Klocki firmy Lego
Sklep Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO

Kontakt

tel. 426898333
Łódź

Popularne produkty

LEGO Produkty wycofane z oferty, LEGO KSIĄŻKI, LEGO DUPLO, LEGO STAR WARS, LEGO City, LEGO Pojemniki na klocki, LEGO LATARKI, LEGO Friends, LEGO Super Heroes, LEGO FILMY

Popularne marki

Lego, Ameet, Room copenhagen, Galapagos, Clictime, Media service zawada, Wb games, Hama

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO > Opinie klientów

Sklep Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO świadczy dobrą jakość obsługi

  97% - kontakt i obsługa

  99% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.02.2014r i posiada 20 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 406474 z 25.02.2017

Duża oferta ,znalazłam produkty które mnie interesowały

zakupy: klocki LEGO; luty 2017

plusy: zamówienie dotarło bardzo szybko

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 399206 z 30.11.2016

Posiadal oczekiwany asortyment

zakupy: klocki lego; listopad 2016

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 389722 z 28.07.2016

Duży asportyment i opcja wysyłki "na prezent", przystępne ceny

zakupy: Lego DUPLO; lipiec 2016

plusy: wysyłka na prezent, terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 377426 z 23.03.2016

Oczekiwania spelnił, szybko, sprawnie i jestem b.zadowolona. Polecam:)

zakupy: klocki lego:Star words, Friends; marzec 2016

plusy: dobry kontakt email

minusy: moim zdaniem- brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elektro55 rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 372166 z 06.02.2016

Sklep wybrałem z internetu. Jest w nim wszystko .Dostawa bez zastrzeżeń. Polecam

zakupy: CD oraz książki; luty 2016

plusy: Jest w czym wybierać

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 368322 z 05.01.2016

Dostępność towaru, szybka realizacja zamówienia

zakupy: Klocki LEGO; styczeń 2016

plusy: Dobra dostępność sklepów stacjonarnych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 364278 z 04.12.2015

Znalazłam zestaw, którego nie był moźna dostać w żadnym stacjonarnym sklepie z klockami LEGO Cena atrakcyjna, koszty dostawy również konkurencyjne . Dostawa na drugi dzień od zamówienia, przesyłka zapakowana tak że klocki nie uległy uszkodzeniu w czasie transportu.

zakupy: Lego Juniors 10675; grudzień 2015

plusy: szybka dostawa, korzystna cena

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

antosiatola rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 363902 z 02.12.2015

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma duży wybór asortymentu, można kupić wszystko w jednym sklepie a co się z tym wiąże, jest jeden koszt przesyłki.

zakupy: klocki Lego; listopad 2015

plusy: duży wybór i szybkość dostawy

minusy: kupowałam raz, więc nie mam opinii na ten temat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laurana77 rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 357081 z 01.10.2015

Atrakcyjne ceny i towar, którego poszukiwałam zachęciły mnie do zakupów w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Transakcja odbyła się bezproblemowo, towar został błyskawicznie wysłany. Sprzedawca dorzucił kilka "gratisów". 100% satysfakcji. Polecam!

zakupy: LEGO Ninjago Airjitzu Zane; październik 2015

plusy: Przystępne ceny, błyskawiczny czas realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 337369 z 01.04.2015

Atrakcyjne ceny klocków a do tego expresowa dostawa

zakupy: klocki lego; kwiecień 2015

plusy: Expresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eliza rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 337061 z 30.03.2015

Asortyment sklepu naprawdę robi wrażenie. Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. W przyszłości na pewno będę jeszcze korzystała z usług tego sklepu, bo mój syn jest fanatykiem Lego.

zakupy: Lego Star Wars; marzec 2015

plusy: doskonała obsługa, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slonik rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 334693 z 11.03.2015

znalazłem akurat to czego szukałem a także sposób dostawy tez mi odpowiadał

zakupy: lego minecraft; marzec 2015

plusy: ladny i czytelny sposob prezentacji oferowanego towaru

minusy: nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 332953 z 26.02.2015

Sklep jest dobrze zaopatrzony, towar jest w konkurencyjnej cenie, a obsługa bardzo sprawna i szybka. Korzystne są również ceny przesyłki towaru. Z racji, iż mój synek jest fanem klocków lego, z pewnością będę częstym klientem tego sklepu. Całkowicie polecam.

zakupy: 75038, 75072, 75074; luty 2015

plusy: duży wybór towaru, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tosti rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 323589 z 17.12.2014

Tak szybkiej realizacji jeszcze nie doświadczyłem!! Zamówienie wtorek godz 13.oo paczka u mnie środa 9.oo !! Klocki dobrze zapakowane. POLECAM

zakupy: LEGO Friends; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji, kontakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 321953 z 08.12.2014

Bardzo polecam zakup w sklepie, tak błyskawicznej realizacji się nie spodziewałam i chyba jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło takiej doświadczyć. Zamówiłam towar w środę o godz. 13:30, paczka była u mnie w czwartek o 16:30

zakupy: LEGO Bricks & More 10681; grudzień 2014

plusy: szybkość realizacji, dostępność towaru, asortyment

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 294133 z 30.05.2014

Sklep wybralam przypadkowo,nie zawiodlam sie,bardzo szybka przesylka,a o to chodzi przy zakupie. Towar dobrze zabezpieczony,jestem zadowolona,Dziekuje.

zakupy: klocki lego Mixels; maj 2014

plusy: rzetelnosc i sprawnosc wysylki

minusy: nie zauwazylam zadnych negatywow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGA rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 290017 z 06.05.2014

GORĄCO POLECAM:)

zakupy: LEGO; kwiecień 2014

plusy: CENA I SZYBKOŚĆ DOSTAWY

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inelbud rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 280765 z 04.03.2014

wszystko było ok klocki dotarły błyskawicznie i bez problemów

zakupy: klocki lego; marzec 2014

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pablo nie ma zdania o Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 280721 z 04.03.2014

Nie polecam Zamówiony towar przyszedł w kopercie w pogniecionym opakowaniu które niestety miało być na prezent

zakupy: Kocki lego; marzec 2014

plusy: duży wybór

minusy: bardzo słabe zabezpieczenie towaru przed uszkodzeniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 279957 z 27.02.2014

Natychmiastowa wysyłka. Najlepsza cena na rynku. Bardzo dobry kontakt. Z czystym sumieniem polecam!

zakupy: LEGO City 4207 Warsztat samochodowy; luty 2014

plusy: Błyskawiczna wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER