Włoskie naczynia kuchenne.
Sklep Politalia.pl

Kontakt

tel. 71 325 33 04
Wrocław

Popularne produkty

MISECZKI OKRĄGŁE, NA STÓŁ, MISECZKI KWADRATOWE, ZESTAWY DO PRZYPRAW, CUKIERNICZKI, MASELNICZKI, POJEMNIKI HERMETYCZNE, MISECZKI SNACK, MISECZKI KONICZYNKI, MISECZKI ŁÓDKI

Popularne marki

Robex, Biesse, Snips

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 20
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Politalia.pl > Opinie klientów

Sklep Politalia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 26.12.2009r i posiada 20 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Krzysztof rekomenduje Politalia.pl opinia nr 306605 z 20.08.2014

W sklepie Politalia.pl znalazłem to czego szukałem od bardzo dawna.

zakupy: pojemnik na cytrynę; sierpień 2014

plusy: Szybka realizacja zamówienia.

minusy: Nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

milena rekomenduje Politalia.pl opinia nr 261413 z 27.11.2013

politalia miała najlepszy i największy wybór produktów które szukałam w bardzo przystępnej cenie. przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, dobrze zapakowana. zrobiłam zakupy za 198zl i przesyłka była za darmo. szczerze polecam.

zakupy: miseczki do przekasek; listopad 2013

plusy: szybka dostawa profesjonalne zapakowanie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Politalia.pl opinia nr 138425 z 07.07.2012

Dobra cena i jakość.

zakupy: Pojemnik na pieczywo Classica-kolor biały; lipiec 2012

plusy: Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

oeaoeaoea rekomenduje Politalia.pl opinia nr 127185 z 26.05.2012

Tu znalazlam suszarkę do sztućców jakiej szukalam. Praktyczna, funkcjonalna i ładna ;-). Szybka, profesjonalna dostawa.

zakupy: suszarkę do sztućców; maj 2012

plusy: dostawa bez uwag

minusy: bez uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje Politalia.pl opinia nr 114393 z 07.04.2012

Przed dokonaniem zakupu ustaliłem, że najlepszy wybór ze względu na jakość i cenę jest w Waszym sklepie. Skontaktowałem się ze sprzedawcą i uzyskałem wystarczającą informację, ażeby podjąć formalności zakupu.

zakupy: 5 szt.pojemników hermetycznych; kwiecień 2012

plusy: rzetelna informacja o produktach i fachowe doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tenia rekomenduje Politalia.pl opinia nr 80583 z 14.07.2011

Takiego ociekacza szukałam, był w tym sklepie. Bardzo ładny.

zakupy: ociekacz do sztućców; lipiec 2011

plusy: trudno ocenić po jednym zakupie, ale chyba szybkość

minusy: zamówienie ważne kilka godz. (nie 24h)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bajka74 rekomenduje Politalia.pl opinia nr 75644 z 20.04.2011

niezwykła jakość produktów, świetne ceny, błyskawiczna przesyłka!!!

zakupy: lunch box; kwiecień 2011

plusy: jakość, sprawność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

renata rekomenduje Politalia.pl opinia nr 72409 z 26.02.2011

Szukałam w google pojemnika śniadaniowego i w tym sklepie był najładniejszy. W politalia znalazłam więcej ładnych, estetycznych pojemników - spójrzcie na pojemnik na czosnek, cebule i cytrynę - toż to cudo:) Potem szybka dostawa, miły kontakt z ludźmi z tego sklepu. Wrócę tam:)

zakupy: pojemnik na zosnek, cebule i cytryne; luty 2011

plusy: kompetentna obsługa, towar dobrej jakości

minusy: wszystko mi się podobało!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje Politalia.pl opinia nr 66977 z 12.12.2010

Szukałem towarów na prezent - innych niż wszędzie. Po przeglądnięciu asortymentu i zdjęć zdecydowałem o zakupie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, przesyłka szybko i profesjonalnie zapakowane. Towar - pierwsza klasa. Super jakość i oryginalne wzornictwo. Wszystkim znajomym polecam ten sklep.

zakupy: Towary z linii ROBEX Venice; listopad 2010

plusy: oryginalny, super jakości towar

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ania_warszawa rekomenduje Politalia.pl opinia nr 65584 z 25.11.2010

W ofercie są towary, których nie ma gdzie indziej i są po przystępnych cenach. Obsługa bardzo miła z elastycznym podejściem do klienta. Bardzo dobry kontakt i szybka wysyłka.

zakupy: Lunch Box oraz Koszyk do prania bielizny; listopad 2010

plusy: super kontakt i elastyczne podejście do klienta

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Basia rekomenduje Politalia.pl opinia nr 63309 z 21.10.2010

Nie znalazłam nigdzie w Polsce takich artykułów. Doskonała oferta + doskonała obsługa. Te pojemniki naprawdę działają. Czosnek, cebula czy cytryna zachowują świeżość przez wiele dni.

zakupy: Pojemnik na cytrynę, cebulę i czosnek; październik 2010

plusy: Sprzedają rzeczy, które naprawdę pomagają w życiu.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

balbina rekomenduje Politalia.pl opinia nr 62866 z 14.10.2010

Bardzo przejrzysta oferta pozwalająca kompletowanie elementów wybranej linii. Naprawdę fajne gadżety i naczynia. Polecam koszyczek do pranie bielizny rekomendowany przez Triumph. Wreszcie koniec z niszczeniem w pralce biustonoszy i bielizny.

zakupy: koszyczek do prania bielizny; październik 2010

plusy: Specjalizacja w określonych markach - jedynych w Polsce

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zadowolona rekomenduje Politalia.pl opinia nr 62768 z 13.10.2010

Bardzo ładne wzornictwo, solidnie wykonany towar, szybka przesyłka. W dodatku bardzo dobrykontakt ze sklepem - błyskawicznie odpowiadają na pytania drogą mailową - obsługa rewelacyjna. Na pewno jeszcze skorzystam z oferty sklepu Politalia.pl

zakupy: lunchbox; październik 2010

plusy: oferta, łatwa nawigacja strony, obsługa

minusy: ---

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewelinai rekomenduje Politalia.pl opinia nr 57475 z 14.07.2010

Profesjonalna i miła obsługa a do tego błyskawiczna przesyłka.Towar zgodny z opisem i niepowtarzalny. Szczerze polecam.

zakupy: Maselniczka z nożykiem do smarowania pieczywa, kolor zielono-pom; lipiec 2010

plusy: Oryginalność towarów

minusy: Brak sklepu stacjonarnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zbooyenka rekomenduje Politalia.pl opinia nr 55635 z 10.06.2010

Bardzo profesjonalna obsługa. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Produkt wysokiej jakości. Sklep godny polecenia.

zakupy: Lunch box; czerwiec 2010

plusy: Profesjonalizm

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacha333 rekomenduje Politalia.pl opinia nr 53040 z 28.04.2010

Oryginalne naczynia, bardzo dobrej jakości. Ładnie prezentują się zarówno w kuchni, jak i na stole. Wiele produktów znakomicie nadaje się na prezenty i dlatego ciągle wracam do tego sklepu i coś zamawiam. Gorąco polecam wszystkim, którzy szukają czegoś naprawdę niepowtarzalnego.

zakupy: miski tao, miseczki puzzle i inne; kwiecień 2010

plusy: Super produkty

minusy: Brak sklepu stacjonarnego

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Politalia.pl opinia nr 51924 z 13.04.2010

Bardzo fajne rzeczy kuchenne, które widziałam tylko w Italii. Niesamowitość tego sklepu polega na tym, że jako jedyny w Polsce posiada tylko te konkretne naczynia. Nigdzie więcej takich w Polsce nie kupimy. Nawet we Włoszech jest z tym problem.

zakupy: pojemnik na cytrynę i cebulkę, lunch box; kwiecień 2010

plusy: niepowtarzalny klimat akcesoriów kuchennych

minusy: szkoda, że nie jest stacjonarny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Politalia.pl opinia nr 50280 z 16.03.2010

Oferuje towary, których nie znalazłam w innych sklepach. Dobrze układająca się współpraca.

zakupy: Pojemniki do przechowywania żywności; marzec 2010

plusy: Miła obsługa. Ciekawe wzornictwo oferowanych towarów.

minusy: Niewielki asortyment

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margarita rekomenduje Politalia.pl opinia nr 49410 z 02.03.2010

Wybrałam ten sklep gdyż wreszcie mogę tu kupić coś innego, czego nie można dostać w sklepach stacjonarnych i hipermarketach. Naprawdę ładne naczynia i bardzo gustowne. Gratuluję właścicielom, że wprowadzili na polski rynek powiew włoskiego klimatu. Produkty dobre jakościowo.

zakupy: Pojemniki trendy, maselniczka Robex; marzec 2010

plusy: szybkość realizacji zamówień, jedyny asortyment w kraju

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

edzia rekomenduje Politalia.pl opinia nr 48670 z 17.02.2010

Bardzo ładne i niepowtarzalne produkty o wyjątkowym uroku. Miło popatrzeć w domu na taką suszarkę na sztućce czy miseczkę. W odróżnieniu od wielu polskich sklepów sklep politalia będąc dystrybutorem sprzedawanych produktów w Polsce poosiada rzeczywisty a nie wirtualny magazyn. Z tego względu wysyłki realizowane są natychmiast po wpłacie. Polecam dla wszystkich, którzy lubią się wyróżniać.

zakupy: Suszarka na sztućce trendy, miseczka nau; luty 2010

plusy: oferta artykułów, które nie mają inne sklepy w Polsce

minusy: szkoda, że nie mają jeszcze szerszej oferty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER