Artykuły dekoracyjne, prezenty i upominki, dodatki do wystroju wnętrz, dekoracje stołu, wystrój wnętrz, d...
Sklep Przestrzen.com.pl

Kontakt

tel. 506 174 688
Warszawa

Popularne produkty

KUBKI PORCELANOWE I CERAMICZNE, MASKOTKI DLA DZIECI - PLUSZAKI FIRMY JELLYCAT, SERWETKI PAPIEROWE, PODKŁADKI - PODSTAWKI - MATY KORKOWE NA STÓŁ, FILIŻANKI PORCELANOWE DO KAWY I HERBATY

Popularne marki

Nuova r2s, Creative tops, Ppd, Jellycat, Parastone, Ashdene, La rochere, Clayre & eef, Pimpernel portmerion, , Catseye london, French home, Price's candles

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 33
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Przestrzen.com.pl > Opinie klientów

Sklep Przestrzen.com.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 24.07.2008r i posiada 33 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

ania rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 56108 z 18.06.2010

tak, spełnil moje oczekiwania w pełni , bardzo polecam :)

zakupy: serwetki; czerwiec 2010

plusy: duży wybór , fajny asortyment i super kontakt

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka S. rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 55379 z 04.06.2010

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Obsługa rewelacyjna, doskonały i niezwykle miły kontakt ze sprzedawcą. Towar doskonałej jakości. Polecam w 100% :-)))

zakupy: Taca, korkowe podkładki, obrazki; czerwiec 2010

plusy: doskonały kontakt ze sprzedającym

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 53571 z 07.05.2010

Bardzo fajny sklep. Łatwo znalazłem prezent.

zakupy: Filiżanki; maj 2010

plusy: piękne recz i niskie ceny

minusy: jakie wady? Nie ma !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 53559 z 07.05.2010

Bardzo fajny sklep. Łatwo znalazłem prezent.

zakupy: Filiżanki; maj 2010

plusy: piękne recz i niskie ceny

minusy: jakie wady? Nie ma !

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania Be. rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 52724 z 23.04.2010

Bogaty asortyment, świetny kontakt, elastyczna forma odbioru osobistego. Bardzo gorąco polecam i dziękuję za zakup! :-)

zakupy: Szklana deska do krojenia; kwiecień 2010

plusy: Ciekawe produkty

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tamara rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 51443 z 04.04.2010

Ogromny wybór i różnorodnośc towarów

zakupy: podkładki Pimpernel; marzec 2010

plusy: świetna obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Margo rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 45506 z 20.12.2009

Sklep posiada bardzo duży asortyment i przystępne ceny.

zakupy: taca pod laptop; grudzień 2009

plusy: Pełen profesjonalizm w kontaktach z klientem.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

alex rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 34307 z 14.05.2009

Dwa razy zamawiałam rzeczy w sklepie przestrzen.com.pl [przymierzam się do kolejnego]; za każdym razem spotkałam się z miłą i fachową obsługą. Zawsze udzielano mi rzetelnych informacji i na bieżąco informowano o stanie mojego zamówienia. Przesyłka była perfekcyjnie zapakowana i ekspresowo dostarczona - porcelana choć tak krucha, nie uległa najmniejszym uszkodzeniom czy też ubytkom [a wszyscy wiem, jak firmy kurierskie potrafią "obejść" się z paczką :(]. Towar jest rewelacyjny, porcelana jest śliczna wizualnie i bardzo przyjemna w dotyku. Gorąco polecam bogatą ofertę sklepu.

zakupy: FILIŻANKI DO ESPRESSO - Flowers B&W; maj 2009

plusy: dokładność, rzetelność, perfekcjonizm

minusy: brak!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zolwik1974 rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 33190 z 22.04.2009

Solidny i profesjonalny sprzedawca. Bardzo dobry przepływ informacji. Przesyłka solidnie zapakowana.

zakupy: Podkładki, pojemniki na przyprawy; kwiecień 2009

plusy: Świetny kontakt

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ala B. rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 28261 z 13.02.2009

Naczynia są tak piękne, że trudno obok nich przejść obojętnie :) Rewelacyjna jakość i estetyka, przystępne ceny. Kontakt ze sprzedawcą jest wspaniały - osoba kulturalna, miła i rzeczowa. Strona sklepu jest bardzo czytelna, nie ma żadnych kłopotów z realizacją zamówienia. Idę napatrzyć się na moje świeżo kupione naczynia :)))))))))) POLECAM ZDECYDOWANIE

zakupy: Półmisek z oliwkami, pojemniki z oliwkam; luty 2009

plusy: Doskonała jakość produktów, doskonały kontakt, dobreceny

minusy: Brak wad :)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

rafkarw rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 27857 z 08.02.2009

Oryginalne, dobrej jakości towary w bardzo atrakcyjnych cenach. Bardzo kulturalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Gorąco polecam.

zakupy: skrzyneczka na herbaty, zestaw do jajek; luty 2009

plusy: oryginalne i tanie przedmioty, doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojciech Pachman rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 24217 z 07.12.2008

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Doskonały kontakt ze sprzedającym. Fachowo, konkretnie i przede wszystkim z wysoką kulturą, co obecnie coraz trudniej spotkać. Towar bardzo dobrej jakości. Planuję powtórne zakupy w przyszłości. Bardzo polecam.

zakupy: Dwa komplety kubków; grudzień 2008

plusy: Wysoka kultura sprzedającego.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał rekomenduje Przestrzen.com.pl opinia nr 22600 z 08.11.2008

Kupowałem komplet filiżanek. Towar odebrałem osobiście. Bardzo miły kontakt oraz super jakości towar.

zakupy: Komplety filiżanek; październik 2008

plusy: Kontakt, ładna oprawa graficzna

minusy: Nie zauważyłem takowych :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER