Gry planszowe, karciane, fabularne RPG i bitewne, a także książki i akcesoria dla graczy.
Sklep Replikator.pl

Kontakt

tel. 795-519-183
Warszawa

Popularne produkty

Gry planszowe i towarzyskie, Gry karciane CCG-LCG, Akcesoria, Gry RPG, Poker, Gry bitewne i figurkowe

Popularne marki

Galakta, Rebel, -, G3 poland, Ultra-pro, Portal, Black monk games, Bard, Granna, Copernicus, Lacerta, Egmont polska, Piatnik, Hobbity.eu, Alexander, Fantasy flight games

Rekomendcja klientów

Monitorowana jakość obsługi

  • opinie pozytywne: 17
  • opinie neutralne: 0
  • opinie negatywne: 0
Podsumowanie

Replikator.pl > Opinie klientów

Sklep Replikator.pl - monitorowana jakość obsługi

  0% - kontakt i obsługa

  0% - terminowość realizacji zamówienia

  0% - zgodność towaru z ofertą

Sklep jest monitorowany od 03.04.2007r i posiada 17 opinii klientów w tym 100% pozytywnych.

Wystaw opinię

Cathy rekomenduje Replikator.pl opinia nr 12209 z 09.01.2008

bardzo zależało mi na czasie i solidnym zapakowaniu gry (miała być prezentem); obie sprawy zostały perfekcyjnie załatwione; kontaktowaliśmy się na bieżąco, więc gdy po złożeniu zamówienia chciałam zmienić adres dostawy nie było żadnego problemu. Solidna firma.

zakupy: Arkham Horror; listopad 2007

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Chojnacka rekomenduje Replikator.pl opinia nr 11111 z 13.12.2007

Szybko; rzeczowo;wieki pozytyw ;polecam wszystkim!!!!!!;Zrealizowano błyskawicznie zamówienie !!!!! Domownicy cieszą się grą!!!!Całe zimowe wieczory zajęte ciekawymi przygodami- skuście się na odrobinę relaksu bez komputera i telewizji - naprawdę warto !!!! Dzieci zadowolone !

zakupy: 3, 12, 2007; grudzień 2007

plusy: szybko i profesjnalnie

minusy: Nic nie sowodowało zawarcia tranzakcji !!!!

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Acuraadi rekomenduje Replikator.pl opinia nr 10877 z 07.12.2007

Zakup przebiegał wzorowo, bez jakichkolwiek problemów, szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany i dobrej jakości, polecam.

zakupy: D&D Podręcznik Gracza, Księga Potworów, Głos w snach.; grudzień 2007

plusy: Łatwość składania zamówienia, czytelna strona.

minusy: Brak.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

nitrojazz rekomenduje Replikator.pl opinia nr 10712 z 03.12.2007

wszystko starannie zapakowane, zgodne z opisem i obrazkiem, niezmiennie od początku wszystko gra

zakupy: MtG; grudzień 2007

plusy: zainteresowanie klientem

minusy: jeszcze nie odkryłem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dnawelk rekomenduje Replikator.pl opinia nr 10434 z 24.11.2007

Realizacja zgodnie z zamówieniem i określonymi warunkami dostawy. Sprzedawca godny polecenia.

zakupy: zestaw kart Duel Masters; listopad 2007

plusy: dobrze oprac. strona internet., niedrogie opłaty za dost

minusy: nie dotyczy

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Tata rekomenduje Replikator.pl opinia nr 9423 z 17.10.2007

Gustum non disputatum est. Fascynacja syna figurkami D&D przeszła też na nas Rodziców, a gdy wykonanie doskonałe to nie tylko cieszą się oczy i niekoniecznie tylko do gry w D&D, bo gdy wyobrażnia i pomysły idą z sobą w parze można poszaleć. Warto czasami wrócić do dzieciństwa. Oczekiwanie na listonosza to kształcenie charakteru dla wszytkich, (bardziej dla taty). Czy warto ? Zdecydowanie tak, polecam.

zakupy: D&D Miniatures: Night Below - Zestaw dodatkowy; październik 2007

plusy: ciekawa oferta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Bednarek rekomenduje Replikator.pl opinia nr 9090 z 05.10.2007

Jestem bardzo zadowolona. Istniała możliwośc domówienia do złożonego zamówienia innej pozycji, co wiązało się z obniżoniem kosztów przesyłki. Bardoz bogaty wybór gier i bardzo szybka realizacja. Jestem dużo bardziej zadowolona z obsługi niż z konkurencyjnego Rebela. Naprawde polecam

zakupy: gra San Juan, gra al Cabohne; październik 2007

plusy: że jest dla klienta

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

dc_024 rekomenduje Replikator.pl opinia nr 8960 z 02.10.2007

Zakupy wielokrotne - zawsze terminowo, zgodnie z opisem. Bardzo gorąco polecam.

zakupy: Zestawy dodatkowe Duel Masters; październik 2007

plusy: rzetelność

minusy: dość wysoka opłata za przesyłkę

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

qwe rekomenduje Replikator.pl opinia nr 7996 z 26.08.2007

zamowilem gre. szybko przyslali. czego chciec wiecej? ;)

zakupy: wilki i owce; sierpień 2007

plusy: duzy wybor, proefesjonalizm

minusy: na razie nie stwierdzilem

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

PT rekomenduje Replikator.pl opinia nr 7739 z 16.08.2007

Zakup bez zarzutu. Szybki kontakt. Przesyłka również dotarła bardzo szybko. Co prawda gdy zobaczyłem paczkę na poczcie zaniepokoiłem się o jej stan. Opakowanie nie wyglądało solidnie. Na szczęście w środku wszystko było w porządku.

zakupy: Gra planszowa ", Władca pierścieni", ; 09-08-2007

plusy: Mieli towar którego nie było w innych sklepach ;-)

minusy: Nie stwierdziłem.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Diamorotic rekomenduje Replikator.pl opinia nr 7350 z 27.07.2007

Towar dostarczono punktualnie, lecz był on lekko zniszczony tzn. metalowe pudełko na talię było wgniecione, papierowe pudełko z talią było zgniecione a plastikowe pudełko z Eldritch Gems miało pęknięte wieczko. Na pocieszenie dodam, że korzystałem z tego sklepu wiele razy, a coś takiego zdarzyło się dopiero pierwszy raz.

zakupy: karty MTG, pudełko na talię i EG; 21.07.2007

plusy: Niższe ceny niż w innych sklepach tego typu.

minusy: Mniejszy wybór niż w innych sklepach.

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Miron rekomenduje Replikator.pl opinia nr 7063 z 13.07.2007

zamawiałem tam dwa raz i towar w obu przypadkach był szybciej niż sie spodziewałem. Oferta dobra i już mając pierwszą kość (rabat) oferta była mocno tańsza niż w rebelu.

zakupy: dodatki do neuroshim łącznie za ok 150zł; 07.07.2007

plusy: Oferta i Interesująca promocja

minusy: szata graficzna nie podoba mi się

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Razor45 rekomenduje Replikator.pl opinia nr 6965 z 09.07.2007

Zamówiłem podręcznik i kostki.Nie wierzyłem jakoś tym "24 godzinom''.Jednak już na następny dzień dostałem paczkę!Świetnie zapakowane, dobrze dostarczone.Nic dodać nic ująć!

zakupy: Podręcznik gracza do Dungeons and Dragon; 06.07.07r.

plusy: szybka przesyłka, profesjonalne produkty

minusy: nic

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Mateusz Orłowski rekomenduje Replikator.pl opinia nr 6691 z 26.06.2007

Zamówiony towar dotarł bardzo szybko, w doskonałym stanie. W momencie zamówienia, cena była najniższa na rynku. Polecam.

zakupy: Przewodnik Mistrza Podziemi; Tydzień temu

plusy: Bardzo szybka wysyłka. Zero problemów.

minusy: BRAK

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

michał rekomenduje Replikator.pl opinia nr 6546 z 20.06.2007

wiem co zamawiam a jeśli chodzi o moją opinie sklepu to najlepszy jaki znam polecam serdecznie wszystkim którzy sie kiedykolwiek wachali czy kupić coś przez internet tu niema strachu

zakupy: karty; 28-05-2006

plusy: szybkość

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

OzziLee rekomenduje Replikator.pl opinia nr 6265 z 07.06.2007

Zamówiłem podręcznik d20 Modern i nie jestem rozczarowany, tak jak w niektórych sklepach. Książka jest w idealnym stanie i przyszła w terminie(gdybym tylko ja głupi zamówił przed weekendem, bo wtedy paczek nie roznoszą...).

zakupy: d20 Modern; 27.05.2007

plusy: Szeroki asortyment, szybkość dostawy, cena

minusy: Konieczność zamawiania(zwykle) priorytetem(11zł)

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     

Maciek rekomenduje Replikator.pl opinia nr 6241 z 06.06.2007

Są naprawdę profesjonalni i szybcy. Zamówiony towar otrzymuję już drugiego dnia

zakupy: karty Magic:the gathering i akcesoria; 06.06.07

plusy: są niesamowicie szybcy i profesjonalni

minusy: brak

opinia jest mało użyteczna | opinia jest wartościowa

     
Dla sprzedawców

copyright © 2005-2017 Sklepy24.pl  |  made by Internet Software House DOTCOM RIVER