Odzież robocza i ochronna.
Sklep TM Progress

Kontakt

tel. 692-656-205
Kraków

Popularne produkty

ODZIEŻ ROBOCZA, RĘKAWICE ROBOCZE, BUTY ROBOCZE, OCHRONA PRZED UPADKIEM Z WYSOKOŚCI, ZNAKI,TABLICE, OCHRONA OCZU I TWARZY, OCHRONA SŁUCHU, TAŚMY, APTECZKI, OCHRONA GŁOWY

Popularne marki

, Raw-pol, Irudek, Delta plus, Urgent rafał szczęsny,marek więżniak sp.jawna, Aj group, Zephyr polska sp. z o.o., Urgent, Ardon safety s.r.o., Prus-pol barbara gajdulewicz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 38
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TM Progress > Opinie klientów

Sklep TM Progress - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.05.2012r i posiada 38 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lidka rekomenduje TM Progress opinia nr 441370 z 11.10.2018

Ślicznie dziękuję za tak szybką wysyłkę! Oczywiście śliczny fartuch, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam tego sprzedawcę!

zakupy: Fartuszek; październik 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Meg rekomenduje TM Progress opinia nr 441094 z 05.10.2018

dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie. towar pierwsza klasa

zakupy: Fartuch medyczny; wrzesień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Nina rekomenduje TM Progress opinia nr 440442 z 18.09.2018

Towar zgodny z opisem, obsługa klienta rewelacja : uprzejmie i rzeczowo , kontakt telefoniczny świetny, po prostu profesjonalnie

zakupy: fartuchy z haftem; wrzesień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kamila rekomenduje TM Progress opinia nr 440130 z 11.09.2018

Spodnie bardzo dobrze szyte,materiał bardzo dobry napewno kupię jeszcze tylko inne barwy polecam

zakupy: spodnie medyczne; sierpień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 439354 z 24.08.2018

Polecam! Bardzo dobra jakość, wykonanie, znakomity kontakt-dobra cena! Polecam

zakupy: Polar dla ochroniarza; lipiec 2018

plusy: jakość towaru i obsługa klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

K.A. rekomenduje TM Progress opinia nr 438666 z 06.08.2018

ekspresowa wysyłka. towar zgodny z opisem.jak najbardziej polecam

zakupy: maski i półmaski; lipiec 2018

plusy: profesjonalizm

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje TM Progress opinia nr 438482 z 01.08.2018

Bardzo szybka wysyłka. Jakość sukienki bardzo dobra. Polecam!!!!

zakupy: Sukienka medyczna; lipiec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

O.P. rekomenduje TM Progress opinia nr 438282 z 26.07.2018

Wszystko OK, Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka - Transakcja udana. Czego chcieć więcej?? Dziękuję i Pozdrawiam

zakupy: kaski; czerwiec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

O.P. rekomenduje TM Progress opinia nr 438278 z 26.07.2018

Wszystko OK, Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka - Transakcja udana. Czego chcieć więcej?? Dziękuję i Pozdrawiam

zakupy: kaski; czerwiec 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D.S rekomenduje TM Progress opinia nr 435910 z 06.06.2018

Polecam,zamówienie i hafty na odzieży zrealizowane zgodnie z zamówieniem. bardzo dobra obsługa

zakupy: Podkoszulki i spodnie; maj 2018

plusy: obsługa, cena, towar

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kinga rekomenduje TM Progress opinia nr 434882 z 16.05.2018

Zapaski i bluzy kupione u nich okazały się strzałem w 10-tkę!! Super materiał, piękny haft. PEŁNY PROFESJONALIZM !!! TAK TRZYMAĆ :)

zakupy: Bluzy kucharskie; maj 2018

plusy: Profesjonalizm wykonania i obsługi klienta

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotr rekomenduje TM Progress opinia nr 432682 z 05.04.2018

Wszystko w jak najlepszym porządku, super materiał. Sprzedającego polecam w 100%.

zakupy: Zapaski dla kelnerów; marzec 2018

plusy: cena, jakość, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olga rekomenduje TM Progress opinia nr 431150 z 09.03.2018

Zakupy zrealizowane sprawnie i bezproblemowo. Polecam wszystkim tego sprzedającego

zakupy: Fartuchy; październik 2017

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje TM Progress opinia nr 430590 z 01.03.2018

Wszystko w porządku, przesyłka dotarła na czas. Polecam tego sprzedawcę

zakupy: -; listopad 2017

plusy: towar, obsługa

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidia rekomenduje TM Progress opinia nr 421754 z 13.10.2017

Jak zwykle bez uwag. Szybko, sprawnie i solidnie. Polecam

zakupy: rękawiczki; wrzesień 2017

plusy: obsługa, ceny, towar

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje TM Progress opinia nr 420682 z 27.09.2017

Bardzo polecam sprzedawcę. Profesjonalna obsługa i towar !

zakupy: obuwie; wrzesień 2017

plusy: towar, ceny, obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L.E rekomenduje TM Progress opinia nr 412286 z 19.05.2017

Sprzedawca solidny, rzetelny i uczciwy. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu... Polecam gorąco - każdy kontakt i każdy interes to czysta przyjemność ;) POLECAM !!!

zakupy: rękawiczki; maj 2017

plusy: obsługa klienta i jakość towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogda rekomenduje TM Progress opinia nr 411782 z 12.05.2017

Błyskawiczna wysyłka, miła i szybka obsługa – Wzorowy sklep ! Godny polecenia

zakupy: rękawiczki; kwiecień 2017

plusy: szybkość i obsługa

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje TM Progress opinia nr 410318 z 21.04.2017

Polecam jak najbardziej, bardzo fajny kontakt ze sprzedającym, fartuchy jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Wspaniała jakość materiału. Polecam również !

zakupy: fartuchy; marzec 2017

plusy: obsługa, jakoś towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje TM Progress opinia nr 409302 z 07.04.2017

polecam wszystkim zainteresowanym zakupy w tym sklepie ! jakość uszytych spodni - pierwsza klasa!! szybko pewnie profesjonalnie

zakupy: spodnie ogrodniczki; marzec 2017

plusy: jakość towaru i obsługi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER