Obuwie sportowe i codzienne.
Sklep Outletstore.pl

Kontakt

tel. 608 376 333
Blizne Jasińskiego

Popularne produkty

Odzież, obuwie, dodatki, Sport i rekreacja

Popularne marki

Nike

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 1886
  • opinie neutralne: 14
  • opinie negatywne: 7
Podsumowanie

Outletstore.pl > Opinie klientów

Sklep Outletstore.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  92% - kontakt i obsługa

  95% - terminowość realizacji zamówienia

  95% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.03.2007r i posiada 1907 opinii klientów w tym 99% pozytywnych.

Wystaw opinię

Sialala rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 417230 z 01.08.2017

Ciekawy asortyment i atrakcyjne ceny.

zakupy: Bluza męska; lipiec 2017

plusy: Ciekawy asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 413654 z 05.06.2017

Wybrałam sklep ze względu na cenę obuwia. Sklep spełnił moje oczekiwania w 100%, gdybym wiedziała, że mają sklep stacjonarny (jest napisane na paragonie - perfektsport) w Złotych Tarasach - z pewnością bym ich odwiedziła :)

zakupy: Nike Benassi JDI Print; czerwiec 2017

plusy: niskie ceny

minusy: n/d

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kempes rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 410202 z 20.04.2017

Polecam

zakupy: Spodnie nike Tech fleece; kwiecień 2017

plusy: Orginalne rzeczy

minusy: Nie ma nie których rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

maciek rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 404834 z 04.02.2017

sprawdzona, zaufana firma

zakupy: nike air zoom pegasus 33 shield; luty 2017

plusy: sprawdzony towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tom rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 403426 z 17.01.2017

Wszystko sprawnie i szybko , dobry kontakt ze sklepem. Polecam!

zakupy: buty Nike; styczeń 2017

plusy: szybko , dobry kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

NikeW nie poleca Outletstore.pl opinia nr 403214 z 13.01.2017

Błędy na stronie internetowej. Po zamówieniu produktu i wpłacie pieniędzy dostałam towar niezgodny z moim zamówieniem, po czym okazało się, że sklep nie posiada zamówionego przeze mnie pierwotnie produktu. Nie wspomnę już, że towar który do mnie przyszedł był tańszy niż ten który zamówiłam. Wspomnę, iż wcześniej nie zostałam poinformowana o zaistniałej sytuacji, więc proszę sobie wyobrazić jakie było moje zdziwienie gdy dostałam przesyłkę a jej zawartość różniła się od mojego zamówienia. Nie wiem co sklep miał na celu wysyłając tańczy produkt, myśleli, że nie zauważę różnicy w cenie? Serdecznie nie polecam, to była moja pierwsza i ostatnia transakcja w tym sklepie.

zakupy: torba nike; styczeń 2017

plusy: brak

minusy: błędy na stronie internetowej

Odpowiedź sklepu 26.01.2017

torba została wysłana przez pomyłkę, zaproponowaliśmy Pani zwrot pieniędzy i zamówienia kuriera po odbiór przesyłki, albo zwrot różnicy, Pani wybrała zwrot różnicy 10zł na konto

Odpowiedź NikeW 31.01.2017

Gdyby moja opinia nie byla zgodna z prawdą sklep, w którym robiłam zamówieniem nie zareagowałyby w taki sposób na to co napisałam. Zależy im tylko na pozytywnym zdaniu a wszystkie negatywny będą blokować. Nie rozumiem po co ktoś miałby kłamać i specjalnie robić złą opinię.

Odpowiedź sklepu 01.02.2017

w każdym sklepie zdarzają się błędy, dlatego, że wysłaliśmy do Pani zły produkt, to zaproponowaliśmy zamówienie kuriera po odbiór przesyłki lub zwrot różnicy, wybrała Pani zwrot różnicy na konto. Pozdrawiam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kordi nie poleca Outletstore.pl opinia nr 403206 z 13.01.2017

Nie polecam nie wysłali przesyłki bo produkt nie przeszedł kontroli jakości teraz już od 2 dni czekam na pieniądze za przelew zero kontaktu!

zakupy: spodnie; styczeń 2017

plusy: Nic

minusy: Nie odbierają telefonów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Martyna rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 401634 z 22.12.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ kiedyś robiłam już w nim zakupy. Miałam zatem pewność, że jest to zaufany sprzedawca.

zakupy: Buty; grudzień 2016

plusy: Szybki kontakt w razie ewentualnego problemu lub pytania

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Danuta rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 400426 z 11.12.2016

Sklep wybrałam ponieważ oferował najniższą cenę artykułu którego szukałam

zakupy: Plecak Nike All Access Soleday; grudzień 2016

plusy: Rzetelny opis towaru

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

czeloniam rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 399082 z 29.11.2016

Wszystko jak najbardziej w porządku, sklep w tym samym dniu wysłał zamówiony przeze mnie towar, towar zgodny z opisem, nowy, polecam.

zakupy: buty nike; listopad 2016

plusy: szybkość realizacji

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

david2888 rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 398546 z 23.11.2016

Atrakcyjna i najniższa cena w sieci. Szybka i bez problemowa wysyłka.

zakupy: Leginsy Sportowe Męskie Nike 801250-010-M; listopad 2016

plusy: Cena, Oryginalny towar

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Patrycja rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 396822 z 03.11.2016

Rewelacyjna obsługa. Dostawa na nastepny dzien, Super. Polecam.

zakupy: nike legginsy; listopad 2016

plusy: Duzy wybór, fajne promocje

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 392158 z 01.09.2016

Szybka dostawa poszukiwanego towaru (w doskonałe atrakcyjnej cenie).

zakupy: Buty Ecco 80200358408-39; wrzesień 2016

plusy: Łatwość i szybkość zakupów

minusy: b.d.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 390914 z 13.08.2016

Sklep oferuje dobry jakościowo towar w niższej cenie niż gdzie indziej.

zakupy: buty; sierpień 2016

plusy: Szybko i tanio

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Awide rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 389162 z 21.07.2016

Dobre ceny, oryginalne obuwie :) Wszystko świetnie :) dostawa na drugi dzień

zakupy: Buty Nike Tr Flyknit; lipiec 2016

plusy: Ceny, oryginalne obuwie, szybka dostawa

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

am rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 388406 z 13.07.2016

świetne obsługa i ekspresowa wysyłka, jestem zachwycona, zwłaszcza, że buty są rewelacyjne..POLECAM!!!

zakupy: nike buty do biegania; lipiec 2016

plusy: ekspresowa dostawa

minusy: nie widzę wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mq10 rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 386650 z 23.06.2016

Bardzo jestem zadowolony skorzystałem z przeceny i swoje buciki kupiłem za pół ceny, wszystko trwało tylko 1,5 dnia i już mam.

zakupy: Buty Nike MD Runner 2; czerwiec 2016

plusy: Szybkość, cena, miła obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 384610 z 03.06.2016

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie. Sklep wybrałam ze względu na niską cenę szukanego produktu.

zakupy: Sandały damskie ecco; czerwiec 2016

plusy: Szybkość i rzetelność w realizacji zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inka rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 384490 z 02.06.2016

Znajomy mi sklep oraz dobra cena obuwia

zakupy: buty; czerwiec 2016

plusy: atrakcyjne cen,oryginalne i nowe produkty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Milena rekomenduje Outletstore.pl opinia nr 383042 z 18.05.2016

Duży wybór produktów, zróżnicowane formy wysyłki i płatności oraz konkurencyjne ceny zachęciły mnie do zakupów w sklepie. Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania. Dzięki ekspresowej wysyłce mogłam bardzo szybko cieszyć się produktami, które niczym nie odbiegały od opisu na stronie. Ogromny plus za maile informujące o statusie zamówienia. To na pewno nie moje ostatnie zakupy. Polecam!

zakupy: Nike koszulka ELASTIKA SOLID TANK, Nike biustonosz PRO CLSC; maj 2016

plusy: konkurencyjne ceny, duzy wybór produktów, szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER