Drogeria erotyczna.
Sklep PokojRozkoszy.pl

Kontakt

tel. 888 509 704
Knurów

Popularne produkty

SPRZĘT EROTYCZNY, APTEKA INTYMNA, BDSM, BIELIZNA EROTYCZNA, BIŻUTERIA EROTYCZNA, kategoria nie istnieje

Popularne marki

0, Jo, Lelo, Fleshlight, Fun factory, Scala, Bijoux indiscrets, Mystim, Shunga, Sportsheets, S&m, Voulez vous paris, Rocks off, Perfect fit brand, Tenga, Loverspremium

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

PokojRozkoszy.pl > Opinie klientów

Sklep PokojRozkoszy.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  20% - terminowość realizacji zamówienia

  20% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.03.2009r i posiada 14 opinii klientów w tym 93% pozytywnych.

Wystaw opinię

gosia nie poleca PokojRozkoszy.pl opinia nr 342713 z 17.05.2015

Nie polecam zakupów. Oszukują klientów. Przysyłają niezgodny z opisem towar, później oczywiście nie można się z nimi skontaktować.Na maile nie odpisują, a telefonów nie odbierają. Dopiero po interwencji zwracają pieniądze, jednak bez kosztów przesyłki, które musiałam ponieść w związku z odesłaniem niezgodnego towaru

zakupy: erotyczne; grudzień 2014

plusy: nic

minusy: obsługa

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 248589 z 02.10.2013

wybrałam ten sklep, ponieważ cena produktu była najtańsza. Wysyłka bardzo szybka i dyskretna co jest ważne. Serdecznie polecam i pozdrawiam

zakupy: tabletki push up; wrzesień 2013

plusy: dyskrecja i promocje

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marian rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 221137 z 26.05.2013

Bardzo przyzwoity sklep, miła obsługa, łatwy kontakt, skuteczna porada.

zakupy: Pink Silicone Lubricant 100 ml; styczeń 2013

plusy: Miła obsługa, niskie ceny

minusy: Nie stwierdzono

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majka rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 218357 z 14.05.2013

Dobry kontakt ze sprzedawcą sprawna i szybka wysyłka. Profesjonalne podejście do klienta. Produkt, który zamówiłam był wycofany z katalogu dystrybutora. Sprzedawca zaproponował mi ugodę, fakt produkt dużo droższy, ale po niższej cenie. Więc musiałam zrobić drobną dopłatę. Polecam sklep!

zakupy: Ogloss Climax Creme; maj 2013

plusy: szybka wysyłka bardzo dobry kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bahdan rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 215165 z 25.04.2013

Wybrałem ten sklep dla tego, iż potrzebowałem zrobić łany i użyteczny prezent la swojej koleżanki na urodziny!

zakupy: Wibrator muzyczny- iPod; kwiecień 2013

plusy: Duży wybór produkcji,dobre ceny,informacja o produktach

minusy: takich nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

===+=== rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 204410 z 08.03.2013

Poszukiwane produkty były dostępne za najniższą cenę. Sklep spełnił moje oczekiwania.

zakupy: Tenga Deepthroat Cup, Tenga Hole Lotion; styczeń 2013

plusy: Bardzo dobry kontakt z klientem, terminowa realizacja.

minusy: Nie ma.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 200082 z 15.02.2013

wybrałem ten sklep za względu na najniższą cenę produktu który szukałem, produkt zgodny z opisem, szybka wysyłka

zakupy: FleshWash; luty 2013

plusy: niska cena, szybka realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

darude rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 198526 z 09.02.2013

najniższe ceny rynku

zakupy: Olejek miłości - Tropikalne Mango - firm; luty 2013

plusy: relatywnie tani

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 176481 z 19.11.2012

Wiarygodnośc, dobre ceny, duży wybór. Bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Polecam

zakupy: COBRAlibre; październik 2012

plusy: Bardzo dobra jakośc towaru, konkurencyjne ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marcin rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 147449 z 01.08.2012

dyskrecja

zakupy: fleshlight; sierpień 2012

plusy: dobra cena

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

barbara1981 rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 142057 z 18.07.2012

Dobre ceny !

zakupy: Kulki smartballs teneo duo; lipiec 2012

plusy: ceny sa naprawde niskie

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tatiana29 rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 125409 z 20.05.2012

Ponieważ sklep oferuje darmową wysyłkę co zmniejszyło koszty

zakupy: Kulki smartballs teneo duo kolor magenta; maj 2012

plusy: Niska cena, darmowa przesyłka

minusy: niestwiedziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek33 rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 91168 z 18.12.2011

Naprawdę niska cena, porównywarłem produkt z kilkoma innymi sklepami i wybrałem ten, ze względu na najniższą cenę.

zakupy: Felshlight Girls Lady; grudzień 2011

plusy: Najniższa cena jaką udało mi się znaleźć

minusy: Na odpowiedź musiałem czekać 15-20 minut, przez GG

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje PokojRozkoszy.pl opinia nr 87184 z 31.10.2011

Bardzo niska cena

zakupy: Fleshlight ice lady; październik 2011

plusy: Niska cena

minusy: termin oczekiwania 3 dni

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER