Eleganckie dodatki męskie praca, ślub oraz biznes
Sklep PewienPan.pl

Kontakt

tel. 725-402-560
Łódź

Popularne produkty

Główna

Popularne marki

White scissors, Hand made, , Solier, Allex rodberg, Brødrene, Muchy, krawaty, fulary, Vincitore, Marilyn - skarpety męskie, Kastor - koszule męskie

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 566
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

PewienPan.pl > Opinie klientów

Sklep PewienPan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.09.2010r i posiada 570 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Iwona rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 419758 z 12.09.2017

Bardzo fajna oferta. ceny przystępne. Bardzo dobra jakość produktów. Szybka wysyłka.

zakupy: spinki do mankietów, chsteczki; wrzesień 2017

plusy: wszystko dokładnie można obejrzeć

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pan Wodzirej rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 419554 z 08.09.2017

Robiłem już wcześniej zakupy i wszystko było okey. Szkoda, że do lasek nie ma już pokrowców.. :(

zakupy: Laska Smokingowa i Białę Rękawiczki; sierpień 2017

plusy: Fajna obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 419182 z 01.09.2017

To nie pierwsze zakupy w tym sklepie. Mają towar wysokiej jakości i świetną obsługę.

zakupy: Zegarek kieszonkowy elegancja w drewnie III; wrzesień 2017

plusy: dbają o potrzeby klienta, obsługa potrafi doradzić

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karol rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418978 z 29.08.2017

Ponieważ miał produkt nigdzie niedostępny, sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: pas podtrzymujący, wkładki pod pachy; sierpień 2017

plusy: transparentność, jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SEBASTIAN rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418918 z 28.08.2017

Jedyny sklep z tak bogatym asortymentem dla panów

zakupy: Rękawiczki smokingowe, laska; sierpień 2017

plusy: Przejrzysta strona łatwość poruszania się po asortymenci

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418610 z 22.08.2017

Dobrze wyposażony sklep z akcesoriami dla mężczyzn. Oferowane produkty są wysokiej jakości.

zakupy: Parasol męski Doppler - 72066B; lipiec 2017

plusy: Asortyment; przyjazna obsługa

minusy: Mało czytelna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystian rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418590 z 22.08.2017

Świetny towar, wykonanie na wysokim poziomie. Ekspresowa wysyłka, polecam z czystym sumieniem - 100% pozytyw. Na pewno wrócę tu nie raz.

zakupy: Szelki na guziki i klamerki brytyjski deseń D24G; sierpień 2017

plusy: Szybka wysyłka.

minusy: Brak jakichkolwiek zastrzeżeń.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418498 z 21.08.2017

Sklep wybrałam bo oferował produkt niedostępny nigdzie indziej. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Apaszka męska; sierpień 2017

plusy: Szybki i rzetelny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418102 z 16.08.2017

Sklep ma ciekawą, rzadko spotykaną ofertę. Złożyłem zamówienie, wszystko przyszło szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam

zakupy: muszka, szelki.; czerwiec 2017

plusy: interesujące towary.

minusy: brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417706 z 09.08.2017

rewelacyjny sklep. fachowo i bez zadnych problemow

zakupy: pasek; sierpień 2017

plusy: fachowosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417678 z 09.08.2017

Szybka wysyłka, duzy wybór towaru w dobrych cenach

zakupy: Parasol; lipiec 2017

plusy: duzy wybór towarów

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiola rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417650 z 08.08.2017

Ciekawy asortyment. Produkt spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Parasol; lipiec 2017

plusy: Produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417610 z 08.08.2017

Fantastyczna i kompetentna obsługa. Bardzo duży wybór zarówno w sklepie internetowym, jak i stacjonarnym. W dodatku klimat utrzymany w sklepie stacjonarnym powoduje, że aż żal wychodzić z tego sklepu. Cały asortyment wysokiej jakości w przystępnych cenach.

zakupy: Męski parasol M&P; lipiec 2017

plusy: wygląd, wysokiej jakości towar w przystępnych cenach

minusy: brak parkingu :(

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417574 z 07.08.2017

Korelacja jakości do ceny byla dobra

zakupy: Parasol; sierpień 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia i jakość produktu

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417566 z 07.08.2017

Że względu na jakość proponowanych produktów i różnorodność, jestem zadowolona z obsługi , opakowań przedmiotów i jakości samych produktów.

zakupy: Saszetka skórzana, wizytownik, broszka do marynarki; sierpień 2017

plusy: Asortyment

minusy: uzupełnianie dostępności towaru

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417506 z 06.08.2017

Wybrałam ten sklep, ponieważ w jego ofercie znajdował się interesujący mnie produkt. Produkt spełnił moje oczekiwania, materiał chusteczek jest bardzo miły w dotyku, także forma opakowania - pudełko cygar - wyglądała efektownie i spodobała się wszystkim zainteresowanym.

zakupy: męskie chusteczki pakowane jak cygara; czerwiec 2017

plusy: produkt odpowiadał opisowi na stronie internetowej

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Roman rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417258 z 02.08.2017

Każde zakupy w Tym sklepie to przyjemność ..dla oka i portfela :)

zakupy: fulary..paski...poszetki...szaliki...; sierpień 2017

plusy: towar..obsługa..szybkość

minusy: nie ma wad..chociaż nikt nie jest doskonały :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zofia rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417226 z 01.08.2017

Szybka wysylka, mila obsluga. Az by sie chcialo zrobic z tego "pewnego Pana" pana jesiennego i spotkac go w parku w zlotej jesieni!

zakupy: parasol; sierpień 2017

plusy: Milo. przyjemnie i szybka dostawa

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kazimierz rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417222 z 01.08.2017

Znalazłem odpowiedni towar ,który okazał si e bez zarzutu.

zakupy: fular; czerwiec 2017

plusy: szybka realizacja ,rzeczowa informacja o towarze

minusy: nie zasługuje na krytykę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Michał Z. rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 417206 z 01.08.2017

Bardzo fajnie piny prezentują się na marynarce - przyciągają uwagę, bo to niecodzienny element w eleganckich męskich dodatkach do stylizacji.

zakupy: piny; czerwiec 2017

plusy: sprawny kontakt, szybka dostawa, super produkty

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER