Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. (41) 313-42-52 w
Kielce

Popularne produkty

Zafira A 1998 - 2005, Signum 2003 - 2008, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002, Insignia 2009 -

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Lemförder - zf, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Hengst, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 128
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy dobrą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 129 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jarek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 406302 z 22.02.2017

Przystępne ceny oryginalnych części, szeroka oferta, dobry kontakt.

zakupy: rozrząd Astra H, 1, 9 cdti; luty 2017

plusy: oferta, ceny

minusy: nadal brak i niech tak zostanie.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405730 z 14.02.2017

Szybka i srawna obsługa. Polecam

zakupy: Tuleja gumowa - spinka; luty 2017

plusy: sprawność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariomat007 nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 405378 z 09.02.2017

Bardzo kiepski kontakt. Brak możliwości kontaktu!

zakupy: Zbiornik wyrównawczy płynu chłodzącego Vectra C * Signum →, ; styczeń 2017

plusy: Brak zalet

minusy: Kompletny brak kontaktu z klientem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 405218 z 08.02.2017

Tak sklep spełniał wszystkie moje oczekiwania

zakupy: wkład lusterka; luty 2017

plusy: dobry towar szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek Strzelec rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 404542 z 31.01.2017

Wszystko oprócz problemów z kontaktem w jak najlepszym porządku, ale jak wiadomo każdemu się zdarzają problemy :) Szczerze polecam!

zakupy: Śruby zabezpieczające, olej; styczeń 2017

plusy: Duży wybór, dobre ceny,

minusy: Problemy z kontaktem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 403754 z 21.01.2017

Największy wybór oryginalnych części. Sklep zdecydowanie spełnił moje oczekiwania, części były oryginalnie zapakowane z numerami ref. bardzo szybko dostarczone!

zakupy: Ogranicznik drzwi przednich Vectra C / Signum - 5160245, Tul; styczeń 2017

plusy: bardzo szybka dostawa, opisy produktów, zdjęcia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anonim rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 403598 z 19.01.2017

100 % Sklep + 100 % jakość zamówionego towaru + 100 % szybkość dostarczonej przesyłki = 100 % ZADOWOLONY KLIENT :)))

zakupy: kabel AUX; styczeń 2017

plusy: mają to co potrzeba

minusy: :))))

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pawełek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402738 z 08.01.2017

Bardzo dobra obsługa sklepu i zamówienia. Duży wybór części i fachowa obługa. Towar zgodny z opisem. Polecam !!!

zakupy: Akcesoria, żarówki, świece do opelka :); grudzień 2016

plusy: Strona WWW, obsługa, realizacja zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ryszard rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402646 z 06.01.2017

Fachowo, szybko i solidnie. Towar zgodny z oczekiwaniem i błyskawiczna wysyłka. Pełna satysfakcja.

zakupy: Filtry oleju, uszczelnienia.; styczeń 2017

plusy: Dobry towar i szybka realizacja zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustaw rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402094 z 29.12.2016

Doradzono mi bardzo fachowo , ten zakup. A dodatkowo był w promocji.

zakupy: Tarcze i klocki tył .; grudzień 2016

plusy: Klikasz i masz.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gustaw rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 402090 z 29.12.2016

Doradzono mi bardzo fachowo , ten zakup. A dodatkowo był w promocji.

zakupy: Tarcze i klocki tył .; grudzień 2016

plusy: Klikasz i masz.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 399222 z 30.11.2016

Najtańsze części.

zakupy: Oprawka żarówki H7 Astra G - 1226084 OPEL - GM; listopad 2016

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

denidudui rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 398822 z 26.11.2016

Tak spełnił

zakupy: Klocki hamólcowe i tarcze Opel Signum 1.9 cdti 150KM; listopad 2016

plusy: Szybkość, i rzetelność

minusy: Brak kontaktu mimo, podania 2 numerów, można to wybaczyć

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Turar1 rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 398226 z 19.11.2016

Posiadał części które szukałem,w przystępnej cenie.Okazał się dobrym sprzedawcą.

zakupy: linki hamulca; listopad 2016

plusy: Szybkość i wiarygodność zamawianego produktu.

minusy: Brak wad.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirosław rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 398170 z 18.11.2016

Mieli atrakcyjną ofertę.

zakupy: Tarcze hamulcowe + klocki GM; listopad 2016

plusy: Rzetelność , szybkość działania.

minusy: Brak komunikacji

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

GRZEGORZ rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 396378 z 27.10.2016

Posiada części które szukam. Tak spełnił moje oczekiwania.

zakupy: uszczelka pod przednią szybę oraz siłowniki; październik 2016

plusy: profesjonalna obsługa.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 395674 z 19.10.2016

Sklep zaoferował poszukiwany detal we właściwej jakości.

zakupy: Wiązka abs vectra C; październik 2016

plusy: ma towar którego poszukuję

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

krzysztof D rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 391942 z 29.08.2016

towar zgodny z zamówieniem polecam

zakupy: czujni VECTRA B, WYCIERACZKI, FILTR POWIETRZA, ; sierpień 2016

plusy: czas przesyłki dość luźny ale wszystko doszło w 100 %

minusy: kontakt telefoniczny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 390102 z 03.08.2016

Polecam ten sklep każdemu; błyskawiczna obsługa,

zakupy: Korek oleju i uszczelki; sierpień 2016

plusy: szybka i fachowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 389698 z 28.07.2016

Tak, jestem bardzo zadowolony; bardzo szybka obsługa; oczekiwane towary.

zakupy: Płyn do chłodnic, filtr powietrza, filtr paliwa; lipiec 2016

plusy: Szybka obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER