Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. (41) 313-42-52 w
Kielce

Popularne produkty

Zafira A 1998 - 2005, Signum 2003 - 2008, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Insignia 2009 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Lemförder - zf, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Hengst, Trw, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 143
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy doskonałą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 143 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Zbigniew rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 418106 z 16.08.2017

Miał produkt ,który potrzebowałem.

zakupy: Lampka do podświetlania tylnej tablicy rejestracyjnej.; sierpień 2017

plusy: miał towar, który potrzebowałem

minusy: towar dotarł po 3 dniach roboczych, a miał po 1dniu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Stefan rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 418090 z 16.08.2017

Solidna i pewna firma. Kupuję od dłuższego czasu i polecam tego sprzedawcę.

zakupy: oleje i części do opla.; sierpień 2017

plusy: Pewność i zaufanie.

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brekobreko rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 417926 z 12.08.2017

Szybko, sprawnie i bez pudła. Tak jak lubię.

zakupy: wycieraczki do Zafira B; sierpień 2017

plusy: rzetelność

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kazus rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 417302 z 02.08.2017

Miły kontakt telefoniczny, bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia. Towar następnego dnia u klienta. Atrakcyjne ceny.

zakupy: Ślizgi/mocowania zderzaka Opel Corsa D; sierpień 2017

plusy: niska cena, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iuk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416354 z 19.07.2017

Ok

zakupy: lozysko; lipiec 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomushuhu rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416166 z 17.07.2017

Fachowa porada, rewelacyjna cena za oryginalne części i błyskawiczny termin realizacji.

zakupy: zastaw hamulców tylnej osi vectra gts; lipiec 2017

plusy: same zalety

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 415174 z 29.06.2017

Sklep godny polecenia, szeroki asortyment. Bardzo dobra obsługa sklepu i szybka wysyłka

zakupy: Czujnik poziomu płynu chłodzącego; czerwiec 2017

plusy: same plusy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bo123 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 415170 z 29.06.2017

Dobra cena szybka przesyłka

zakupy: Komplet tarcz i klocków hamulcowych przód Opel Signum; czerwiec 2017

plusy: Przejżystość oferty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2ld rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411718 z 11.05.2017

Posiadali poszukiwany prze zemnie element, wywiązali się z transakcji wzorowo

zakupy: Zaczep - spinka pręta podpory maski Corsa C; maj 2017

plusy: dobra cena

minusy: nie zauwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411270 z 05.05.2017

Tu znalazłem potrzebny towar.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: siłownik gazowy klapy bagaznika; kwiecień 2017

plusy: Szeroki wybór części.

minusy: Nic do zarzucenia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pakwilk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411230 z 05.05.2017

Ze względu na oferowany towar

zakupy: Żarówki podświetlania deski rozdzielczej; maj 2017

plusy: oferowany asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 410658 z 25.04.2017

Opel-sklep.com wybrałem ze względu na dobrą cenę oryginalnej części, której szukałem. Do tego dochodzi szybka wysyłka towaru. Oczywiście polecam.

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego; kwiecień 2017

plusy: Cena, czas dostawy

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jacek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409670 z 11.04.2017

Towar dobry wysyłka trochę spóżniona.

zakupy: olej czesci; kwiecień 2017

plusy: towar ok

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jakub rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 409662 z 11.04.2017

Posiadał jako jedyny oryginalną część której szukałem, cena była również dobra. Spełnił oczekiwania w pełni :)

zakupy: Czujnik położenia wału korbowego.; kwiecień 2017

plusy: oryginalne części, szybkość realizacji, kontakt.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kuki78 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 408242 z 21.03.2017

Duży wybór części w przystępnej cenie, bardzo czytelna strona sklepu internetowego

zakupy: korek wlewu oleju; marzec 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia, dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gutek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 407306 z 08.03.2017

Po raz kolejny wszystko szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem - polecam!

zakupy: Olej silnikowy i komplet filtrów; marzec 2017

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 406302 z 22.02.2017

Przystępne ceny oryginalnych części, szeroka oferta, dobry kontakt.

zakupy: rozrząd Astra H, 1, 9 cdti; luty 2017

plusy: oferta, ceny

minusy: nadal brak i niech tak zostanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405730 z 14.02.2017

Szybka i srawna obsługa. Polecam

zakupy: Tuleja gumowa - spinka; luty 2017

plusy: sprawność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405218 z 08.02.2017

Tak sklep spełniał wszystkie moje oczekiwania

zakupy: wkład lusterka; luty 2017

plusy: dobry towar szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek Strzelec rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 404542 z 31.01.2017

Wszystko oprócz problemów z kontaktem w jak najlepszym porządku, ale jak wiadomo każdemu się zdarzają problemy :) Szczerze polecam!

zakupy: Śruby zabezpieczające, olej; styczeń 2017

plusy: Duży wybór, dobre ceny,

minusy: Problemy z kontaktem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER