Kawa i akcesoria do picia kawy.
Sklep Pozegnanie.com

Kontakt

tel. 12 250 14 79
Kraków

Popularne produkty

Kawy, Herbaty, Akcesoria do kawy, Inna

Popularne marki

Pozegnanie z afryka

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Pozegnanie.com > Opinie klientów

Sklep Pozegnanie.com - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 30.07.2008r i posiada 17 opinii klientów w tym 95% pozytywnych.

Wystaw opinię

danmaty rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 382486 z 12.05.2016

Uwielbiam ten sklep. Kiedyś był w Olsztynie i mogłam osobiście pójść, wypić ulubioną kawę, lub wypróbować nowości. Niestety teraz została tylko forma zakupu internetowego. Dostawa jest sprawne, szybka i zgodna z zamówieniem. Dziekuje

zakupy: kawa ziarnista miętowa; maj 2016

plusy: szybko otrzymuję to co zamawiam.

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Avala rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 322273 z 09.12.2014

Kawa kupiona kiedyś w sklepie stacjonarnym była cudowna. Aromatyczna i pyszna. Mieszkam daleko więc zdecydowałam się na sklep internetowy.Strona czytelna, zakupy można zrobić błyskawicznie. Koszt przesyłki umiarkowany a oferowany asortyment kaw- szeroki. Zabrakło mi jedynie komunikatu czy pieniądze doszły i o wysłaniu przesyłki. Po za tym rewelacja. Po 2 dniach od zrobienia przelewu kawa była już u mnie w domu. Równie pyszna i pachnąca jak w sklepie stacjonarnym. Zdecydowanie polecam.

zakupy: kawy aromatyzowane mielone.; grudzień 2014

plusy: prostota zakupu, oferowany towar, szybko dostarczona prz

minusy: brak komunikatu o przesyłce i przyjęciu pieniędzy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

waldemar rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 320873 z 01.12.2014

tak, poleciła mi ten sklep córka i sprawdził się.Towar otrzymałem właściwy i szybko zrealizowano moje zamówienie

zakupy: kawy; luty 2014

plusy: szeroki wybór artykułów,łatwość wyboru,dobry opis

minusy: nie spotkałem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek nie poleca Pozegnanie.com opinia nr 317197 z 01.11.2014

Kupowałem dwukrotnie. Pierwsze zamówienie - przesłane produkty nie były tymi, które zamawiałem, dostałem całkiem inne kawy - była więc "zabawa" w odsyłanie niezamówionych kaw i czekanie na zamówienie. Drugi raz udało się - dostałem to co zamówiłem. Trzeciego razu nie ma, bo mimo dostępnej formy płatności kartą, nie dochodzi do realizacji płatności z winy sklepu (płatności w innych sklepach w sieci są przeprowadzane przy użyciu tej karty bez najmniejszego problemu) - sklep mimo informowania o problemie, nie potrafi tego naprawić.

zakupy: Kawa; lipiec 2014

plusy: miła obsługa telefoniczna

minusy: chaos w zamówieniach, wady w działaniu strony www

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Cezary rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 271953 z 15.01.2014

Wybrałem sklep "Pożegnanie z Afryką", ponieważ oferował kawę Jemen Matari w korzystnej cenie zależało mi na jak najkrótszym czasie realizacji mojego zamówienia. Po odebraniu przesyłki stwierdzam, że sklep spełnił w 100% moje wszystkie oczekiwania.

zakupy: Kawa Jemen Matari; styczeń 2014

plusy: krótki czas realizacji zamówienia, niskie koszty dostawy

minusy: brak informacji o wysyłce dla jednorazowego klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paulina rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 226001 z 19.06.2013

Znałam ten sklep z wizyt w ich krakowskiej lokalizacji, znałam wysoką jakość kaw przez nich oferowaych i chciałam sprawić prezent wysyłając kawy bliskiej osobie.

zakupy: Zestaw 15 kaw drobno miel. wielosmakowyc; czerwiec 2013

plusy: Szybki kontakt/dostawa,zamówienie wg komentarza klienta

minusy: drobna(!) wada: brak możliwości śledzenia przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 220429 z 23.05.2013

sentyment do kontynentu i do... kawy

zakupy: kawa; maj 2013

plusy: szybkość dostawy

minusy: na razie brak :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

VERA rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 207518 z 22.03.2013

Dlatego że :towar dobrej jakości, obsługa wprost ekspresowa

zakupy: Kawa ziarnista, kawy ziarniste smakowe, ; marzec 2013

plusy: Ekspresowa obsługa,doskonały towar.

minusy: Nie mam takich uwag!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

VERA rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 191013 z 08.01.2013

Kupuję po raz kolejny,jak zawsze towar doskonałej jakości, błyskawiczna przesyłka.

zakupy: Kawa ziarnista, kawy ziarniste smakowe; styczeń 2013

plusy: Bardzo szybka realizacja zamówienia, znakomity towar.

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 183545 z 12.12.2012

Sklep wybrałam ze względu na znaną markę oraz bogatą gamę produktów. Zamówiłam kilka rodzajów kawy. Paczka przyszła błyskawicznie. Jeszcze nierozpakowana - pachniała świeżo zmieloną kawą :) Towar w eleganckich torebeczkach. Jestem zachwycona!

zakupy: kawa; grudzień 2012

plusy: błyskawiczna realizacja zamówienia, wysoka jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewelina rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 181981 z 07.12.2012

Dobrze merytorycznie przygotowana oferta na stronie; przystępne ceny

zakupy: kawa + herbata; grudzień 2012

plusy: Błyskawiczna dostawa

minusy: jestbto moje pierwsze zamówienie i nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Leonek rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 88329 z 16.11.2011

Profesjonalna obsługa. Realizacja zamówienia w ekspresowym tempie. Towar zgodny z zamówieniem, dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem

zakupy: szklane słoiki na kawę, kawa ziarnista; listopad 2011

plusy: ekspresowy termin realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MSZ rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 85050 z 27.09.2011

Super sklep. Szybka realizacja zamówienia. Przy pomyłce w zamówieniu, sprzedawca zadzwonił i upewnił się czy prawidłowo zostało złożone zamówienie. A kawy wyśmienite. Dzięki tej kawie moja dziewczyna jest miła dla mnie. Bardzo dobra na prezent.

zakupy: kawa bananowa; wrzesień 2011

plusy: Obsługa i terminowość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

majamg rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 76978 z 16.05.2011

Po raz kolejny kupuję w sklepie internetowym i kolejny raz jestem bardzo zadowolona - przesyłka nadeszła w tempie ekspresowym, a kawa i smakiem i zapachem czaruje wszystkich domowników oraz gości.

zakupy: ziarnista kawa smakowa; maj 2011

plusy: terminowość, b.dobra jakość towaru, szybki kontakt

minusy: nie mam żadnych zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

AGAKURA2010 rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 58721 z 06.08.2010

Kawy ze sklepu Pożegnanie z Afryką są mi znane od 3l at--zawsze kupowałam je świeżo zmielone w sklepach stacjonarnych na terenie Warszawy. Teraz "zaryzykowalam "zakup w sklepie internetowym ......i nie zawiodłam się. Kawa jak zawsze wyborna . Dostawa i kontakt bez zastrzeżeń. POLECAM!!!

zakupy: Kawa smakowa (zestaw); sierpień 2010

plusy: zakup bez wychodzenia zdomu

minusy: nie znalazłam wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 43537 z 17.11.2009

Wybrałam ten sklep, gdyż znana jest mi marka Pożegnanie z Afryką z ..podróży do Kołobrzegu.

zakupy: kawa, Szeherezada, pojemnik; listopad 2009

plusy: Zdjęcia oraz opisy bardzo pomocne przy składaniu zamów.

minusy: Nie ma czegoś, co by mi się nie podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda Dąbrowska rekomenduje Pozegnanie.com opinia nr 40421 z 16.09.2009

moja przygoda z kawą ze sklepu"pożegnanie z afryką" zaczęła się od dostania prezentu w postaci kawy właśnie z w/w sklepu.Kawa irlandzka była aromatyczna i pyszna i dlatego postanowiłam zamówić dodatkowe kawy smakowe drogą internetową.Kawa spełnia moje wszystkie wymogi a smak,aromat i jakośc kawy jest podziwiana rónież przez odwedzających mnie gości :-).Obsługa klienta oraz przesyłka bezproblemowa i bardzo szybka.Zdecydowanie polecam bo sama kupuję już 4 raz i na pewno nie ostatni :-)))).

zakupy: kawy samkowe; wrzesień 2009

plusy: szybkość,dobry towar

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER