Narzędzia i akcesoria do regeneracji, smarowania oraz tuningu nart i desek snowboardowych.
Sklep Remsport

Kontakt

tel. 508176526
Tychy

Popularne produkty

Narciarstwo zjazdowe, Narciarstwo zjazdowe-Smary narciarskie-Smary na gorąco, Narciarstwo biegowe-Smary odbiciowe, Narciarstwo zjazdowe-Smary narciarskie, Narciarstwo zjazdowe-Szczotki narciarskie-Szczotki obrotowe

Popularne marki

Kunzmann, Maplus, Swix, Rode, Solda, Vauhti, Holmenkol, Toko, Ski man, Remsport, Gallium, Start, Nikwax, Vola, Snoli, Skigo, Dmt, Ika, Kt technic, Rex, Svecom ski

Rekomendcja klientów

Dobra jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 233
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Remsport > Opinie klientów

Sklep Remsport świadczy dobrą jakość obsługi

  100% - kontakt i obsługa

  100% - terminowość realizacji zamówienia

  100% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 25.03.2008r i posiada 233 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

metaal rekomenduje Remsport opinia nr 407538 z 11.03.2017

Sklep, sprzedawca z pasją do tego co robi. I to jest bardzo cenne. Można bez obawy polecać. Zakupiłem kilka produktów. Szkoda że nie mam czasu opisywać. Ale polecam sprzedawcę, on doradzi i na pewno nie będzie skuchy.

zakupy: Zakupiłem kilka produktów.; marzec 2017

plusy: Wiele zalet, najlepiej skontaktować się ze sklepem.

minusy: Nie mam uwag.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Aleksandra rekomenduje Remsport opinia nr 400270 z 09.12.2016

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona sprawnością obsługi. Wczoraj złożyłam zamówienie a już dziś produkt czekał na mnie w skrytce inpostu :) Nakładki antypoślizgowe ok, zgodne z opisem, babcia będzie testować. Dziękuję i zdecydowanie polecam.

zakupy: nakładki antypoślizgowe na buty; grudzień 2016

plusy: sprawna obsługa i terminowość

minusy: nie zauważyłam

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

abc rekomenduje Remsport opinia nr 364886 z 08.12.2015

Moja ocena sklepu Remsport jest bardzo wysoka. Złożyłem w tym sklepie trzy dosyć duże zamówienia w przeciągu kilku miesięcy. Kontakt z właścicielem był niemal natychmiastowy, zawsze otrzymywałem dodatkowy drobny rabat, wysyłka była praktycznie błyskawiczna. Otrzymany towar był bez wad, zgodny z opisem na stronie internetowej. Wielką zaletą jest duży wybór wielu akcesoriów związanych z serwisowaniem nart w jednym miejscu oraz szereg poradników na stronie sklepu, ułatwiających dobór sprzętu serwisowego i jego późniejsze używanie. Dodatkowo, można poprosić właściciela sklepu o poradę, udziela się też na forach internetowych. Polecam ten sklep.

zakupy: akcesoria do serwisowania nart; listopad 2015

plusy: jw.

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

MArek rekomenduje Remsport opinia nr 336473 z 25.03.2015

Szybko i sprawnie. Źle zamówiony z mojej ( !) winy towar bez problemu wymieniłem na ten odpowiedni. Polecam ten sklep i Sprzedawcę.

zakupy: SKS SWING-CUT 3002 (Kombi-Carv); marzec 2015

plusy: elastyczność

minusy: nie było

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Jerzy rekomenduje Remsport opinia nr 332361 z 22.02.2015

Profesjonalni dostawcy, pełna zainteresowania i fachowa obsługa

zakupy: imadło, prawidło kątownik, pilniki; luty 2015

plusy: profesjonalnośćl, pasja, bardzo dobra informacja

minusy: Nie znalazłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

kk rekomenduje Remsport opinia nr 328609 z 22.01.2015

wybór produktów

zakupy: gumy serwisowe do skistopów; styczeń 2015

plusy: doskonały kontakt

minusy: nie mam zdania

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j rekomenduje Remsport opinia nr 324697 z 22.12.2014

Sklep godny polecenia Dobry kontakt szybka wysyłki

zakupy: smary; grudzień 2014

plusy: dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

j rekomenduje Remsport opinia nr 324693 z 22.12.2014

Sklep godny polecenia Dobry kontakt szybka wysyłki

zakupy: smary; grudzień 2014

plusy: dostępność

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dasta rekomenduje Remsport opinia nr 324405 z 21.12.2014

Sklep idealny. Najwyższy poziom obsługi. Bezproblemowa zmiana zamówienia po jednym mailu. Wybór sklepu polecony przez znajomych.

zakupy: pilnik do krawędzi; grudzień 2014

plusy: Bezproblemowa transakcja

minusy: nie ma wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Wojtek rekomenduje Remsport opinia nr 285489 z 01.04.2014

Znakomity sklep prowadzony z pasją dla sportu i dużą kulturą obsługi. Transakcja przebiegła bezproblemowo, a wymiana towaru (wskutek mojego niedbalstwa) była szybka i bez zbędnych ceregieli, wystarczył jeden telefon do właściciela. Świetny kontakt z klientem, kompetentne porady i szeroka gama produktów oferowanych w sklepie.

zakupy: Rzepy do nart, papier pod żelazko; kwiecień 2014

plusy: Fachowość, kultura, asortyment

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Adam rekomenduje Remsport opinia nr 280625 z 03.03.2014

Wybór był przypadkowy, ale dobry. Na razie wykonałem trzy zakupy w waszym sklepie. Wszystkie transakcje przebiegły bezproblemowo.

zakupy: artykuły do konserwacji nart i deski, ; marzec 2014

plusy: dobry kontakt z personelem

minusy: na raze nie odnotowałem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Rower Doktor rekomenduje Remsport opinia nr 278393 z 19.02.2014

Sklep Pana Jacka powinien zostać umieszczony w Sèvres jako wzorzec sklepu;-) -Duży wybór towarów -Dokładne opisy -Porównywarka -Super extra miła, cierpliwa i fachowa obsługa -Widać że na pierwszym jesteśmy my a nie nasza kasa, rzadkość w dzisiejszych czasach -Szybka dostawa -Jak by komuś nie wystarczały opisy na stronie to jeszcze są fajne filmiki instruktażowe Pana Jacka na YT! -Polecam x 100! Pozdrawiam REMSPORT! Rower Doktor

zakupy: Wszystko do serwisu; luty 2014

plusy: Fachowść, asortyment i klimat

minusy: Wady to nie tu;-)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Krzysztof rekomenduje Remsport opinia nr 274001 z 26.01.2014

Sklep wybrałem po obejrzeniu filmów instruktażowych pana J.Antonika i przeczytaniu recencji sprzętu. Własciciel sklepu jest pasjonatem, który swą wiedzą dzieli sie z innymi użytkownikami nart. W kontakcie telefonicznym pomógł mi w sposób rzeczowy dobrać sprzęt do ostrzenia krawędzi.

zakupy: Ostrzałka Pocket Combi II + pilnik diam.; styczeń 2014

plusy: Fachowe doradztwo

minusy: Brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marcin rekomenduje Remsport opinia nr 273829 z 24.01.2014

Wybrałem ten sklep, ponieważ został mi polecony przez znajomego. Moje oczekiwania zostały spełnione, ponieważ spotkałem się z dużym wyborem produktów i pomocą przy dokonaniu odpowiedniego wyboru.

zakupy: żelazko, smary, pilnki, kątowniki; styczeń 2014

plusy: duży wybór i dobry pois produktów

minusy: niezauważyłem wad

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Marek rekomenduje Remsport opinia nr 273605 z 23.01.2014

Przede wszystkim był to jedyny sklep w Polsce, który oferował to, czego długo szukałem, więc dla mnie to już był znak, że Sprzedawca zna się na rzeczy. Poza tym Sprzedawca to uprzejma, komunikatywna osoba, od której uzyskałem wszelkie niezbędne informacje. Sklep jak najbardziej spełnił moje oczekiwania - cała transakcja przebiegła bezproblemowo a ja jestem bardzo zadowolony z zakupu.

zakupy: rzepy do spinania nart Fischer; styczeń 2014

plusy: uprzejmość, komunikatywność, realizacja zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Darek rekomenduje Remsport opinia nr 273441 z 23.01.2014

szeroki wybór asortymentu do serwisowania nart, profesjonalna strona internetowa sklepu, błyskawiczna realizacja zlecenia, znakomity kontakt ze sprzedawcą

zakupy: sprzęt do serwisowania nart; styczeń 2014

plusy: zakres, przejrzystość oferty, profesjonalizm

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

piowol rekomenduje Remsport opinia nr 273061 z 21.01.2014

Bogaty asortyment serwisowy dla narciarzy

zakupy: Zm. smaróww SKIGO 1000ml, SWIX XF Wax; grudzień 2013

plusy: asortyment, fachowość, terminowość

minusy: nie widzę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Paweł rekomenduje Remsport opinia nr 272873 z 20.01.2014

Bardzo szeroki asortyment oraz praktyczna znajomość tematu. Polecam!

zakupy: sprzęt do serwisu nart; styczeń 2014

plusy: asortyment towaru

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Janusz rekomenduje Remsport opinia nr 272045 z 15.01.2014

Sklep posiada szeroki asortyment akcesoriów do narciarstwa wraz z informacją. Prezentuje również szerokie i wszechstronne doradztwo w zakresie serwisowania nart.

zakupy: Smary do nart; styczeń 2014

plusy: szeroki asortyment, doradztwo

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PIOTR rekomenduje Remsport opinia nr 271005 z 10.01.2014

Wybór bardzo dobry. Sprzedawca otwarty na doradzanie zarówno w zakresie oferowanego asortymentu do serwisu nart i desek, jak i zastosowania optymalnych technologii serwisowych. Szybka realizacja zamówienia i dostawa. Sklep spełnił moje oczekiwania w szerszym zakresie niż nawet oczekiwałem. POLECAM !!! Zakupiłem: Pilnik Race File Fine 100 mm VALLORBE - LQM810-100-F Prawidło regulowane HOLMENKOL - 24450 Zmywacz smarów w spray HC3 250 ml TOKO - 5506497 Cyklina narciarska pleksi XC 6 mm START - 05007 Smar biodegradowalny bazowy Non Fluoro NF Black 120 g TOKO - 5502004 Zdzieracz boków Pazur Pro KUNZMANN - 3148 0 Smar hydrocarbonowy World Cup Wax 150 g firmy Holmenkol - 24003 Koncentrat środku piorącego Eco Textile Wash 250 ml TOKO - 5582404 Smar fluorowy F4 uniwersalny w płynie 80 ml Swix - F4080

zakupy: Pilnik Race File Fine 100 mm VALLORBE - LQM810-100-F; styczeń 2014

plusy: Obsługa, doradztwo, asortyment, dobre ceny, dostawa

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER