Artykuły dekoracyjne i użytkowe, prezenty i upominki.
Sklep Przechowalnia.pl

Kontakt

tel. 668 721 824
Chotomów

Popularne produkty

Popularne marki

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 41
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Przechowalnia.pl > Opinie klientów

Sklep Przechowalnia.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.10.2006r i posiada 41 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Monia rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 320557 z 28.11.2014

Kontakt ze sprzedawcą super!!! Anioł, którego kupiłam jest piękny dokładnie taki jak na zdjęciu:), przy wykonaniu zadbano o każdy detal. Nic tylko kupować! Osobiście będę zaglądać do sklepu i na pewno coś kupię ponieważ asortyment jest bogaty, a aniołki mogą być pięknym prezentem jak i również ozdobą w mieszkaniu. Zakupiony towar miał śliczne opakowanie i był dobrze zabezpieczony! Dostawa ekspresowa:)

zakupy: Anioł szczupły; listopad 2014

plusy: obsługa, kontakt, dostawa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 317997 z 07.11.2014

Szukałam konkretnej rzeczy i znalazłam ją akurat w tym sklepie. Byłam na tyle zadowolona, że wróciłam do niego przy kolejnej okazji.

zakupy: Figurki aniołów; listopad 2014

plusy: Szeroki wybór, szybka reakcja, doskonale opakowanie

minusy: Na ten moment brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

monika rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 317421 z 03.11.2014

Wśród asortymentu sklepu udało mi się znaleźć niepowtarzalne produkty idealne na prezent. Zostały bardzo ładnie zapakowane i dokładnie zabezpieczone przed uszkodzeniami w transporcie. Miły kontakt i szybka przesyłka dopełniają dzieła. Polecam!

zakupy: Anioł prawie niewidoczny z ptaszyną; wrzesień 2014

plusy: bogaty asortyment, szybka i bezproblemowa obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 306281 z 18.08.2014

Sklep posiada interesujący mnie asortyment( ładny i dokładnie pokazany). Szybka realizacja zamówienia.Towar starannie zapakowany. Wszystko idealnie.Szczerze polecam.

zakupy: aniołek; sierpień 2014

plusy: rzetelność

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

elkow1 rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 299173 z 02.07.2014

Rzetelny sklep, szybka dostawa, towary zgodne z przedstawionymi na zdjęciach, duża dbałość o właściwe bezpieczne opakowanie przedmiotów ceramicznych.

zakupy: anioły, filizanki; maj 2014

plusy: rzetelnosć

minusy: nie zauważyłam wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Przemek rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 290373 z 08.05.2014

rzetelni, solidni szybka obsługa miłe dodatki do zakupu polecam tę firmę w całej rozciągłości

zakupy: anioły; maj 2014

plusy: solidność, estetyka, szybkość obsługi

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

erianthe rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 290257 z 07.05.2014

zakup spełnił moje oczekiwania

zakupy: aniołek z sercem na dłoni; grudzień 2013

plusy: piękny upominek

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jadwiga Pol rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 257005 z 09.11.2013

Różnorodna i ciekawa oferta. Miła i pomocna obsługa. Zamówienie wysłano szybko i odpowiednio opakowane.

zakupy: anioły; październik 2013

plusy: bogata oferta, miła i pomocna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 253305 z 22.10.2013

Przedmioty zgodne, z opisem, dobrze zabezpieczone podczas ransportu. Szybka realizacja zamówienia. Sprzedawca godny polecenia

zakupy: aniołek; czerwiec 2013

plusy: Strona sprzedawcy jest bardzo czytelna i intuicyjna

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jarek rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 253273 z 21.10.2013

Interesująca oferta prezentów np. anioły i możliwość dostawy w ładnym opakowaniu wraz z życzeniami dla adresata!

zakupy: anioł; październik 2013

plusy: indywidualne podejście do klienta i troska o zamówienie

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 253217 z 21.10.2013

Polecam sympatycznie i szybko. Magnesy na lodówke ( m,innymi aniołki ) prześliczne

zakupy: magnesy na lodówke; październik 2013

plusy: ładnie zapakowane i błyskawicznie przysłane

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa D. rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 253157 z 21.10.2013

Kupiłam przepiękną (trzecią) Anielicę z ciemnymi włosami. Podarowałam ją mojej Przyjaciółce, którą zachwycił ten pełen dobrej energii przedmiot. Pani Agnieszko, serdecznie dziękuję za kolejne, wspaniałe zakupy. Pozdrawiam serdecznie, a Przechowalnię POLECAM z całego serca.

zakupy: Anioł siedzący (w chuście), brunetka; październik 2013

plusy: profesjonalizm, wspaniały kontakt, ciekawy asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa D. rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 184205 z 13.12.2012

Pani Agnieszko, dzięki Pani Przechowalnia staje się moim ulubionym miejscem służącym poszukiwaniu rzeczy nietuzinkowych, prezentów, drobiazgów poprawiających humor:) Dotąd kupowałam tylko przepiękne Anioły, ale kto wie...

zakupy: Anioł ", Czerwonoskrzydły", (brunetka); grudzień 2012

plusy: przedmioty z "duszą", kompetencja i życzliwość...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Antena rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 184005 z 13.12.2012

Szukałam wiszących aniołków i na szczęście trafiłam na Przechowalnię:) Nie mogłam się zdecydować, taki mają wybór:) Na pewno to nie moje ostatnie zakupy w Przechowalni. Polecam. Towar doszedł szybko, świetnie zapakowany, śliczny:) Pozdrawiam i dziękuję.

zakupy: Aniołek z tulipanem różowy, Kubki w kotki; grudzień 2012

plusy: szybko, sprawnie, miło (również kontakt telefoniczny)

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariola Martin rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 175905 z 16.11.2012

Wspaniala obsluga, dobry wybor prezentow no i za duzo do wyboru ( chcialabym wszystkie aniolki) Spoil for choice Wonderful gifts -Very please with my angels. Thank you Agnieszka.

zakupy: 2 sliczne Aniolki; listopad 2012

plusy: Wspaniala obsluga I wybor.

minusy: Wszysto OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ewa rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 174497 z 12.11.2012

Dotarła do mnie przepiękna Anielica w chuście:) Bezpiecznie zapakowana czekała na mnie na Poczcie... Szczególnie dziękuję Pani Agnieszce za pomoc w odnalezieniu tej eterycznej Istoty:) Kontakt ze Sprzedawcą - przemiły i rzeczowy. Dziękuję z całego serca i POLECAM Przechowalnię wszystkim potencjalnym Klientom:)

zakupy: Siedzący Anioł w chuście; listopad 2012

plusy: profesjonalne podejście do klienta, nietuzinkowy asortym

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baska rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 133097 z 19.06.2012

Ciekawa oferta,nietuzinkowe przedmioty,pozytywne opinie.

zakupy: ramka aniołek; czerwiec 2012

plusy: kontakt,szybka wysyłka

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rini1972 rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 101725 z 24.02.2012

Każdy produkt w Przechowalni jest oryginalny i niepowtarzalny. Anioły które wybrałam są piękne. Polecam gorąco!!!

zakupy: anioły; luty 2012

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Monika rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 86636 z 21.10.2011

Witam. Wybrałam Przechowalnie, ponieważ wśród wielu pięknych propozycji znalazłam dokładnie to, czego poszukiwałam. Dokładne opisy i zdjęcia przy każdym produkcie zdecydowanie pomogły mi w podjęciu decyzji :) Bez żadnych utrudnień ze strony sklepu towar został wysłany za granice. A kontakt z Panią Właścicielką był czystą przyjemnością.Zawsze profesjonalne, konkretne i szybkie odpowiedzi. Anioł na daleką podróż został odpowiednio zabezpieczony i dotarł do mnie w stanie nienaruszonym. No i jest przepiękny. Dokładnie taki jak na zdjęciu :) Baaaaaardzo serdecznie polecam zakupy w Przechowalnia.pl Ja na pewno jeszcze nie raz tu zaglądnę :)

zakupy: Anioł piękny mały (czerwony szkliwo ) Ig; październik 2011

plusy: profesjonalizm w każdym temacie :)

minusy: absolutnie NIC

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

beamiko rekomenduje Przechowalnia.pl opinia nr 84491 z 16.09.2011

Wybrałam ten sklep, ponieważ znalazłam w nim to, czego szukałam. Jestem baaaardzoooo zadowolona. Towar śliczny i cudnie zapakowany. Przesyłka ekspresowa. Dziekuję i pozdrawiam. :))

zakupy: Aniołki na lodówkę; wrzesień 2011

plusy: ciekawy asortyment, rzetelność,uczciwość

minusy: nie widzę żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER