłanie brakującej części na nasz koszt w późniejszym terminie. Przykro, że pomimo naszych starań aby klient był usatysfakcjonowany nie udało się do końca spełnić jego oczekiwań. Nie sądzę natomiast aby zasadne i uczciwe było wystawianie negatywnej opinii. Zamówienie zostało zrealizowane w całości - pokryliśmy także koszt drugiej paczki do klienta, dostarczone części zgodne z zamówieniem. Pozdrawiam i życzę na przyszłość udanych zakupów.

Odpowiedź Wojtek 21.08.2018

Pozwolę sobie umieścić fragment maila wysłanego do sklepu w dn. 24.07 " Zamówienie złożone 11.07. Wysyłka miała być w ciągu 24h. 13.07 zadzwoniłem i dowiedziałem się, że brakło kilku spinek oraz że ktoś oddzwoni z informacją czy zamówienie zostało wysłane. Nikt nie zadzwonił. 19.07 znowu zadzwoniłem, dowiedziałem się, że zostały wysłane dwie paczki, ponieważ jedna była niekompletna ze względu na brak towaru, w drugiej została zapakowana brakująca reszta. 20.07 dostaję informację od GLS że paczka została wysłana 23.07 odbieram paczkę. W paczce są 2 spinki, na paragonie są 3 sztuki. Zamówiłem i zapłaciłem za 5 (+reszta zamówienia) 23.07-24.07 - nikt nie odbiera telefonu. " Po tym mailu, w tym samym dniu otrzymałem maila od GLS, że została nadana do mnie paczka. Były w niej brakujące elementy. Zamówienie zostało zrealizowane w całości ale podejście do klienta przeważyło na ocenie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vink rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 437490 z 10.07.2018

Dobre ceny, kompetentna obsługa i szybka przesyłka :) Polecam!

zakupy: Cewka a16let, świece NGK, zestaw filtrów; lipiec 2018

plusy: ceny, jakość, kompetencja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 437398 z 06.07.2018

Szeroki asortyment

zakupy: kierunkowskaz, gumy obudowy silnika; lipiec 2018

plusy: szeroka oferta

minusy: utrudniony kontakt tel

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamil rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 437282 z 04.07.2018

Tanie części, szybka wysyłka

zakupy: zaworek podciśnienia; lipiec 2018

plusy: Wszystko jest na miejscu

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 436722 z 22.06.2018

Autoryzowany Sklep z oryginalnymi częściami mają to czego nie dostaniesz np w Inter Cars. 100% zadowolenie. Polecam.

zakupy: Kompletna pokrywa Zaworów z srubami i uszczelką w zestawie; czerwiec 2018

plusy: Pomoc, Doradzctwo, Zainteresowanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

VS nie ma zdania o Opel-sklep.com opinia nr 436210 z 12.06.2018

znalazłem produkt oryginalny w dobrej cenie

zakupy: termostat; czerwiec 2018

plusy: duży wybór, dobre ceny

minusy: trudny kontakt telefoniczny, brak info o opóźnieniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbs rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 435642 z 30.05.2018

Ponieważ już raz w nim kupowałem i się nie zawiodłem co do szybkości dostawy i jakości towaru

zakupy: Zestaw oryginalny tarcze + klocki przód Vectra B 288 mm - 151501; maj 2018

plusy: Kontakt, terminowość zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 434034 z 27.04.2018

Sklep znalazłem w internecie jako jeden z dwóch oferował towar który mnie interesował.W stacjonarnych sklepach nie było możliwości zamówienia danej części.Gorąco polecam.Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Sruba tarczy hamulcowej; kwiecień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 429570 z 13.02.2018

Znalazłem w tym sklepie potrzebny towar w atrakcyjnej cenie.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: Dywaniki gumowe, wycieraczki, dysze spryskiwaczy; luty 2018

plusy: Szeroki asortyment, ceny, bezproblemowy kontakt

minusy: Brak powiadomienia o opóźnieniu realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 427978 z 20.01.2018

Oferowany oryginalny towar w bardzo dobrych cenach.

zakupy: Olej, filtry, kołpaki i płyn chłodniczy; styczeń 2018

plusy: Same ++++(plusy)

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 425226 z 05.12.2017

Oryginalne części i pewność ich pochodzenia

zakupy: Wycieraczki, Czujniki itd.; grudzień 2017

plusy: Oryginalne części, Pewne pochodzenie, sprawne BOK

minusy: Brak kontaktu kuriera po odebranie przesyłki Parcel Shop

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 421046 z 03.10.2017

Sklep posiada oryginalne części do opla w atrakcyjnych cenach. Miła obsługa. Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka. Sprzedający chętnie doradza i pomaga w wyborze najlepszych części. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.

zakupy: Tarcze i klocki do vectry, wahacze. Tuleje stabilizatora; wrzesień 2017

plusy: Uczciwość przystępne ceny szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 419650 z 11.09.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, wysyłka wysłana zgodnie z ustaleniami.

zakupy: DEC COOL; wrzesień 2017

plusy: Prawidłowa KCHP

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iuk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416354 z 19.07.2017

Ok

zakupy: lozysko; lipiec 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2ld rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411718 z 11.05.2017

Posiadali poszukiwany prze zemnie element, wywiązali się z transakcji wzorowo

zakupy: Zaczep - spinka pręta podpory maski Corsa C; maj 2017

plusy: dobra cena

minusy: nie zauwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411270 z 05.05.2017

Tu znalazłem potrzebny towar.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: siłownik gazowy klapy bagaznika; kwiecień 2017

plusy: Szeroki wybór części.

minusy: Nic do zarzucenia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pakwilk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411230 z 05.05.2017

Ze względu na oferowany towar

zakupy: Żarówki podświetlania deski rozdzielczej; maj 2017

plusy: oferowany asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 410658 z 25.04.2017

Opel-sklep.com wybrałem ze względu na dobrą cenę oryginalnej części, której szukałem. Do tego dochodzi szybka wysyłka towaru. Oczywiście polecam.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; kwiecień 2017

plusy: Cena, czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409670 z 11.04.2017

Towar dobry wysyłka trochę spóżniona.

zakupy: olej czesci; kwiecień 2017

plusy: towar ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409662 z 11.04.2017

Posiadał jako jedyny oryginalną część której szukałem, cena była również dobra. Spełnił oczekiwania w pełni :)

zakupy: Czujnik położenia wału korbowego.; kwiecień 2017

plusy: oryginalne części, szybkość realizacji, kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER