Biżuteria, obrazy o tematyce sakralnej wykonane ze srebra, ramki i albumy na zdjęcia .
Sklep PasazHandlowy.eu

Kontakt

tel. 0801 00 95 27
Lublin

Popularne produkty

Kategorie, Okazje, _W_PRZYGOTOWANIU, x_WYCOFANE z produkcji, ___NOWE

Popularne marki

Valenti & co, Beltrami, Mida argenti srl, Sovrani s.r.l., Fantin argenti, Its s.r.l, Primo piano, Stilarte argenti, Pierre cardin, Asimexplus

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 211
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

PasazHandlowy.eu > Opinie klientów

Sklep PasazHandlowy.eu świadczy dobrą jakość obsługi

  99% - kontakt i obsługa

  92% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 15.04.2008r i posiada 212 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ifonka65 rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 393242 z 16.09.2016

Sklep znalazłam przypadkowo. Do kupna zachęciła mnie atrakcyjna cena wybranego przeze mnie produktu, który u innych sprzedających był dużo droższy, a także ogrom pozytywnych opinii o sprzedawcy.Oczywiście moje oczekiwania zostały spełnione, ramka jest prześliczna, wykonanie perfekcyjne. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, miła obsługa.

zakupy: ramka na zdjęcie na chrzest; wrzesień 2016

plusy: Duży wybór towarów na różne okazje, atrakcyjne ceny

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 386982 z 27.06.2016

Jestem, bardzo zadowolona, wszystko ++++. Dziękuję

zakupy: obrazek srebny na bieżmowanie; czerwiec 2016

plusy: szybko, rzeczowo,

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 383662 z 23.05.2016

Sklep w 100% spełnił moje oczekiwania

zakupy: Ramki srebrne na zdjęcia 2 sztuki; maj 2016

plusy: Uczciwość i szacunek do klienta

minusy: Nie było żadnych prooblemów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 373482 z 17.02.2016

Długo szukałam ramki o takich wymiarach, jakie chciałam i znalazłam właśnie tu. Cena przystępna. Kontakt bardzo dobry, obsługa kompetentna i miła. Towar specjalnie był sprowadzany.

zakupy: Ramka do zdjęć; luty 2016

plusy: szeroki asortyment, przystępne ceny

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 365870 z 14.12.2015

Tak spełnił moje oczekiwania,Przystępna cena, grawer za jeden grosz i przesyłka gratis oraz piękny obraz

zakupy: obraz; grudzień 2015

plusy: obraz pięknie zapakowany bardzo dobrze zabezpieczony

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 357181 z 02.10.2015

Mieli produkt jakiego szukalam. Spelnil oczekiwania. Dobry kontakt ze sklepem . Podejscie proklienckie. Polecam

zakupy: Ramka do zdjec z grawerem; październik 2015

plusy: Dobry kontakt. Podejscie proklienckie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 357165 z 02.10.2015

Miał w ofercie to czego szukalam, spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Anioł stróż; wrzesień 2015

plusy: Duży wybór towaru

minusy: Nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 349737 z 20.07.2015

Zamawiam od 7 lat w tym sklepie.Produkty zawsze sa przepiekne.

zakupy: ramka slubna i album slubny; lipiec 2015

plusy: Obsluga

minusy: wszystko jest w porzadku

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 348177 z 06.07.2015

Pełen profesjonalizm, szybka dostawa, towar zgodny z oczekiwaniami, polecam !!!

zakupy: Figurka sowy z grawerką.; lipiec 2015

plusy: Pełen profesjonalizm

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbigniew rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 343593 z 26.05.2015

Wybrałem go, gdyż oferta firmy jest bogata, jest z czego wybrać. a poza tym cena jest znacząco niższa niż u innych sprzedających ten sam towar. Kontakt ze sprzedającym również bardzo dobry. Polecam tą firmę!

zakupy: Obrazek anioł Stróż na mostku; maj 2015

plusy: szybka realizacja zamówienia

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 342953 z 19.05.2015

Do wybrania oferty tego sklepu zachęciła mnie atrakcyjna cena za towar, który w innych miejscach był droższy. Towar był taki, jak w ofercie, obsługa miła, profesjonalny kontakt. Polecam gorąco!

zakupy: Figurka aniołka; maj 2015

plusy: Odpowiadają na każde pytanie, chetnie pomogą.

minusy: Nie mam żadnych zarzutów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Asia rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 342717 z 18.05.2015

Pełen profesjonalizm!! Błyskawiczny kontakt, szybka dostawa, przedmiot zapakowany tak, że nie było możliwości aby coś mogło się z nim stać. Szczerze polecam.

zakupy: obraz; maj 2015

plusy: szybko, profesjonalnie

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 341077 z 02.05.2015

Rzetelna informacja w kwestii zamówionego towaru i czasu na jego oczekiwanie. Towar zgodny z opisem,doskonale zapakowany. Sklep godny polecenia.

zakupy: krzyż św.Damiana; kwiecień 2015

plusy: kontakt

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 335353 z 16.03.2015

Szeroki wybór towaru na każdą okazję, szybka realizacja zamówienia.

zakupy: obrazek sakralny oraz figurka aniołka; marzec 2015

plusy: duzy wybór produktów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 328157 z 20.01.2015

super szybko i sprawnie

zakupy: aniołki; styczeń 2015

plusy: szybka dostawa i dobry kontakt z klientem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bea rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 319953 z 25.11.2014

Polecam tego sprzedawcę. Terminowa, fachowa i miła obsługa.

zakupy: płytka grawerowana; listopad 2014

plusy: fachowa i miła obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 308521 z 30.08.2014

Sklep znalazłam przypadkowo, jestem bardzo zadowolona. Mila obsługa.

zakupy: obrazek Matki Boskiej Cyganskiej; sierpień 2014

plusy: szybka i mila obsluga

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mira rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 303329 z 29.07.2014

Bardzo mila mloda osoba znajaca się na swojej pracy .Profesjonalnie pomogla wybrać tanszy art. bo cena była dla mnie problemem.Wyrozumiala dla starszego klienta , super.Slowna bo przesylka dotarla dokładnie tego dnia co Pani podala.Jestem pelna podziwu dla tej młodej osoby.

zakupy: ramka do zdjecia; lipiec 2014

plusy: fachowosc

minusy: chyba bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

m rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 298457 z 27.06.2014

Bardzo ładny asortyment i dobre ceny

zakupy: obrazek posrebrzany na Chrzest; czerwiec 2014

plusy: szybkość,bardzo ładny towar,atrakcyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halszka rekomenduje PasazHandlowy.eu opinia nr 296457 z 14.06.2014

sklep spelnil moje oczekiwania, zakupy robilam dwukrotnie, wszytko super polecam i sama niebawem znowu do niego wroce bo bede miala wnuka :-) i mam juz upatrzony obrazek jakosc i estetyka na wysokim poziomie

zakupy: obrazy; maj 2014

plusy: kontakt

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER