Ksiązki i artykuły użytkowe i dekoracyjne o tematyce przyrodniczej oraz multimedia i przewodniki turystyc...
Sklep Przyrodnicze.pl

Kontakt

tel.
Kępno

Popularne produkty

Książki, Pomoce edukacyjne, Dekoracje, dom, biuro, Periodyki, serie, Pluszaki, Optyka, Odzież, kostiumy, Mapy, przewodniki, Zabawki, Sprzęt terenowy-Turystyka

Popularne marki

, Kera, Multico, The mountain, Pwn, Iop pan, Ib pan, Afw mazury, Olesiejuk, Grupa zbiorcza, Isez pan, Visualsystem, Miiz, Sbm, Klub przyrodników, Giantmicrobes

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 10
  • opinie neutralne: 1
  • opinie negatywne: 1
Podsumowanie

Przyrodnicze.pl > Opinie klientów

Sklep Przyrodnicze.pl świadczy dobrą jakość obsługi

  80% - kontakt i obsługa

  80% - terminowość realizacji zamówienia

  80% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.02.2007r i posiada 12 opinii klientów w tym 84% pozytywnych.

Wystaw opinię

Agnes rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 406970 z 03.03.2017

Kubeczki piękne dla miłośników przyrody. Jeden kubeczek był uszkodzony ale przysłano mi niezwłocznie nowy. polecam sklep

zakupy: kubki; marzec 2017

plusy: szybkość, ciekawy towar

minusy: nie wiem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kluczyn 7 nie ma zdania o Przyrodnicze.pl opinia nr 252141 z 16.10.2013

Nie dam minusa bo z pewnością na to nie zasługują. Czas oczekiwania na przesyłkę - długo, z tym, że faktycznie to zaznaczyli. Kontakt przyzwoity. Prezentowany towar na stronie sporo odbiega od rzeczywistości. Nie wiem jakiej jest jakości bo to pokaże dopiero praktyka a piszę właściwie na gorąco. Pretensja głównie o to, że towar na zdjęciu nie jest taki sam a tylko podobny. Ja wiem,że zdjęcia mogą mylić ale uczciwy sprzedawca towar zaprezentuje w jak najbardziej wiernym odwzorowaniu rzeczywistości a w tym wypadku mam co do tego zastrzeżenia. To nie były zakupy może za tysiące tylko 170 PLN ale to tylko koszulka, t-shirt i ochraniacze na uszy więc tanio nie było. Mam bardzo mieszane uczucia i pocieszam się tylko, że zakupione rzeczy wytrzymają próbę czasu. Dodam, że z metkami to lipa. Są tylko wszyte z boku na dole. Tak więc opis jest nieprawdziwy.

zakupy: koszulka apg, t-shirt apg; październik 2013

plusy: mieli to czego szukałem

minusy: nie do końca zgodość z opisem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

TMK nie poleca Przyrodnicze.pl opinia nr 227221 z 25.06.2013

wybrałem ten sklep ze względu na niską cenę a okazał się porażką

zakupy: Nóż Meteor Camp; maj 2013

plusy: brak

minusy: towaru nie otrzymałem brak kontaktu

Odpowiedź sklepu 26.06.2013

Przepraszamy, zamówienie było b.długo kompletowane. Po otrzymaniu informacji o rezygnacji zwrócono wpłatę. Brak kontaktu wynikał ze zdarzeń losowych (śmierć bliskiej osoby, co w firmie rodzinnej zakłóca chwilowo jej działanie, informacja o problemach z kontaktem była zamieszczona w widocznych miejscach i wyróżniona na czerwono na wszystkich podstronach sklepu). Przez te dni działa także autoresponder mailowy informujący o trudnościach z kontaktem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Luzarowski rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 27097 z 26.01.2009

Bardzo dobry kontakt ,bardzo dobre podejście do klienta. Gorąco polecam tego sprzedawcę !!!

zakupy: film dvd; styczeń 2009

plusy: Dbałość o klienta

minusy: nie stwierdziłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magdalena rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 24018 z 03.12.2008

Transakcja szybka. towar zgodny z opisem. Polecam

zakupy: karmnik dla ptakow; grudzień 2008

plusy: b. duzy wybor artykulow w interesujacej mnie kategorii

minusy: nie stwierdzilam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

bako78 rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 14984 z 21.04.2008

miła obsługa i kontakt przesyłka szybko doszła polecam

zakupy: książki przyrodnicze; kwiecień 2008

plusy: doskonała obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kempos rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 14140 z 16.03.2008

Miły kontakt, fachowe doradztwo, pełen profesjonalizm. Polecam ten sklep.

zakupy: książki; grudzień 2007

plusy: Profesjonalne, orginalne towary

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Dawid N rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 7183 z 20.07.2007

transakcja przebiegła sprawnie

zakupy: książki, periodyki; maj 2007

plusy: dobry kontakt, szybka obsługa

minusy: nie zauważyłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

k.a. rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 6539 z 20.06.2007

szybki i mily kontakt, blyskawiczna wysylka. Serdecznie polecam!

zakupy: figurki sowy; maj 2007

plusy: wszystko ok ;-)

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 5372 z 01.05.2007

polecam w 100%

zakupy: lornetka+książk; kwiecień 2007

plusy: terminowość, oferta, specjalizacja, latwość zamawiania, ...

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piotr rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 4812 z 30.03.2007

wszystko ok. polecam

zakupy: przewodniki przyrodnicze; marzec 2007

plusy: dobór oferty

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

gaba rekomenduje Przyrodnicze.pl opinia nr 4734 z 27.03.2007

sklep doskonały polecam!!!!1

zakupy: książki; luty

plusy: bardzo dobra obsługa klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER