Eleganckie dodatki męskie praca, ślub oraz biznes
Sklep PewienPan.pl

Kontakt

tel. 725-402-560
Łódź

Popularne produkty

Produkty

Popularne marki

White scissors, Hand made, Solier, , Brødrene, Vincitore, Allex rodberg, Dots socks, Saphir, Kastor - koszule męskie, Etex handkerchief, Marilyn - skarpety męskie

Rekomendcja klientów

Doskonała jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 582
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

PewienPan.pl > Opinie klientów

Sklep PewienPan.pl świadczy doskonałą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  97% - terminowość realizacji zamówienia

  99% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.09.2010r i posiada 586 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Mieczysław rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428642 z 30.01.2018

dobry towar, dobra cena

zakupy: bordowy fular z jedwabiu; styczeń 2018

plusy: dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

UlkaJulka rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428634 z 30.01.2018

Szybko i sprawnie, super obsługa łącznie z kartą zwrotu zakupionego towaru (ale nie oddaję).

zakupy: Szelki do spodni; styczeń 2018

plusy: Szybko, sprawnie, estetycznie

minusy: Nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bastet rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428626 z 30.01.2018

Zawsze piękne szaliki które trafiają w gust mojego mężczyzny.. szybka obsługa przystępna cena..

zakupy: Szalik; styczeń 2018

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428622 z 30.01.2018

Bardzo polecam ten sklep.

zakupy: Przypinka do marynarki; styczeń 2018

plusy: Bardzo dobry towar

minusy: Drogi koszt wysylki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kamil rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428538 z 29.01.2018

kupione przeze mnie szelki w pełni spełniają oczekiwania, są wykonane z porządnego materiału i pachnącej prawdziwej skóry

zakupy: szelki; styczeń 2018

plusy: doskonały kontakt, błyskawiczna wysyłka, dobry towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428514 z 28.01.2018

Z polecenia. Tak, spełnił w pełni oczekiwania

zakupy: Fular; grudzień 2017

plusy: Terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428474 z 27.01.2018

Sklep spełnił oczekiwania. Sklep wybrałam, ponieważ dokładnie pokazywał oferowany towar i znalazłam tam to, czego szukałam.

zakupy: Fular; styczeń 2018

plusy: Wszystko OK

minusy: Nie znalazłam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paula rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428414 z 26.01.2018

Duzy wybor produktow i bardzo szybka realizacja zamowienia!

zakupy: Chusteczki do nosa z monogramem; grudzień 2017

plusy: Profesjonalizm

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Urszula rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428358 z 26.01.2018

Skorzystałam z usług sklepu w poszukiwaniu świątecznych prezentów dla męskich członków rodziny. Podczas realizacji zamówienia skontaktowano się ze mną, ponieważ jeden z produktów przeze mnie zamówiony w asortymencie sklepu pozostał już tylko w jednym egzemplarzu i w opinii niezwykle uprzejmego Pana nie odpowiadał wymogom jakościowym. Zaproponowano mi zamianę produktu w kwocie odrobinkę niższej, ale jakościowo bardzo dobrej. Czas oczekiwania na przesyłkę wydłużył się z powodu szycia torby, jednak dołożono wszelkich starań żeby przesyłka dotarła na czas. Podsumowując polecam sklep, bardzo miła obsługa, dzięki sprawnemu działaniu firmy drobne potencjalne niedogodności nie były uciążliwe, przesyłka dotarła na czas, a na dokładkę użytkownicy zakupionych produktów są w pełni zadowoleni.

zakupy: Torba, pasek, chusteczki bawełniane; grudzień 2017

plusy: Dobry kontakt z klientem i dokładanie wszelkich starań.

minusy: Brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magdalena rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428354 z 26.01.2018

Sklep ma duży asortyment męskich eleganckich rzeczy. Przedmioty tam sprzedawane są wysokiej jakości w przystępnych cenach.

zakupy: Szelki w szkocką kratę zapinane na guziki; grudzień 2017

plusy: Klimat, fachowa i zawsze pomocna obsługa

minusy: brak parkingu

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428342 z 25.01.2018

Jako jeden z nielicznych ma w swojej ofercie eleganckie, dobrej jakości chustki bawełniane.

zakupy: Chustki bawełniane; grudzień 2017

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428338 z 25.01.2018

Oferowane produkty bardzo mi się podobały - sa z eleganckie i z gustem.

zakupy: spinki do mankietów i skarpety; styczeń 2018

plusy: dobre produkty

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428330 z 25.01.2018

Spory wybór, w przyzwoitej cenie, krótki czas oczekiwani. Towar zgodny z opisem i zdjęciem.

zakupy: Tkaninowe chusteczki; grudzień 2017

plusy: Duży wybór

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428322 z 25.01.2018

Sklep miał w ofercie poszukiwane towary.

zakupy: koszula i fulary; grudzień 2017

plusy: Wszystko OK

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

SK rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428306 z 25.01.2018

Produkty dobrej jakości i szybka realizacja zamówienia.

zakupy: Męskie chusteczki (2 komplety); styczeń 2018

plusy: Szybka realizacja zamówienia, czytelna oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

P.K. rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428298 z 25.01.2018

Natknąłem się na ten sklep przez przypadek. Ale okazało się, że dysponują ofertą, która mnie zainteresowała

zakupy: Fular; styczeń 2018

plusy: Realizuje zamówienia dokładnie wg zapowiedzi

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428294 z 25.01.2018

Bez dodatkowych uwag.

zakupy: Biały i bordowy kwiat do butonierki wszystko zgodne z opisem .; styczeń 2018

plusy: Dobrze bykonany

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marianna rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428290 z 25.01.2018

Spełnił moje oczekiwania .Polecam

zakupy: szelki meskie i swetry meskie; styczeń 2018

plusy: Jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428286 z 25.01.2018

Wspaniała obsługa, przemiła Pani z którą rozmawiałam telefonicznie dotrzymała obietnicy, polecam z całego serca.

zakupy: Szelki klasyczne; grudzień 2017

plusy: Terminowa dostaka, p rzemiła obsługa klienta

minusy: Nie znalazłam żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ggg rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 428266 z 25.01.2018

Bez dodatkowych uwag.

zakupy: fular; styczeń 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER