Obrazy olejne oraz kopie olejne wielkich malarzy w przystępnych cenach.
Sklep Ramarama.pl

Kontakt

tel. +48 22 20 111 55
Warszawa

Popularne produkty

MOTYW PRZEWODNI, WIELCY MALARZE, OBRAZY WG ROZMIARU, STYL MALARSKI, OBRAZY DO WNĘTRZA, TAPETY I DRUKI ŚCIENNE, DRZEWA NA ŚCIANĘ, MENAŻERIA, DODATKI I AKCESORIA

Popularne marki

Ramarama.pl, Inke, Nielsen

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 13
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Ramarama.pl > Opinie klientów

Sklep Ramarama.pl - monitorowana jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 17.11.2009r i posiada 13 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

BJJ rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 329229 z 27.01.2015

Poszukiwałam w sieci obrazu, natrafiłam na sklep Ramarama. Obejrzałam ofertę, która jest imponująca. Przeczytałam opinie. Kupiłam mój wymarzony obraz. Już go mam ! Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Ramarama. Ceny są przystępne. Już poleciłam ten sklep koleżance. Chętnie skorzystam w przyszłości.

zakupy: Medycyna - Gustav Klimt; styczeń 2015

plusy: Poziom XXI wieku

minusy: brak uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 154357 z 28.08.2012

Szukałem konkretnego produktu iw wyszukiwarce znalazłem RAMARAMA, w kontakcie telefonicznym otrzymalm kompletnę dodatkową informację, a nastepnie mailowo fotografię oferowanego produktu. Sprzedawca uzgodnił ze mną dogodny dla mnie termin dostawy. Produkt otrzymany wpełni zadowolił mije oczekiwania. Polecam.

zakupy: recznie malowana kopia obrazu; sierpień 2012

plusy: kompetencja sprzedawcy, dostosowanie sie do klienta

minusy: nie zglaszam uwag

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Elzbieta rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 89086 z 26.11.2011

Szukałam sklepu internetowego, który oferowałby obraz do mojego salonu z odpowiednim motywem przyrodniczym. W sklepie ramarama.pl była najbardziej bogata oferta w przystępnych cenach. Ogromny wybór pięknych obrazów w różnych stylach dla odbiorcy w każdym wieku.

zakupy: Łąka w makach IV; listopad 2011

plusy: Duży wybór, b. dobra jakość, szybka dostawa

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

marta rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 84872 z 23.09.2011

Znalazłam, mało jak na Klimta popularny, obraz olejny i myślę że i cena była atrakcyjna. Obraz wykonany z dużą dbałością o szczegóły, niestety jeszcze nie jest oprawiony więc nie mam końcowego efektu, ale zapowiada się bardzo zachęcająco. Bardzo dobry kontakt ze sklepem rzeczowy i uprzejmy. Ponieważ obraz dostałam nieco później niż wynikało to z informacji na stronie sklepu nie zostały mi doliczone koszty przesyłki. Warto dodać że obraz został solidnie zabezpieczony przed wysyłką i zapakowany.

zakupy: Malcesina nad jeziorem Garda - Klimt; wrzesień 2011

plusy: cena, mozliwość znalezienia mniej popularnych obrazów

minusy: odbiór osobisty wyłącznie w Krakowie

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aneta rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 80849 z 18.07.2011

Współpraca ze sklepem przebiegła bardzo sprawnie, bardzo miły kontakt.

zakupy: Reprodukcja T. Łempickiej ", Pełnia lata", ; lipiec 2011

plusy: szybka obsługa, b. ładny obraz

minusy: brak infromacji, że obraz nie będzie miał podpisu artyst

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa z Łodzi rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 73412 z 14.03.2011

Tak,jestem zadowolona z wyboru tego sklepu.Zakupiłam obraz Klimta "Pocałunek".Zamowiony obraz całkowicie spełnił mje oczekiwania,jest piękny,oddałam juz do oprawy,w ramie jest o niebo ładniejszy.Polecam ten sklep.

zakupy: Pocałunek-G.Klimt; marzec 2011

plusy: Kupuje bez wychodzenia z domu.

minusy: troszke poczta za długo wozi przesyłki

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aga rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 73373 z 14.03.2011

Wszystko w najlepszym porzadku

zakupy: Lichtenstein; marzec 2011

plusy: bez zastrzezen

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Teresa rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 72033 z 22.02.2011

Szukałm obrazu Klimta i na waszej stronie znalazłam go.Jestem zadowolona z zakupu,polecam

zakupy: Obraz Adela Blosh Bauer Klimta; luty 2011

plusy: łatwośc zakupu

minusy: nie znam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Małgorzata rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 67024 z 13.12.2010

Jest w czym wybierać, a obraz Tamary Łempickiej jest piękny.

zakupy: obraz; grudzień 2010

plusy: Dobry kontakt, a co ważne zaufanie do klienta.

minusy: Wad brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kasia rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 66443 z 06.12.2010

Duża ilość oferowanych obrazów, bardzo korzystne ceny, a do tego szybkość i profesjonalizm obsługi. Warto robić tu zakupy!

zakupy: portret Adeli Bloch-Bauer Gustav Klimt; listopad 2010

plusy: wysoka jakość, niska cena

minusy: wybór obrazów mógłby być nieco szerszy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tomasz rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 49259 z 26.02.2010

Sklep wybrałem przypadkie, po pierwszej transakcji jestem pewien, że to nie była ostatnia transakcja w tym sklepie. Super szybko, profesjonalnie, miła obsługa, za połączenie działalności gospodarczej z charytatywną należą się słowa uznania. POLEECAM!!!!

zakupy: Obraz Klimt; luty 2010

plusy: Wysoka klasa malarska

minusy: Na chwilę obecną - brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Olek rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 45957 z 29.12.2009

Szybka dostawa i piękny obraz. Dostałem dyskount za naciagnięcie blejtramu ponieważ w opisie nie było jednoznacznej ceny za naciągnięcie. To trzeba zmienić. Ale jakość obrazu jest fantastyczna. Pozdrawiam

zakupy: Obraz olejny Pocałunek Klimta; grudzień 2009

plusy: wysoka jakość obrazów

minusy: zbyt ogólny opis oferty

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Kacper rekomenduje Ramarama.pl opinia nr 45457 z 19.12.2009

Polecam sklep.. dobry kontakt.. szybka transakcja.. nawet mimo okresu świątecznego. Jestem zaskoczony że ten obraz jest tak zbliżony do oryginału.. Na stronie sklepu powinno być chyba więcej powiększeń obrazów by było widać fakturę, posunięcia pędzlem, etc. bo trochę słabo widać w tych miniaturkach.. ale za to później jest się mile zaskoczonym.

zakupy: Obraz Klimta Przyjaciółki; grudzień 2009

plusy: szybkość realizacji, promocje dostawy

minusy: zdjęcia obrazów na stronie powinny mieć jakieś zoom

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER