Części do samochodów marki Opel.
Sklep Opel-sklep.com

Kontakt

tel. 733-025-405 , 41
Kielce

Popularne produkty

Signum 2003 - 2008, Zafira A 1998 - 2005, Vectra B 1996 - 2002, Zafira B 2005 -, Zafira C 2012 -, Insignia 2009 -, Astra G 1998 - 2009, Astra Classic 1999 - 2002

Popularne marki

Opel - gm general motors, Zamiennik, Febi bilstein germany, Część oryginalna gvo (oem/oes) - neutralne opakowanie, Lemförder - zf, Hengst, Trw, Kayaba europe

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 152
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Opel-sklep.com > Opinie klientów

Sklep Opel-sklep.com świadczy dobrą jakość obsługi

  91% - kontakt i obsługa

  93% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.11.2012r i posiada 154 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Damian rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 445246 z 11.11.2018

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem i wszystko działa jak należy.

zakupy: Pompa paliwa wysokiego ciśnienia 2.2 Direct; październik 2018

plusy: Szybkość w realizacji zamówienia

minusy: Brak wad jak na razie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ULA nie ma zdania o Opel-sklep.com opinia nr 441810 z 22.10.2018

PONIEWAŻ DANY SKLEP MIAŁ TYLKO WYSTAWIONY PRODUKT, KTÓRY POTRZEBOWAŁAM.

zakupy: NAKRĘTKI PIAST; październik 2018

plusy: PO WYSŁANIU E-MAILA ODPOWIEDŹ SZYBKA

minusy: BRAK KONTAKTY TELEFONICZNEGO

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 441514 z 15.10.2018

Dostępność szukanych części, dobry opis, szybka dostawa.

zakupy: czujnik położenia wałka rozrządu; październik 2018

plusy: czas realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Slawek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 441406 z 12.10.2018

Pewne części. Towar zgodny z opisem. Wszystko ok.

zakupy: Dywaniki gumowe. Pióra wycieraczek. Korek wlewu paliwa.; październik 2018

plusy: Oryginalne czesci

minusy: Nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbs rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 440298 z 13.09.2018

Można w nim kupić zw rozsądnej cenie sporo części do opla.

zakupy: Łącznik stabilizatora przedniego; wrzesień 2018

plusy: Szybka dostawa.

minusy: Brak wyboru iinych opcji dostawy towaru.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

leszek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 439982 z 07.09.2018

towar zgodny z zamówieniem , bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

zakupy: filtr oleju GM, filtr paliwa, filtr powietrza, filtr kabin; wrzesień 2018

plusy: możliwość sprawnego zakupu i duży wybór części

minusy: wszystko ok.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

daniel rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 439734 z 02.09.2018

Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo dobry kontakt mailowy jak i telefoniczny. Szybki czas realizacji. Świetnie zapakowany towar. Jestem pod wrażeniem. Polecam.

zakupy: Kpl.rozrządu, pompa wody, filtr węglowy kabinowy, filtr powi; wrzesień 2018

plusy: dostepność i ceny oryginalnych części

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek nie poleca Opel-sklep.com opinia nr 439198 z 20.08.2018

Wybrałem ten sklep ponieważ miał wszystkie poszukiwane produkty w magazynie i wysyłkę w ciągu 24h. Przynajmniej tak twierdził status na stronie. Niestety było inaczej. Sprzedający nie poinformował mnie przez kilka dni o tym, że wysyłka się opóźni. Telefonicznie twierdzi, że paczka została wysłana, a w rzeczywistości wysłał dzień później. Całe zamówienie było wysłane "na raty". Bardzo utrudniony kontakt telefoniczny. Czas realizacji zamówienia wyniósł 2 tygodnie.

zakupy: spinki progowe, el. gumowe, plastikowy zaczep; lipiec 2018

plusy: towar zgodny z opisem

minusy: obsługa klienta

Odpowiedź sklepu 21.08.2018

Klient został poinformowany telefonicznie o braku magazynowym jednego z zamówionych produktów. Uzgodniliśmy telefonicznie wysyłkę zamówienia bez jednej pozycji i dosłanie brakującej części na nasz koszt w późniejszym terminie. Przykro, że pomimo naszych starań aby klient był usatysfakcjonowany nie udało się do końca spełnić jego oczekiwań. Nie sądzę natomiast aby zasadne i uczciwe było wystawianie negatywnej opinii. Zamówienie zostało zrealizowane w całości - pokryliśmy także koszt drugiej paczki do klienta, dostarczone części zgodne z zamówieniem. Pozdrawiam i życzę na przyszłość udanych zakupów.

Odpowiedź Wojtek 21.08.2018

Pozwolę sobie umieścić fragment maila wysłanego do sklepu w dn. 24.07 " Zamówienie złożone 11.07. Wysyłka miała być w ciągu 24h. 13.07 zadzwoniłem i dowiedziałem się, że brakło kilku spinek oraz że ktoś oddzwoni z informacją czy zamówienie zostało wysłane. Nikt nie zadzwonił. 19.07 znowu zadzwoniłem, dowiedziałem się, że zostały wysłane dwie paczki, ponieważ jedna była niekompletna ze względu na brak towaru, w drugiej została zapakowana brakująca reszta. 20.07 dostaję informację od GLS że paczka została wysłana 23.07 odbieram paczkę. W paczce są 2 spinki, na paragonie są 3 sztuki. Zamówiłem i zapłaciłem za 5 (+reszta zamówienia) 23.07-24.07 - nikt nie odbiera telefonu. " Po tym mailu, w tym samym dniu otrzymałem maila od GLS, że została nadana do mnie paczka. Były w niej brakujące elementy. Zamówienie zostało zrealizowane w całości ale podejście do klienta przeważyło na ocenie.

Odpowiedź sklepu 23.08.2018

Każdego klienta traktujemy bardzo poważnie, ważne jest dla nas aby każdy kupujący u nas był zadowolony. Dlatego staramy się rozwiązywać każdą kłopotliwą sytuację, niezależnie od tego czy klient zamówił kilka spinek ( jak w Pana przypadku ) czy też części za kilka tysięcy. Proszę nie pisać że został Pan źle potraktowany bo jest to nieprawdą. Chwilowy brak części w magazynie to nie powód aby pisać o złym traktowaniu klienta. Części otrzymał Pan zgodnie z tym co ustaliliśmy telefonicznie, to że w pierwszej paczce dostał Pan o jedną spinkę mniej niż powinno być zostało przecież Panu zrekompensowane - otrzymał Pan wszystkie części w ilości którą Pan zamówił.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

vink rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 437490 z 10.07.2018

Dobre ceny, kompetentna obsługa i szybka przesyłka :) Polecam!

zakupy: Cewka a16let, świece NGK, zestaw filtrów; lipiec 2018

plusy: ceny, jakość, kompetencja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 436722 z 22.06.2018

Autoryzowany Sklep z oryginalnymi częściami mają to czego nie dostaniesz np w Inter Cars. 100% zadowolenie. Polecam.

zakupy: Kompletna pokrywa Zaworów z srubami i uszczelką w zestawie; czerwiec 2018

plusy: Pomoc, Doradzctwo, Zainteresowanie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbs rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 435642 z 30.05.2018

Ponieważ już raz w nim kupowałem i się nie zawiodłem co do szybkości dostawy i jakości towaru

zakupy: Zestaw oryginalny tarcze + klocki przód Vectra B 288 mm - 151501; maj 2018

plusy: Kontakt, terminowość zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 434034 z 27.04.2018

Sklep znalazłem w internecie jako jeden z dwóch oferował towar który mnie interesował.W stacjonarnych sklepach nie było możliwości zamówienia danej części.Gorąco polecam.Szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem.

zakupy: Sruba tarczy hamulcowej; kwiecień 2018

plusy: szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 429570 z 13.02.2018

Znalazłem w tym sklepie potrzebny towar w atrakcyjnej cenie.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: Dywaniki gumowe, wycieraczki, dysze spryskiwaczy; luty 2018

plusy: Szeroki asortyment, ceny, bezproblemowy kontakt

minusy: Brak powiadomienia o opóźnieniu realizacji zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ireneusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 427978 z 20.01.2018

Oferowany oryginalny towar w bardzo dobrych cenach.

zakupy: Olej, filtry, kołpaki i płyn chłodniczy; styczeń 2018

plusy: Same ++++(plusy)

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 425226 z 05.12.2017

Oryginalne części i pewność ich pochodzenia

zakupy: Wycieraczki, Czujniki itd.; grudzień 2017

plusy: Oryginalne części, Pewne pochodzenie, sprawne BOK

minusy: Brak kontaktu kuriera po odebranie przesyłki Parcel Shop

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patryk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 421046 z 03.10.2017

Sklep posiada oryginalne części do opla w atrakcyjnych cenach. Miła obsługa. Bardzo dobry kontakt szybka wysyłka. Sprzedający chętnie doradza i pomaga w wyborze najlepszych części. Towar bardzo dobrze zabezpieczony.

zakupy: Tarcze i klocki do vectry, wahacze. Tuleje stabilizatora; wrzesień 2017

plusy: Uczciwość przystępne ceny szybkość realizacji

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 419650 z 11.09.2017

Sklep spełnił moje oczekiwania, wysyłka wysłana zgodnie z ustaleniami.

zakupy: DEC COOL; wrzesień 2017

plusy: Prawidłowa KCHP

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iuk rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 416354 z 19.07.2017

Ok

zakupy: lozysko; lipiec 2017

plusy: terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa2ld rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411718 z 11.05.2017

Posiadali poszukiwany prze zemnie element, wywiązali się z transakcji wzorowo

zakupy: Zaczep - spinka pręta podpory maski Corsa C; maj 2017

plusy: dobra cena

minusy: nie zauwarzyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Opel-sklep.com opinia nr 411270 z 05.05.2017

Tu znalazłem potrzebny towar.Towar bez zastrzeżeń.

zakupy: siłownik gazowy klapy bagaznika; kwiecień 2017

plusy: Szeroki wybór części.

minusy: Nic do zarzucenia.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER