Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. 733-025-405 , 41
Kielce

Popularne produkty

Signum 2003 - 2008, Zafira A 1998 - 2005, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Insignia 2009 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Lemförder - zf, Hengst, Trw, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 150
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  93% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 150 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mirek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 447850 z 09.01.2019

Świetny sklep. Bardzo dobra dostępność produktów, skorzystam znowu kiedy będą potrzebne części do Opla. Polecam

zakupy: Wiązka czujnika ABS; styczeń 2019

plusy: Jakość dostępność

minusy: Czas realizacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 441514 z 15.10.2018

Dostępność szukanych części, dobry opis, szybka dostawa.

zakupy: czujnik położenia wałka rozrządu; październik 2018

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 439982 z 07.09.2018

towar zgodny z zamówieniem , bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: filtr oleju GM, filtr paliwa, filtr powietrza, filtr kabin; wrzesień 2018

plusy: możliwość sprawnego zakupu i duży wybór części

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daniel rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 439734 z 02.09.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny. Szybki czas realizacji. Świetnie zapakowany towar. Jestem pod wrażeniem. Polecam.

zakupy: Kpl.rozrządu, pompa wody, filtr węglowy kabinowy, filtr powi; wrzesień 2018

plusy: dostepność i ceny oryginalnych części

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vink rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 437490 z 10.07.2018

Dobre ceny, kompetentna obsługa i szybka przesyłka :) Polecam!

zakupy: Cewka a16let, świece NGK, zestaw filtrów; lipiec 2018

plusy: ceny, jakość, kompetencja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 436722 z 22.06.2018

Autoryzowany Sklep z oryginalnymi częściami mają to czego nie dostaniesz np w Inter Cars. 100% zadowolenie. Polecam.

zakupy: Kompletna pokrywa Zaworów z srubami i uszczelką w zestawie; czerwiec 2018

plusy: Pomoc, Doradzctwo, Zainteresowanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbs rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 435642 z 30.05.2018

Ponieważ już raz w nim kupowałem i się nie zawiodłem co do szybkości dostawy i jakości towaru

zakupy: Zestaw oryginalny tarcze + klocki przód Vectra B 288 mm - 151501; maj 2018

plusy: Kontakt, terminowość zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 434034 z 27.04.2018

Sklep znalazłem w internecie jako jeden z dwóch oferował towar który mnie interesował.W stacjonarnych sklepach nie było możliwości zamówienia danej części.Gorąco polecam.Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Sruba tarczy hamulcowej; kwiecień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 429570 z 13.02.2018

Znalazłem w tym sklepie potrzebny towar w atrakcyjnej cenie.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: Dywaniki gumowe, wycieraczki, dysze spryskiwaczy; luty 2018

plusy: Szeroki asortyment, ceny, bezproblemowy kontakt

minusy: Brak powiadomienia o opóźnieniu realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 427978 z 20.01.2018

Oferowany oryginalny towar w bardzo dobrych cenach.

zakupy: Olej, filtry, kołpaki i płyn chłodniczy; styczeń 2018

plusy: Same ++++(plusy)

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 425226 z 05.12.2017

Oryginalne części i pewność ich pochodzenia

zakupy: Wycieraczki, Czujniki itd.; grudzień 2017

plusy: Oryginalne części, Pewne pochodzenie, sprawne BOK

minusy: Brak kontaktu kuriera po odebranie przesyłki Parcel Shop

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 421046 z 03.10.2017

Sklep posiada oryginalne części do opla w atrakcyjnych cenach. Miła obsługa. Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka. Sprzedający chętnie doradza i pomaga w wyborze najlepszych części. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.

zakupy: Tarcze i klocki do vectry, wahacze. Tuleje stabilizatora; wrzesień 2017

plusy: Uczciwość przystępne ceny szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 419650 z 11.09.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, wysyłka wysłana zgodnie z ustaleniami.

zakupy: DEC COOL; wrzesień 2017

plusy: Prawidłowa KCHP

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iuk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416354 z 19.07.2017

Ok

zakupy: lozysko; lipiec 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2ld rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411718 z 11.05.2017

Posiadali poszukiwany prze zemnie element, wywiązali się z transakcji wzorowo

zakupy: Zaczep - spinka pręta podpory maski Corsa C; maj 2017

plusy: dobra cena

minusy: nie zauwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411270 z 05.05.2017

Tu znalazłem potrzebny towar.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: siłownik gazowy klapy bagaznika; kwiecień 2017

plusy: Szeroki wybór części.

minusy: Nic do zarzucenia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pakwilk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411230 z 05.05.2017

Ze względu na oferowany towar

zakupy: Żarówki podświetlania deski rozdzielczej; maj 2017

plusy: oferowany asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 410658 z 25.04.2017

Opel-sklep.com wybrałem ze względu na dobrą cenę oryginalnej części, której szukałem. Do tego dochodzi szybka wysyłka towaru. Oczywiście polecam.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; kwiecień 2017

plusy: Cena, czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409670 z 11.04.2017

Towar dobry wysyłka trochę spóżniona.

zakupy: olej czesci; kwiecień 2017

plusy: towar ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409662 z 11.04.2017

Posiadał jako jedyny oryginalną część której szukałem, cena była również dobra. Spełnił oczekiwania w pełni :)

zakupy: Czujnik położenia wału korbowego.; kwiecień 2017

plusy: oryginalne części, szybkość realizacji, kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER