Eleganckie dodatki męskie praca, ślub oraz biznes
Sklep PewienPan.pl

Kontakt

tel. 725-402-560
Łódź

Popularne produkty

Główna

Popularne marki

White scissors, Hand made, , Solier, Allex rodberg, Brødrene, Muchy, krawaty, fulary, Vincitore, Marilyn - skarpety męskie, Kastor - koszule męskie

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 542
  • opinie neutralne: 4
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

PewienPan.pl > Opinie klientów

Sklep PewienPan.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  98% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 07.09.2010r i posiada 546 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Pikrys rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 413906 z 07.06.2017

Wybrany przypadkowo spośród różnych propozycji. Wybór okazał się trafny.

zakupy: Poszetki i piny; czerwiec 2017

plusy: Dobra prezentacja towaru. Szybka wysyłka. Należycie opa...

minusy: Nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jozef rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 413742 z 06.06.2017

rzetelna,fachowa i miła obsługa.Szybka dostawa.Towar zgodny z ofertą.W pełni spełnia moje oczekiwania

zakupy: niebieska muszka DIAMOND TIP MW 04; czerwiec 2017

plusy: rzetelność,fachowość

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Izabela rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 406242 z 21.02.2017

Sklep wybrałam ze względu na szeroki wybór asortymentu i jakość i design produktów. Na dziś dzień (po zrealizowaniu zamówienia) mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolona. Miałam problem ze złożeniem zamówienia, ale dzięki pomocy jednej z osób pracujących dla sklepu PewienPan wszystko zakończyło się pomyślnie.

zakupy: Fular męski; luty 2017

plusy: Bardzo, bardzo miła obsługa

minusy: Nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 399546 z 03.12.2016

Szeroka gama typowo męskich dodatków.Zakup zgodny z oczekiwaniem.

zakupy: Fulary i poszetka; listopad 2016

plusy: Wybór towaru.

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Inga rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 399470 z 02.12.2016

Ze względu na asortyment. Bardzo polecam sklep.

zakupy: Poszetka, pin do marynarki; listopad 2016

plusy: Dobry kontakt z obsługą, asortyment

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

graza rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 397834 z 15.11.2016

Oferta duża, jest z czego wybierać! Realizacja zamówienia bez zarzutu. Dziękuję.

zakupy: parasol męski duży; listopad 2016

plusy: szeroka oferta i terminowa wysyłka

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 397626 z 13.11.2016

Polecam.

zakupy: Parasol męski; listopad 2016

plusy: Cała transakcja jak i dostawa przebiegła bezproblemowo.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lipa1974 rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 393598 z 20.09.2016

Kolejny zakup; wszystko zgodnie z oczekiwaniami

zakupy: Portfel; wrzesień 2016

plusy: rzetelnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

johan0@onet.pl rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 379070 z 10.04.2016

To była udana transakcja z profesjonalnym sprzedającym. Sklep godny polecenia.

zakupy: Spinki koszula+krawat Soraya S316; kwiecień 2016

plusy: profesjonalizm

minusy: nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grażyna rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 363486 z 30.11.2015

Towary bez zarzutu, realizacja bardzo sprawna

zakupy: wpinki do butonierki; listopad 2015

plusy: łatwe szukanie towaru

minusy: czytelnośc strony mogłaby byc lepsza

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 363386 z 29.11.2015

sklep z szeroką gamą produktów dla mężczyzn nadających się na upominek.

zakupy: chusteczki męskie; listopad 2015

plusy: szeroki i głęboki asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 363194 z 27.11.2015

Sklep jak nieliczni posiada asortyment z elegancką odzieżą męską oraz dodatkami. które właśnie mnie interesowały.Zakupiłam na prezent jedwabny fular wraz ze spinką i bardzo mi się podoba, zarówno jakość jak i opisany kolor.Przesyłka elegancko zapakowana.Jestem wpełni zadowolona i gorąco polecam Sklep.

zakupy: Fular i spinka; listopad 2015

plusy: Zetelność i szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 363098 z 26.11.2015

Szukałam fularu dla przyjaciela, w sklepach 0 w internecie też klasyki niewiele

zakupy: fulary; listopad 2015

plusy: wsystko było OK

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyna rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 362822 z 24.11.2015

Zawsze miałam kłopot z prezentami dla moich mężczyzn :), a w tym sklepie wreszcie znalazłam przebogaty asortyment bardzo fajnych i często niespotykanych lub wręcz niedostępnych na naszym rynku - produktów, które mogą stanowić świetny, gustowny prezent lub prezencik dla mężczyzny.

zakupy: fular, biwuar, podręczny zestaw do pielęgnacji obuwia; listopad 2015

plusy: świetne produkty, bardzo łatwa i przejrzysta oferta

minusy: brak wad, kontakt z obsługą nie był mi potrzebny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

truposz rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 362642 z 23.11.2015

klasa

zakupy: parasol doppler; listopad 2015

plusy: dobra oferta, szybka dostawa

minusy: brak przyzowitego opakowania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jw rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 362514 z 22.11.2015

super!

zakupy: szelki; listopad 2015

plusy: wszystko OK

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zdzich rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 362426 z 21.11.2015

Ponieważ wcześniej dokonałem w nim zakupu

zakupy: lParasol męski Doppler XM Business; listopad 2015

plusy: Szybkość dokonania transakcji. Towar bardzo dobrze zapak

minusy: Nie dostrzegam.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TRU rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 361658 z 15.11.2015

Porada telefoniczna przed wyborem. Szybka realizacja. Dobra jakość wybranego produktu.

zakupy: pasek do spodni; listopad 2015

plusy: uprzejma i kompetentna obsługa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 361554 z 14.11.2015

Tym razem nie dostałem podziękowań za zakupy co zawsze było bardzo miłe. ;)

zakupy: parasol i krawat; listopad 2015

plusy: jakość produktów, szybkość wysyłki

minusy: ceny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogdan rekomenduje PewienPan.pl opinia nr 361254 z 12.11.2015

Ze względu na ciekawą ofertę, szybki kontakt z właścicielem, błyskawiczna wysyłka. Czy spełnił moje oczekiwania, owszem. Jest to poziom, którego każdy oczekuje w XXI w. w centrum Europy. Polecam, pozdrawiam i życzę sukcesów.

zakupy: muszka slim; listopad 2015

plusy: szeroka oferta, miła obsługa,terminowość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER