Półprodukty do samodzielnego tworzenia biżuterii.
Sklep Qulki.pl

Kontakt

tel. 608 380 045
Ościsłowo

Popularne produkty

Koraliki drewniane, Sznurki woskowane, Koraliki szklane, Półprodukty, Linki jubilerskie, Kamienie, Rzemienie, Biżuteria, Narzędzia, Koraliki ceramiczne, Koraliki szydełkowe

Popularne marki

, Jablonex, Chiny, Indie, Rayher, Yato, Diversio

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 23
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Qulki.pl > Opinie klientów

Sklep Qulki.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 18.03.2007r i posiada 23 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Kowalska rekomenduje Qulki.pl opinia nr 29211 z 22.02.2009

Rzemienie i sznurki doskonałej jakości i szybka bezproblemowa dostawa - bardzo polecam sprzedawcę.

zakupy: rzemienie i szurki; luty 2009

plusy: wszystko

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

M.Hajdukiewicz rekomenduje Qulki.pl opinia nr 28683 z 17.02.2009

Bardzo solidny Sprzedawca. Godny zaufania. Wszystko profesjonalnie załatwione. Bardzo polecam !!!

zakupy: Narzędzia i przedmioty jubilerskie; luty 2009

plusy: solidność

minusy: bez

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elżbieta rekomenduje Qulki.pl opinia nr 25979 z 07.01.2009

Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. Tylko w tym sklepie znalazłam koraliki ze szkła weneckiego w kształcie i kolorze przeze mnie poszukiwanym.

zakupy: akcesoria posrebrzane, koraliki, narzędz; styczeń 2009

plusy: bardzo szybka realizacja

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Joanna rekomenduje Qulki.pl opinia nr 23211 z 20.11.2008

Przesyłka zgodna z zamówieniem, dobrze zapakowana i przesłana w terminie. Polecam

zakupy: drut jubilerski i linka, koraliki; listopad 2008

plusy: szybko, sprawnie i dokładnie

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

magbar91 rekomenduje Qulki.pl opinia nr 20950 z 03.10.2008

Zakupy bardzo udane, w rzeczywistości koraliki wyglądają jeszcze lepiej niż na zdjęciu, dokładne barwienie, równa i precyzyjna wielkość otworów. Bardzo polecam

zakupy: koraliki drewniane różne kolory, rozmiar; wrzesień 2008

plusy: szybkość reakcji, fachowa i oddająca rzeczywisty wygląd

minusy: wg mnie Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Renata Pf. rekomenduje Qulki.pl opinia nr 15253 z 01.05.2008

Bardzo miły kontakt.Szybka, zgodna z opisem i dobrze zabezpieczona przesyłka.Pełen profesjonalizm.Szczerze polecam!

zakupy: rzemyki, akcesoria jubilerskie; kwiecień 2008

plusy: miły kontakt, zgodność towaru z opisem, szybka przesyłka

minusy: nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Barbara rekomenduje Qulki.pl opinia nr 15226 z 30.04.2008

Towar zamówiony w niedzielę otrzymałam w ciągu 48 godzin. Towar taki, jak na zdjęciach. Przesyłka bezproblemowa, szybka, polecam sklep!

zakupy: linka, zapięcia, korale; kwiecień 2008

plusy: szybka obsługa, brak pomyłek, towar zgodny ze zdjęciami

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ola rekomenduje Qulki.pl opinia nr 14924 z 18.04.2008

Towar dobrze zapakowany, bieżąca informacja o stanie realizacji, produkty dobrej jakości :) POLECAM!

zakupy: zestaw narzędzi, bigle, koraliki; kwiecień 2008

plusy: możliwość zakupu niewielkich ilości, szybka obsługa

minusy: ..........nie mam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Qulki.pl opinia nr 14690 z 09.04.2008

Zamówienie przyszło w obiecanym terminie. Wszystko dobrze zapakowane. Dziękuję obsłudze i polecam innym korzystanie z usług sklepu.

zakupy: drut posrebrzany, elementy do biżuterii, ; kwiecień 2008

plusy: szybka obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Qulki.pl opinia nr 14177 z 18.03.2008

Kupowałem pierwszy raz. Nie było żadnych problemów. Przesyłka dotarła na czas, towar jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam.

zakupy: koraliki, linki jubilerskie, ; marzec 2008

plusy: przejrzystość oferty i jej bogactwo

minusy: nie doszukalem się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

macmid rekomenduje Qulki.pl opinia nr 13451 z 20.02.2008

Bardzo dobry kontakt, szybka przesyłka, super jakość koralików. Wszysto OK.

zakupy: Koraliki i inne akcesoria; luty 2008

plusy: Terminowość realizacji, zgodność towaru z ofertą itp.

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

effka7 rekomenduje Qulki.pl opinia nr 12042 z 04.01.2008

Serdecznie polecam wszystkim wahającym się ten sklep! Bardzo dobre koraliki, tudzież inne akcesoria do wyrobu biżuterii oraz pełny profesjonalizm realizowanych transakcji. Kupuję dużo, w wielu sklepach internetowych, tego typu produktów i z pełnym przekonaniem wystawiam najwyższą ocenę!

zakupy: głównie koraliki; styczeń 2008

plusy: b.dobre opisy i zdjęcia (zgodne z faktami), szybka wysył

minusy: nie stwierdziłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Agnieszka B rekomenduje Qulki.pl opinia nr 11842 z 25.12.2007

miła i szybka obsługa polecam gorąco pozdrawiam Agnieszka B z Jeleniej Góry.

zakupy: narzędzia; wrzesień 2007

plusy: szybka dostawa miła obsługa i uczciwa

minusy: niemam zastżerzeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Zula rekomenduje Qulki.pl opinia nr 11829 z 25.12.2007

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie, produkty są takie jak przedstawiane na zdjęciach. Dobra jakoś koralików .

zakupy: Koraliki drewniane, szklane, półfabrykaty; grudzień 2007

plusy: Dobra jakoś zakupionych produktów ,szybka wysyła i dokła...

minusy: Nie mam zastrzeżeń do tego sklepu.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wanda Kowalska rekomenduje Qulki.pl opinia nr 11800 z 23.12.2007

Super , szybko i profesjonalnie .

zakupy: akcesoria do biżuterii koralikowej; wrzesień 2007

plusy: szybkość i profesjonalizm

minusy: nic :-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Witek rekomenduje Qulki.pl opinia nr 11791 z 23.12.2007

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Tak pod wzgledem pomocy przy doborze towaru jak i przy wysylce. Naprawde fachowa i szybka obsluga.

zakupy: Koraliki drewniane, koraliki szklane, sz; grudzień 2007

plusy: Pmoc online, jakosc produktow, szybkosc realizacji

minusy: Jak dla mnie brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Grzegorz rekomenduje Qulki.pl opinia nr 11790 z 23.12.2007

Wspaniały kontakt, odpowiedź na wszystkie "głupie" pytania, dostępność obsługi online informacja o wszystkich etapach transakcji na bieżąco, błyskawiczna przesyłka

zakupy: Rzemienie i sznurki; grudzień 2007

plusy: Jakość produktów, kontakt, szybkość realizacji, faktura

minusy: Żadnych

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Andrzej Winiarcz rekomenduje Qulki.pl opinia nr 10941 z 10.12.2007

Bardzo przyjemne zakupy, przyjazny i sympatyczny kontakt. Od początku do końca żadnych problemów.

zakupy: drewniane kulki 14 mm już drugi raz; grudzień 2007

plusy: Jak wyżej: doskonały kontakt, obsługa, terminowość i zgo

minusy: Według mnie brak wad, za mało takich sklepów

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tasia rekomenduje Qulki.pl opinia nr 8870 z 01.10.2007

Zamówienie: koraliki drewniane, sznurki woskowane, crochet - koraliki szydełkowe Dostawa: za pobraniem Błyskawiczna dostawa, ogromna pomoc online przy wyborze koralików.

zakupy: koraliki i sznueki woskowane; październik 2007

plusy: Pomoc online, zakupy za pobraniem, rachunek

minusy: Bez zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Justyha rekomenduje Qulki.pl opinia nr 7097 z 15.07.2007

Jestem zadowolona z zakupów

zakupy: koraliki i; lipiec 2007

plusy: szybkość i dokładność dostawy

minusy: Brakuje wg mnie rachunku z zakupionymi towarami

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER