Odzież i akcesoria turystyczne oraz sprzęt wspinaczkowy i biwakowy.
Sklep Outdoorzy.pl

Kontakt

tel. 792 101 503
Bielsko-Biała

Popularne produkty

Kurtki, Oświetlenie, Małe (do 30l ), Akcesoria, Naczynia, Akcesoria Wspinaczkowe, Czapki, Termosy, Skarpety, Okulary, Kije, Inne akcesoria, Śpiwory syntetyczne

Popularne marki

Petzl, Deuter, Hi-tec, Arc'teryx, Salewa, Black diamond, Viking, Climbing technology, Fjord nansen, Easy camp, Elbrus, Milo, Beal, Patagonia, Coleman, Topeak, Outwell

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 61
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Outdoorzy.pl > Opinie klientów

Sklep Outdoorzy.pl - monitorowana jakość obsługi

  87% - kontakt i obsługa

  85% - terminowość realizacji zamówienia

  94% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 06.05.2008r i posiada 62 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Witold rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 432218 z 27.03.2018

Polecam dobra cena szybka dostawa

zakupy: gogle arctica; marzec 2018

plusy: dobry opis produktu

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

luc rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 424914 z 30.11.2017

Duży wybór w rozsądnych cenach, dokładne opisy. Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem.

zakupy: Hi-TEC plecak FELIX 25 l; listopad 2017

plusy: duży wybór towarów, dokładne opisy, rozsądne ceny

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

katazipen nie poleca Outdoorzy.pl opinia nr 423686 z 13.11.2017

Towar zamówiony 29,10,2017r , paczka dotarła 13,11,2017 , praktycznie zero jakichkolwiek informacjii.... NIE POLECAM .... Niby Towar dostępny czas realizacji 2-5 dni , bujda na kółkach ....

zakupy: Skarpwety Mund, ; październik 2017

plusy: brak

minusy: Brak terminowości, obsługa poniżej krytyki ,

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 419586 z 09.09.2017

Bardzo dobra obsługa, cena. Szybka realizacja. Polecam

zakupy: DEUTER Plecak młodzieżowy FOX 30; sierpień 2017

plusy: Fachowa obsługa i doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 417710 z 09.08.2017

Wybrałem sklep ponieważ: 1/ ma dobrą opinię, 2/ kupowany przeze mnie produkt był zarówno dostępny jak i stosunkowo tani, 3/ odpowiadała mi forma wysyłki. Sklep spełnił moje oczekiwania - szybka wysyłka, informacja o stanie zamówienia, produkt jak w opisie.

zakupy: Buty ECCO Irondale Lace; sierpień 2017

plusy: Szybkość i jakość obsługi

minusy: Nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbyszek rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 414850 z 22.06.2017

Sklep posiada doskonałą ofertę i błyskawicznie realizuje zamówienia. POLECAM :)

zakupy: plecak HI - TEC 50l; czerwiec 2017

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Baltoro Greg 85 rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 411030 z 01.05.2017

Najbardziej konkurencyjna oferta rewelacyjnego plecaka. Obsługa szybka, komunikatywność pełna.

zakupy: plecak Baltoro Gregory 85; kwiecień 2017

plusy: Transakcja przeprowadzona bezproblemowo i telefoniecznie

minusy: Nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 402726 z 08.01.2017

Miał najtańszą ofertę i dobre opinie

zakupy: buty; styczeń 2017

plusy: przejrzysta oferta, wszystko można znaleźć

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

paweljak rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 387606 z 05.07.2016

Cena (promocja). Dość długi czas dostawy (tydzień).

zakupy: namiot; czerwiec 2016

plusy: cena towaru

minusy: czas dostawy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bizonek rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 350277 z 25.07.2015

Wybrałam ten sklep,ponieważ mieli najatrakcyjniejszą ofertę cenową na wybraną przeze mnie rzecz...na pewno jeszcze tu wrócę.Polecam i pozdrawiam!

zakupy: Kask wspinaczkowy Climbing Technology; lipiec 2015

plusy: profesjonalizm,fachowość,miła obsługa,szybk.realizacji

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 331653 z 17.02.2015

Posiadał skarpety, na których mi zależało.

zakupy: skarpety Mund, Salewa; luty 2015

plusy: Solidność,fachowość,dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lukasz rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 331425 z 13.02.2015

Bardzo szybka wysylka, kontakt. Rekomenduje :)

zakupy: Bidon, pas biegowy; luty 2015

plusy: szybkosc wysylki, niskie ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 329321 z 28.01.2015

znalazłem towar, którego szukałem

zakupy: NIKWAX TECH WASH; styczeń 2015

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

adamo rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 326929 z 12.01.2015

Posiadał towar, którego szukałem w dobrej cenie

zakupy: SUUNTO Kompas A-10; styczeń 2015

plusy: błyskawiczna wysyłka

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Robert rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 323817 z 18.12.2014

Miał dostępny produkt którego potrzebowałem w przystępnej cenie.

zakupy: Gogle narciarskie; grudzień 2014

plusy: dostępność produktów, szybkość realizacji zamówienia

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 321273 z 03.12.2014

Dobre ceny, przejrzyste przedstawienie oferty.

zakupy: Sprzęt turystyczny; grudzień 2014

plusy: Sprawność działania, terminowość.

minusy: Spóźniona informacja o statusie zamówienia

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Vanil rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 318253 z 11.11.2014

Sklep godny polecenia. Pracownicy pomocni, poinformowani i zyczliwi, wysylka sprawna i ekspresowa, a towar zgodny z opisem. Te cechy skladaja sie na profesjonalny sklep internetowy.

zakupy: kartusze z gazem MSR; listopad 2014

plusy: ,rzetelnosc, profesjonalizm, kontakt ze sprzedawca, ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dawid2913 rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 308553 z 31.08.2014

Niska cena produktów na podstawie ceneo.pl. Duży wybór produktów wśród kijów trekkingowych.

zakupy: Kije trekkingowe LEKI, czołówka DIAMOND; sierpień 2014

plusy: Dobry kontakt, czytelna strona internetowa

minusy: Żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bartek rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 305273 z 12.08.2014

Tańsza cena w porownaniu do konkurencja.

zakupy: Pas biegowy enduro belt 1; sierpień 2014

plusy: Szybkosc,jasnosc procedur

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.C. rekomenduje Outdoorzy.pl opinia nr 304229 z 05.08.2014

Duzy wybor produktow, profesjonalna obsluga i szybki kontakt z klientem w sprawie czasu oczekiwania na skompletowanie zamowienia ( w moim przypadku 6 produktow).

zakupy: moskitiera, klodka, portwel, repelenty itp.; czerwiec 2014

plusy: profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER