Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. (41) 313-42-52 w
Kielce

Popularne produkty

Zafira A 1998 - 2005, Signum 2003 - 2008, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002, Insignia 2009 -

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Lemförder - zf, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Hengst, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 133
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy dobrą jakość obsługi

  91% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 134 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

kuki78 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 408242 z 21.03.2017

Duży wybór części w przystępnej cenie, bardzo czytelna strona sklepu internetowego

zakupy: korek wlewu oleju; marzec 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ricardo rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407838 z 15.03.2017

znalazłem w nim poszukiwane części

zakupy: części vectra B; marzec 2017

plusy: szybko, sprawnie, bez problemów

minusy: brak płatności online

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jurij rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407738 z 14.03.2017

Wybrałem sklep przeszukując inne oferty.Jestem zadowolony z zakupu.

zakupy: Tarcze hamulcowe, klocki; marzec 2017

plusy: Dobry opis towaru

minusy: Wady wskażę po kolejnych zakupach

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407318 z 08.03.2017

Sklep wybrałam losowo. Spełnił moje oczekiwania.

zakupy: chlapacze przednie do opel insignia; marzec 2017

plusy: Dobry kontakt ,szybka wysyłka no i towar zgodny z opisem

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407306 z 08.03.2017

Po raz kolejny wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam!

zakupy: Olej silnikowy i komplet filtrów; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 406478 z 25.02.2017

szeroka gama produktów, dobre ceny

zakupy: olej + filtry, akcesoria; luty 2017

plusy: ceny

minusy: tylko 1 firma kurierska do wyboru i poczta polska

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 406302 z 22.02.2017

Przystępne ceny oryginalnych części, szeroka oferta, dobry kontakt.

zakupy: rozrząd Astra H, 1, 9 cdti; luty 2017

plusy: oferta, ceny

minusy: nadal brak i niech tak zostanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405730 z 14.02.2017

Szybka i srawna obsługa. Polecam

zakupy: Tuleja gumowa - spinka; luty 2017

plusy: sprawność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariomat007 nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 405378 z 09.02.2017

Bardzo kiepski kontakt. Brak możliwości kontaktu!

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego Vectra C * Signum →, ; styczeń 2017

plusy: Brak zalet

minusy: Kompletny brak kontaktu z klientem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405218 z 08.02.2017

Tak sklep spełniał wszystkie moje oczekiwania

zakupy: wkład lusterka; luty 2017

plusy: dobry towar szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek Strzelec rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 404542 z 31.01.2017

Wszystko oprócz problemów z kontaktem w jak najlepszym porządku, ale jak wiadomo każdemu się zdarzają problemy :) Szczerze polecam!

zakupy: Śruby zabezpieczające, olej; styczeń 2017

plusy: Duży wybór, dobre ceny,

minusy: Problemy z kontaktem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 403754 z 21.01.2017

Największy wybór oryginalnych części. Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, części były oryginalnie zapakowane z numerami ref. bardzo szybko dostarczone!

zakupy: Ogranicznik drzwi przednich Vectra C / Signum - 5160245, Tul; styczeń 2017

plusy: bardzo szybka dostawa, opisy produktów, zdjęcia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anonim rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 403598 z 19.01.2017

100 % Sklep + 100 % jakość zamówionego towaru + 100 % szybkość dostarczonej przesyłki = 100 % ZADOWOLONY KLIENT :)))

zakupy: kabel AUX; styczeń 2017

plusy: mają to co potrzeba

minusy: :))))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawełek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402738 z 08.01.2017

Bardzo dobra obsługa sklepu i zamówienia. Duży wybór części i fachowa obługa. Towar zgodny z opisem. Polecam !!!

zakupy: Akcesoria, żarówki, świece do opelka :); grudzień 2016

plusy: Strona WWW, obsługa, realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402646 z 06.01.2017

Fachowo, szybko i solidnie. Towar zgodny z oczekiwaniem i błyskawiczna wysyłka. Pełna satysfakcja.

zakupy: Filtry oleju, uszczelnienia.; styczeń 2017

plusy: Dobry towar i szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustaw rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402090 z 29.12.2016

Doradzono mi bardzo fachowo , ten zakup. A dodatkowo był w promocji.

zakupy: Tarcze i klocki tył .; grudzień 2016

plusy: Klikasz i masz.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustaw rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402094 z 29.12.2016

Doradzono mi bardzo fachowo , ten zakup. A dodatkowo był w promocji.

zakupy: Tarcze i klocki tył .; grudzień 2016

plusy: Klikasz i masz.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 399222 z 30.11.2016

Najtańsze części.

zakupy: Oprawka żarówki H7 Astra G - 1226084 OPEL - GM; listopad 2016

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

denidudui rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 398822 z 26.11.2016

Tak spełnił

zakupy: Klocki hamólcowe i tarcze Opel Signum 1.9 cdti 150KM; listopad 2016

plusy: Szybkość, i rzetelność

minusy: Brak kontaktu mimo, podania 2 numerów, można to wybaczyć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 398170 z 18.11.2016

Mieli atrakcyjną ofertę.

zakupy: Tarcze hamulcowe + klocki GM; listopad 2016

plusy: Rzetelność , szybkość działania.

minusy: Brak komunikacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER