Odzież robocza i ochronna.
Sklep TM Progress

Kontakt

tel. 692-656-205
Kraków

Popularne produkty

ODZIEŻ ROBOCZA, RĘKAWICE ROBOCZE, BUTY ROBOCZE, OCHRONA PRZED UPADKIEM Z WYSOKOŚCI, ZNAKI,TABLICE, OCHRONA SŁUCHU, OCHRONA OCZU I TWARZY, OCHRONA DRÓG ODDECHOWYCH

Popularne marki

, Raw-pol, Irudek, Delta plus, Urgent rafał szczęsny,marek więżniak sp.jawna, Ardon safety s.r.o., Aj group, Urgent, Zephyr polska sp. z o.o., Jusky

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 24
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TM Progress > Opinie klientów

Sklep TM Progress - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.05.2012r i posiada 24 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Lidia rekomenduje TM Progress opinia nr 421754 z 13.10.2017

Jak zwykle bez uwag. Szybko, sprawnie i solidnie. Polecam

zakupy: rękawiczki; wrzesień 2017

plusy: obsługa, ceny, towar

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mirek rekomenduje TM Progress opinia nr 420682 z 27.09.2017

Bardzo polecam sprzedawcę. Profesjonalna obsługa i towar !

zakupy: obuwie; wrzesień 2017

plusy: towar, ceny, obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

L.E rekomenduje TM Progress opinia nr 412286 z 19.05.2017

Sprzedawca solidny, rzetelny i uczciwy. Bardzo profesjonalne podejście do transakcji oraz komunikatywność najwyższego formatu... Polecam gorąco - każdy kontakt i każdy interes to czysta przyjemność ;) POLECAM !!!

zakupy: rękawiczki; maj 2017

plusy: obsługa klienta i jakość towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bogda rekomenduje TM Progress opinia nr 411782 z 12.05.2017

Błyskawiczna wysyłka, miła i szybka obsługa – Wzorowy sklep ! Godny polecenia

zakupy: rękawiczki; kwiecień 2017

plusy: szybkość i obsługa

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje TM Progress opinia nr 410318 z 21.04.2017

Polecam jak najbardziej, bardzo fajny kontakt ze sprzedającym, fartuchy jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. Wspaniała jakość materiału. Polecam również !

zakupy: fartuchy; marzec 2017

plusy: obsługa, jakoś towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadeusz rekomenduje TM Progress opinia nr 409302 z 07.04.2017

polecam wszystkim zainteresowanym zakupy w tym sklepie ! jakość uszytych spodni - pierwsza klasa!! szybko pewnie profesjonalnie

zakupy: spodnie ogrodniczki; marzec 2017

plusy: jakość towaru i obsługi

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid rekomenduje TM Progress opinia nr 406950 z 03.03.2017

Towar super jakości, bardzo dobry kontakt, wszystko gra, goraco polecam !!

zakupy: różne; luty 2017

plusy: cena, jakość towaru i usługi

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian rekomenduje TM Progress opinia nr 405206 z 08.02.2017

Świetna firma ! Szyją naprawdę profesjonalnie, odzież jest trwała, mocna i elegancko się prezentuje

zakupy: Fartuchy do sklepu; styczeń 2017

plusy: jakość towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klaudia rekomenduje TM Progress opinia nr 404214 z 27.01.2017

Super sklep. Bardzo dobra jakość towaru, ceny rewelacyjne - POLECAM !!

zakupy: różne; styczeń 2017

plusy: ceny i jakość towaru, a także obsługa

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje TM Progress opinia nr 402766 z 09.01.2017

Nie zznajduję żadnych zastrzeżeń co do tego sklepu. Towar super jakości, szycie profesjonalnev - polecam !

zakupy: odzież; styczeń 2017

plusy: profesjonalnie wykonana odzież

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ggg rekomenduje TM Progress opinia nr 402562 z 05.01.2017

Jestem bardzo zadowolny z obsługi. Rzetelny sprzedawca - polecam wszysdtkiim

zakupy: różne; styczeń 2017

plusy: jakość towaru i ceny

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

G.G. rekomenduje TM Progress opinia nr 401862 z 27.12.2016

Firma godna polecenia

zakupy: rózne; grudzień 2016

plusy: ceny i jakość towa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dagmara rekomenduje TM Progress opinia nr 400470 z 12.12.2016

Odzież pierwszej jakości, bardzo dobrze i estetycznie wykonana. POLECAM bardzo !!

zakupy: spodnie i fartuchy; grudzień 2016

plusy: jakość i cena

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Józef rekomenduje TM Progress opinia nr 399866 z 06.12.2016

Bezpieczne, mocne i solidne artykuły - polecam

zakupy: okulary, maski; grudzień 2016

plusy: jakość

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Halina rekomenduje TM Progress opinia nr 398626 z 24.11.2016

Gorąco polecam sklep !!

zakupy: apteczka; listopad 2016

plusy: obsługa, ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Katarzyna rekomenduje TM Progress opinia nr 397950 z 16.11.2016

Polecamy sklep, w szczególności jeżeli ktoś chce mieć haft na odzieży. Wiernie i tak jak chcieliśmy nam wykonali. Teraz zamówiliśmy nadruki - też w tej firmie.

zakupy: Bluzy z haftem i nadrukiem; listopad 2016

plusy: haft i jakość towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje TM Progress opinia nr 397430 z 10.11.2016

Miałem okazję nie jednokrotnie zamawiać w sklepie towar i mogę gorąco polecić tego sprzedawcę !

zakupy: różne; listopad 2016

plusy: towar, ceny, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gość rekomenduje TM Progress opinia nr 396770 z 02.11.2016

Nie tak dawno zrobiliśmy u nich duże zamówienie i bardzo pozytywnie zaskoczyła na szybko przesyłka, oraz jakość odzieży. Bardzo Polecamy !!

zakupy: podkoszulki, kurtki, spodnie; październik 2016

plusy: szybkość realizacji i jakość towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gość rekomenduje TM Progress opinia nr 395738 z 20.10.2016

Jak dla mnie sklep dobrze wyposażony, towar trwały - nie mam zastrzeżeń. Polecam z przyjemnością

zakupy: Amortyzator bezpieczeństwa; październik 2016

plusy: szeroki wybór sprawdzonego towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.S. rekomenduje TM Progress opinia nr 395646 z 19.10.2016

Nie mam żadnych zastrzeżeń. POLECAM firmę !!

zakupy: Gumowce męskie WADER EVA; październik 2016

plusy: towar

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER