Przyprawy i zioła oraz kawy i herbaty.
Sklep RajSmakosza.pl

Kontakt

tel. 48 380 40 35
Radom

Popularne produkty

XXL dla gastronomii, Przyprawy, Kawa, Różne, Zdrowa żywność

Popularne marki

Przyprawy stasia, Przyprawy stasia xxl, Prymat catering (gastroline), Kotanyi, Kamis gastronomia, Lavazza, Tchibo, Knorr, Woseba, Melitta, Kotanyi gourmet, Dallmayr

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 16
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

RajSmakosza.pl > Opinie klientów

Sklep RajSmakosza.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 10.06.2008r i posiada 16 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Marek rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 366578 z 18.12.2015

Bardzo sprawnie załatwione zamówienie. Bardzo szybko doszła przesyłka. Wszystko w najlepszym porządeczku. Bez problemowo.. POLECAM !!!

zakupy: Młynki Kotanyi; grudzień 2015

plusy: Szybkość realizacji

minusy: Żadne

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

tadeusz rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 357637 z 08.10.2015

Wybralem ten sklep poniewaz w tym sklepie znalazlem wszystkie potrzebne mi produkty.Ciesze sie ze sklep ten okazal sie SUPER SKLEPEM . Przemila obsluga,pomyslna i szybka realizacja ,rzetelna informacja i dobry kontakt.

zakupy: marynata staropolska, ziele angielskie, la; październik 2015

plusy: solidnyi uprzejmy dla klijenta sklep

minusy: negatywnych cech nie znalazlem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dorota rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 293133 z 25.05.2014

Sklep który oferował gatunek herbaty którego poszukiwałam.

zakupy: herbata, przyprawy; maj 2014

plusy: sprawna, szybka dostawa

minusy: nie dostrzegam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Sonia_Bela rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 281029 z 05.03.2014

Sklep ma bardzo szeroki wybór asortymentu,do tego bardzo dobrej marki.Pełny profesjonalizm.Dobra komunikacja z klientem,a do tego szybka dostawa.Jak najbardziej sklep spełnia moje oczekiwania.

zakupy: Teraz kupilam syropy do kawy, przyprawy; marzec 2014

plusy: pełny profesjonalizm,szeroki wybór towarów,szybka dostaw

minusy: dla mnie nie ma

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

irek rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 203310 z 03.03.2013

Dobre ceny i kompetentna obsługa.

zakupy: kawa ziarnista; marzec 2013

plusy: wszystko bardzo dobrze

minusy: brak wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Storczyk_86 rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 197745 z 06.02.2013

Wybrałam RajSmakosza.pl, ponieważ miał w ofercie produkty, których nie mogłam znaleźć w innych sklepach.

zakupy: przyprawy w słoiczkach; luty 2013

plusy: strona internetowa, szybka przesyłka, miła obsługa

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

debora rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 160573 z 18.09.2012

Wybrałam ten sklep przypadkowo i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru!Bede czesto kupowac w tym sklepie!Polecam!Bardzo szybka obsługa!

zakupy: cukry waniliowe; wrzesień 2012

plusy: Bardzo szybka obsługa.

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krisi rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 146901 z 31.07.2012

dobra nawigacja na stronie, szeroka oferta, sprawna i szybka obsługa.

zakupy: Przyprawy kuchenne; lipiec 2012

plusy: Przejrzysta oferta, bogata i łatwa nawigacja

minusy: trochę zawężona liczba dostawców

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

firmaib rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 89378 z 29.11.2011

Raj Smakosza byl jedynym sklepem, który miał poszukiwany przeze mnie produkt w odpowiadającej mi gramaturze

zakupy: Pomidory suszone z czosnkiem i bazylią; październik 2011

plusy: idealny przebieg transakcji, dobre zaopatrzenie

minusy: wszystko mi się podobało

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 68902 z 07.01.2011

Strona sklepu ma przejrzyste menu zdecydowanie nadające się dla programów udźwiękawiających komputer dla osób niedowidzących. Towar dobrze opisany i dostępny. Szybko zostałem obsłużony. Moja ocena sklepu celująca i polecam wszystkim smakoszom.

zakupy: przyprawy, herbatka; styczeń 2011

plusy: jakość towaru i termonowość

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Drombo rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 66637 z 08.12.2010

wybrałam ten sklep, ponieważ tylko on posiada duży wybór kaw ziarnistych - w tym moje ulubione. Zamówienie zostało potewiedzone mail i szybko zrelaizowane. Przesyłka znakomicie zabezpieczona do transportu - pierwszy raz spotkałam sie z tak porządnie zapakowanymi produktami, otrzymałam je w nienadannym stanie - rewelacja. Polecam.

zakupy: kawy ziarniste i rozpuszczalne; grudzień 2010

plusy: duży wybór markowych produktów

minusy: nie dostrzegam żadnych wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

margaretka rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 55167 z 01.06.2010

Polecam bo: duży wybór towarów, szybka dostawa, doskonały kontakt z klientem.

zakupy: soki do drinków; czerwiec 2010

plusy: rzetelność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Ania rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 47195 z 21.01.2010

Super sklep, przesyłka błyskawiczna.

zakupy: syrop; styczeń 2010

plusy: dobre produkty, szybka wysyłka

minusy: brakl

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

baca30 rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 46768 z 14.01.2010

Duży wybór przypraw

zakupy: przyprawy i sosy kuchni azjatyckiej; styczeń 2010

plusy: duży asortyment przypraw i sosów

minusy: nie znalazłem na razie wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

danuta52 rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 30715 z 12.03.2009

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w sklepie RajSmakosza. Mieszkam w małym miasteczku i niektóre artykuły są niedostepne w sklepach.Bardzo miły kontakt telefoniczny , możliwość korekty zamówienia.

zakupy: kasztany w czekoladzie, przyprawy, ; marzec 2009

plusy: bardzo duży asortyment

minusy: nie mam zastrzeżeń

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

jedrek rekomenduje RajSmakosza.pl opinia nr 27177 z 28.01.2009

Załatwione sprawnie, towar dobrej jakości

zakupy: przyprawy; styczeń 2009

plusy: szybkość

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER