Eleganckie dodatki męskie praca, ślub oraz biznes
Sklep PewienPan.pl

Kontakt

tel. 725-402-560
Łódź

Popularne produkty

Główna

Popularne marki

White scissors, Hand made, Solier, , Brødrene, Allex rodberg, Vincitore, Muchy, krawaty, fulary, Kastor - koszule męskie, Dots socks, Regal - eleganckie pióra i długopisy

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 571
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

PewienPan.pl > Opinie klientów

Sklep PewienPan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.09.2010r i posiada 575 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Bartek rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424234 z 20.11.2017

Wiele produktów dostępnych oraz szybka wysyłka

zakupy: Szelki na guziki i klamerki brytyjski deseń D24G; listopad 2017

plusy: Wysyłka na czas

minusy: Brak minusów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Waldemar rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424202 z 20.11.2017

Bo podobały mi się muszki wiązane a gotowych nie noszę.

zakupy: Muszki wiązane, szpilki do plastronów.; listopad 2017

plusy: Szybka realizacja, wysoka kultura obsługi.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciej rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424142 z 19.11.2017

Sklep wyszukany w internecie i spełnił moje oczekiwania. Polecam

zakupy: Chusteczki materiałowe, krawaty, paski do spodni; październik 2017

plusy: solidność i rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424130 z 19.11.2017

Przypatkiem natrafiony, gdy szukalam prezentu dla męża

zakupy: Przypinka do marynarki; październik 2017

plusy: Niesamowicie szybka dostawa

minusy: Dla mnie brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424126 z 18.11.2017

Było to co chciałem kupić

zakupy: Pasek skórzany i skarpetki; listopad 2017

plusy: Dobry sklep

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Max rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424114 z 18.11.2017

W tamtym roku kupiłem u Was taki sam zegarek dla syna na urodziny..w tym był to też urodzinowy prezent dla przyjaciela..obaj byli zachwyceni..ja również.. elegancją, fasonem zegarków, prostotą składania zamówień oraz krótkim terminem dostarczenia przesyłki..

zakupy: zegarek na łańcuszku ", Błękitny obłęd", ; listopad 2017

plusy: rzetelność, profesjonalizm, markowe produkty

minusy: na razie nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pat rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424106 z 18.11.2017

Wysoka jakość, dobrze zrobiona strona, niezłe ceny w porównaniu z innymi sprzedawcami.

zakupy: parasol; listopad 2017

plusy: strona internetowa, bezproblemowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424070 z 17.11.2017

Wybrałem ten sklep, ponieważ już wcześniej dokonywałem w nim zakupów.

zakupy: Szal jedwabno-wełniany; listopad 2017

plusy: Szybkość realizacji, zgodność z opisem.

minusy: Beza uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leo rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424066 z 17.11.2017

Oferowany produkt / fular/ oraz jego cena były na tyle atrakcyjne, że warto było kupić. Fular był już noszony i jest super. Polecam towar i sklep.

zakupy: fular męski; listopad 2017

plusy: Szybkość realizacji zamówienia.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424062 z 17.11.2017

Kolejne zakupy w tym sklepie i zawsze porządna i szybka obsługa. Szkoda tylko, że ceny rosną.

zakupy: parasol, mucha; październik 2017

plusy: szybkość, kontakt, fachowość, dobra jakość

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

R rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 424058 z 17.11.2017

Zarówno sklep, jak towar i jego dostawa spełniły moje oczekiwania.

zakupy: Klasyczne szelki na guziki w kolorze khaki D13G; listopad 2017

plusy: Dobra jakość

minusy: Brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 423246 z 06.11.2017

Mam bardzo miłe doświadczenia z Państwa sklepem. Szelki męskie to był mój drugi lub trzeci zakup w Państwa sklepie i jestem przekonana, że nie ostatni.

zakupy: Szelki męskie; listopad 2017

plusy: Zdjęcia odzwierciedlają stan faktyczny produktów.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 422718 z 27.10.2017

Ten sklep miał to czego szukałam.

zakupy: krawaty dla chłopców; październik 2017

plusy: szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Szymon rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 422618 z 26.10.2017

Bardzo szybka i mila obsługa. Paczka szybko wysłana, towar w 100% zgodny z opisem i dobrze zapakowany. Szczerze Polecam zakupy w tym sklepie. Pozdrawiam

zakupy: Stylowy Parasol M&P; październik 2017

plusy: Jakość i obsługa

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jt rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 420550 z 25.09.2017

Oferta jakiej poszukiwałam, jestem usatysfakcjonowana zakupem.

zakupy: parasol męski Pierre Cardin 7297; sierpień 2017

plusy: Oferta bogata, proste i łatwe wyszukiwanie produktów

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 420310 z 21.09.2017

sklep spełnił moje oczekiwania

zakupy: parasol; wrzesień 2017

plusy: terminowość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 420274 z 20.09.2017

wybrałam ten sklep ponieważ miał w ofercie dokładnie to co szukałam

zakupy: fular; wrzesień 2017

plusy: szreoki wybór towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 419182 z 01.09.2017

To nie pierwsze zakupy w tym sklepie. Mają towar wysokiej jakości i świetną obsługę.

zakupy: Zegarek kieszonkowy elegancja w drewnie III; wrzesień 2017

plusy: dbają o potrzeby klienta, obsługa potrafi doradzić

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SEBASTIAN rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418918 z 28.08.2017

Jedyny sklep z tak bogatym asortymentem dla panów

zakupy: Rękawiczki smokingowe, laska; sierpień 2017

plusy: Przejrzysta strona łatwość poruszania się po asortymenci

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jacek rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 418610 z 22.08.2017

Dobrze wyposażony sklep z akcesoriami dla mężczyzn. Oferowane produkty są wysokiej jakości.

zakupy: Parasol męski Doppler - 72066B; lipiec 2017

plusy: Asortyment; przyjazna obsługa

minusy: Mało czytelna strona internetowa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER