Artykuły dekoracyjne, prezenty i upominki, dodatki do wystroju wnętrz, dekoracje stołu, wystrój wnętrz, d...
Sklep Przestrzen.com.pl

Kontakt

tel. 506 174 688
Warszawa

Popularne produkty

KUBKI PORCELANOWE I CERAMICZNE, SERWETKI PAPIEROWE, MASKOTKI DLA DZIECI - PLUSZAKI FIRMY JELLYCAT, PODKŁADKI - PODSTAWKI - MATY KORKOWE NA STÓŁ, LA ROCHERE - SZKLANE KIELISZKI, SALATERKI, SZKLANKI.....

Popularne marki

Nuova r2s, Creative tops, Ppd, Jellycat, Clayre & eef, Parastone, La rochere, Ashdene, Pimpernel portmerion, Catseye london, , Price's candles, Jason, Jolipa

Rekomendcja klientów

Bardzo dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 34
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Przestrzen.com.pl > Opinie klientów

Sklep Przestrzen.com.pl świadczy bardzo dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.07.2008r i posiada 34 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Tomasz rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 425562 z 08.12.2017

Bardzo pozytywnie byłem zaskoczony, gdy 23 godziny po zamówieniu lampę pod drzwi domu dostarczył kurier. Porządnie zapakowany, ładny towar. No i obsługa fachowa. Polecam zakupy w tym sklepie gdyż posiada fajną ofertę prezentów i inspiracji do wnętrz.

zakupy: stojąca lampa z trzema kotkami; grudzień 2017

plusy: obsługa i szeroka gama towarowa

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 337873 z 04.04.2015

Trafiłam na ten sklep przypadkiem szukając gustownej filiżanki do herbaty, znalazłam dwie przepiękne z motywem magnolii i od razu zdecydowałam się na zakup- sprzedawca w 100 % profesjonalny, komunikacja idealna, znakomite podejście do klienta- wiem, że jeszcze nie raz skorzystam z usług tego sklepu, bo wszystko przebiegło jak najbardziej oki :)

zakupy: 2 porcelanowe filiżanki do herbaty; marzec 2015

plusy: 100 % profesjonalizm :)

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Natalia rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 272477 z 17.01.2014

Spodobała mi się oferta sklepu. Towar jakościowy i oryginalny. Ładnie zapakowane artykuły.

zakupy: deska szklana, podkładki na stół; styczeń 2014

plusy: świetny towar

minusy: na razie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gabriela rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 177313 z 21.11.2012

Bardzo szeroki i przepiękny asortyment Bardzo profesjonalna i cierpliwa obsługa Szybka realizacja zamówienia

zakupy: taca janson; listopad 2012

plusy: wybór towarów i obsługa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

brzoza rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 165189 z 06.10.2012

Ciekawe, godne polecenia produkty,szybka i fachowa obsługa klienta

zakupy: lusterko na toaletkę - baletnica; październik 2012

plusy: bogaty asortynemt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 155997 z 01.09.2012

W sklepie tym znalazłam naczynia włoskie Mediterraneo. Niektóre z nich zdobią już mój stół od co najmniej roku, więc znajdując je w sklepie strasznie się ucieszyłam. Naczynia są po prostu przepiękne. Goście i domownicy zachwyceni są półmiskami, talerzami,pojemnikami, na których nie widać końca potraw. :-)). Zakupy w tym sklepie były prawdziwą przyjemnością. Informacja przekazywana jest każdego dnia po złożeniu zamówienia. Towar solidnie zapakowany dotarł bardzo szybko. Polecam gorąco wszystkim ten sklep i oczywiście naczynia Mediterraneo :-)

zakupy: Talerze do szaszłyków, sałatek, chleba, ; wrzesień 2012

plusy: Solidność, terminowość

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 105297 z 07.03.2012

Sklep godny zaufania. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry ; natychmiastowa odpowiedż na zadawane pytanie. Oferowany towar jest bardzo dobrej jakości.Podkładki korkowe Antyczna Róża są śliczczne , eleganckie i godne polecenia. Dziękuję za profesjonalne przeprowadzenie transakcji ; zakupy w tym sklepie były prawdziwą przyjemnością. Polecam wszystkim :)....

zakupy: Duża podkładka korkowa ANTYCZNA RÓZA; marzec 2012

plusy: miła i profesjonalna obsługa

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Magda rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 97201 z 09.02.2012

wybrałam ten sklep, ponieważ spodobał mi sie produkt w sklepie internetowym. Sprawna komunikacja z bardzo miłymi osobami obsługującymi, dostawa szybka i bezproblemowa

zakupy: ramka na zdjęcia; luty 2012

plusy: kontakt i oobsługa

minusy: nie zauwazyłam takiej rzeczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Lilianna rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 89217 z 28.11.2011

Polecam zakupy w tym sklepie. Ekspresowe tempo realizacji, solidnie zapakowany towar, komunikacja ze sklepem działa perfekcyjnie. Słowem, sama przyjemność kupowania.

zakupy: Deska kuchenna szklana; listopad 2011

plusy: Tempo realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 88053 z 14.11.2011

Super sklep! Jakość towaru na najwyższym poziomie. Przemiła i fachowa obsługa. Szczerze POLECAM!

zakupy: Komplet filiżanek; listopad 2011

plusy: szeroki asortyment, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

asiawurysuje rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 85350 z 02.10.2011

Przemiła obsługa i duży wybór bardzo urokliwych i funkcjonalnych produktów. Bardzo polecam!

zakupy: duże podkładki korkowe na stół; wrzesień 2011

plusy: bardzo miła obsługa, duży wybór interesujących produktów

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tantilla rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 83079 z 25.08.2011

Stylowe i spatynowane przedmioty tworzą klimat wnętrza, w którym czas płynie spokojniej. Mój kolejny zakup w sklepie Przestrzeń to półka"Gothic" i kwietnik "Schodki" - są bardzo oryginalne i funkcjonalne (niekoniecznie na kwiaty). Dotarły bardzo szybko, starannie opakowane. Zaletą jest też konkretna i sympatyczna korespondencja ze sprzedawcą.

zakupy: Półka metalowa Gothic, kwietnik Schodki; sierpień 2011

plusy: oryginalność oferty, solidność, szybkość dostawy

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Yv rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 81587 z 29.07.2011

Trafiłam tu w poszukiwaniu podkładek korkowych na stół. To niby nic nadzwyczajnego a jestem nimi zachwycona. Zakupiony komplet jest przecudny. Jestem oczarowana i pod wrażeniem bardzo taktownej, kulturalnej, profesjonalnej i przemiłej obsługi.

zakupy: Podkładki korkowe; lipiec 2011

plusy: Bogaty wybór wysoka jakość oryginalność kultura obsługi

minusy: Nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kaz rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 81348 z 25.07.2011

Zakupu dokonałem w sklepie stacjonarnym.Obsługa profesjonalna,Pan obsługujący zna towar i ma dużo do powiedzenia o przydatności i pochodzeniu.Z pewnością tam jeszcze wrócę. Polecam !

zakupy: Lampa zapachowa Antique Rose; lipiec 2011

plusy: Obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 81311 z 24.07.2011

Doskonały kontakt ze sklepem. Bardzo szybka wysyłka. Doskonały i oryginalny towar Gorąco polecam !!!!!!

zakupy: podpórki do książek koty; lipiec 2011

plusy: ekspresowa realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joansara rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 76732 z 11.05.2011

W ostatnim czasie dokonałam zakupu w sklepie internetowym Przestrzeń oraz w sklepie stacjonarnym r. Niepodległości i Narbutta. Kupiłam serwetki - piękne! oraz komplet-2-podporki-do-ksiazek-figurki-czytajacy-chlopiec-i-dziewczynka, drewniana-podporka-na-ksiazki-stojak-book-keeper-styl-kolonialny. Wszystko bardzo dobrej jakości. Obsługa idealna. Pan Cezary pomocny i bardzo kontaktowy. Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Właścicielowi gratuluję profesjonalizmu! Serdecznie polecam!

zakupy: serwetki papierowe, podpórki do książek; maj 2011

plusy: internetowy i stacjonarny

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

aseret rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 71980 z 21.02.2011

to moj kolejny zakup w tym sklepie. i - potwierdzenie opinii: swietny kontakt, towar naprawde dobrej jakosci i zdumiewajaca wrecz zsybkosc realizacji zamowienia. a dywanik "Zakochane koty" pieknie wyglada w mnojej czarno-bialej sypialni :)

zakupy: dywanik ", Zakochane koty", ; luty 2011

plusy: wlasciwie same zalety :)

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Majka rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 71881 z 20.02.2011

Bardzo dobra oferta- a później bardzo dobra współpraca .

zakupy: To co z Kogutem!; luty 2011

plusy: Swietna oferta, swietna współpraca.

minusy: Nie widzę takowych.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Iwona rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 61117 z 17.09.2010

Mnóstwo fajnych rzeczy na prezenty, taniej niż w galeriach z podobnym asortymentem. Szybki kontakt i odbiór (odbierałam osobiście). Polecam.

zakupy: figurki kotów; wrzesień 2010

plusy: ciekawy towar i szybka realizacja

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

doris rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 57439 z 13.07.2010

niepowtarzalna oferta. transakcja przeprowadzona szybko

zakupy: kwietnik na ścianę; lipiec 2010

plusy: niepowtarzalna oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER