Galanteria skórzana i skóropodobna: teczki, torby, nesesery, kufry, aktówki, saszetki, portfele, etui itp...
Sklep Qstyle

Kontakt

tel. +48 509 701 652
Elbląg

Popularne produkty

TECZKI I AKTÓWKI, AKCESORIA, PORTFELE, KUFRY I DYPLOMATKI, TOREBKI, BOUTIQUE, ZESTAWY

Popularne marki

Elbląski przemysł skórzany, Produkcja polska, Import francja, Stefania, Fp parasol, Foxy-line, Import italia, Decent, Swarovski, , Airtex

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 8
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Qstyle > Opinie klientów

Sklep Qstyle - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 31.08.2006r i posiada 8 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Alusia-r rekomenduje Qstyle opinia nr 67242 z 15.12.2010

Super sprzedawca! Szybka i bezproblemowa dostawa. Produkt w 100% zgodny z opisem i ze zdjęciami. Gorąco polecam!

zakupy: kuferek lekarski; grudzień 2010

plusy: doskonała informacja, monitorowanie etapów przesyłki

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wiesiek rekomenduje Qstyle opinia nr 54629 z 24.05.2010

Przystępne ceny, błyskawiczna wysyłka, a co najważniejsze - teczka w 100% zgodna z opisem i zdjęciami

zakupy: teczka na laptopa; maj 2010

plusy: przejrzystość oferty, dobry kontakt i szybka wysyłka

minusy: brak w ofercie pasków

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magda rekomenduje Qstyle opinia nr 5995 z 25.05.2007

bardzo sympatyczna współpraca, obsługa jest stale w kontakcie, dzięki czemu wiadomo na jakim etapie jest realizacja zamówienia, wszystko czytelne i rzetelne, towar jest bardzo przyzwoity i w przystępnej cenie.

zakupy: etui na okulary i długopisy; 21.05.2007

plusy: rzetelnoś

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mariusz rekomenduje Qstyle opinia nr 5818 z 19.05.2007

Polecam zakupy w sklepie Kasia fq. Towar bardzo dobrej jakości i szybka przesyłaka.

zakupy: teczka skórzana; 12/05/2007

plusy: Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, towar na wysokim p...

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomek rekomenduje Qstyle opinia nr 5802 z 18.05.2007

Same plusy - wszystko tak jak być powinno. Z pewnością jeszcze coś zakupię i polacam innym :)

zakupy: torba; 15.05.2007

plusy: indywidualny i bezproblemowy kontakt, szybki zakup

minusy: nie zauważam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Qstyle opinia nr 5795 z 18.05.2007

Gorąco polecam! Profesjonalna obsługa i błyskawiczna przesyłka! Towar b. dobrej jakości. Pozdrawiam

zakupy: neseser; 04.2007

plusy: profesjonalna obsługa, wysoka jakość towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kasia rekomenduje Qstyle opinia nr 5758 z 16.05.2007

super sklepik z ciekawymi rzeczami po rozsądnej cenie!!!

zakupy: portfel; 2006

plusy: dobry towar, bezpieczna transkacja

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tubicasta rekomenduje Qstyle opinia nr 5730 z 16.05.2007

W pełni profesjonalna obsługa, błyskawiczny i przemiły kontakt oraz ekskluzywny towar z najwyższej półki!

zakupy: teczka skórzana, biwuar; luty 2007

plusy: profesjonalność, ekskluzywność

minusy: nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER