Sprzęt RTV oraz AGD.
Sklep Outletrtvagd.pl

Kontakt

tel. +48914844506
Szczecin

Popularne produkty

AGD DO KUCHNI, AGD DO DOMU, DOM I OGRÓD, ABSOLUTNA WYPRZEDAŻ

Popularne marki

Inne, Aeg, Bosch, Siemens, Russell hobbs, Delonghi, Philips, Dyson, Aicok, Rowenta, Black & decker, Melitta, H.koenig, Kitchenaid, Samsung, Krups, Hoover, Moulinex

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 2
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Outletrtvagd.pl > Opinie klientów

Sklep Outletrtvagd.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 14.06.2010r i posiada 4 opinii klientów w tym 50% pozytywnych.

Wystaw opinię

arzab nie poleca Outletrtvagd.pl opinia nr 322869 z 12.12.2014

Wybrałem sklep ze względu na oferowany model odkurzacza, który jednak dostałem niekompletny ( brak worka wielokrotnego użytku, szczotki szczelinowej i instrukcji obsługi ) ! Na stronie sklepu nie było o tym informacji, sprzęt miał być kompletny ! Zakupy tam okazały się pomyłką !

zakupy: Odkurzacz AEG; listopad 2014

plusy: brak

minusy: niezgodność dostarczonego towaru z ofertą na stronie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Outletrtvagd.pl opinia nr 59828 z 27.08.2010

Bardzo dobry kontakt, paczka była u mnie już na drugi dzień od zamówienia. Towar zgodny z opisem za niewielkie pieniądze. POLECAM!

zakupy: Ekspres do kawy Cafe diretto; sierpień 2010

plusy: błyskawiczna przesyłka, niskie ceny, niezwykle uprzejmy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Outletrtvagd.pl opinia nr 58685 z 05.08.2010

Świetny i sympatyczny kontakt z klientem. Towar wysokiej klasy za niewielkie pieniądze. Błyskawiczna wysyłka. Polecam gorąco!

zakupy: Robot kuchenny KENWOOD model KMX51; lipiec 2010

plusy: miły kontakt, szybka realizacja, dobre produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

klientka nie poleca Outletrtvagd.pl opinia nr 58676 z 05.08.2010

Witam od dluzszego czasu obserwuja oferte Kenwood fp950 - sklepu Outlet. Kilka dni temu zadzwonilam do sklepu i zapytalam kiedy produkt bedzie dostepny poniewaz od kilku tygodni widnieje ich oferta jednak produkt caly czas niedostepny, otrzymalam informacje iz juz go nie bedzie. w takim razie uwazam iz oferta powinna zostac wycofana. Pracownik sklepu w zamian za to zaproponowal mi inny duzo gorszy produkt. Uwazam iz jest to naciaganie klientow, bo tego co oferuja nie ma ale jak juz ktos do nich zadzwoni to proponuja cos innego. Gdzie tu zdrowa konkurencja?? Pozdrawiam

zakupy: kenwood FP950; sierpień 2010

plusy: opis towaru na stronie

minusy: nieaktulana oferta, nie odpisuja na maile

Odpowiedź sklepu 10.08.2010

Dostępność towaru jest poprawnie oznaczona. Klienta poprzez kontakt telefoniczny zadała pytanie o dostępności towaru. Została Pani udzielona informacja, że towar jest niedostępny jednak w trosce o klienta udzieliliśmy informacji ,że posiadamy o model niższy. Wszelkie informacje dotyczące różnic zostały udzielone należycie.

Odpowiedź klientka 10.08.2010

Sprzedawca poinformowal mnie iz towaru( robot kuchenyy kenwood fp950) nie ma i nie bedzie juz dostepmny. Uwazam iz w takim wypadku nalezaloby usunac oferte aby nie wprowadzac klientow w blad. Ponadto podczas rozmowy telefonicznej zostal zaproponowany mi model FP920 z informacja iz rozni sie od modelu FP950 tylko tym iz nie ma wagi. Pozwole nie zgodzic sie z ta opinia poniewaz FP920 rozni sie od FP950: Sokowirówka FP920 plastikowa/ fp950 metalowa , Młynek fp920 plastikowy / fp950 szklany o tym sprzedawca juz nie wspomnial.

Odpowiedź sklepu 10.08.2010

FP920 posiada również karton w innym kolorze niż FP950, nie zmienia to jednak faktu, że resztę przytoczyła Pani z naszej strony produktu, do której została Pani odesłana w trakcie rozmowy telefonicznej w celu porównania sobie dwóch modeli. Po zapoznaniu się z produktem stwierdziła Pani, że nie ma ochoty zakupić towaru, więc nie widzę sensu dalszej dyskusji, która do niczego nie prowadzi.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER