Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. 733-025-405 , 41
Kielce

Popularne produkty

Zafira A 1998 - 2005, Signum 2003 - 2008, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Insignia 2009 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Lemförder - zf, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Hengst, Trw, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 147
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 147 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patryk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 421046 z 03.10.2017

Sklep posiada oryginalne części do opla w atrakcyjnych cenach. Miła obsługa. Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka. Sprzedający chętnie doradza i pomaga w wyborze najlepszych części. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.

zakupy: Tarcze i klocki do vectry, wahacze. Tuleje stabilizatora; wrzesień 2017

plusy: Uczciwość przystępne ceny szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 420286 z 21.09.2017

Sklep posiada w ofercie oryginalne części GM/Opel.

zakupy: pióro wycieraczki; wrzesień 2017

plusy: Oryginalne części, bezproblemowa realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dydy rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 420198 z 20.09.2017

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Polecam.

zakupy: Płyn do układu chłodzenia; wrzesień 2017

plusy: Bardzo dobry kontakt, duży wybór części

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ejdam27 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 420058 z 18.09.2017

Polecam ten sklep. Fachowa pomoc i doradztwo w zakupie części. Jestem mega zadowolony.

zakupy: Zaciski, tarcze, klocki.; wrzesień 2017

plusy: Znakomite podejście do klienta.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 419650 z 11.09.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, wysyłka wysłana zgodnie z ustaleniami.

zakupy: DEC COOL; wrzesień 2017

plusy: Prawidłowa KCHP

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sportowiec rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 419506 z 07.09.2017

Błyskawiczna realizacja, Pan zadzwonił do mnie w celu zaproponowania prawidłowej konfiguracji osprzętu choć nie musiał. Polecam sklep !!!!!

zakupy: Tarcze przód i tył + klocki; wrzesień 2017

plusy: kontakt, szybkość realizacji, ceny

minusy: ....

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 418106 z 16.08.2017

Miał produkt ,który potrzebowałem.

zakupy: Lampka do podświetlania tylnej tablicy rejestracyjnej.; sierpień 2017

plusy: miał towar, który potrzebowałem

minusy: towar dotarł po 3 dniach roboczych, a miał po 1dniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 418090 z 16.08.2017

Solidna i pewna firma. Kupuję od dłuższego czasu i polecam tego sprzedawcę.

zakupy: oleje i części do opla.; sierpień 2017

plusy: Pewność i zaufanie.

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brekobreko rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 417926 z 12.08.2017

Szybko, sprawnie i bez pudła. Tak jak lubię.

zakupy: wycieraczki do Zafira B; sierpień 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazus rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 417302 z 02.08.2017

Miły kontakt telefoniczny, bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia. Towar następnego dnia u klienta. Atrakcyjne ceny.

zakupy: Ślizgi/mocowania zderzaka Opel Corsa D; sierpień 2017

plusy: niska cena, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iuk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416354 z 19.07.2017

Ok

zakupy: lozysko; lipiec 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomushuhu rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416166 z 17.07.2017

Fachowa porada, rewelacyjna cena za oryginalne części i błyskawiczny termin realizacji.

zakupy: zastaw hamulców tylnej osi vectra gts; lipiec 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2ld rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411718 z 11.05.2017

Posiadali poszukiwany prze zemnie element, wywiązali się z transakcji wzorowo

zakupy: Zaczep - spinka pręta podpory maski Corsa C; maj 2017

plusy: dobra cena

minusy: nie zauwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411270 z 05.05.2017

Tu znalazłem potrzebny towar.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: siłownik gazowy klapy bagaznika; kwiecień 2017

plusy: Szeroki wybór części.

minusy: Nic do zarzucenia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pakwilk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411230 z 05.05.2017

Ze względu na oferowany towar

zakupy: Żarówki podświetlania deski rozdzielczej; maj 2017

plusy: oferowany asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 410658 z 25.04.2017

Opel-sklep.com wybrałem ze względu na dobrą cenę oryginalnej części, której szukałem. Do tego dochodzi szybka wysyłka towaru. Oczywiście polecam.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; kwiecień 2017

plusy: Cena, czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409670 z 11.04.2017

Towar dobry wysyłka trochę spóżniona.

zakupy: olej czesci; kwiecień 2017

plusy: towar ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409662 z 11.04.2017

Posiadał jako jedyny oryginalną część której szukałem, cena była również dobra. Spełnił oczekiwania w pełni :)

zakupy: Czujnik położenia wału korbowego.; kwiecień 2017

plusy: oryginalne części, szybkość realizacji, kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuki78 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 408242 z 21.03.2017

Duży wybór części w przystępnej cenie, bardzo czytelna strona sklepu internetowego

zakupy: korek wlewu oleju; marzec 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407306 z 08.03.2017

Po raz kolejny wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam!

zakupy: Olej silnikowy i komplet filtrów; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER