Filmy na DVD.
Sklep Punkt44.pl

Kontakt

tel. 34 366 00 66
Częstochowa

Popularne produkty

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 11
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 6
Podsumowanie

Punkt44.pl > Opinie klientów

Sklep Punkt44.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 28.09.2005r i posiada 17 opinii klientów w tym 65% pozytywnych.

Wystaw opinię

Jakub Miziński nie poleca Punkt44.pl opinia nr 65528 z 24.11.2010

Zdecydowanie najgorsze przeżycie ze sklepami internetowymi. Termin premiery zamówionego filmu przesuwali DWA RAZY, zamówiłem film na miesiąc przed premierą, wysłałem pieniądze w dniu zamówienia - ja się wywiązałem z umowy. Natomiast oni - skandal! Nie dość, że nie byli w stanie wywiązać się z umowy, mimo że jako zamawiający z takim wyprzedzeniem powinienem być pod jakimś względem uprzywilejowany (bo podobno mieli tylko "niewielką ilość" tych filmów), to jeszcze jak psu wciskają mi na pocieszenie bon na rabat 10zł przy następnych zakupach. Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie, i wam szczerze go odradzam! Srodze się zawiodłem!

zakupy: film ", jak wytresować smoka", na blu-ray; październik 2010

plusy: brak

minusy: OLEWA KLIENTÓW! ODRADZAM ZAKUPY!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka nie poleca Punkt44.pl opinia nr 55900 z 15.06.2010

Kilka dni po wszelkich terminach dostawy (sama upomniałam się o odpowiedź) dowiedziałam się, że punkt44 zakładał opóźnienie (14 dni po przyjęciu zamowienia p. Maria napisała: planowo dziś mieliśmy otrzymać towar od naszego dostawcy zamowiony przez panią i może on jest w drodze)- nie informując mnie o tym. Dowiedziałam się też, że teraz mogę iść gdzie indziej lub czekać kolejne 10 dni (już minęło 15 dni od złożenia zamowienia).Czytałam podobne opinie, ale miałam nadzieję, że mnie potraktują lepiej... Polecam stosować się do rady pracownicy p-ktu44 i kupować w innych sklepach!!!Tutaj możecie panstwo napotkać filozoficzne: nic nigdy nie jest pewne...

zakupy: gra PS3; czerwiec 2010

plusy: Mozna dodzwonić się

minusy: zupelnie nie zwracają uwagi na oczekiwania klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RIP rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 50988 z 26.03.2010

Szybka dostawa towaru. Dobry kontakt i próby wyjaśniania niezawinionych opóźnień w dostawie towaru.

zakupy: płyty Blu-Ray; marzec 2010

plusy: dobry kontakt, szybka przesyłka towarów

minusy: niekiedy małe opóźnienia w dostawie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

RAdek nie poleca Punkt44.pl opinia nr 44600 z 06.12.2009

ODRADZAM, Sklep wystawia towar, którego nie ma. Zamówiłem w sklepie punkt44 film pt."Gorączka". Punkt44 otrzymał pieniądze i podał 5-cio dniowy czas realizacji. Po 20 dniach bez filmu interweniowałem - dostałem odpowiedź,że nie są w stanie zrealizować zamówienia, z powodu braku pozycji u dystrybutora.

zakupy: film DVD; listopad 2009

plusy: brak

minusy: wystawianie towaru, którego się nie posiada

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

mariusz55 rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 40745 z 23.09.2009

Najlepsza obsługa z jaka sie do tej pory spotkalem. Rzetelna, znajaca sie na oferowanym towarze a przede wszystkim rzetelna. Zakupiony towar byl u mnie w ciagu 1dnia od daty wplaty - na pewno tu jeszcze wroce. POLECAM KAZDEMU!

zakupy: Dr. House sezon 3; wrzesień 2009

plusy: Rzetelna obsługa, terminowość, szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tomek_00 nie poleca Punkt44.pl opinia nr 40731 z 22.09.2009

NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM Było tak: 0. Sklep wystawił na allegro kilkaset płyt na aukcji. 1. Znalazłem interesującą mnie płytę w sklepie możliwie najbliżej mnie położonym na mapie. 2. Sprawdziłem telefonicznie czy jest w magazynie, była, więc zalicytowałem. 3. Wykonanie przelewy zleciłem jeszcze tego samego dnia. 4. W umówionym terminie, w czasie rozmowy telefonicznej, pojawiłem się w sklepie i co, płyty NIE BYŁO !!!!!. 5. Pracownicy sklepu nawet nie raczyli mnie przeprosić za błąd na stronie oferty w allegro - sprawdzili przy mnie. 6. Wystawiłem komentarz neutralny, gdyż uznałem, iż skoro dostałem niewielką zniżkę i kupiłem jeszcze dodatkową płytę dla dziecka ze zniżką, to kompletny negatyw się nie należy, ale jednocześnie inni kupujący powinni mieć świadomość dlaczego ich przesyłka się spóźniała - nie każdy przyjechał do sklepu. 7. Pracownik sklepu w rozmowie telefonicznej próbuje mnie naciągnąć na dodatkowy zakup, oferując zniżkę, w zamian ja mam unieważnić komentarz, w innym razie zastraszano mnie wystawieniem negatywa. 8. Negatywa dostałem. Obsługa sklepu traktuje klienta niepoważnie, ilość wycofanych komentarzy neutralnych świadczy o manipulacji jakich się dopuszczają. NIE POLECAM, NIE POLECAM, NIE POLECAM.

zakupy: aukcja allegro nr 682236083, zakup płyty MJ King Of Pop 2CD; sierpień 2009

plusy: reklama

minusy: brak szczerości w obsłudze klienta

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara Froncek rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 34458 z 16.05.2009

Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu,przesyłke rzeczywiscie otrzymałam po 24 h i na pewno bede stałym klientem...pozdrawiam

zakupy: ranczo sezon 3; maj 2009

plusy: Rzetelnosć,szybkosc obsługi i informacja na bieząco

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Madzia rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 32575 z 09.04.2009

Zakupy w pełni udane. Szybka realizacja i niewysoka cena to duże plusy. Największym plusem wydaje mi się darmowa wysyłka, bo płace faktycznie wyłącznie za sam towar a płyty dostaje dosłownie pod same drzwi. Polecam

zakupy: ćwiczenia; kwiecień 2009

plusy: brak kosztów transportu, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Gosia rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 31792 z 27.03.2009

Zakupy w pełni udane, szybka realizacja i miła obsługa polecam.

zakupy: Ćwiczenia areobowe na DVD; marzec 2009

plusy: obsługa, szybka realizacja

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

sinner rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 31217 z 19.03.2009

Od początku do końca zakupy przebiegały bardzo przyjemnie. Przyjazna i ładna strona sklepu, szybka realizacja, niska cena oraz darmowa wysyła i promocje to chyba największe zalety sklepu. Polecam.

zakupy: Filmy Blu-Ray; marzec 2009

plusy: cena, promocje, ilosc towarow, czas realizacji, strona

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

goska332 rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 29973 z 02.03.2009

Polecam!!! Jeden z lepszych sklepów internetowych z jakimi sie spotkałam. Przede wszystkim nie stosują ściemy, jak jest problem mówią to otwarcie, a to jest najważniejsze, lepsza najgorsza prawda niż najlepsze kłamstwo.

zakupy: Film DVD; marzec 2009

plusy: Bardzo szeroki asortyment, dobry kontakt, szybko.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Radek rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 29659 z 26.02.2009

Realizacja błyskawiczna dziś zamówione jutro dostarczone. Polecam. Film też :)

zakupy: Batman: The Dark Knight, Batman: Bengins; luty 2009

plusy: szybkość realizacji

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

wielki_ptak nie poleca Punkt44.pl opinia nr 25119 z 19.12.2008

na swoje zamówienie czekałem dwa tygodnie - w momencie zamawiania płyta była pożądaną nowością ale po czasie oczekiwania stała się wątpliwą okazją - dla osób lubiących oczekiwanie(..)

zakupy: Zamówienie 62786; grudzień 2008

plusy: dobre ceny

minusy: długi czas oczekiwania na zakupiony towar...

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Klient nie poleca Punkt44.pl opinia nr 24535 z 11.12.2008

Po 4 dniach od zlozenia zamowienia, zadzwonilem i Pani powiedziala mi , ze nie zrealizuja zamowienia, bo nie maja produktu. Po co dawac mozliwosc zamowienia towaru skoro nie ma go na stanie. Odradzam.

zakupy: film dvd; grudzień 2008

plusy: maja wszystko i nic

minusy: brak produktow dodanych do koszyka

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rafał Kozera rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 16789 z 21.06.2008

Zakupiłem kilka filmów: LOTR 2 towers ed.kolekcjonerska, Gladiator, Tylko mnie kochaj i Breaveheart. Z uwagi na nidosępność praktycznie nigdzie edycji kolekcjonerskich LOTR spodziewałem się, że będę musiał poczekać na zamówienie dłużej. Jednak wybrałem formę zapłaty: przelew na konto i miałem zamiar cierpliwie czekać. Ku mojemy zakoczeniu po 2 dniach roboczych miałem zamówione filmy u siebie ! :-)

zakupy: 4 filmy dvd; czerwiec 2008

plusy: Terminowość i oferta

minusy: nie zarejestrowałem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ela Koniecpolska rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 685 z 18.01.2006

Jestem bardzo zadowolona. Szybka wysyłka i ciągła informacja o etapie realizacji. Do tego łatwy kontakt.

zakupy: Rejs, Miś, Seksmisja, Kingsajz; 22.12.2005

plusy: Wspaniała obsługa klienta (telefoniczna, mailowa i GG), ...

minusy: Nie było żadnych potknięć.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

serdecznosci rekomenduje Punkt44.pl opinia nr 180 z 22.11.2005

Bez komentarza.

zakupy: Kolekcja Jamesa Bonda; 19.11.2005

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Nie mam zdania.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2018 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER