Odzież robocza i ochronna.
Sklep TM Progress

Kontakt

tel. 692-656-205
Kraków

Popularne produkty

ODZIEŻ ROBOCZA, RĘKAWICE ROBOCZE, BUTY ROBOCZE, OCHRONA PRZED UPADKIEM Z WYSOKOŚCI, ZNAKI,TABLICE, OCHRONA OCZU I TWARZY, OCHRONA SŁUCHU, TAŚMY, OCHRONA GŁOWY

Popularne marki

, Raw-pol, Irudek, Delta plus, Urgent rafał szczęsny,marek więżniak sp.jawna, Aj group, Zephyr polska sp. z o.o., Urgent, Ardon safety s.r.o., Prus-pol barbara gajdulewicz

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 29
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

TM Progress > Opinie klientów

Sklep TM Progress - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 04.05.2012r i posiada 29 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Katarzyna rekomenduje TM Progress opinia nr 397950 z 16.11.2016

Polecamy sklep, w szczególności jeżeli ktoś chce mieć haft na odzieży. Wiernie i tak jak chcieliśmy nam wykonali. Teraz zamówiliśmy nadruki - też w tej firmie.

zakupy: Bluzy z haftem i nadrukiem; listopad 2016

plusy: haft i jakość towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mikołaj rekomenduje TM Progress opinia nr 397430 z 10.11.2016

Miałem okazję nie jednokrotnie zamawiać w sklepie towar i mogę gorąco polecić tego sprzedawcę !

zakupy: różne; listopad 2016

plusy: towar, ceny, obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gość rekomenduje TM Progress opinia nr 396770 z 02.11.2016

Nie tak dawno zrobiliśmy u nich duże zamówienie i bardzo pozytywnie zaskoczyła na szybko przesyłka, oraz jakość odzieży. Bardzo Polecamy !!

zakupy: podkoszulki, kurtki, spodnie; październik 2016

plusy: szybkość realizacji i jakość towaru

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gość rekomenduje TM Progress opinia nr 395738 z 20.10.2016

Jak dla mnie sklep dobrze wyposażony, towar trwały - nie mam zastrzeżeń. Polecam z przyjemnością

zakupy: Amortyzator bezpieczeństwa; październik 2016

plusy: szeroki wybór sprawdzonego towaru

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

J.S. rekomenduje TM Progress opinia nr 395646 z 19.10.2016

Nie mam żadnych zastrzeżeń. POLECAM firmę !!

zakupy: Gumowce męskie WADER EVA; październik 2016

plusy: towar

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gość rekomenduje TM Progress opinia nr 395022 z 12.10.2016

Polecam sklep !! Towar pierwsza klasa, niskie ceny i obsługa rzeczowa - bardzo miła

zakupy: Półbut FENNEC S1; wrzesień 2016

plusy: jakość towaru

minusy: nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje TM Progress opinia nr 368238 z 04.01.2016

Sprzęt bardzo dobrej jakości. Obsługa potrafi doradzić w taki sposób żeby kupić najlepszy sprzęt ale nie przepłacić.

zakupy: Szelki Apeninos, Zestaw PIRINEOS, Drzewołazy; styczeń 2016

plusy: fachowość, jakość towaru

minusy: wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin Majzner rekomenduje TM Progress opinia nr 327969 z 19.01.2015

Z całą pewnością warto robić tu zakupy. Bardzo miły kontakt i profesjonalne podejście do trudnych spraw.

zakupy: Szelki bezpieczeństwa, Hełmy V-Gard; styczeń 2015

plusy: Obsługa

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Igor rekomenduje TM Progress opinia nr 313461 z 03.10.2014

Wszystko w najlepszym porządku

zakupy: Corey, Buty Urgent; październik 2014

plusy: Szybkoć

minusy: Wszystko ok

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER