Oferujemy produkty z branży architektura miejska,meble miejskie, kosze i pojemniki do segregacji,słupki i...
Sklep projektowaniemiasta.pl

Kontakt

tel. 413456509
Kielce

Popularne produkty

Mała architektura miejska, Place zabaw, Siłownie zewnętrzne, Bezpieczeństwo, Zagospodarowanie otoczenia, Kontrola dostępu, Lustra, Przekaz informacji, Informacja miejska

Popularne marki

Abrys technika, Planownia, Fior, Procity, Art metal, Inoplex, Arcadia, Comes, Krosstech, Investim, Dombal, Vialux, Metalmix, Akpolplus, Trainer, Mardrew, Vitincom

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

projektowaniemiasta.pl > Opinie klientów

Sklep projektowaniemiasta.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 09.06.2016r i posiada 10 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Patryk rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 416866 z 27.07.2017

błyskawiczna realizacja zamówienia i świetny kontakt z pracownikiem

zakupy: ławka; lipiec 2017

plusy: ceny i jakosc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Piotrek rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 416766 z 26.07.2017

w porzadku

zakupy: lawa; lipiec 2017

plusy: cena

minusy: nie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Edward rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 416686 z 25.07.2017

są warci polecenia

zakupy: stojaki; lipiec 2017

plusy: wysoka jakość

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anioł rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 416614 z 24.07.2017

Bardzo szybka realizacja zamówienia, jestem zadowolony i na pewno wrócę do nich na zakupy

zakupy: produkty wysokiej jakości; lipiec 2017

plusy: ceny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 416482 z 21.07.2017

Najlepszy sklep z takim asorytmentem w Polsce

zakupy: ława; lipiec 2017

plusy: cena

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zuza rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 416206 z 18.07.2017

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie oraz wzorowy kontakt telefoniczny. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: ławka; lipiec 2017

plusy: cena i szybkość

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Anna rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 415870 z 11.07.2017

Znakomity sklep. Wywiązali się szybko z dostarczenia zakupionego towaru

zakupy: ławki; lipiec 2017

plusy: cena oraz obsługa klienta

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Karolina rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 415626 z 07.07.2017

Polecam. Stojaki są świetne, wysokiej jakości, a sklep szybko się ze mną skontaktował by potwierdzić wysyłkę.

zakupy: stojaki na rowery; lipiec 2017

plusy: wysokiej jakości towar

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 415478 z 05.07.2017

polecam ich bo warto, po złożeniu zamówienia czekałam kilka minut na potwierdzenie przyjęcia do realizacji zamówienia a 3 dni do otrzymania ławek

zakupy: ławki; lipiec 2017

plusy: cena i obłsuga

minusy: nie widziałam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje projektowaniemiasta.pl opinia nr 415410 z 04.07.2017

Bardzo dobry sklep, świetny kontakt ze sprzedającym i ekspresowa realizacja zamówienia

zakupy: lada; lipiec 2017

plusy: dostępność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER