Odzież robocza i ochronna.
Sklep TM Progress

Kontakt

tel. 692-656-205
Kraków

Popularne produkty

ODZIEŻ ROBOCZA, RĘKAWICE ROBOCZE, BUTY ROBOCZE, OCHRONA PRZED UPADKIEM Z WYSOKOŚCI, ZNAKI,TABLICE, OCHRONA OCZU I TWARZY, OCHRONA DRÓG ODDECHOWYCH, OCHRONA SŁUCHU

Popularne marki

, Raw-pol, Canis safety a.s., Irudek, Urgent rafał szczęsny,marek więżniak sp.jawna, Delta plus, Aj group, Urgent, Zephyr polska sp. z o.o., Ardon safety s.r.o.

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 57
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TM Progress > Opinie klientów

Sklep TM Progress - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.05.2012r i posiada 57 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Piotr rekomenduje TM Progress opinia nr 452770 z 02.07.2019

wszystko na czas..cieszy mnie taka wspolpraca! :)

zakupy: gogle; czerwiec 2019

plusy: obsługa, jakość towaru i szybka przesyłka

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 452426 z 11.06.2019

Obsługa bezproblemowa. Polecam!!

zakupy: -; maj 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 451510 z 30.04.2019

Polecam, dobry kontakt, szybka wysyłka, spodnie również bardzo dobrej jakości. Bardzo dziękuję i pozdrawiam

zakupy: Spodnie medyczne; kwiecień 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tymon rekomenduje TM Progress opinia nr 451302 z 23.04.2019

Obuwie dostepne dla każdego. Towar spełnia w pełni swoje zastosowanie. Polecam

zakupy: Buty urgent 302; kwiecień 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 450910 z 05.04.2019

Kupiłam już drugi raz fartuchy i nie ma do czego się przyczepić. Wszystko zgodne z opisem :)

zakupy: Fartuch gastronomiczny; kwiecień 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anonim rekomenduje TM Progress opinia nr 449698 z 01.03.2019

Ekspresowa realizacja zamówienia! Towar zgodny z opisem. Dziękuję i polecam

zakupy: Buty, maski; luty 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 449346 z 19.02.2019

Wszystko w najlepszym porządku, zgodnie z opisem aukcji. Zdecydowanie POLECAM!

zakupy: -; styczeń 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anonim rekomenduje TM Progress opinia nr 449190 z 14.02.2019

wszystko super naprawde polecam jestem bardzo zadowolony;)

zakupy: odzież; luty 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

anonim rekomenduje TM Progress opinia nr 449186 z 14.02.2019

wszystko super naprawde polecam jestem bardzo zadowolony;)

zakupy: odzież; luty 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje TM Progress opinia nr 448462 z 25.01.2019

Konkurencja dla najlepszych. Profesjonalizm, cena i szybkość realizacji zamówienia!

zakupy: buty, spodnie, rękawice robocze; styczeń 2019

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gośka rekomenduje TM Progress opinia nr 447670 z 04.01.2019

super ! przesyłka dotarła bardzo szybko oraz zgodna z opisem. polecam jak najbardziej!!!

zakupy: fartuchy i czapeczki; grudzień 2018

plusy: podejście do klienta, cena,, jakośc towaru i obsługi

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

D.T. rekomenduje TM Progress opinia nr 447494 z 28.12.2018

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, wszystko w porządku. Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam, a innym polecam!

zakupy: apteczki; grudzień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 447158 z 19.12.2018

Wszystko ok, towar zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Polecam

zakupy: -; grudzień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tt rekomenduje TM Progress opinia nr 445722 z 20.11.2018

W butach chodzi mi się bez zastrzeżeń. Teraz czekam na nadejście zimy ;) polecam i pozdrawiam

zakupy: buty ocieplane; listopad 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Weronika rekomenduje TM Progress opinia nr 445494 z 16.11.2018

Super Super ! Nic tylko brać i kupować :-) !

zakupy: sandały; październik 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zośka rekomenduje TM Progress opinia nr 445294 z 13.11.2018

Bardzo mocno polecam! Jestem zadowolona z produktów i obsługi!

zakupy: fartuch i klapki medyczne; październik 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olgiert rekomenduje TM Progress opinia nr 444946 z 06.11.2018

buty lekkie, dobrze się nosi. ważą zaledwie 380g sztuka, rozmiar 45. Czas pokaże jak z trwałością. Póki co polecam

zakupy: Buty CXS; październik 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

- rekomenduje TM Progress opinia nr 444738 z 30.10.2018

doskonała transakcja - błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem w 100%. Polecam i z pewnością do nich wrócę niejednokrotnie.

zakupy: Rękawice i spodnie; październik 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Damian G. rekomenduje TM Progress opinia nr 444038 z 23.10.2018

Szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt gorąco polecam!!

zakupy: Spodnie bojówki; wrzesień 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lidka rekomenduje TM Progress opinia nr 441370 z 11.10.2018

Ślicznie dziękuję za tak szybką wysyłkę! Oczywiście śliczny fartuch, wszystko zgodne z opisem. Gorąco polecam tego sprzedawcę!

zakupy: Fartuszek; październik 2018

plusy: nie mam zdania

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2019 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER