Bielizna, pościel, kosmetyki, świece ozdobne, książki i inne.
Sklep Praktyczna Pani

Kontakt

tel. 512165696
Jarosław

Popularne produkty

konfekcja, dla urody, dla dzieci, odmień wnętrze, biblioteczka, w blasku świec, bransoletki, z okazji...

Popularne marki

Wyd. olesiejuk, Bingo, Hanke tissue, Inny, Bartek candles, Gorsenia, Ameet, Eldar, Moraj, Wyd. elżbieta jarmołkiewicz, Mona, Edycja świętego pawła, Astor, Manhattan

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Praktyczna Pani > Opinie klientów

Sklep Praktyczna Pani - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 08.11.2013r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

domiq rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 365110 z 10.12.2015

Bardzo szybka wysyłka, dobre ceny wosków.

zakupy: woski; grudzień 2015

plusy: błyskawiczna wysyłka, dobry asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 350433 z 27.07.2015

Wybrałam ten sklep z uwagi na konkurencyjne ceny.

zakupy: Tusz Revlon; lipiec 2015

plusy: Szybko, miło i tanio

minusy: Nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomasz255 rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 330909 z 11.02.2015

Szeroka, przejrzysta oferta, dobre ceny. Towar starannie zapakowany, zgodny z zamówieniem.

zakupy: Książka, bajka, naklejka; luty 2015

plusy: szybka realizacja, konkurencyjne ceny

minusy: zaskoczyło mnie, że towar dotarł tak szybko

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Irena rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 325961 z 04.01.2015

Szukałam konkretnego przedmiotu i znalazłam go w tym sklepie. Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem.

zakupy: kalendarz; styczeń 2015

plusy: Szybkość dostawy, dostępność towaru, niska cena

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ewa rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 321205 z 03.12.2014

Dostępny artykuł,którego poszukiwałam.Jeszcze tego samego dnia został do mnie wysłany list polecony z żelem do usuwania skórek mantatan.

zakupy: żel do usuwania skórek manhatann; listopad 2014

plusy: szybka wysyłka w dniu zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ann Ba rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 310521 z 11.09.2014

Serdecznie polecam zakupy w sklepie Praktyczna Pani. Wysoka jakość oferowanych produktów, surowce naturalne, kosmetyki do pielęgnacji ciała firmy BINGOSPA - sprawdzone żele pod prysznic, kremy do twarzy i ciała,szampony i maseczki do włosów, sole kosmetyczne, etc.Ponadto bielizna polskich i włoskich producentów.Zajrzyj na stronę Praktycznej Pani i złóż zamówienie, a nie będziesz zawiedziona/-y. Szybka realizacja zamówienia.Pełnia zadowolenia klienta.

zakupy: krem odżywczy z Oil Triticum Vulgare, Energizujące algi pod prys; wrzesień 2014

plusy: Szybka dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tenia rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 303697 z 31.07.2014

Jeden z najlepszych sklepów w internecie. Wspaniała obsługa, wszystko sprawnie i szybko. Dobre ceny i duży wybór. produktów. POLECAM!!!

zakupy: cienie revlon cooper spice 01; lipiec 2014

plusy: szybkość realizacji zamówienia, niskie ceny, dobry konta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

g-1 rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 298113 z 25.06.2014

Komunikacja bez zarzutu, towar w idealnym stanie zgodny z opisem. Polecam

zakupy: ręcznik, kosmetyki; czerwiec 2014

plusy: cena i jakość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiki rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 289693 z 02.05.2014

Bardzo dobry kontakt ze sklepem, jestem zadowolona z zakupów, były dobrze zapakowane i zgodne z opisem.

zakupy: kosmetyki; kwiecień 2014

plusy: profesjonalne podejście do klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

as rekomenduje Praktyczna Pani opinia nr 264457 z 09.12.2013

Tani produkt i dobrej jakości.

zakupy: figi; grudzień 2013

plusy: szybka realizacja i informowanie na bieząco o wysyłce

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER