Oprogramowania biurowe, notebooki oraz akcesoria i podzespoły.
Sklep Promobile.pl

Kontakt

tel. 801 080280
Kielce

Popularne produkty

Główna > Główna-Notebooki, Główna > Główna-Tablety, Główna > Główna-Strefa gier, Główna > Główna-Strefa Biznes, Główna > Główna-Myszki

Popularne marki

Dell, Lenovo, Asus, Acer, Sony, Toshiba, Logitech

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 0
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 2
Podsumowanie

Promobile.pl > Opinie klientów

Sklep Promobile.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 27.05.2008r i posiada 2 opinii klientów w tym 0% pozytywnych.

Wystaw opinię

Witek nie poleca Promobile.pl opinia nr 43771 z 21.11.2009

NIGDY WIECEJ KONTAKTÓW Z TYM "sklepem" !!! Zamawiana 21 10 2009 matryca do LG - przyjechała zupełnie inna, nie kompatybilna do tej zamawianej. Zamówienie zrealizowane dopiero po telefonicznym upomnieniu, ZERO kontaktu i odpowiedzi na e-maile, nic nie wnoszące do sprawy rozmowy telefoniczne, z których można usłyszeć, że pracownicy nic nie mogą zrobić. Wreszcie po odesłaniu niezgodnej matrycy i podpisaniu korekt 5 listopada, do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zwrotu pieniedzy (mimo 3 krotnego terminu zwrotu zapłaconej kwoty) O zdarzeniu i próbie wyłudzenia pieniędzy powiadamiam Policję. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!! Dla zainteresowanych udostępnie korespondencję z tym pseudo sklepem.

zakupy: Matryca do notebooka; październik 2009

plusy: BRAK

minusy: NIETERMINOWOŚĆ, PRZYWŁASZCZENIE PIENIĘDZY, BRAK KONTAKTU

Odpowiedź sklepu 23.11.2009

Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuacje. Odnośnie zwrotu pieniędzy, FV korygującą otrzymaliśmy 12 listopada a nie jak podaje kupujący 6.11.2009 Na zwrot pieniędzy mamy 14 dni roboczych. Pieniądze zostały już zwrócone.

Odpowiedź Witek 24.11.2009

W odpowiedzi na protest: Niewłaściwa matryca została odesłana do promobile w dniu 27-10-2009, 1 korekta faktury VAT z dn. 30-10-2009 ter. płatności do 13-11-2009 -niedotrzymany, druga korekta faktury VAT z dn. 05-11-2009 ter. płatności do 19-11-2009 - niedotrzymany. Terminy płatności panowie z promobile wymyślili sobie sami bez mojej zgody ale i tak ich nie dotrzymali. Wyznaczony przeze mnie termin płatności przypadał na 06-11-2009r. - oczywiście nie dotrzymany. Wpłata nastąpiła ze strony promobile dopiero w dniu 23-11-2009 po interwencji i opisach na portalach internetowych - oczywiscie nie wpłacona w całości, ręce opadają. Zagadka: kto tu kłamie?

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

A.Dmytruszyńska nie poleca Promobile.pl opinia nr 23775 z 29.11.2008

to jakaś paranoja. Zaczęło się od tego, że przed dokonaniem zakupu poprosiłam o informację, czy mogą wystawić fakturę na inne dane, niż te podane w formularzu - odpowiedź: nie ma problemu. Kupiłam, przelałam pieniądze w poniedziałek, w czwartek dzwonię z pytaniem, gdzie moja drukarka. A pan zdziwiony pyta, jaka drukarka. Sprawdza stan konta - i jakie było jego zdziwienie, kiedy okazało się,że pieniądze mają już od 4 dni... Powiedział, że już wysyła. Maila nawet wysłał, że przesyłka poszła. W sobotę, dzwonię znów z pytaniem, gdzie moja drukarka - nie dostałam żadnej informacji, jakim kurierem ją posłano, jaki jest nr listu przewozowego, nic. Rozmawiałam z innym panem - nie potrafił on z nr zamówienia dociec, czy drukarkę wysłano na mój adres, czy na adres podany na fakturze......... Sprawa jeszcze się wyjaśnia, ale ja już jestem pewna - NIGDY WIĘCEJ PROMOBILE!!!!!

zakupy: CANON MP620 (2921B006AA); listopad 2008

plusy: nic

minusy: bałagan informacyjny

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER