Klocki firmy Lego
Sklep Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO

Kontakt

tel. 426898333
Łódź

Popularne produkty

LEGO Produkty wycofane z oferty, LEGO KSIĄŻKI, LEGO STAR WARS, LEGO LAMPKI I LATARKI, LEGO Przechowywanie, LEGO DUPLO, LEGO City, LEGO Zegarki, LEGO Super Heroes

Popularne marki

Lego, Ameet, Room copenhagen, Clictime, Galapagos, Media service zawada, Wb games, Hama

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 19
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO > Opinie klientów

Sklep Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  98% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.02.2014r i posiada 20 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnieszka rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 406474 z 25.02.2017

Duża oferta ,znalazłam produkty które mnie interesowały

zakupy: klocki LEGO; luty 2017

plusy: zamówienie dotarło bardzo szybko

minusy: nie dostrzegłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marta rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 399206 z 30.11.2016

Posiadal oczekiwany asortyment

zakupy: klocki lego; listopad 2016

plusy: asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 389722 z 28.07.2016

Duży asportyment i opcja wysyłki "na prezent", przystępne ceny

zakupy: Lego DUPLO; lipiec 2016

plusy: wysyłka na prezent, terminowość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krystyna rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 377426 z 23.03.2016

Oczekiwania spelnił, szybko, sprawnie i jestem b.zadowolona. Polecam:)

zakupy: klocki lego:Star words, Friends; marzec 2016

plusy: dobry kontakt email

minusy: moim zdaniem- brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elektro55 rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 372166 z 06.02.2016

Sklep wybrałem z internetu. Jest w nim wszystko .Dostawa bez zastrzeżeń. Polecam

zakupy: CD oraz książki; luty 2016

plusy: Jest w czym wybierać

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 368322 z 05.01.2016

Dostępność towaru, szybka realizacja zamówienia

zakupy: Klocki LEGO; styczeń 2016

plusy: Dobra dostępność sklepów stacjonarnych

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dorota rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 364278 z 04.12.2015

Znalazłam zestaw, którego nie był moźna dostać w żadnym stacjonarnym sklepie z klockami LEGO Cena atrakcyjna, koszty dostawy również konkurencyjne . Dostawa na drugi dzień od zamówienia, przesyłka zapakowana tak że klocki nie uległy uszkodzeniu w czasie transportu.

zakupy: Lego Juniors 10675; grudzień 2015

plusy: szybka dostawa, korzystna cena

minusy: nie znalazłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

antosiatola rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 363902 z 02.12.2015

Wybrałam ten sklep, ponieważ ma duży wybór asortymentu, można kupić wszystko w jednym sklepie a co się z tym wiąże, jest jeden koszt przesyłki.

zakupy: klocki Lego; listopad 2015

plusy: duży wybór i szybkość dostawy

minusy: kupowałam raz, więc nie mam opinii na ten temat

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Laurana77 rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 357081 z 01.10.2015

Atrakcyjne ceny i towar, którego poszukiwałam zachęciły mnie do zakupów w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z wyboru. Transakcja odbyła się bezproblemowo, towar został błyskawicznie wysłany. Sprzedawca dorzucił kilka "gratisów". 100% satysfakcji. Polecam!

zakupy: LEGO Ninjago Airjitzu Zane; październik 2015

plusy: Przystępne ceny, błyskawiczny czas realizacji.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 337369 z 01.04.2015

Atrakcyjne ceny klocków a do tego expresowa dostawa

zakupy: klocki lego; kwiecień 2015

plusy: Expresowa przesyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Eliza rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 337061 z 30.03.2015

Asortyment sklepu naprawdę robi wrażenie. Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów. W przyszłości na pewno będę jeszcze korzystała z usług tego sklepu, bo mój syn jest fanatykiem Lego.

zakupy: Lego Star Wars; marzec 2015

plusy: doskonała obsługa, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

slonik rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 334693 z 11.03.2015

znalazłem akurat to czego szukałem a także sposób dostawy tez mi odpowiadał

zakupy: lego minecraft; marzec 2015

plusy: ladny i czytelny sposob prezentacji oferowanego towaru

minusy: nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 332953 z 26.02.2015

Sklep jest dobrze zaopatrzony, towar jest w konkurencyjnej cenie, a obsługa bardzo sprawna i szybka. Korzystne są również ceny przesyłki towaru. Z racji, iż mój synek jest fanem klocków lego, z pewnością będę częstym klientem tego sklepu. Całkowicie polecam.

zakupy: 75038, 75072, 75074; luty 2015

plusy: duży wybór towaru, szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tosti rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 323589 z 17.12.2014

Tak szybkiej realizacji jeszcze nie doświadczyłem!! Zamówienie wtorek godz 13.oo paczka u mnie środa 9.oo !! Klocki dobrze zapakowane. POLECAM

zakupy: LEGO Friends; grudzień 2014

plusy: Szybkość realizacji, kontakt

minusy: Nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aga rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 321953 z 08.12.2014

Bardzo polecam zakup w sklepie, tak błyskawicznej realizacji się nie spodziewałam i chyba jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło takiej doświadczyć. Zamówiłam towar w środę o godz. 13:30, paczka była u mnie w czwartek o 16:30

zakupy: LEGO Bricks & More 10681; grudzień 2014

plusy: szybkość realizacji, dostępność towaru, asortyment

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 294133 z 30.05.2014

Sklep wybralam przypadkowo,nie zawiodlam sie,bardzo szybka przesylka,a o to chodzi przy zakupie. Towar dobrze zabezpieczony,jestem zadowolona,Dziekuje.

zakupy: klocki lego Mixels; maj 2014

plusy: rzetelnosc i sprawnosc wysylki

minusy: nie zauwazylam zadnych negatywow

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGA rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 290017 z 06.05.2014

GORĄCO POLECAM:)

zakupy: LEGO; kwiecień 2014

plusy: CENA I SZYBKOŚĆ DOSTAWY

minusy: BRAK WAD

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

inelbud rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 280765 z 04.03.2014

wszystko było ok klocki dotarły błyskawicznie i bez problemów

zakupy: klocki lego; marzec 2014

plusy: terminowość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

pablo nie ma zdania o Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 280721 z 04.03.2014

Nie polecam Zamówiony towar przyszedł w kopercie w pogniecionym opakowaniu które niestety miało być na prezent

zakupy: Kocki lego; marzec 2014

plusy: duży wybór

minusy: bardzo słabe zabezpieczenie towaru przed uszkodzeniem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tom rekomenduje Planeta Klocków Sklep z klockami LEGO opinia nr 279957 z 27.02.2014

Natychmiastowa wysyłka. Najlepsza cena na rynku. Bardzo dobry kontakt. Z czystym sumieniem polecam!

zakupy: LEGO City 4207 Warsztat samochodowy; luty 2014

plusy: Błyskawiczna wysyłka, dobrze zabezpieczona paczka

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER