Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. (41) 313-42-52 w
Kielce

Popularne produkty

Zafira A 1998 - 2005, Signum 2003 - 2008, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Astra G 1998 - 2009, Insignia 2009 -, Astra Classic 1999 - 2002

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Lemförder - zf, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Hengst, Trw, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 137
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  97% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 138 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 410658 z 25.04.2017

Opel-sklep.com wybrałem ze względu na dobrą cenę oryginalnej części, której szukałem. Do tego dochodzi szybka wysyłka towaru. Oczywiście polecam.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; kwiecień 2017

plusy: Cena, czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustaw rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409946 z 15.04.2017

Mieli ciekawą ofertę również cenową i potrafili mi fachowo doradzić .

zakupy: Łącznik stabilizatora przód. Opel Vectra; kwiecień 2017

plusy: Fachowe doradztwo

minusy: trudno się dodzwonić

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409670 z 11.04.2017

Towar dobry wysyłka trochę spóżniona.

zakupy: olej czesci; kwiecień 2017

plusy: towar ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409662 z 11.04.2017

Posiadał jako jedyny oryginalną część której szukałem, cena była również dobra. Spełnił oczekiwania w pełni :)

zakupy: Czujnik położenia wału korbowego.; kwiecień 2017

plusy: oryginalne części, szybkość realizacji, kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 408798 z 30.03.2017

W niewielu innych sklepach był koncentrat płynu do Chłodnic DEX - COOL - produkcji GM. Towar solidnie zabezpieczony. Szybka dostawa.

zakupy: Płyn do chłodnic - koncentrat 5L DEX - COOL; marzec 2017

plusy: Terminowość, zabezpieczenie towaru.

minusy: Na razie nie znalazłem :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj nie ma zdania o Opel-sklep.com opinia nr 408378 z 23.03.2017

Przypadek. Oczekiwania spełnił ,jeśli chodzi o dostarczenie zamówionego towaru. Tarcze hamulcowe które otrzymałem,były nie zabezpieczone (choćby papierem !) dlatego otrzymałem porysowane tarcze !,a oczekiwałem tarcz gładkich bez śladów porysowań !.

zakupy: Tarcze+klocki hamulcowe; marzec 2017

plusy: nie mogę udzielić inf.

minusy: zawiodłem się-części żle zabezpieczone !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuki78 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 408242 z 21.03.2017

Duży wybór części w przystępnej cenie, bardzo czytelna strona sklepu internetowego

zakupy: korek wlewu oleju; marzec 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ricardo rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407838 z 15.03.2017

znalazłem w nim poszukiwane części

zakupy: części vectra B; marzec 2017

plusy: szybko, sprawnie, bez problemów

minusy: brak płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurij rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407738 z 14.03.2017

Wybrałem sklep przeszukując inne oferty.Jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki; marzec 2017

plusy: Dobry opis towaru

minusy: Wady wskażę po kolejnych zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407318 z 08.03.2017

Sklep wybrałam losowo. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: chlapacze przednie do opel insignia; marzec 2017

plusy: Dobry kontakt ,szybka wysyłka no i towar zgodny z opisem

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407306 z 08.03.2017

Po raz kolejny wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam!

zakupy: Olej silnikowy i komplet filtrów; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 406478 z 25.02.2017

szeroka gama produktów, dobre ceny

zakupy: olej + filtry, akcesoria; luty 2017

plusy: ceny

minusy: tylko 1 firma kurierska do wyboru i poczta polska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 406302 z 22.02.2017

Przystępne ceny oryginalnych części, szeroka oferta, dobry kontakt.

zakupy: rozrząd Astra H, 1, 9 cdti; luty 2017

plusy: oferta, ceny

minusy: nadal brak i niech tak zostanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405730 z 14.02.2017

Szybka i srawna obsługa. Polecam

zakupy: Tuleja gumowa - spinka; luty 2017

plusy: sprawność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405218 z 08.02.2017

Tak sklep spełniał wszystkie moje oczekiwania

zakupy: wkład lusterka; luty 2017

plusy: dobry towar szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek Strzelec rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 404542 z 31.01.2017

Wszystko oprócz problemów z kontaktem w jak najlepszym porządku, ale jak wiadomo każdemu się zdarzają problemy :) Szczerze polecam!

zakupy: Śruby zabezpieczające, olej; styczeń 2017

plusy: Duży wybór, dobre ceny,

minusy: Problemy z kontaktem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 403754 z 21.01.2017

Największy wybór oryginalnych części. Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, części były oryginalnie zapakowane z numerami ref. bardzo szybko dostarczone!

zakupy: Ogranicznik drzwi przednich Vectra C / Signum - 5160245, Tul; styczeń 2017

plusy: bardzo szybka dostawa, opisy produktów, zdjęcia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anonim rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 403598 z 19.01.2017

100 % Sklep + 100 % jakość zamówionego towaru + 100 % szybkość dostarczonej przesyłki = 100 % ZADOWOLONY KLIENT :)))

zakupy: kabel AUX; styczeń 2017

plusy: mają to co potrzeba

minusy: :))))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402646 z 06.01.2017

Fachowo, szybko i solidnie. Towar zgodny z oczekiwaniem i błyskawiczna wysyłka. Pełna satysfakcja.

zakupy: Filtry oleju, uszczelnienia.; styczeń 2017

plusy: Dobry towar i szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustaw rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402094 z 29.12.2016

Doradzono mi bardzo fachowo , ten zakup. A dodatkowo był w promocji.

zakupy: Tarcze i klocki tył .; grudzień 2016

plusy: Klikasz i masz.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER