Odzież i akcesoria turystyczne oraz sprzęt wspinaczkowy i biwakowy.
Sklep Outdoorzy.pl

Kontakt

tel. 792 101 503
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Kurtki, Czapki, Oświetlenie, Akcesoria, Naczynia, Akcesoria Wspinaczkowe, Małe (do 30l ), Inne akcesoria, Termosy, Buty, Skarpety, Spodnie, Koszulki, Okulary, Kije

Popularne marki

Arc'teryx, Petzl, Deuter, Viking, Salewa, Hi-tec, Climbing technology, Black diamond, Milo, Fjord nansen, Elbrus, Easy camp, Topeak, Leki, Sea to summit, Beal

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 59
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Outdoorzy.pl > Opinie klientów

Sklep Outdoorzy.pl - monitorowana jakość obsługi

  85% - kontakt i obsługa

  83% - terminowość realizacji zamówienia

  93% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2008r i posiada 60 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

katazipen nie poleca Outdoorzy.pl opinia nr 423686 z 13.11.2017

Towar zamówiony 29,10,2017r , paczka dotarła 13,11,2017 , praktycznie zero jakichkolwiek informacjii.... NIE POLECAM .... Niby Towar dostępny czas realizacji 2-5 dni , bujda na kółkach ....

zakupy: Skarpwety Mund, ; październik 2017

plusy: brak

minusy: Brak terminowości, obsługa poniżej krytyki ,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 419586 z 09.09.2017

Bardzo dobra obsługa, cena. Szybka realizacja. Polecam

zakupy: DEUTER Plecak młodzieżowy FOX 30; sierpień 2017

plusy: Fachowa obsługa i doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 417710 z 09.08.2017

Wybrałem sklep ponieważ: 1/ ma dobrą opinię, 2/ kupowany przeze mnie produkt był zarówno dostępny jak i stosunkowo tani, 3/ odpowiadała mi forma wysyłki. Sklep spełnił moje oczekiwania - szybka wysyłka, informacja o stanie zamówienia, produkt jak w opisie.

zakupy: Buty ECCO Irondale Lace; sierpień 2017

plusy: Szybkość i jakość obsługi

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 414850 z 22.06.2017

Sklep posiada doskonałą ofertę i błyskawicznie realizuje zamówienia. POLECAM :)

zakupy: plecak HI - TEC 50l; czerwiec 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baltoro Greg 85 rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 411030 z 01.05.2017

Najbardziej konkurencyjna oferta rewelacyjnego plecaka. Obsługa szybka, komunikatywność pełna.

zakupy: plecak Baltoro Gregory 85; kwiecień 2017

plusy: Transakcja przeprowadzona bezproblemowo i telefoniecznie

minusy: Nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 402726 z 08.01.2017

Miał najtańszą ofertę i dobre opinie

zakupy: buty; styczeń 2017

plusy: przejrzysta oferta, wszystko można znaleźć

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweljak rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 387606 z 05.07.2016

Cena (promocja). Dość długi czas dostawy (tydzień).

zakupy: namiot; czerwiec 2016

plusy: cena towaru

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bizonek rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 350277 z 25.07.2015

Wybrałam ten sklep,ponieważ mieli najatrakcyjniejszą ofertę cenową na wybraną przeze mnie rzecz...na pewno jeszcze tu wrócę.Polecam i pozdrawiam!

zakupy: Kask wspinaczkowy Climbing Technology; lipiec 2015

plusy: profesjonalizm,fachowość,miła obsługa,szybk.realizacji

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 331653 z 17.02.2015

Posiadał skarpety, na których mi zależało.

zakupy: skarpety Mund, Salewa; luty 2015

plusy: Solidność,fachowość,dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 331425 z 13.02.2015

Bardzo szybka wysylka, kontakt. Rekomenduje :)

zakupy: Bidon, pas biegowy; luty 2015

plusy: szybkosc wysylki, niskie ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 329321 z 28.01.2015

znalazłem towar, którego szukałem

zakupy: NIKWAX TECH WASH; styczeń 2015

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adamo rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 326929 z 12.01.2015

Posiadał towar, którego szukałem w dobrej cenie

zakupy: SUUNTO Kompas A-10; styczeń 2015

plusy: błyskawiczna wysyłka

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 323817 z 18.12.2014

Miał dostępny produkt którego potrzebowałem w przystępnej cenie.

zakupy: Gogle narciarskie; grudzień 2014

plusy: dostępność produktów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 321273 z 03.12.2014

Dobre ceny, przejrzyste przedstawienie oferty.

zakupy: Sprzęt turystyczny; grudzień 2014

plusy: Sprawność działania, terminowość.

minusy: Spóźniona informacja o statusie zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vanil rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 318253 z 11.11.2014

Sklep godny polecenia. Pracownicy pomocni, poinformowani i zyczliwi, wysylka sprawna i ekspresowa, a towar zgodny z opisem. Te cechy skladaja sie na profesjonalny sklep internetowy.

zakupy: kartusze z gazem MSR; listopad 2014

plusy: ,rzetelnosc, profesjonalizm, kontakt ze sprzedawca, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dawid2913 rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 308553 z 31.08.2014

Niska cena produktów na podstawie ceneo.pl. Duży wybór produktów wśród kijów trekkingowych.

zakupy: Kije trekkingowe LEKI, czołówka DIAMOND; sierpień 2014

plusy: Dobry kontakt, czytelna strona internetowa

minusy: Żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 305273 z 12.08.2014

Tańsza cena w porownaniu do konkurencja.

zakupy: Pas biegowy enduro belt 1; sierpień 2014

plusy: Szybkosc,jasnosc procedur

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.C. rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 304229 z 05.08.2014

Duzy wybor produktow, profesjonalna obsluga i szybki kontakt z klientem w sprawie czasu oczekiwania na skompletowanie zamowienia ( w moim przypadku 6 produktow).

zakupy: moskitiera, klodka, portwel, repelenty itp.; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 296125 z 12.06.2014

Wspaniały sklep,niespotykane towary,nietuzinkowe. Gratuluje sprzedawcom b.dobrego gustu. Szybka obsługa i dostawa. Będę do Was zaglądać!

zakupy: Stolik indyjski; czerwiec 2014

plusy: Asortyment

minusy: Nie stwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 291641 z 15.05.2014

Sklep posiada porządny towar w atrakcyjnych cenach. Trafiają się wyprzedaże. Duży wybór. Kupuję w outdoorzy.pl już od jakiegoś czasu i wszystko jest idealnie. POLECAM.

zakupy: Damska czapka z daszkiem Viking Sophie; maj 2014

plusy: Rzetelność, profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka...

minusy: Nie znajduję

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER