Przyprawy, zioła oraz warzywa suszone.
Sklep Przyprawowo.pl

Kontakt

tel. 515 255 523
Żelazków

Popularne produkty

Delikatesy, Zdrowie i Uroda, Nieskategoryzowane

Popularne marki

Rekord - producent przypraw,

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 32
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Przyprawowo.pl > Opinie klientów

Sklep Przyprawowo.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  96% - kontakt i obsługa

  94% - terminowość realizacji zamówienia

  96% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 19.06.2008r i posiada 33 opinii klientów w tym 97% pozytywnych.

Wystaw opinię

Ewa rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 416710 z 25.07.2017

Super pachnące przyprawy. Natychmiastowa wysyłka. Jestem bardzo zadowolona.

zakupy: Przyprawa do gyrosa i kebabu 1kg; lipiec 2017

plusy: szybka wysyłka,super kontakt

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 391614 z 24.08.2016

Super przyprawy,duży wybór,niskie ceny ,szybka dostawa w paczkomacie i świetny kontakt.Juz zawsze będę kupowała przyprawy w przyprawowo.pl.Gorąco polecam.

zakupy: Czubryca zielona i czerwona, ziola prowansalskie, pomidor susz; sierpień 2016

plusy: ceny

minusy: wszystko OK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

arabrab rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 384110 z 28.05.2016

Sklep spełnia moje oczekiwania i 100% jest rzetelny.

zakupy: Przyprawa staropolska; maj 2016

plusy: Zgodność towaru z ofertą

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zosia rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 372074 z 05.02.2016

Znalazłam sklep w internecie. Na pytanie kraju pochodzenia kurkumy dostałam odpowiedź " Egipt", dostałam indyjską. Przesyłka przyszła podarta,ale zawartość zgodna z zamówieniem.

zakupy: Kurkuma, anyż, kumin rzymski, gałka muszkatołowa, rozmaryn, zioła; luty 2016

plusy: Duży wybór,dobre opakowania produktów

minusy: nierzetelna informacja o towarze

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Władysława rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 371846 z 03.02.2016

Szukałam danego produktu w internecie i trafiłam na sklep przyprawowo.pl, zainteresował mnie duży wybór produktów oraz przystępna cena. Transakcja przebiegła pomyślnie i towar otrzymałam szybko.

zakupy: liść damiana, kurkuma, zielony jęczmień; styczeń 2016

plusy: towar dobrej jakości,dobre opakowanie,szybka realizacja

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 371262 z 29.01.2016

Wspaniały Sprzedawca. Oferuje towar zgodny z opisem, solidnie opakowany i błyskawicznie wysłany ). Jest to wzór do naśladowania. Bardzo dziękuję za współpracę, towar jest ekstra. Gorąco polecam i pozdrawiam.

zakupy: Przyprawa cygańska, czarnuszka; styczeń 2016

plusy: szeroki asortyment,doskonałej jakości, solidność

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 370490 z 23.01.2016

Przeczytałem o sklepie w internecie. Spełnił wszystkie moje oczekiwania

zakupy: przyprawy zielone mielone; styczeń 2016

plusy: Duży wybór, dobra jakość, przystępne ceny

minusy: Nie spotkałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 362242 z 19.11.2015

Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie - TANIO, SZYBKO, BEZPROBLEMOWO

zakupy: czubryca czerwona i zielona, siemie lniane, różne przyprawy; listopad 2015

plusy: przystępne ceny,solidność, dobry towar

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

ws rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 361522 z 13.11.2015

Poszukiwałem sklepu z przyprawami. Natrafiłem na przyprawowo.pl i zainteresowały mnie konkurencyjne ceny. po dokonaniu pierwszego zakupu byłem bardzo zadowolony i na pewno nie raz jeszcze skorzystam z niego gdyż jakość towarów jest bardzo dobra

zakupy: przyprawy; listopad 2015

plusy: szybkość, jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

zbigniewsk rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 342989 z 20.05.2015

Znalazłem ten sklep w internecie i zachęciło mnie iż posiada szeroki asortyment towarów w dobrych cenach. I nie zawiodłem się . Towar bardzo dobrej jakości , szybka realizacja. Śmiało mogę polecić innym. Dziękuję za transakcję korzystną dla obu stron.

zakupy: przyprawy; maj 2015

plusy: duży asortyment no i korzystne ceny

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysiek rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 336041 z 21.03.2015

Sklep spełnia moje oczekiwania i 100% jest rzetelny.

zakupy: Przyprawy; marzec 2015

plusy: Rzetelność

minusy: Nie mam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jan rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 334061 z 05.03.2015

szybko, tanio i solidność.

zakupy: hibiskus, czubryca czrwonna, zielona; marzec 2015

plusy: szybkość,dobre opakowanie

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maria Drewnicka rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 329261 z 28.01.2015

Szybkie zakupy w jednym miejscu za niedłuże pieniądze. produktów starczy na dłuższy czas.Wszystko przysłane do domu pięknie opakowane i bardzo szybko Dziękuję. Drewnicka Maria Kalisz

zakupy: Dużo pysznych i przydatnych produktów; styczeń 2015

plusy: Uczciwość, wiarygoność,szybka realizacja zamówienia. War

minusy: Nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

christine rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 307309 z 22.08.2014

To były moje pierwsze zakupy w tym sklepie. Znalazłam go przypadkowo,ale jestem zadowolona z zakupów i polecam sklep "Przyprawowo.pl". Ciekawa oferta,szybka i sprawna obsługa.

zakupy: błonnik witalny, przyprawy ziołowe i in.; sierpień 2014

plusy: rzetelność,sprawność,uczciwość

minusy: na razie nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Linka55 rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 303825 z 01.08.2014

Miło, rzetelnie i błyskawicznie. POLECAM

zakupy: Czystek, zielony jęczmień proszek; sierpień 2014

plusy: Rzetelność i szybkość realizacji

minusy: bez wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Alicja rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 292029 z 18.05.2014

produkty mają niezwykle atrakcyjne ceny, realizacja zamówienia była natychmiastowa, towar zgodny z oczekiwaniami

zakupy: zioła, przyprawy; maj 2014

plusy: atrakcyjne ceny

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

en rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 289849 z 05.05.2014

Produkt zgodny z opisem, szybka dostawa, świetny towar.

zakupy: czubryca czerwona, lubczyk, zioła Małgos; maj 2014

plusy: szeroka gama produkrów, bez konserwantów i ulepszaczy

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 288837 z 26.04.2014

był to mój pierwszy zakup; jestem usatysfakcjonowany!

zakupy: ziółka; kwiecień 2014

plusy: solidność

minusy: nie mam zastrzezen

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tadzik rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 246361 z 23.09.2013

szybko,sprawnie i solidnie. Polecam

zakupy: Pieprz czerwony; wrzesień 2013

plusy: sprawnie i solidnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jan rekomenduje Przyprawowo.pl opinia nr 233065 z 25.07.2013

towar dobrej jakości,solidnie zapakowany,szybka dostawa,przy małych ilościach zamówienia troszkę duże koszty dostawy. polecam przyprawkowo

zakupy: cynamon, imbir, anyż; lipiec 2013

plusy: rzetelnośc

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER