Ubranka dziecięce w rozmiarze 56-152, sukienki tiulowe, spódniczki tiulowe oraz kapcie dla dzieci.
Sklep Piccolino

Kontakt

tel. (+48) 697-547-568
Gdańsk

Popularne produkty

Zabawki, Ubranka dla dzieci, Pokój dziecięcy, Ubranka dla niemowląt, Wózki i foteliki dziecięce, Buty dla dzieci, Spódniczki i sukienki tiulowe Piccolino, Główna

Popularne marki

Milly mally, Eurobaby, Eurobaby zabawki, Viga, Kiki kids, Mmdadak, Dany, Lamaloli, Nicol, Canpol babies, Piccolino, Ewa klucze, Gatta, Trefl, Ceba, Jomar, Merida

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 73
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Piccolino > Opinie klientów

Sklep Piccolino - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 01.07.2013r i posiada 73 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jolly rekomenduje Piccolino opinia nr 372638 z 10.02.2016

Jakościowo ubranka bardzo dobre. Lepsze niż w sieciówkach.

zakupy: body niemowlęce, spodnie dla chłopca; luty 2016

plusy: wszystko mi się podoba:)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wioletta rekomenduje Piccolino opinia nr 372182 z 07.02.2016

Śliczne tiulowe pompony. Polecam wszystkim.

zakupy: pompony tiulowe; styczeń 2016

plusy: przemiła obsługa, atrakcyjne ceny, szybka wysyłka

minusy: nie znalazłam wad w sklepie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AgnieszkaK rekomenduje Piccolino opinia nr 371930 z 04.02.2016

Świetna obsługa, śliczne ubranka. Polecam.

zakupy: ubranka niemowlęce; styczeń 2016

plusy: śliczne ubranka, wzorowa obsługa, dbanie o klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Piccolino opinia nr 356329 z 24.09.2015

Świetnie zostałam obsłużona w tym sklepie. Pani mi doradziła jak dobrać rozmiar buta. Kupiłam i pasował bez zastrzeżeń. Przesyłka natychmiastowa. Ceny konkurencyjne. Nic tylko kupować.

zakupy: kapcie befado; sierpień 2015

plusy: wszystko mi sie podoba

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alina rekomenduje Piccolino opinia nr 353481 z 28.08.2015

Szczerze polecam.

zakupy: Ubranka niemowlęce; sierpień 2015

plusy: ceny, ładne ubranka, obsługa

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Piccolino opinia nr 351685 z 09.08.2015

Świetny sklep z miłą obsługą i atrakcyjnymi cenami na markowe ubranka dla dzieci.

zakupy: sweterk dziewczęcy; lipiec 2015

plusy: ceny, ładne ubranka, jakość obsługi

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Piccolino opinia nr 344933 z 08.06.2015

Szczerze polecam zakupy w sklepie Piccolino. Atrakcyjne ceny na produkty bardzo dobre jakościowo. Przesyłka bardzo szybka.

zakupy: ubranka niemowlęce; maj 2015

plusy: ceny, dobra jakość produktów, szybka wysyłka

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje Piccolino opinia nr 343525 z 25.05.2015

Mój kolejny zakup w Piccolino i oczywiście wszystko jak należy. Szybka wysyłka, ubranka śliczne i świetne gatunkowo oraz przemiły kontakt z obsługą. Bardzo polecam ten uczciwy sklep.

zakupy: ubranka dziewczęce- spódniczka, bluzka; maj 2015

plusy: szybka wysyłka, przemiła obsługa, fachowosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Beata rekomenduje Piccolino opinia nr 343077 z 20.05.2015

Po prostu ekstra.

zakupy: ubranka niemowlęce; maj 2015

plusy: wszystko tak jak trzeba

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Constantina rekomenduje Piccolino opinia nr 343073 z 20.05.2015

Bardzo ładne dobre jakościowo ubranka dla dzieci oraz buciki Befado. Szybka wysyłka, łatwa nawigacja na stronie. Nic tylko kupować!

zakupy: sandałki Befado, sweter i bluzka; maj 2015

plusy: szybka wysyłka, ceny niższe niż u konkurencji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katia rekomenduje Piccolino opinia nr 339349 z 18.04.2015

Polecam sklep, dobry stosunek jakości do ceny. Bardzo szybka przesyłka.

zakupy: Buty Befado; kwiecień 2015

plusy: dobra cena za dobry jakościowo towar, szybka przesyłka

minusy: nie widze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Arleta rekomenduje Piccolino opinia nr 334637 z 11.03.2015

Polecam ten sklep. Towar dostałam w ciągu 24h:-)

zakupy: piżamka dla dziewczynki; luty 2015

plusy: Niesamowita szybkosc obslugi jestem pod wrazeniem

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justysia rekomenduje Piccolino opinia nr 334633 z 11.03.2015

Sklep godny polecenia. Obsługa klienta w trakcie zakupu w porządku. Dobre ceny.

zakupy: Kapcie Befado; marzec 2015

plusy: Wysoki poziom dbalosci o klienta, dobre ceny

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Pola rekomenduje Piccolino opinia nr 334421 z 09.03.2015

Mega. Polecam!

zakupy: Sandałki Befado; marzec 2015

plusy: niskie ceny, atrakcyjny towar, duzo opcji wysylki

minusy: nie znalazlam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gitt rekomenduje Piccolino opinia nr 334409 z 09.03.2015

Towar zgodny z opisem i informowanie na bieżąco o stanie zamówienia. Bardzo polecam.

zakupy: ubranka niemowlęce; luty 2015

plusy: informacja o stanie zamówienia, dobre ceny i jakosc

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kennet rekomenduje Piccolino opinia nr 330253 z 05.02.2015

Polecam ten sklep ze względu na dobra jakosc ubranek, fachowe doradzanie klientowi, mozliwosc sledzenia wysylki oraz bardzo szybką realizacje zamowienia.

zakupy: Różne ubranka dla dzieci; styczeń 2015

plusy: szybka realizacja, sledzenie przesylki, fachowa obsluga

minusy: nie zauwazylem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Malgosia rekomenduje Piccolino opinia nr 323729 z 17.12.2014

Kupilam w tym sklepie śliczną sukienkę tiulową i na pewno jeszcze nie raz tu kupię.

zakupy: Sukienka tiulowa; grudzień 2014

plusy: śliczne tiulowe sukienki, dbałość o klienta, rzetelność

minusy: nie znalazłam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bolek rekomenduje Piccolino opinia nr 320265 z 27.11.2014

Fajny sklep. Szybka wysyłka, wszystko profesjonalnie.

zakupy: Piżama dla chłopca; listopad 2014

plusy: szybka wysyłka, profesjonalna obsługa

minusy: nie mam żadnych uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agata rekomenduje Piccolino opinia nr 319033 z 17.11.2014

Ubranka bardzo ciekawe. Bardzo kolorowe, przykuwające uwagę. Ceny przystępne. Obsługa na wysokim poziomie. Przesyłka bardzo szybka.

zakupy: ubranka Kiki Kids; listopad 2014

plusy: ładne ubranka, szybka przesyłka

minusy: nie wiem, chyba nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bożena rekomenduje Piccolino opinia nr 318609 z 13.11.2014

Miła i szybka obsługa, dobre ceny. Czego chcieć więcej.

zakupy: Ubranka niemowlęce; listopad 2014

plusy: szybka i fachowa obsługa, dobre ceny, łatwosc wyszukiwan

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER